У Кабміні підрахували, скільки українців незадоволені справа

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<12345>
Повідомлення Додано: Пон 26 чер, 2017 10:37

Ого, сколько ватников в Украине.
Аж 70%.
Куда катится мир. :)
M-A-X

Подякував: 823 раз.
Подякували: 168 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 чер, 2017 10:48

очень грустная статистика.
По его словам, количество людей, которые считают, что дела в государстве идут не в том направлении, составляет около 70%.
получается,что маленькая кучка "патриотов"двигает страну туда, куда остальные не хотят?может быть 70% ошибаются?или все таки вектор движения определяется парасюками и семенюками?
Tabak

Подякував: 22 раз.
Подякували: 100 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 чер, 2017 11:23

Tabak написав:очень грустная статистика.
По его словам, количество людей, которые считают, что дела в государстве идут не в том направлении, составляет около 70%.
получается,что маленькая кучка "патриотов"двигает страну туда, куда остальные не хотят?может быть 70% ошибаются?или все таки вектор движения определяется парасюками и семенюками?

Двигают они ее туда где они и их активы больше защищены, а всем остальным повторять любимое изречение свидетелей "Кожен народ має той уряд, на який він заслуговує" ;) Вот только не пойму за что Януковича судят он же согласно высказывания всего лишь продукт народа :)
Igorten

Подякував: 42 раз.
Подякували: 1374 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 чер, 2017 11:44

Для України це не показник. Думаю, навіть якщо з неба манна почне сипатися, українці (і я в т.ч.) знайдемо на що пожалітися. Така вже наша природа.

Звичайно, ситуація в країні не ахті, все ж не можна сказати що ми нікуди не рухаємось. Просто не треба очікувати, що все РАПТОМ стане добре. Доведеться прогнати не одну злочинну владу (включно з сьогоднішньою), почекати років 20-30, (а не "щоб завтра вже все було добре" - так просто не буває).

І найголовніше - не розчаровуватись в державі, зрештою Україна - це ми. І якщо нам не подобається, те як ми живемо, то це перш за все наша провина. Мені також не подобається, що доводиться жити в час, коли в Україні криза, але мене тішить, що ми хоч не стоїмо на місці. Це сильно нас відрізняє від паРаші, котра намертво зависла і в плані розвитку суспільства вже безнадійно відстала. Тому, хоч зараз в нас важко, але ми вирвемось, тоді як в Раші тільки один шлях - крах.
abvertaras

Подякував: 26 раз.
Подякували: 92 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 чер, 2017 11:53

Как мне однажды сказали в водоканале когда я пожаловался на постоянное поднятие тарифов
Прямо и говорят : - мы поднимаем цену на воду из-за того , что ее (и вы в том числе ) начали экономить и наша прибыль уменьшается , потому мы вынуждены поднять тарифы дабы не потерять прошлую прибыль и чем меньше вы будете ее потреблять тем дороже она будет ...
О чем можно говорить далее ??? Страна поделена на кланы которые высасывают из народа соки , это наподобие глистов , вроде не мешают , но организм постепенно чахнет и болеет .
Attero

Подякував: 105 раз.
Подякували: 151 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 чер, 2017 13:12

Attero написав:Как мне однажды сказали в водоканале когда я пожаловался на постоянное поднятие тарифов Прямо и говорят : - мы поднимаем цену на воду из-за того , что ее (и вы в том числе ) начали экономить и наша прибыль уменьшается , потому мы вынуждены поднять тарифы дабы не потерять прошлую прибыль и чем меньше вы будете ее потреблять тем дороже она будет ... О чем можно говорить далее ??? Страна поделена на кланы которые высасывают из народа соки , это наподобие глистов , вроде не мешают , но организм постепенно чахнет и болеет .

Собственно, это проблема всех мелких городов в Украине, тоже не раз слышал о подобных диалогах.
argoravest

Подякував: 63 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 чер, 2017 13:13

Re: У Кабміні підрахували, скільки українців незадоволені сп

Runner написав:Нажаль, неконкурентному суспільству не можна гарантувати безхмарного майбутнього. Тільки популіст сьогодні може пообіцяти нашому інфантильному громадянину, що в нього все буде добре.

"неконкурентне суспільство" - це що взагалі за термін?
Може неконкурентна економіка?
cannabis_ua

Подякував: 238 раз.
Подякували: 585 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 26 чер, 2017 13:26

abvertaras написав:І найголовніше - не розчаровуватись в державі, зрештою Україна - це ми. І якщо нам не подобається, те як ми живемо, то це перш за все наша провина. Мені також не подобається, що доводиться жити в час, коли в Україні криза, але мене тішить, що ми хоч не стоїмо на місці. Це сильно нас відрізняє від паРаші, котра намертво зависла і в плані розвитку суспільства вже безнадійно відстала. Тому, хоч зараз в нас важко, але ми вирвемось, тоді як в Раші тільки один шлях - крах.

Мы не стоим - мы катимся вниз. Плохо что вышивата это считает "движением" а не путем к неизбежному краху мертворожденной идеи.
jabba

Подякував: 385 раз.
Подякували: 441 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 26 чер, 2017 13:42

jabba написав:
  abvertaras написав:І найголовніше - не розчаровуватись в державі, зрештою Україна - це ми. І якщо нам не подобається, те як ми живемо, то це перш за все наша провина. Мені також не подобається, що доводиться жити в час, коли в Україні криза, але мене тішить, що ми хоч не стоїмо на місці. Це сильно нас відрізняє від паРаші, котра намертво зависла і в плані розвитку суспільства вже безнадійно відстала. Тому, хоч зараз в нас важко, але ми вирвемось, тоді як в Раші тільки один шлях - крах.

Мы не стоим - мы катимся вниз. Плохо что вышивата это считает "движением" а не путем к неизбежному краху мертворожденной идеи.

катимся вниз - отличный термин. вот только, как обычно, во всем виноваты все, а не я, несмотря на то что конкретно взятый я на ж*** сижу и ничего не делаю.
неизбежному краху мертворожденной идеи как погодка в мацкве? как говорил старый еврей в известном анекдоте - не дождетесь
mdonatiendesade

Подякував: 3240 раз.
Подякували: 811 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 чер, 2017 13:52

abvertaras написав:Думаю, навіть якщо з неба манна почне сипатися, українці (і я в т.ч.) знайдемо на що пожалітися. Така вже наша природа.

Я не буду жалітися.

abvertaras написав:Звичайно, ситуація в країні не ахті, все ж не можна сказати що ми нікуди не рухаємось.

А куди ми рухаємося?

abvertaras написав:Доведеться прогнати не одну злочинну владу.

А що якусь владу проганяли? Одні й ті самі рила.

abvertaras написав: почекати років 20-30

Не можу так довго чекати. Комунізм також обіцяли, а потім розвели.

abvertaras написав:І якщо нам не подобається, те як ми живемо, то це перш за все наша провина.

Моєї провини не має.

abvertaras написав:Тому, хоч зараз в нас важко, але ми вирвемось, тоді як в Раші тільки один шлях - крах.

Куди вирвемся?
cannabis_ua

Подякував: 238 раз.
Подякували: 585 раз.

Профіль

1
  #<12345>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему