Депозит в USD з можливітю вільного зняття коштів + Visa Elec

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Депозити для фізичних та юридичних осіб, короткострокові банківські вклади, найвигідніші депозити в банках України.
Повідомлення Додано: П'ят 27 січ, 2012 12:43

Депозит в USD з можливітю вільного зняття коштів + Visa Elec

Підскажіть в якому банку краще відкрити валютний депозит чи картковий рахунок з нарахуванням % на залишок, з можливістю зняття коштів в будь-який момент і можливістю розраховуватись в інтернеті.
Протягом останніх двох років користувалась ВТБ Скарбничка (схема 2). На даний момент цей вклад мені не підходить тому що:
1. нема можливості підключити інтернет банкінг, лише смс банкінг, який працює через раз
2. нема валютних банкоматів
2. нема можливості розраховуватись в інтернеті (відповідно нема інтернет банкінгу для контролю платежів)
3. банк працює тільки пн-пт, готівку приймає тільки до 17.00, відповідно цей графік не є зручний для працюючої людини.


Тобто потрібно один із варівантів:
1.Депозит + Visa Electron з CV кодом (Instant Issue не підходить) чи Visa Virtual і можливістю вільно переводити кошти з депозиту на візу без зняття % за переказ між особистими рахунками з інтернет банкінгом
2.Картковий рахунок з можливістю депонувати кошти, придатний для інтернет розрахунків.


Маю реальний приклад, який задовільняє майже всі мої потреби, але це стосується вкладу в гривні.
Альфабанк, відкритий депозит з вільним зняттям коштів (мін.залишок 1000грн) під 10% + до нього автоматично Visa Electron але нажаль Instant Issue без CV коду, тому відкрила ще один картковий рахунок Visa Electron з CV кодом і можливістю депонування коштів на самій карті!!! під 6%. Я можу за допомогою інтернет банкінгу вільно і безпроцентно переводити кошти між депозитом, Visa Electron Instant Issue, Visa Electron і депонувати на Visa Electron.
Єдиний мінус тільки те, що в банку графік роботи ПН-ПТ, і знімати безпроцентно готівку можна тільки в касі банку.

Маю також зарплатну картку від УкрсоцБанку, є можливість переводити кошти на депозит Ощадний +, але за перевод з Ощадного+ на картку знімається 1% від суми..., АльфаБанк в цьому питанні кращий, але в Альфа нема такої сітки банкоматів і відділень з нормальним графіком.
Oxana_ua
 
 
Повідомлення Додано: П'ят 27 січ, 2012 12:56

Oxana_ua
Краще Дельти поки що нічого немає. І краще Голд-Золотий гаманець.
Як варіант -Астра з "кеш-беком".
Скарбничку теж закрив.
Flicker
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2181
З нами з: 22.04.07
Подякував: 25 раз.
Подякували: 318 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 22 лют, 2012 21:45

Ще виникло питання, відкрила "Золотий гаманець Master card Gold Chip", на сайті в інфо це депо картка, в договорі це "поточний рахунок+картка", на моє питання працівнику банку чи попадає цей продукт під Фонд Гарантування вкладів, сказали що ні..., я попросила уточнити в начальства, оскільки мала ВТБ Скарбничку, по суті теж саме що і продукт Дельти, і в ВТБ мені сказали що попадає. Після уточнення в керівництва менеджер сказав так попадає, але те з якою ярістю вона захищала те що це не депозит і відповідно він не попадає під ФГВ, що хотілось би розібратись, щоб потім не повилазило...
Oxana_ua
 
 
Повідомлення Додано: Сер 22 лют, 2012 22:12

  Oxana_ua написав:Ще виникло питання, відкрила "Золотий гаманець Master card Gold Chip", на сайті в інфо це депо картка, в договорі це "поточний рахунок+картка", на моє питання працівнику банку чи попадає цей продукт під Фонд Гарантування вкладів, сказали що ні..., я попросила уточнити в начальства, оскільки мала ВТБ Скарбничку, по суті теж саме що і продукт Дельти, і в ВТБ мені сказали що попадає. Після уточнення в керівництва менеджер сказав так попадає, але те з якою ярістю вона захищала те що це не депозит і відповідно він не попадає під ФГВ, що хотілось би розібратись, щоб потім не повилазило...

С этим вопросом надо разбираться не в банках, а в фонде гарантирования. К сожалению в банках мало квалифицированный персонал.
вклад (депозит) - кошти в готівковій або безготівковій формі у валюті України або в іноземній валюті, які відповідно до законодавства України розміщені вкладником на договірних засадах на визначений строк зберігання або без зазначення такого строку на іменних рахунках у учасника (тимчасового учасника) Фонду гарантування вкладів фізичних осіб чи залучені таким учасником у формі випуску (емісії) [url]іменних[/url] ощадних (депозитних) сертифікатів і підлягають виплаті вкладнику відповідно до законодавства України та умов договору. Відповідно до цього Закону Фонд гарантування вкладів фізичних осіб відшкодовує вклади, розміщені на рахунках, що не використовуються вкладником для здійснення підприємницької діяльності;
(абзац другий статті 1 із змінами, внесеними
згідно із Законом України від 16.11.2006 р. N 358-V)
Стаття 3.[url]Гарантії за вкладом[/url]
Фонд гарантує кожному вкладнику учасника (тимчасового учасника) Фонду та санаційного банку відшкодування коштів за його вкладами, включаючи відсотки, в розмірі вкладів на день настання недоступності вкладів, але не більше 150000 гривень по вкладах у кожному із таких учасників. Зазначений розмір відшкодування коштів за вкладами, включаючи відсотки, за рахунок коштів Фонду може бути збільшено за рішенням адміністративної ради Фонду залежно від тенденцій розвитку ринку ресурсів, залучених від вкладників учасників (тимчасових учасників) Фонду.
iurii44
 
Повідомлень: 963
З нами з: 19.05.10
Подякував: 0 раз.
Подякували: 94 раз.
 
Профіль
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
18 40414
Переглянути останнє повідомлення
Нед 18 чер, 2023 18:27
Tuz
19 15057
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 17 лют, 2023 02:35
AVolkov
Finance.ua: Податок на депозит 2018 1, 2
D2 » П'ят 12 жов, 2018 13:46
16 38248
Переглянути останнє повідомлення
Вів 06 кві, 2021 17:34
vitaliy_berdinskikh
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама