ПроФін Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 32333435>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

ПроФін Банк - БАНКРОТ 2.4 5 35
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
54%
19
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
9%
3
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
6%
2
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
3%
1
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
29%
10
Всього голосів : 35
Повідомлення Додано: Суб 18 кві, 2015 10:12

Пошел на ликвидацию
http://www.bank.gov.ua/control/uk/publi ... t_id=55838
Solar_simfi
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2361
З нами з: 10.08.11
Подякував: 31 раз.
Подякували: 340 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 21 кві, 2015 18:38

Ликвидацией «ПроФин Банка» НБУ пытается замести следы своей незаконной деятельности — заявление банка

http://antikor.com.ua/articles/37840-li ... vlenie_ban
Vkladchik
 
Повідомлень: 208
З нами з: 12.05.07
Подякував: 3 раз.
Подякували: 22 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 21 кві, 2015 20:04

Re: ПроФін Банк

  Vkladchik написав:НБУ пытается замести следы своей незаконной деятельности

а кто заплатит вкладчикам ситикомерца ...
нагрели наглеца Тумовса по понятиям
sens
Аватар користувача
 
Повідомлень: 16525
З нами з: 12.09.13
Подякував: 34 раз.
Подякували: 909 раз.
 
Профіль
3
Повідомлення Додано: Пон 08 чер, 2015 13:55

Тумовс перейменував ПАТ «ПРОФІН БАНК» у ПАТ «ВЕЛКОМБАНК»

Тумовс і Ко вирішили знов обдурити усіх. Виявляється вони все продумали давно і перейменували ПАТ «ПРОФІН БАНК» у ПАТ «ВЕЛКОМБАНК».
"10. З десятого питання порядку денного:
Слухали:
Голову Зборів, який доповів про запропоновану акціонером зміну
найменування Банку.
Бажаючих виступити не було. Запитань не надійшло.
Голова Лічильної комісії роз’яснив учасникам Зборів порядок голосування бюлетенями з дев’ятого питання порядку денного. Рішення приймається простою більшістю голосів акціонерів, які зареєструвалися для участі у Зборах.
Голосували:
«ЗА» -155 888 498 голосів, що становить 100,0000 % від
загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в
Загальних зборах акціонерів.
«ПРОТИ» - 0 голосів, що становить 0,0000 % від загальної кількості
голосів акціонерів, які беруть участь в Загальних зборах
акціонерів.
«УТРИМАВСЯ» - 0 голосів, що становить 0,0000 % від загальної кількості
голосів акціонерів, які беруть участь в Загальних зборах
акціонерів.

Кількість голосів, які не були враховані у зв’язку із визнанням бюлетенів недійсними: 0 голосів, що становить 0,0000 % від загальної кількості голосів акціонерів, які беруть участь в Загальних зборах акціонерів
Рішення прийняте.
Вирішили:
Змінити найменування Банку з ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА
«БАНК ПРОФЕСІЙНОГО ФІНАНСУВАННЯ» на ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ
ТОВАРИСТВО «ВЕЛКОМБАНК».
Голова Зборів проголошує про прийняте Зборами рішення."
nina
 
Повідомлень: 484
З нами з: 15.09.14
Подякував: 9 раз.
Подякували: 139 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Пон 08 чер, 2015 16:40

Re: ПроФін Банк

Киев. 10 ИЮНЯ, СРЕДА. В 12.00 начнется пресс-конференция на тему "Введение ВА в банках должно способствовать возбуждению уголовных дел в отношении топ-менеджмента и собственников неплатежеспособных банков" ("ЛИГАБизнесИнформ", ул.Шамрыло, 23). Аккредитация по тел. (044) 593-16-37, press@liga.net.

Киев. 10 ИЮНЯ, СРЕДА. В 14.00 начнется пресс-конференция на тему "Введение временной администрации в украинские банки должно сопровождаться автоматическим возбуждением уголовного дела в отношении топ-менеджмента и владельцев неплатежеспособных финансовых учреждений" ("Укринформ", ул.Б.Хмельницкого, 8/16). Вход по служебным удостоверениям и карточкам НСЖУ.
nina
 
Повідомлень: 484
З нами з: 15.09.14
Подякував: 9 раз.
Подякували: 139 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 13 чер, 2015 21:44

Керівники ПАТ «Актив-банк» тепер керують державними банками

Голова Правління Національного банку України і Кабінет Міністрів України (Яценюк А.П.) та Голова Верховної Ради України Гройсман В.Б.) дозволили особам. що не мають бездоганної ділової репутації, тобто Яресько Н. та Маркаровій О. очолити міністерство фінансів України, а Мркаровій незаконно стати членом Наглядових рад АБ «УКРГАЗБАНК» та ПАТ «Ощадбанк».

Рішенням Загальних зборів акціонерів АБ «УКРГАЗБАНК» від 28.04.2015, в якому держава Україна володіє часткою у розмірі 92,9998% статутного капіталу банку, Маркарова Оксана Сергіївна обрана членом Наглядової ради банку АБ «УКРГАЗБАНК» (http://www.ukrgasbank.com/ukr/about/naglyadrada), а згідно постанови Кабінету Міністрів України від 04.04.2015 №155, на посаду члена Наглядової ради публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» була призначена членом Наглядової ради ПАТ «Ощадбанк» (http://www.oschadbank.ua/ua/about/supervisory_board/), членом якої
відповідно до Постанови Верховної Ради України від 31.05.2007 №1100-V «Про внесення зміни до Постанови Верховної Ради України «Про призначення членів наглядових рад Відкритого акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» та Державного експортно-імпортного банку України «Укрексімбанк» призначено і її чоловіка Волинця Данила Мефодійович, що разом із своєю дружиною Маркаровою Оксаною Сергіївною, був у 2003-2014 р.р. співвласником ПАТ «Актив-банк», і яка в ті ж роки була ще й головою Спостережної ради ПАТ «Актив-банк». Одночасно із Маркаровою О.С. членом Спостережної ради була і нинішній міністр фінансів України, громадянка США Яресько Наталія.

Строк повноважень Волинця Д.М. закінчився щ у 20123 році, бо він обирався лише на 5 років), але оскільки він друг і партнер братів Клюєвих - А.П. і СП., то Комітет з питань фінансів і банківської діяльності не приймав рішення про звільнення Волинця з посади. Як це не робить, можливо із цих же причин, і Комітет з питань фінансової політики і банківської діяльності Верховної Ради України (голова комітету Рибалка С.О., фракція Радикальної партії Ляшка) до цього часу не приймає рішення про припинення його повноважень.

Маркарова Оксана Сергіївна. Дата народження: 28 жовтня 1976 року. Освіта: У 1997 році закінчила Національний університет «Києво-Могилянська Академія», спеціальність «екологія», бакалавр. У 1999 році закінчила Національний університет «Києво-Могилянська Академія», спеціальність «екологія», магістр. У 2001 році закінчила Університет штату Індіана (США), спеціальність «державні фінанси», магістр (МРА). Професійна діяльність: З березня 2015 року обіймає посаду заступника Міністра фінансів України-керівника апарату.

Відповідно до вимог Закону України «Про Національний банк України», «Про банки і банківську діяльність» та «Положення про порядок реєстрації та ліцензування банків, відкриття відокремлених підрозділів. затвердженого Постановою Правління Національного банку України від 08.09.2011 № 306.08.09.2011 № 306 «Про затвердження деяких нормативно-правових актів Національного банку України»:

«ділова репутація - відомості, зібрані Національним банком України, про відповідність діяльності юридичної або фізичної особи, у тому числі керівників юридичної особи та власників істотної участі у такій юридичній особі, вимогам закону, діловій практиці та професійній етиці, а також відомості про порядність, професійні та управлінські здібності фізичної особи;»

««1.12. Ознакою наявності бездоганної ділової репутації юридичної особи є відсутність щодо цієї особи фактів, визначених у пункті 1.16 цієї глави.
1.13. Ознакою наявності бездоганної ділової репутації фізичної особи є відсутність щодо цієї особи фактів, визначених у пункті 1.17 цієї глави.»;
«1.16. Ознакою відсутності бездоганної ділової репутації юридичної особи є:
відсутність бездоганної ділової репутації у члена виконавчого органу чи наглядової (спостережної) ради юридичної особи;
відсутність бездоганної ділової репутації в особи, яка є власником істотної участі юридичної особи;..»;
«1.17. Ознакою відсутності бездоганної ділової репутації фізичної особи є:
….
Абзац пятий пункту 1.17 розділу I «кандидат обіймав не менше шести місяців посаду в органах управління банку протягом одного року до запровадження тимчасової адміністрації, ліквідації банку (застосовується протягом трьох років з дня настання події)».
nina
 
Повідомлень: 484
З нами з: 15.09.14
Подякував: 9 раз.
Подякували: 139 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 19 чер, 2015 08:19

Чи повернуть банкіри вкрадені гроші вкладників

Кількість банків-банкрутів уже зашкалює – понад півсотні лише за останній рік! І це не межа. Нестабільна ситуація в країні, криза та паніка вкладників – ідеальний привід для банкірів швиденько вивести гроші з фінустанов на закордонні рахунки.

Коли клієнтів банку відверто ігнорували, не видаючи ані копійки з депозитних та пенсійних рахунків, кошти з установи текли рікою. — Власники розкрадають з урахуванням того, що з боку Нацбанку немає ніякого нагляду, нормального нагляду за цими банками, — говорить голова ГО «Фінансова грамота України» Михайло Стрельников.

Одна з найяскравіших історій відвертого грабунку потрапила нам до рук із джерел, наближених до регулятора. Це – документи, в яких докази і схеми розкрадання, колись стабільного «Сітікомерцбанку». Відчувши, що запахло смаленим, власники банку – литовець Рейніс Тумовс та росіянин Володимир Антонов забирали гроші, видаючи мільярди кредитів фіктивним фірмам, купуючи за мільйони цінні папери, які насправді коштували копійки, та виводили активи через рахунки закордонного банку.

— Ще жодна людина не просто не спіймана і не посаджена. Жодна людина на допит не з'явилася. Хоча факти кричущі, факти мають підтвердження, — зауважив Стельников. Про свої банківські біди люди кричать криком! Обдурені у «ВАБі»,«Дельті», «Форумі», «Надрі» шукають підтримки будь-де.

Приміром, одеські активісти прориваються на зустріч до Саакашвіли. Кожна спроба розповісти про свою проблему – надія донести інформацію про несправедливість.

http://antiraid.com.ua/news/29159-chi-povernut-bankiri-vkradeni-groshi-vkladnikiv.html
nina
 
Повідомлень: 484
З нами з: 15.09.14
Подякував: 9 раз.
Подякували: 139 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 05 лип, 2015 07:11

За інформацією з Державної фіскальної служби, після приходу

За інформацією з Державної фіскальної служби, після приходу туди нового глави Р. Насирова, було дано доручення повернути до Головного слідчого управління МВС України кримінальне провадження №12014000000000409 від 17.09.2014 р. відкрите за ч.5 ст.191 по злочинах, які здійснили Р.Тумовс та службові особи ПАТ «Міський комерційний банк» (CityCommerce Bank) у 2013-2014 роках, через дуже малу суму збитків, заподіяних Тумовсом і службовими особами ПАТ «Міський комерційний банк» (CityCommerce Bank). За заявою, що зареєстрована в МВС України, виявлено, що нанесена Тумовсом і службовими особами ПАТ «Міський комерційний банк» шкода становить усього близько 180 млн. грн.

Судячи з усього, перший заступник Генерального прокурора України, державний радник юстиції 3 класу В.П.Гузир, який керує у ГПУ питання слідства СБУ, МВС і податкової міліції, який, за клопотанням зацікавлених у справах одеського конвертцентру «Зернотрейдери», оборот якого сягав 10 млрд гривень, дав доручення вилучити це провадження 29.03.2015 року в МВС України і передати до Державної фіскальної служби вже визначив, що усі питання вирішені. ДФС не розповіла, скільки вони повернули Україні мільярдів коштів, що були відмиті по цьому провадженню, але джерела в ДФС повідомили, що така активність Гузара була більш за все пов’язана із тим, що в схемах Тумовса були виявлені американські компанії, і офіційне виявлення їх там, привело б до жорстких заходів до таких компаній зі сторони ФБР і податкової служби США, якби ті отримали офіційну інформацію про це.
Афера Тумовса і цих посадовців, призвела до нанесення матеріальних збитків вкладникам ПАТ «Міський комерційний банк» (CityCommerce Bank) ( фізичним і юридичним особам і ФОП), Національному банку України, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на суму більше 4 мільярдів 665 мільйонів гривень.

На сьогодні це кримінальне провадження №12014000000000409 від 17.09.2014 р. відкрите за ч.5 ст.191, ведеться лише по факту того, що Р.Тумовс та посадовці ПАТ «Міський комерційний банк» (CityCommerce Bank) у 2013-2014 роках, діючи за попередньою змовою між собою, використовуючи ряд підконтрольних комерційних структур та фізичних осіб, діючи умисно, з метою виведення активів з банку, шляхом укладення низки договорів з підприємствами, що мають ознаками «фіктивності» та шляхом перерахування коштів на рахунки фізичних осіб розтратили обігові кошти банку та кошти Державного бюджету України, що виділені Національним банком України в якості стабілізаційного кредиту для ліквідності ПАТ «Міський комерційний банк» (CityCommerce Bank).

Слід нагадати, що після призначення Шокіна Генеральним прокурором України усім співробітникам МВС заборонили проводити будь які слідчі і оперативні дії по розслідуванню діяльності одеського конвертцентру «Зернотрейдери» і повертати гроші вкладників, що були вкрадені з ПАТ «Міський комерційний банк» (CityCommerce Bank) Тумовсом і його командою. Пряма вказівка про це поступила до слідчих МВС від процесуального керівника слідства. Це — Кіпчарський Олег Петрович старший прокурор відділу управління нагляду у кримінальному провадженні — начальник управління нагляду за додержанням законів органами податкової міліції Генеральної прокуратури України, за часів Януковича — колишній заступник прокурора Шевченківського району м. Києва. А також його безпосереднього керівника. Це Рикун Володимир Миколайович , заступник начальника Головного управління нагляду у кримінальному провадженні — начальник управління нагляду за додержанням законів органами податкової міліції, який працює із Шокіним давно, і вважається його безпосереднім представником в питаннях “вирішення питань”.

А вже 29.03.2015 року справу в МВС вилучив Гулицький Сергій Петрович, начальник третього відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням і підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ Генеральної прокуратури України, якого призначили на цю посаду 12.02.2015 р. на 2 дні раніше Гузира В.П. , і якому В.П.Гузира особисто дав доручення справу забрати в МВС і передати до ДФС. topic10901.html?p=3005993&#p3005993

Тепер це провадження №12014000000000409 від 17.09.2014 р. лежить у Державній фіскальній службі, де його професійно «розвалюють» колеги в інтересах відомого одеського конвертаційного центру «Зернотрейдери», що знаходився під опікою начальника Головного управління Державної фіскальної служби в Одеській області Ігоря Сінгаєвського, що очолював управління з червня 2014 року, якого наказом Державної фіскальної служби України від 5 березня 2015 року було звільнено з посади. Там вони можна буде виявити дані, що відомі МВС, і почати виводити гроші по інших схемах, а гроші які могли повернутися до ПАТ «Міський комерційний банк» (CityCommerce Bank) та інших черг, підуть Тумовсу і конвертцентру з кола інтересів Сінгаєвського та їхнім колегам у Києві. Тепер у Державній фіскальній службі є керівництва, але справи можна і далі закрити за дуже смішні мотивації.

То ж коли кримінальне провадження №12014000000000409 від 17.09.2014 р. надійде до ГСУ МВС України, то більше за все, воно і далі буде лежати там «мертвим вантажем», бо Тумовс, судячи з усього, вміє ефективно мотивувати слідчих не працювати активно.
nina
 
Повідомлень: 484
З нами з: 15.09.14
Подякував: 9 раз.
Подякували: 139 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 08 лип, 2015 14:10

Re: ПроФін Банк

А тем временем в Линкедине:


Уважаемые коллеги и пользователи сети linkedin! Анонсирую вакансию зам.директора коммерческого управления/ управляющего отделением ПРОФИН БАНК в г.Киев (центр, Мечникова, 2, БЦ Парус). Работа с корпоративом/ юр.лицами!
Возможно, кто-то из Вас открыт для предложений, и данная позиция будет интересна для рассмотрения.
Буду также очень признательна за рекомендации кандидатов.
В случае заинтересованности, уточнения информации либо отправки резюме, мои контактные данные: hr@profinbank.com либо по номеру: 067 462 92 81.
С уважением,
Валентина
vanLavina
 
Заблокований
Повідомлень: 441
З нами з: 14.03.14
Подякував: 22 раз.
Подякували: 52 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 08 лип, 2015 14:18

Re: ПроФін Банк

Обходите этот псевдо-банк стороной. Читайте про CCB
jokk
Аватар користувача
 
Повідомлень: 535
З нами з: 21.09.10
Подякував: 1 раз.
Подякували: 69 раз.
 
Профіль
  #<1 ... 32333435>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
3459 1877094
Переглянути останнє повідомлення
Сер 21 лют, 2024 21:15
ВIВ
5 7236
Переглянути останнє повідомлення
Пон 19 лют, 2024 12:41
sens
Дельта Банк - БАНКРОТ 1 ... 4847, 4848, 4849
Anonymous » Сер 29 лис, 2006 17:06
48489 25117286
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 01 гру, 2023 17:20
stuermer01
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама