Водителям на заметку: в Украину возвращается техосмотр для в

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Питання щодо митниці, експлуатації авто, акцизів, штрафів, податків, законодавства тощо. Нові технології та розробки майбутнього
Повідомлення Додано: П'ят 12 чер, 2015 12:07

Водителям на заметку: в Украину возвращается техосмотр для в

Водителям на заметку: в Украину возвращается техосмотр для всех авто

В ближайшее время украинских водителей ждет нововведение. После подписания Ассоциации с Евросоюзом Украина, среди прочего, обязалась проводить техосмотры для всех транспортных средств (сейчас - только тех, которые используются в коммерческих целях).

Соответственно, вскоре даже владельцы частных легковушек будут проходить обязательный техосмотр. Пока идут дискуссии о периодичности техосмотра для частных автомобилей, журналисты узнали стоимость техосмотра в некоторых странах Европы.

Интересно, что дороже всего пройти технический экзамен в Великобритании - 252 евро за легковушки. А вот для бюджета немцев техосмотр не сильно заметен - всего 50 евро. Интересно, что в более бедной Турции, которая не является членом ЕС, техосмотр стоит 74 евро. А вот в Сербии цена более чем демократична - 10 евро. Так что предположить, сколько будет стоить техосмотр для автомобилей в Украине, пока сложно.

Кстати, ассоциация автоимпортеров выступает за то, чтобы для новых автомобилей до 5 лет техосмотр был не нужен - такие автомобили, обслуживающиеся у дилеров, более безопасные, чем старые и без фирменного сервиса.
ТупУм
Аватар користувача
Критикан
 
Повідомлень: 4928
З нами з: 25.01.06
Подякував: 25 раз.
Подякували: 451 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 12 чер, 2015 12:09

Скільки коштує техогляд в Європі?

Процедура обов’язкового техогляду, яка скоро буде введена в Україні, обходиться автомобілістові в Європі в круглу суму, пише autocentre.ua.

Після підписання Асоціації з Євросоюзом Україна, поміж іншим, зобов’язалася проводити техогляди для усіх транспортних засобів (зараз – тільки тих, які використовуються в комерційних цілях). Відповідно, незабаром навіть власники приватних легковичків проходитимуть обов’язковий техогляд. Поки йдуть дискусії про періодичність техогляду для особистих автомобілів, ми взнали вартість техогляду в деяких країнах Європи.

Цікаво, що найдорожче за все – пройти технічний іспит у Великобританії – 252 євро за легковички. А ось для бюджету німців техогляд не сильно помітний – всього 50 євро. Цікаво, що у біднішій Туреччині, яка не є членом ЄС, техогляд коштує 74 євро. А ось в Сербії ціна демократичніша – 10 євро. Так що припустити, скільки буде техогляд для автомобілів в Україні, поки що складно.

До речі, асоціація автоімпортерів ВААІД виступає за те, щоб для нових автомобілів віком до 5 років техогляд був не потрібний – такі автомобілі, що обслуговуються дилерами, безпечніші, ніж старі і без фірмового сервісу.

Зображення
ТупУм
Аватар користувача
Критикан
 
Повідомлень: 4928
З нами з: 25.01.06
Подякував: 25 раз.
Подякували: 451 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2015 00:25

Re: Водителям на заметку: в Украину возвращается техосмотр д

Никогда не понимал проблемы техосмотра. Заехал на Туполева, в банке оплатил платежи, в ангаре проверили авто на стенде, еще и сказали на что обратить внимание. Пару часов за два года можно и выкроить.
Вот как уменьшить левое прохождение ушатанных развалюх это проблема.
Basilio
 
Повідомлень: 91
З нами з: 04.07.15
Подякував: 17 раз.
Подякували: 12 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2015 00:55

Никогда не проходил техосмотр, всегда платил мусорам. И что - опять ! Федорыч вернись.
andrein12
 
Повідомлень: 3
З нами з: 22.03.15
Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.
 
Профіль
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама