Як «законно» вкрасти гроші та квартиру! Нова афера!!!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Перелік фінансових компаній, які були під підозрою в шахрайстві. Фінансові піраміди та лохотрони в Україні. Все, що пов'язано з фінансовими схемами, націленими на обман довірливих учасників.
Повідомлення Додано: Сер 24 кві, 2013 10:42

Як «законно» вкрасти гроші та квартиру! Нова афера!!!

Увага, шахраї!
Аферист-забудовник ФОРЕМСЬКИЙ Володимир Михайлович,
«Чорний» юрист ГАВЧАК Ігор Олегович!

У серпні 2007 року нашою родиною (+ двоє батьків-інвалідів) було вирішено купити квартири для переїзду в місто-курорт Трускавець (за показами по здоров'ю). Був знайдений забудовник, ФОП ФОРЕМСЬКИЙ Володимир Михайлович (м. Бурштин, Івано-Франківської обл.), який разом з ПП «ТрансГалБуд» почав будівництво за адресою вул. Суховоля, 9, укладені та нотаріально посвідчені попередні договори купівлі-продажу квартир. Вартість майбутніх квартир, на загальну суму 200000 доларів була сплачена Форемському ПОВНІСТЮ, в момент укладання договорів! Будівництво мало завершитися до вересня 2008 року. Але, в 2008 році почалася криза і у всій країні почало зупинятися будівництво. До початку осені 2008 року в будинку по Суховоля, 9 ВСІ квартири були продані, хоча будинок ще не був зведений навіть наполовину. І ось тут почалося найцікавіше.

Грошей забудовнику здалося мало! Кожні 3-4 місяці він став звертатися з вимогою додати грошей, то начебто подорожчали будматеріали, то на оформлення дозволів від різних інстанцій і т.д. (то 3000 доларів, то 100 000 гривень)... Після наших відмов (оскільки ми ВЖЕ все сплатили) - почалися дивні дзвінки від невідомих абонентів з пропозиціями переуступити їм квартири за ціною в 3 рази нижче, а "то буде гірше"...

Паралельно, ФОП ФОРЕМСЬКИЙ В.М. та ПП «ТрансГалБуд» почали будівництво ще двох багатоквартирних будинків у Трускавці, в яких також почався активний продаж квартир.

У цей момент, наприкінці 2008 року, в гру вступив новий персонаж – такий собі ГАВЧАК Ігор Олегович (м. Борислав, Львівської обл.), за фахом - юрист (випускник Львівського інституту внутрішніх справ), що згадується в низці вельми сумнівних угод і є фахівцем з розробки всіляких юридичних «схем» з відбирання грошей і майна людей та підприємств. За допомогою нотаріуса, що представила його як якогось там родича, Гавчак увійшов у довіру до Форемського і уклав з ним аналогічні попередні договори на 6 квартир в будинку, де розпочалося будівництво. Єдина відмінність в тому, що, за словами Форемського, Гавчак І.О. не сплатив нічого, користуючись дружніми відносинами і домовленостями, пообіцявши заплатити пізніше. За словами Форемського, на зв'язок Гавчак не виходить, а оплата не здійснена до цих пір.

Наступний крок (у вересні 2011 року) - «досвідчений» юрист Гавчак звернувся до Трускавецького суду з вимогою стягнення боргу із забудовника Форемського В.М., в розмірі майже 3 млн. гривень, з накладенням арешту на все його майно в Трускавці. Серед іншого, були арештовані 6 квартир (в тому числі, наші квартири по вул. Суховоля, 9), причому деякі з цих навіть ще не були офіційно оформлені як ВЛАСНІСТЬ Форемського! Справу - Гавчак виграв, навіть не сплачуючи судовий збір. Сумнозвісний Львівський апеляційний суд - залишив рішення в силі, лише злегка зменшивши суму боргу у гривнях. Всі суди - пройшли ДУЖЕ швидко!

Восени 2012 року, всі квартири по вул. Суховоля, 9 були виставлені виконавчою службою на аукціон, за смішними цінами (12 000 доларів за квартиру). У плани Гавчака входило ШВИДКО провернути аукціон, продавши квартири «своїм» людям за копійки і додатково отримати решту суми боргу з Форемського, пізніше виставивши на продаж його майно, що залишилося, за такими-ж заниженими цінами!

Природньо, ми також подали позов до суду про визнання нашого права власності на сплачені нами квартири. Рішенням Трускавецького суду в жовтні 2012 року - наші вимоги були задоволені, наше право власності на квартири - визнано.

І тут знову вступив у гру «чорний юрист» Гавчак, який уподобав наші квартири по вул. Суховоля, 9! Сам Гавчак, звичайно, по судах не ходить, лицем – не «світить», а діє через представників, в даному випадку – через Шабана Василя Геніковича (м. Дрогобич, Львівської області), який теж відомий по участі в рейдерських схемах в Дрогобичі. Гавчак подав апеляцію до Львівського апеляційного суду з вимогою скасувати рішення Трускавецького суду і позбавити нас права власності, оскільки він, нібито, не зможе отримати свій борг без продажу даних квартир. Апеляція пролежала «у шухлядах» майже півроку, причому нас з нею навіть не ознайомили вчасно, згідно процесуальних норм, а прислали її всього за тиждень до слухання справи! Хоча в судах першої та апеляційної інстанцій Форемським В.М. були надані докази про наявність у нього ІНШОГО майна на суму більше 10 млн. грн., що цілком достатньо для покриття боргу, в квітні 2013 року Львівський апеляційний - позбавив нас права власності на куплені нами квартири, прийнявши рішення на користь рейдера Гавчака І.О.! Люди, що знають «юридично-судову» ситуацію у Львові, сказали, що даний суд може прийняти будь-яке рішення, головне - «ціна питання»!

А тепер - власне про схему! Забудовник + нотаріус + «чорний юрист» входять в змову.

Забудовник - продає всі квартири в одному будинку, нотаріус - завіряє всі договори, далі - в справу вступає «чорний юрист» Гавчак І.О., «укладає» аналогічні договори із забудовником, на інші об'єкти і на бІльші суми. Форемський - затягує час будівництва на декілька років, "ховається" від покупців, а в цей час, після деякого часу «сидіння в засідці» - Гавчак подає в суд на відшкодування боргу, а законних покупців - «кидає», нібито «законним» шляхом, через судові рішення про повернення «величезних» боргів забудовника, або виманює у покупців шляхом шантажу значні суми (щоб зняти заборони на арештоване майно), що підвищують вартість квартир в 2 рази!

Будьте пильні і обережні, оскільки ці шахраї, особливо Гавчак Ігор Олегович, можуть орудувати у багатьох містах України і завтра він може прийти у Ваш офіс зі своїми «принадними» пропозиціями, увійти до Вас у довіру і залишити Вас «без штанів»! Його спеціалізація - махінації в різних сферах (особливо в сфері нерухомості та землі), «розведення» клієнтів на гроші через судові органи та інші договірно-правові та рейдерські «схеми».

Наша сім'я майже 6 років чекала ці квартири, батьки-інваліди продали своє майно, щоб переїхати в Трускавець для лікування і залишилася ні з чим, без квартир і без грошей, без шансів перемогти нашу судову систему і рейдерство! А держава нас, як чесних покупців - ніяк не захищає, закон, виявляється, може бути перекручений, як завгодно і завжди - на користь аферистів!

Постраждала сім'я, Київ.
Є й інші постраждалі, які вже втомилися роками ходити по судах!!!

P.S. Якщо ці двоє запропонують Вам щось купити – тікайте якнайдалі!!! І перекажіть друзям, знайомим та родичам! Ці люди БОЯТЬСЯ РОЗГОЛОСУ!!!
Pravdivaya
 
 
Повідомлення Додано: Сер 24 кві, 2013 11:01

Pravdivaya необходимо предоставить любые копии документов (в электронном виде) подтверждающие данную информацию, а также написать свои ФИО и контакты.

С ув.
Модератор
Аватар користувача
Модератор Форуму
 
Повідомлень: 6102
З нами з: 25.01.06
Подякував: 71 раз.
Подякували: 431 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 10 тра, 2013 12:02

да нет сейчас ничего невозможно, особенно при хороших связях
Fendon
 
 
Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2015 18:53

инфо

Pravdivaya
В понедельник данный адвокат будет защищать реально виновного человека. Если есть желание встретиться с ним в суде, я могу предоставить для Вас такую возможность. Связывайтесь со мной.
qqqqqqq
 
Повідомлень: 1
З нами з: 03.04.15
Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 16 кві, 2016 16:14

Pravdivaya
Розкажу про аферу в м.Рівне по новобудові, що на вул Липинського, 55 де провертаються оборудки з продажем квартир і тим самим ошукують багатьох покупців. Замішані ген підрядник ТзОВ "Новобуд-Рівне" Нєнахова Оксана Миколаївна і аферист - виконавець будівельних робіт ТзОВ "С.І.С." Самчук Ігор Сергійович, який нібито за виконану роботу отримує квадратні метри в новобудові, а потім продає їх по кілька разів різним клієнтам. Також були інші обєкти на вул. Черняка, 38 (ТзОВ Аванті) та на вул. Небесної Сотні, 66 (Ріверсайд).

Шахрай має кілька підроблених паспортів СР 862583 з пропискою СБУ (Відінська, будинок 4, кв 42) і МЮ 411982 з пропискою Рівненський обласний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (Дубенська, 71а).

Відкрито кримінальне провадження по 8 епізодах, де фігурують ошукані на великі суми інвестори.

Будьте обережні, не підписуйте договори попереднього наміру та не давайте гроші на руки!!!

ЗображенняЗображення
Lyustrator
 
Повідомлень: 3
З нами з: 14.04.16
Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.
 
Профіль
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
4 46609
Переглянути останнє повідомлення
Вів 13 сер, 2019 11:54
forexgrasp
1 4954
Переглянути останнє повідомлення
Сер 31 сер, 2016 17:25
kolodlu
1 4586
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 05 лют, 2016 14:16
Lipatcev
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама