ФінТех, Міжнародні платіжні системи, Пластикові картки Visa, MasterCard, American Express, обмін та переказ грошей, еквайрінг та прийом платежів. Електронні грошові системи PayPal, WebMoney, Яндекс-Деньги, РБК-money питання придбання тощо.
Привіт. Орієнтовно пів року тому , ЗЕН випадково одну транзакцію провів два рази в мою користь. На той момент я це помітив не одразу , а потім коли помітив то звичайно просто це проігнорував. Трохи згодом я зняв кошти та закрив рахунок. Зараз (пів року потому) вони просять повернути кошти та погрожують судом. Чого можна чекати?:)
В законодавстві таке є https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1591-20 69) помилкова платіжна операція - платіжна операція, внаслідок якої з вини надавача платіжних послуг здійснюється списання коштів з рахунку неналежного платника та/або зарахування коштів на рахунок неналежного отримувача чи видача йому коштів у готівковій формі;
Але мені цікаво яким чином навіть вони очікують цього повернення, коли в україні постійно якісь обмеження на вивід валюти і перекази вводять.