Культурний протекціонізм України

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2013 21:56

Культурний протекціонізм України

Згідно основоположної статті конституції України, наша держава є світською державою, в якій жодна релігія не є головною, нікому не може бути нав'язана та держава від'єднана від будь яких церков. Не всі в Україні хочуть поважати цю головну статтю конституції України, та також в нашій державі існують партії які своєю ціллю носять ідею запровадження християнських традицій та догм усьому українському суспільству. Подібна практика існує в Росії та в Європі, окрім Франції, де світська конституційна норма є дуже суворою, принаймні наступні 15-20 років.
Якщо ж Україна й надалі буде нехтувати світським ладом України й політичні партії й надалі будуть нав'язувати християнські догми усьому суспільству України то тоді Україна стане зовсім іншою державою, де психічні та нервові хвороби, наприклад, в суспільстві будуть вважати прокляттям. А також мусульмани матимуть повне моральне право заводити свої ісламські партії, а такі вже є, й продвигати їх до влади, щоб нав'язувати нашому суспільству свої ісламські догми. Це все вже давно відбувається в Європі.
Тому щоб уникнути розвалу нашої світської культури, нам необхідно гарантувати світський характер держави а також не пускати до нашої держави представників ворожих культур, але при цьому колір шкіри чи форми очей та носа не є ознакою культури.
А саме представників ісламської культури, які не приховують що приїздять до Західних держав з ціллю розвалити світський устрій держави й установити ісламську теократичну диктатуру по прикладу Ірану, Судану чи Саудівської Аравії.
Bedazzled
Аватар користувача
 
Повідомлень: 596
З нами з: 09.10.13
Подякував: 1 раз.
Подякували: 3 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2013 22:03

Щоб заповнити порожнину України в зв'язку з демографічною кризою можна запрошувати буддистів з Індокитаю, індусів з Індії та християн з Африки та Латинської Америки.
Ми маємо право вирішувати представників яких культур до себе запрошувати? Проте питання рівня бідності їхніх держав чи колір шкіри - це вже ксенофобія.
Bedazzled
Аватар користувача
 
Повідомлень: 596
З нами з: 09.10.13
Подякував: 1 раз.
Подякували: 3 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2013 22:28

  Bedazzled написав:Щоб заповнити порожнину України в зв'язку з демографічною кризою


Где вы увидели порожныну?
Изя Гуд
 
 
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2013 22:38

Простіше кажучи, я почав тему проте спілкуватися не особо я хочу тут. Неприємна аудиторія тут зібралася. Пишіть свої роздуми на тему, а я почитаю.
Bedazzled
Аватар користувача
 
Повідомлень: 596
З нами з: 09.10.13
Подякував: 1 раз.
Подякували: 3 раз.
 
Профіль
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
4 5752
Переглянути останнє повідомлення
Суб 05 лют, 2022 14:06
vt313
5 45552
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 04 лют, 2022 22:47
Bobua
91 30807
Переглянути останнє повідомлення
Суб 03 лис, 2018 10:21
lejko_vit
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама