Беспредел ООО "Кредит Коллекшн Групп"

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Перелік фінансових компаній, які були під підозрою в шахрайстві. Фінансові піраміди та лохотрони в Україні. Все, що пов'язано з фінансовими схемами, націленими на обман довірливих учасників.
  #<1 ... 8788899091 ... 94>
Повідомлення Додано: Чет 14 лют, 2013 17:36

procus
Так им, я мысленно с Вами.

А ссылка очень интересная,

Рекомендации
Паламарчук Николай Андреевич, ТОВ "Credit Collection Group", заместитель директора по судебной практике.
тел.: 0634430110 Вот кому я по наяриваю, утром и вечером, и расспрошу, почему два года мне мозг компасировали , Обидно, он там уже не работает :cry:
Востаннє редагувалось Леон в П'ят 15 лют, 2013 10:44, всього редагувалось 1 раз.
Леон
 
 
Повідомлення Додано: Чет 14 лют, 2013 23:30

procus
Держу кулаки за Вас!
Выжимка из моих и чужих ранних постов на этой ветке, может Вам и Вашему юристу пригодится:

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/19455086 - отказ в иске КаКаГе, т.к. "позивача [т.е. КаКаГе] також було зобов”язано надати докази щодо одержання відповідачкою від них чи банку письмового повідомлення про відступлення права грошової вимоги"
к этому:
ЦКУ:
СТАТТЯ 1079. СТОРОНИ У ДОГОВОРІ ФАКТОРИНГУ
1. Сторонами у договорі факторингу є фактор і клієнт.
2. Клієнтом у договорі факторингу може бути фізична або юридична особа, яка є суб'єктом підприємницької діяльності.
3. Фактором може бути банк або інша фінансова установа, яка відповідно до закону має право здійснювати факторингові операції.

Стаття 1082. Виконання боржником грошової вимоги факторові
1. Боржник зобов'язаний здійснити платіж факторові за умови, що він одержав від клієнта або фактора письмове повідомлення про відступлення права грошової вимоги факторові і в цьому повідомленні визначена грошова вимога, яка підлягає виконанню, а також названий фактор, якому має бути здійснений платіж.

Стаття 517. Докази прав нового кредитора у зобов'язанні
1. Первісний кредитор у зобов'язанні повинен передати новому кредиторові документи, які засвідчують права, що передаються, та інформацію, яка є важливою для їх здійснення.
2. Боржник має право не виконувати свого обов'язку новому кредиторові до надання боржникові доказів переходу до нового кредитора прав у зобов'язанні.

ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З РЕГУЛЮВАННЯ РИНКІВ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
03.04.2009 N 231
1. Віднести до фінансової послуги факторингу сукупність таких операцій з фінансовими активами (крім цінних паперів та похідних цінних паперів):
1) фінансування клієнтів - суб'єктів господарювання, які уклали договір, з якого випливає право грошової вимоги;
2) набуття відступленого права грошової вимоги, у тому числі права вимоги, яке виникне в майбутньому, до боржників - суб'єктів господарювання за договором, на якому базується таке відступлення;
3) отримання плати за користування грошовими коштами, наданими у розпорядження клієнта, у тому числі шляхом дисконтування суми боргу, розподілу відсотків, винагороди, якщо інший спосіб оплати не передбачено договором, на якому базується відступлення.
http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/z0373-09
Здесь ключевое слово - "сукупність" т.е. по русски - "совокупность", присутствие одновременно всех 3-х пунктов, но не одного из них.

"kolegk Додано: П'ят 09 гру, 2011 21:20" - стр. 52 этой ветки:
h t t p ://fotohost.org/images/a109a6ec-365kB.jpg
h t t p ://fotohost.org/images/a17027be-75kB.jpg

http://reyestr.court.gov.ua/Review/12364842 - отказ КаКаГе, т.к. кроме прочего, "Крім того, в порушення вимог п. 7 ч. 7 ст. 119 ЦПК України перелік документів, зазначених у позові, не відповідає фактично доданим. Так у п. 5 «додатків до позову» зазначено копію договору факторингу. Разом з тим , до позову додано фактично витяг з виданого договору, скомпонований за допомогою копіювальної техніки з окремих аркушів з текстовою інформацією"

ЦКУ
статтею 257 ЦК України зазначено: 1. «Загальна позовна давність встановлюється тривалістю у три роки. Також статтею 258 Цивільного Кодексу України зазначається, що 2) позовна давність в один рік застосовується, зокрема, до вимог: підпункт 1) про стягнення неустойки (штрафу, пені).
Суд применяет исковую давность только в том случае, если об этом было заявлено ДО вынесения решения:
Стаття 267. Наслідки спливу позовної давності
3. Позовна давність застосовується судом лише за заявою сторони у спорі, зробленою до винесення ним рішення.
4. Сплив позовної давності, про застосування якої заявлено стороною у спорі, є підставою для відмови у позові.
+ большой пост от TurboDiesel "Додано: Вів 28 лют, 2012 11:13" на стр. 68 этой ветки.

Кстати о суде:
ЦПКУ
"Стаття 109. Підсудність справ за місцезнаходженням відповідача
1. Позови до фізичної особи пред'являються в суд за зареєстрованим у встановленому законом порядку місцем її проживання або за зареєстрованим у встановленому законом порядку місцем її перебування.
{ Частина перша статті 109 в редакції Закону N 2453-VI ( 2453-17 ) від 07.07.2010 - зміни щодо здійснення повноважень Верховного Суду України та Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ вводяться в дію після початку діяльності Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ - з 1 листопада 2010 року }
2. Позови до юридичних осіб пред'являються в суд за їхнім місцезнаходженням. "

"Діяльність колекторських фірм є незаконною, якщо вона не узгоджена із самим позичальником" - официальный сайт Минюста Украины http://www.minjust.gov.ua/18765

пост "yanyura Додано: Сер 16 лис, 2011 19:45" на стр. 50 этой ветки.

Как только суд откажет КаКаГе, прямо на этом же заседании требуйте от КаКаГе возмещения Вам морального ущерба (сумма - посоветуйтесь с юристом, за % от этой суммы ему) по ЦКУ:
Стаття 23. Відшкодування моральної шкоди
4) у приниженні честі та гідності фізичної особи, а також ділової репутації фізичної або юридичної особи.
именно по этому пункту, т.к. по другим требуются справки-подтверждения.

В любом случае, пожалуйста, напишите на ветке о результатах.
yanyura
 
Повідомлень: 7042
З нами з: 09.01.09
Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1564 раз.
 
Профіль
7
Повідомлення Додано: П'ят 15 лют, 2013 10:44

yanyura

Вот тоже нашел на одно сайте:

Я из Украины, поэтому россиянам нужно проверить по их законодательству. Насчет Украины: Кредит Колекшн Груп (ССG) имеет право на одну-единственную финансовую услугу - факторинг (оригинал документа находится на официальном сайте ГосКомФинуслуг Украины: даби даби даби.dfp.gov.ua/217.html?&tx_ttnews[backPid]=63&tx_ttnews[pointer]=83&tx_ttnews[tt_news]=6635&cHash=333f7604d5). В то же время, согласно Распоряжения ГосКомФинуслуг от 03.04.2009 N 231 операции факторинга не распространяются на физические лица - ключевые слова "сукупність таких операцій" в п.1 (оригинал документа находится на сайте Верховной Рады Украины по адресу: zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=z0373-09). Два этих официальных документа могут помочь вам в успешной борьбе с КаКаГе, в т.ч. и в суде. Прошу всех заинтересованных распространить оба этих документа на всех доступных сайтах, посвященных мошенничеству КаКаГе. На авторство не претендую!
Леон
 
 
Повідомлення Додано: П'ят 15 лют, 2013 12:39

procus
Чуть не забыл:
1. Вы имеете право и на возмещение материального ущерба (заявить на этом же заседании), но это надо доказывать документами - билетами на проезд, квитанциями об оплате услуг юриста и т.д.
2. Любое исковое заявление подается в 2-х экземлярах - одно для суда, второе для ответчика. Поэтому Вам должны были дать в суде Ваш экземпляр. Внимательно с юристом изучите его до суда и ищите любых "блох".
3. В своих постах, в октябре 2011 г. Вы ссылались на якобы пришедшие документы. Якобы, т.к. не подтвержденные Вашей распиской о их получении, Вы могли их и не получить, кроме как с принтерскими печатями и подписями, что не является документами. Но уточните с юристом!
И разбейте КаКаГе, пусть они знают, что над людьми, тем более с finance.ua, издеваться нельзя.

Леон
Улыбнуло. Вы процитировали меня.
yanyura
 
Повідомлень: 7042
З нами з: 09.01.09
Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1564 раз.
 
Профіль
7
Повідомлення Додано: П'ят 15 лют, 2013 13:26

yanyura
я не знал :lol: это на другом форуме было, мне понравились доводы :wink:
Леон
 
 
Повідомлення Додано: Сер 20 лют, 2013 23:43

Re: Беспредел ООО "Кредит Коллекшн Групп"

Добрый вечер всем. Хотелось бы узнать как продвигаются дела у procusа? Что говорят юристы? Очень переживаю за Вас. Ваш полученный опыт поможет многим попавшим в такую беду. Напишите пожалуйста.
montagnik
 
 
Повідомлення Додано: П'ят 22 лют, 2013 17:37

Леон, yanyura Спасибо за поддержку!

montagnik Пока, увы, ничего существенного сказать не могу. Обратился к нескольким юристам одновременно. Они тщательно изучают историю вопроса и соответствующие документы, в том числе пришедшие из суда. Пока есть несколько основных вариантов контратаки. Но о них отпишусь позже - как только определимся окончательно.
Не буду открывать все карты - эту ветку периодически просматривают какагэшники. Пусть это будет для них сюрпризом. ))
procus
 
 
Повідомлення Додано: П'ят 22 лют, 2013 17:42

Кстати, буквально несколько минут назад на мой телефон был звонок с одного из номеров КаКаГэ. Не успел я ответить, как звонок оборвался. Спрошу у юристов, можно ли эти звоночки в данное время трактовать как давление на лицо, в отношение которого открыто судебное производство? ))))
Какагэшники играют с огнем.
procus
 
 
Повідомлення Додано: Суб 23 лют, 2013 11:51

Re: Беспредел ООО "Кредит Коллекшн Групп"

Удачи Вам procus. Очень хочется, что бы засранцы из КеКеГе зубы пообломали.
montagnik
 
 
Повідомлення Додано: Вів 26 лют, 2013 10:29

Здраствуйте!У меня такая же в принципе история с КФ....только вот на прошлой неделе новая фишка от них...звонит мне чел с Киева, преставляется, интелегентно так, "пан" говорит, мол мы можем помочь вам с решением вопросов с КФ, собьем мол с них 20-30% скидки, а вы мне 5 % от сэкономленого..горю как это будет выглядеть? он мне 0 мол пришлют мне гарантийное письмо, потом я заплачю, а потом письмо что ко мне претензий не имеют...вообщем сказал подумайте, презвоню...
а от КФ в это время письмо приходит, мол мы обращаемся в Департамент по мошенчеству при МВД...смех канечно...
мне постоянно разные звонят, я уже с них издеваюсь, что мол текучка у вас кадров...
dimon260983
 
Повідомлень: 17
З нами з: 27.01.12
Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.
 
Профіль
  #<1 ... 8788899091 ... 94>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
1480 297618
Переглянути останнє повідомлення
Чет 18 тра, 2023 08:04
Успіх
5 3740
Переглянути останнє повідомлення
Нед 26 гру, 2021 20:30
Igneus
29 121252
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 30 сер, 2019 09:41
anna18savelieva18
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама