З сьогоднішнього дня скасовують печатки для бізнесу: що це з

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1234
Повідомлення Додано: Сер 21 чер, 2017 17:59

AlifeSoft написав:
  _hunter написав:Пан -- знатный теоретик? -- и понятия не имеет как работают электронные подписи?..

Закрытый ключ можно скопировать через троян вместе с паролем через кейлогер. И уже подписывать документы как от себя.

Вижу, пан знатный теоретик немного погуглил :)
Используйте только проверенное окружение (да-да: отключенный от сети комп и все файлы только на "дискетах") или аппаратные/взломостойкие решения.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 21 чер, 2017 18:01

manko74 написав:R2 Погано. Будь-який договір (без печатки), який не виконується - директор скаже "це не мій підпис" і мін.-маємо суд.експертизу на декілька місяців. А можливе умисне підписання "не своїм" підписом - тоді спробуй довести, що це справді Іванов І.І. підписав у тебе на очах.
До речі, виготовити (замовити виготовлення) чужої печатки - кримінал.

Так а что изменилось то? Точно так же можно сказать -- печать "не моя" и точно так же экспертиза на те же несколько месяцев...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 23 чер, 2017 16:15

_hunter написав:
  manko74 написав:R2 Погано. Будь-який договір (без печатки), який не виконується - директор скаже "це не мій підпис" і мін.-маємо суд.експертизу на декілька місяців. А можливе умисне підписання "не своїм" підписом - тоді спробуй довести, що це справді Іванов І.І. підписав у тебе на очах.
До речі, виготовити (замовити виготовлення) чужої печатки - кримінал.

Так а что изменилось то? Точно так же можно сказать -- печать "не моя" и точно так же экспертиза на те же несколько месяцев...

А с учетом того, что при производстве печати особо не парятся с рисунками и особыми шрифтами, то может оказаться, что печать АБСОЛЮТНО идентична, даже если реально подделка. Нотариус - единственная реальная защита. Цифра - это золотая середина на сегодня. Но мы пока не готовы на 100% к этому.
myshapiton

Подякував: 1488 раз.
Подякували: 604 раз.

Профіль

1
  #<1234
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей