Допоможіть терміново врятувати Леру Думбрава

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Повідомлення Додано: Чет 31 січ, 2013 11:10

Допоможіть терміново врятувати Леру Думбрава

Будь ласка, не проходьте повз біди дитини!
Терміново врятувати Леру Думбрава
http://ymfund.org.ua/red_page.htm?id=17
9-річна Лерочка Думбрава з народження страждає від S-образного лівостороннього грудопоперекового кіфосколіоз 4 ступеня. З таким діагнозом жити складно, так як грудна клітка тисне на всі внутрішні органи і ноги. Лерочка росте і з кожним днем ??її здоров'я погіршується. Необхідна термінова операція, під час якої їй поставлять імплантанти для фіксації хребта, які допоможуть їй вирівняти спину і повернути в тонус внутрішні органи.
Мама Лери, Наталія Думбрава, за допомогою родичів і знайомих вже зібрала 32 000 гривень. Але цього дуже мало. Вартість операції та набору імплантантів: 100 000 гривень. Клініка вже знайдена.
Фонд Устина Мальцева разом з мамою Лери звертаються до всіх небайдужих людей з проханням про допомогу у зборі коштів на придбання набору імплантантів та проведення операції. Будемо дуже вдячні всім, хто відгукнеться на наше прохання.

Реквізити для платежів
http://www.ymfund.org.ua/rekvizity_dlja_platezhej.htm
Всі перераховані Вами кошти спрямовуються виключно на цільове використання. Чи не єдиною копійки не передається і не витрачатися не за призначенням платежу.

СПАСИБІ всім, хто дочитав І ВИРІШИВ ДОПОМОГТИ!
ЗДОРОВ'Я ВАШИМ СІМ'ЯМ І ВСІМ, КИМ ВИ дорожче!
ymfund
 
 
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама