ФГВФО: злочини та порушення законодавства працівниками фонду

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Перелік фінансових компаній, які були під підозрою в шахрайстві. Фінансові піраміди та лохотрони в Україні. Все, що пов'язано з фінансовими схемами, націленими на обман довірливих учасників.
  #1234 ... 9>
Повідомлення Додано: Нед 09 сер, 2015 09:17

ФГВФО: злочини та порушення законодавства працівниками фонду

У цій темі пропоную фіксувати всі порушення та злочини які вчинили працівники Фонду та Уповноважені особи призначені фондом.
Тема створена для виявлення злочинців які намагаються використовуючи ФГВФО вкрасти кошти у держави та у вкладників банків які збанкрутували.
НаблюдательФГВЛ
 
Повідомлень: 328
З нами з: 09.08.15
Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 09 сер, 2015 09:59

Порушення трудового законодавства.

За підтримки керівних осіб Фонду у банках які ліквідуються відбувається порушення трудового законодавства України (навіть було узаконено "рабство" ) Уповноваженими особами Фонду.
Прошу осіб які постраждали від дій "Уповноважених осіб" надавати факти та інформацію для притягнення винних осіб до Кримінальної відповідальності.
НаблюдательФГВЛ
 
Повідомлень: 328
З нами з: 09.08.15
Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 09 сер, 2015 10:17

Створення "перехідних" банків як відмивання державних коштів

Останнім часом. існує тенденнція створення перехідних банків за рахунок державних коштів. Що дозволяє власникам які довели банки до банкрутства, за рахунок держави створити новий ПАТ "БАНК"(декілька мільонів ривень), а потім за безцінь викупити у Фонду свої ж активи залишивши державі та фонду усі зобовязання. Також слід врахувати, те що працівники фонду взагалі не дотримуються законодавства України, що можно відслідкувати за Реєстром судових рішень.
НаблюдательФГВЛ
 
Повідомлень: 328
З нами з: 09.08.15
Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 09 сер, 2015 10:35

Реалізація Конфіскованого майна

Все частіше Фонд дуже зацікавлений у виконанні функцій Виконавчої служби. При реалізації конфіскованого заставного майна та майна збанкрутілих банків. Тим більше що НБУ надає фонду безграничні права та можливість "законно" порушувати законодавство та Конституцію за допомогою "спеціальних законів"
НаблюдательФГВЛ
 
Повідомлень: 328
З нами з: 09.08.15
Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 09 сер, 2015 15:30

ФГВФО ліквдатор банківської системи України

Станом на 9 серпня 2015 ФГВФО знищив 88 банківських установ
НаблюдательФГВЛ
 
Повідомлень: 328
З нами з: 09.08.15
Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 13 сер, 2015 04:57

Довічне ув"язнення чи смертна кара за фінансові злочини

У зв"язку надання ФГВФО безмежних прав Державою та НБУ, за допомогою спеціальних законів, на ліквідацію Банків, з"явилося багато зацікавлених працівників ФГВФО "з бездоганною репутацією" які намагаються збагатитися у "особливо великих розмірах" за рахунок обманутих вкладників забуваючи, що до нещодавно покаранням за фінансові злочини у таких розмірах була "вища міра".
Тому пропоную винести на голосування введення "спеціального закону" який би посилив відповідальність нечесних працівників Фонду хоча б до "пожиттєвого" утримання під вартою.
НаблюдательФГВЛ
 
Повідомлень: 328
З нами з: 09.08.15
Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2015 14:56

Жаль что это треп

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) розглянувши інформацію, розміщену 13 серпня цього року на Урядовому порталі за результатами зустрічі Прем’єр-Міністра України з членами Адміністративної ради Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, які представляють Національний банк України, Міністерство фінансів України і Фонд, вважає за необхідне повідомити таке.

Фонд повністю підтримує позицію Уряду щодо необхідності забезпечення належного рівня прозорості діяльності Фонду перед суспільством та партнерами з національної мережі фінансової безпеки країни. Відповідні механізми передбачені статтями 5, 7, 18, 34, 45, 51, 55, 57 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб». Зазначені норми законодавства розроблялися у співпраці з експертами Світового банку з врахуванням Ключових принципів ефективних систем страхування вкладів Міжнародної асоціації страховиків депозитів.

Крім того, Фонд щороку відповідно до вимог законодавства здійснює аудит своєї діяльності та публікує фінансову звітність, підтверджену незалежним аудитором. Кожного року, починаючи з 2001 до 2015 року включно, Фонд до 01 липня наступного за звітним подає до Кабінету Міністрів України та Національного банку України річний звіт разом з аудиторським висновком. Вказані терміни жодного разу не порушувалися.

Фонд відкритий для буд-яких виважених ініціатив, що мають на меті підвищення рівня прозорості його діяльності, в тому числі і в режимі громадського контролю.

Також, Фонд безумовно підтримує позицію Уряду щодо необхідності проведення розслідування банкрутств 56 банків та притягнення до відповідальності винних осіб, у тому числі власників, керівників та інших посадових осіб неплатоспроможних банків. Так, Фондом уже подано 234 заяви проти власників та керівників неплатоспроможних банків на загальну суму 88,7 млрд грн, з яких заяв на суму 36,9 млрд грн – за доведення банку до неплатоспроможності. В цілому, Фондом подано 1291 заяви про вчинення злочинів на загальну суму 115,9 млрд грн. Фонд буде вдячний, якщо Уряд надасть доручення правоохоронним органам прискорити розгляд заяв Фонду та, у разі наявності підстав, якнайшвидше подати відповідні матеріали до суду. В зв’язку з цим, Фонд вітає ініціативу Прем’єр-Міністра України щодо проведення найближчим часом тематичного засідання Адміністративної ради Фонду за участю керівників силових відомств держави.

Крім того, у поточному році (у вересні) Фонд у співпраці з Міжнародним валютним фондом планує провести два перших судово-бухгалтерських аудити (forensic audit) із залученням аудиторських компаній «Великої Четвірки», метою яких є виявлення передумов банкрутства неплатоспроможних банків.

Принагідно, Фонд з метою конкретизації низки тез, що містяться в інформації, розміщеній на Урядовому порталі, повідомляє, що станом на 13.08.2015 року:

Вкладникам 56 неплатоспроможних банків Фондом вже виплачено 45,7 млрд грн, у тому числі:

протягом 2014 року – 14,6 млрд грн;

протягом 2015 року – 31,1 млрд грн;

Виплати вкладникам тривають у розмірі 15,7 млрд грн;

Фондом отримано кредити від Міністерства фінансів України на умовах повернення, строковості та платності у розмірі 28,9 млрд грн у вигляді державних цінних паперів, у тому числі:

протягом 2014 року – 10,1 млрд грн;

протягом 2015 року – 18,8 млрд грн;

-вартість запозичень від Міністерства фінансів України становила 12% річних, що в загальній сумі за підсумками поточного року складе 1,3 млд грн, що сплачуються Фондом до бюджету країни;

-витрати з обслуговування запозичень (кредитів) Фонду з боку Міністерства фінансів України та Національного банку України тільки у 2015 році складуть 3,7 млрд грн в той час, як прямі планові адміністративні витрати Фонду не перевищать 4,4% від вказаної суми, а фактичні на сьогодні складають 1,8%. Незважаючи на це, з метою подальшої оптимізації адміністративних витрат станом на сьогодні Фондом у співпраці з командою експертів вже розпочато розробку нової організаційної структури та функціональної моделі діяльності Фонду, які планується запровадити до кінця поточного року;

-виплати вкладникам протягом 2014-2015 років під час тимчасової адміністрації та ліквідації здійснювали 24 банки, із яких лише 4 банки були віднесені до категорії неплатоспроможних. При цьому, це жодним чином не вплинуло на виконання Фондом своїх зобов’язань перед вкладниками. Крім того, всі зазначені банки на момент їх залучення до здійснення виплат вкладникам неплатоспроможних банків повністю відповідали встановленим Національним банком України вимогам.

З питань витрат неплатоспроможних банків важливо зазначити, що:

по-перше, протягом своєї діяльності Фонд жодного разу не надавав фінансування неплатоспроможну банку для забезпечення його операційної діяльності під час здійснення тимчасової адміністрації та ліквідації банку. Тобто, кредити запозичені у держави, не витрачалися на утримання неплатоспроможних банків;

по-друге, витрати неплатоспроможних банків під час тимчасової адміністрації склали 1,2 млрд грн, у тому числі:

протягом 2014 року – 0,3 млрд грн (17 банків);

протягом 2015 року – 0,9 млрд грн (37 банків).

по-третє, витрати неплатоспроможних банків під час ліквідації склали 0,6 млрд грн, у тому числі:

протягом 2014 року – 0,3 млрд грн (17 банків);

протягом 2015 року – 0,3 млрд грн (45 банків).

Основна частина витрат пов’язана з виплатою заробітної плати працівникам неплатоспроможних банків, кількість яких на момент запровадження тимчасової адміністрації загалом у 56 установах складала понад 33,8 тисяч осіб.

На сьогодні 45 неплатоспроможних банків у стадії ліквідації скоротили персонал, який отримує заробітну плату, до 4 тис. осіб. Така кількість працівників пов’язана з ліквідацією найбільших банків, таких як: ПАТ «КБ «Надра», ПАТ «ВіЕйБіБанк», ПАТ «БАНК«ФОРУМ», ПАТ «БРОКБИЗНЕСБАНК» тощо.

Разом з цим, Фонд наголошує, що уповноважені особи Фонду здійснюють скорочення персоналу з дотриманням вимог законодавства про працю, що вимагає додержання строків та сум компенсації відпусток та вихідної допомоги.

Фонд висловлює вдячність Уряду та особисто Прем’єр-Міністру України за увагу до діяльності національної системи гарантування вкладів фізичних осіб з огляду на високу соціальну значимість такої діяльності для мільйонів вкладників банків та відновлення довіри громадян до банківської системи країни.

Також, користуючись нагодою, та з огляду на певні змістовні неточності в інформації, розміщеній на Урядовому порталі, відділ зв’язків з громадськістю та міжнародними організаціями Фонду звертається до Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України з проханням у подальшому уважно та виважено ставитися до висвітлення таких суспільно чутливих тем.



Відділ зв’язків з громадськістю та

міжнародними організаціями
НаблюдательФГВЛ
 
Повідомлень: 328
З нами з: 09.08.15
Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2015 15:09

Почему не расследуется назначение в Укргазбанк

НаблюдательФГВЛ
ФГВФО лояльно и с любовью относится к Президенту ПАТ "ТЕРРА БАНК" который и довел его до ликвидации в 2014г.
Тем не менее кабмин во главе с Яресько назначает его главой государственного"Укргазбанка", почему то убирая из его биографии скандальное руководство ПАТ "ТЕРРА БАНКОМ" В 2015г. в вплоть до передачи руководства ФГВФО бывшему главбугху VAB банка.БЕз расследования причин банкротства Терра Банка
Кроме того всячески содействует ВСЕМ бывшим владельцам Терра Банк, создавая благоприятные условия для создания "Кристалбанк".
Мнимая "прозрачность" в действиях Фонда направлена на давление на руководство судов, созданием "новых" законов которые позволяют и дальше проводить "дерибан" ликвидируемых банков.
:D
НаблюдательФГВЛ
 
Повідомлень: 328
З нами з: 09.08.15
Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Пон 17 сер, 2015 12:08

Підробка документів Уповноваженими Особами Фонду

Дуже часто при ліквідації банків, для скорішого завершення процесу ліквідації Особи які діють від імені Фонду з "бездоганною діловою репутацією" які є "провідними проффесіоналами" займаються підробкою документів, видають фальсифіковані довідки, ігнорують або гублять подання про включення до реєстру кредиторів, не виконують рішення судів, відкрито вчиняють будь які правопорушення, тому що знаходяться під захистом фонду.
Дуже прошу Генеральну Прокуратуру взяти під контроль усі звернення до прокуратури щодо заяв громадян про порушення Законів України працівниками та Уповноваженими особами Фонду. Для запобігання відкритого грабування державних коштів "провідними проффесіоналами з бездоганною діловою репутацією" до того ж призначених виконавчою дирекцією Фонду.
НаблюдательФГВЛ
 
Повідомлень: 328
З нами з: 09.08.15
Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 20 сер, 2015 03:18

На 30 млрд. хорошо можно поживиться....

За даними Фонду гарантування вкладів, у 2014-2015 рр. він отримав від Мінфіну на умовах повернення, строковості та платності у розмірі 28,9 млрд грн у вигляді державних цінних паперів, у тому числі:
- протягом 2014 року – 10,1 млрд грн;
- протягом 2015 року – 18,8 млрд грн;
Вартість запозичень від Мінфіну становила 12% річних, що в загальній сумі за підсумками поточного року складе 1,3 млд грн, що сплачуються Фондом до бюджету країни.
Витрати з обслуговування запозичень (кредитів) Фонду з боку Мінфіну та НБУ в 2015 році складуть 3,7 млрд грн.
При цьому як запевняють у ФГВФО, його прямі планові адміністративні витрати не перевищать 4,4% від вказаної суми, а фактичні на сьогодні складають 1,8%.
Нагадаємо, що випущені Мінфіном для ФГВФО держоблігації викуповує Нацбанк, здійснюючи таким чином незабезпечену емісію гривні.
Исследователь
 
Повідомлень: 223
З нами з: 17.08.15
Подякував: 13 раз.
Подякували: 11 раз.
 
Профіль
  #1234 ... 9>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама