Відкритий лист Президенту України Віктору Януковичу щодо сит

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
ФінТех, Міжнародні платіжні системи, Пластикові картки Visa, MasterCard, American Express, обмін та переказ грошей, еквайрінг та прийом платежів. Електронні грошові системи PayPal, WebMoney, Яндекс-Деньги, РБК-money питання придбання тощо.
Повідомлення Додано: П'ят 14 чер, 2013 20:08

Відкритий лист Президенту України Віктору Януковичу щодо сит

Шановний Вікторе Федоровичу!

Представники бізнес-середовища України підтримують Програму економічних реформ на 2010 – 2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», яка передбачає формування режиму максимального сприяння бізнесу шляхом зменшення втручання держави в економіку, зниження адміністративних бар'єрів для його розвитку, модернізації податкової системи й поглиблення міжнародної економічної інтеграції України, створення сприятливих умов для залучення інвестицій. На жаль, практичні кроки Міністерства доходів і зборів України призводять до погіршення бізнес клімату в Україні, зниженню позиції нашої держави в провідних міжнародних рейтингах, ідуть в розріз з Вашими завданнями Уряду та провокують зайву конфронтацію між суспільством і Владою.

Прикладом цього є дії Міністерства по відношенню до підприємств, що використовують торгову марку WebMoney в Україні. 11 червня 2013 р. на підприємствах був проведений обшук, в ході якого було вилучене обладнання, особисті речі співробітників, а також арештовано банківські рахунки, де перебувало більш ніж 60 млн. гривень, які є власністю користувачів та забезпечують зобов'язання системи перед ними. Вищезазначені дії фіскального органу створили складнощі для багатьох підприємств галузі електронної комерції та мільйонів громадян України.

На офіційному веб-сайті Міністерства доходів та зборів розміщено твердження про те, що «діяльність оператора платіжної системи WebMoney в Україні не відповідає нормам чинного українського законодавства». Таким чином, Міністерство перебирає на себе повноваження суду, що є грубим порушенням законодавства України. Оцінка легітимності та припинення діяльності компанії, відповідність її діяльності законодавству України є виключно компетенцією суду.

WebMoney.UA працює з гривневими зобов'язаннями в Україні з 2003 року, є популярним сервісом в галузі електронної комерції, послугами якого користуються близько 2,5 млн. громадян України. Підприємство протягом десяти років на практиці займалось розвитком інноваційних технологій, створюючи умови для активного розвитку електронної коммерції в Україні. Наскільки нам відомо, компанія веде діяльність прозоро, має висновки юридичних експертиз та здійснювала чисельні спроби узгодити правила функціонування системи в Національному Банку України.

Ми поділяємо Вашу зацікавленість питаннями розвитку інноваційних технологій, боротьби з корупцією, створення привабливого середовища для інвестицій та умов ведення бізнесу. Просимо Вас забезпечити об’єктивність та прозорість прийняття рішень по цій справі в правовій площині.

Звертаємо особливу увагу на необхідність розблокування банківських рахунків, на яких знаходяться кошти мільйонів громадян України, та надати можливість WebMoney.UA виконати свої зобов'язання перед ними.



З повагою,

Голова Правління Інтернет Асоціації України Т. Попова



Віце-президент УСПП з питань науки і ІТ І. Пєтухов



Цей лист є відкритим для підписання всіма зацікавленими сторонами.
PeronMiter
 
 
Повідомлення Додано: П'ят 14 чер, 2013 20:23

Re: Відкритий лист Президенту України Віктору Януковичу щодо

  PeronMiter написав:Відкритий лист Президенту України Віктору Януковичу


Ух вы какие - жаловаться?! И кому? :roll:
Щас маски-шоу и к вам придут :mrgreen:
aleksalt
 
Повідомлень: 9370
З нами з: 16.11.09
Подякував: 667 раз.
Подякували: 1502 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 14 чер, 2013 22:29

В РФ у Вебмани крыша на самом верху, пусть нажалуются, Путин нашему главному Зэку позвонит и разнос устроит. Вот и отстанут от вебманей.

А то такими темпами WMU - уже прошлое. Еще пару дней - и превратятся в настоящие фантики))
nuzzda
 
 
Повідомлення Додано: Суб 15 чер, 2013 16:17

Re: Відкритий лист Президенту України Віктору Януковичу щодо

Обращение экспертов ВМ к Пользователям по ТВ http://www.youtube.com/watch?v=uIjPeHAh95g
Bot4Youbiz
 
 
Повідомлення Додано: Суб 15 чер, 2013 16:31

  nuzzda написав:В РФ у Вебмани крыша на самом верху, пусть нажалуются, Путин нашему главному Зэку позвонит и разнос устроит. Вот и отстанут от вебманей.
С чего это вдруг?
Вы на счет Вебманей ничего не путаете? Это не российская система.
Субъекты системы
Владелец и администратор
WM Transfer Ltd.
Почтовый адрес: 29 Harley Street, London, W1G 9QR, UK.

Управляющая компания
Международная адвокатская компания UAB «DICSA BALTIC»
Почтовый адрес: V.Kudirkos str. 18A-1, LT-03105, Vilnius, Lithuania.
Директор: Margarita Gurejeva.

Представитель на территории РФ
ООО «ВебМани.Ру».
Почтовый адрес: 119049, Россия, г. Москва, ул. Коровий вал, д. 7

А все дело, скорее всего в том, что довольно прибыльный бизнес и его пытаются "отжать", как собственно и другие бизнесы.
Bukka
Аватар користувача
 
Повідомлень: 1853
З нами з: 01.11.08
Подякував: 88 раз.
Подякували: 418 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 15 чер, 2013 19:13

Bukka, эти реквизиты до одного места. Это пустая ширма, чтобы придать "легальность" системы на Западе. ВМ - придумано в России, разработано в России, поддерживается в России и управляется из России.

Сами понимаете, что НИКТО бы в РФ не разрешил какой-то убогой британской фирмЕшке монополизировать весь рынок электронных платежей. Да и еще разрешить проводить платежи связанные с предпринимательской деятельностью :D

А "британская" фирмА почему-то до сих пор не смогла придумать какой-нибудь WMP (вебмани - фунт) :D
nuzzda
 
 
Повідомлення Додано: Суб 15 чер, 2013 19:58

  nuzzda написав:Bukka, эти реквизиты до одного места. Это пустая ширма, чтобы придать "легальность" системы на Западе. ВМ - придумано в России, разработано в России, поддерживается в России и управляется из России.
Кто именно являетмся владельцем - тайна покрытая мраком. Но, я хотел сказать другое. Структура системы довольно запутанная, в Украине не филиал, а представитель системы УГА. С чего это его начнут защищать на таком высоком уровне?
Bukka
Аватар користувача
 
Повідомлень: 1853
З нами з: 01.11.08
Подякував: 88 раз.
Подякували: 418 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 15 чер, 2013 20:11

  Bukka написав:Но, я хотел сказать другое. Структура системы довольно запутанная, в Украине не филиал, а представитель системы УГА. С чего это его начнут защищать на таком высоком уровне?


Потому что УГА обеспечивает существование WMU. Если WMU накроются медным тазом (вместе с ликвидацией УГА) - то Украина выпадет из ВМ. А соответственно - потеря немаленьких прибылей. WMZ и WME в предпринимательской деятельности никто в Украине использовать не будет, им просто не дадут этого сделать. Да и вывести легально их не получится. А платить огромные % за нелегальную обналичку - смысла нет.
nuzzda
 
 
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
8 9599
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 08 лип, 2011 15:42
Tries
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама