Експертна оцінка нерухомості

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Повідомлення Додано: П'ят 23 жов, 2015 16:43

Експертна оцінка нерухомості

На сьогоднішній день існує велика кількість компаній, які надають послуги по незалежній експертній оцінці нерухомості.
Беззаперечно, можна звернутися в будь-яку із них та отримати їхні послуги, але завжди потрібно пам'ятати, що перед тим, як заключити договір про надання послуг, уточніть скільки часу займає складання звіту. Компанії,які пишуть, що оцінку зроблять за 1-2 години, вони не уточнюють, що це за наявності всіх документів, фотографій, і вже після підписаного договору між Компанією та Замовником. Тому, якщо у Вас немає документів на руках, то потрібно вже розуміти, що оцінку Ви так швидко не отримаєте.
Завжди краще віддавати перевагу тій компанії, яка не обіцяє багато, але і не дуже затягує з наданням звіту про оцінку Вашої нерухомості.
Зазвичай, в середньому, в залежності від того, який об'єкт оцінюється, весь процес займає до кількох днів (максимум тиждень).
Також, краще звертатися в компанії, які знаходяться на ринку послуг не перший рік, так як вони знають всі підводні камені, і в їхньому штаті працюють оцінщики з багаторічним досвідом.
Однією із компаній, які можна рекомендувати, та які є перевірені багатьма клієнтами, це компанія Оцінка експерт консалтинг. Вона на ринку з 2005 року і завоювала гарний авторитет. Офіси цієї компанії знаходяться в Києві, Вінниці, Хмельницькому, Тернополі та Житомирі.
До всього ж, якщо у Вас виникли якісь спірні питання по нерухомості, то разом з оцінщиком до Вас приїде юрист і надасть консультацію. Два в одному - чудова комбінація.
Щоб більше дізнатися про компанію, завітайте на їхній сайт.
Dariia
 
Повідомлень: 3
З нами з: 23.10.15
Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.
 
Профіль
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: BIGor, vitaliiangel і 3 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
1635 323136
Переглянути останнє повідомлення
Чет 18 кві, 2024 18:27
Дюрі-бачі
1 668
Переглянути останнє повідомлення
Чет 28 бер, 2024 15:11
cherchiltank
128 20880
Переглянути останнє повідомлення
Пон 06 гру, 2021 00:13
UA
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама