|
У Кабміні підрахували, скільки українців незадоволені справа |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Пон 26 чер, 2017 10:37
Ого, сколько ватников в Украине. Аж 70%. Куда катится мир. :)
-
M-A-X
-
-
- Подякував: 823 раз.
- Подякували: 168 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 чер, 2017 10:48
очень грустная статистика. По его словам, количество людей, которые считают, что дела в государстве идут не в том направлении, составляет около 70%.
получается,что маленькая кучка "патриотов"двигает страну туда, куда остальные не хотят?может быть 70% ошибаются?или все таки вектор движения определяется парасюками и семенюками?
-
Tabak
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 чер, 2017 11:23
Tabak написав:очень грустная статистика. По его словам, количество людей, которые считают, что дела в государстве идут не в том направлении, составляет около 70%.
получается,что маленькая кучка "патриотов"двигает страну туда, куда остальные не хотят?может быть 70% ошибаются?или все таки вектор движения определяется парасюками и семенюками?
Двигают они ее туда где они и их активы больше защищены, а всем остальным повторять любимое изречение свидетелей "Кожен народ має той уряд, на який він заслуговує"  Вот только не пойму за что Януковича судят он же согласно высказывания всего лишь продукт народа 
-
Igorten
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 1374 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 чер, 2017 11:44
Для України це не показник. Думаю, навіть якщо з неба манна почне сипатися, українці (і я в т.ч.) знайдемо на що пожалітися. Така вже наша природа.
Звичайно, ситуація в країні не ахті, все ж не можна сказати що ми нікуди не рухаємось. Просто не треба очікувати, що все РАПТОМ стане добре. Доведеться прогнати не одну злочинну владу (включно з сьогоднішньою), почекати років 20-30, (а не "щоб завтра вже все було добре" - так просто не буває).
І найголовніше - не розчаровуватись в державі, зрештою Україна - це ми. І якщо нам не подобається, те як ми живемо, то це перш за все наша провина. Мені також не подобається, що доводиться жити в час, коли в Україні криза, але мене тішить, що ми хоч не стоїмо на місці. Це сильно нас відрізняє від паРаші, котра намертво зависла і в плані розвитку суспільства вже безнадійно відстала. Тому, хоч зараз в нас важко, але ми вирвемось, тоді як в Раші тільки один шлях - крах.
-
abvertaras
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 92 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 чер, 2017 11:53
Как мне однажды сказали в водоканале когда я пожаловался на постоянное поднятие тарифов Прямо и говорят : - мы поднимаем цену на воду из-за того , что ее (и вы в том числе ) начали экономить и наша прибыль уменьшается , потому мы вынуждены поднять тарифы дабы не потерять прошлую прибыль и чем меньше вы будете ее потреблять тем дороже она будет ... О чем можно говорить далее ??? Страна поделена на кланы которые высасывают из народа соки , это наподобие глистов , вроде не мешают , но организм постепенно чахнет и болеет .
-
Attero
-
-
- Подякував: 105 раз.
- Подякували: 151 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 чер, 2017 13:12
Attero написав:Как мне однажды сказали в водоканале когда я пожаловался на постоянное поднятие тарифов Прямо и говорят : - мы поднимаем цену на воду из-за того , что ее (и вы в том числе ) начали экономить и наша прибыль уменьшается , потому мы вынуждены поднять тарифы дабы не потерять прошлую прибыль и чем меньше вы будете ее потреблять тем дороже она будет ... О чем можно говорить далее ??? Страна поделена на кланы которые высасывают из народа соки , это наподобие глистов , вроде не мешают , но организм постепенно чахнет и болеет .
Собственно, это проблема всех мелких городов в Украине, тоже не раз слышал о подобных диалогах.
-
argoravest
-
-
- Подякував: 63 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 чер, 2017 13:13
Runner написав:Нажаль, неконкурентному суспільству не можна гарантувати безхмарного майбутнього. Тільки популіст сьогодні може пообіцяти нашому інфантильному громадянину, що в нього все буде добре.
"неконкурентне суспільство" - це що взагалі за термін? Може неконкурентна економіка?
-
cannabis_ua
-
-
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 585 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 26 чер, 2017 13:26
abvertaras написав:І найголовніше - не розчаровуватись в державі, зрештою Україна - це ми. І якщо нам не подобається, те як ми живемо, то це перш за все наша провина. Мені також не подобається, що доводиться жити в час, коли в Україні криза, але мене тішить, що ми хоч не стоїмо на місці. Це сильно нас відрізняє від паРаші, котра намертво зависла і в плані розвитку суспільства вже безнадійно відстала. Тому, хоч зараз в нас важко, але ми вирвемось, тоді як в Раші тільки один шлях - крах.
Мы не стоим - мы катимся вниз. Плохо что вышивата это считает "движением" а не путем к неизбежному краху мертворожденной идеи.
-
jabba
-
-
- Подякував: 385 раз.
- Подякували: 441 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Пон 26 чер, 2017 13:42
jabba написав: abvertaras написав:І найголовніше - не розчаровуватись в державі, зрештою Україна - це ми. І якщо нам не подобається, те як ми живемо, то це перш за все наша провина. Мені також не подобається, що доводиться жити в час, коли в Україні криза, але мене тішить, що ми хоч не стоїмо на місці. Це сильно нас відрізняє від паРаші, котра намертво зависла і в плані розвитку суспільства вже безнадійно відстала. Тому, хоч зараз в нас важко, але ми вирвемось, тоді як в Раші тільки один шлях - крах.
Мы не стоим - мы катимся вниз. Плохо что вышивата это считает "движением" а не путем к неизбежному краху мертворожденной идеи. катимся вниз - отличный термин. вот только, как обычно, во всем виноваты все, а не я, несмотря на то что конкретно взятый я на ж*** сижу и ничего не делаю. неизбежному краху мертворожденной идеи как погодка в мацкве? как говорил старый еврей в известном анекдоте - не дождетесь
-
mdonatiendesade
-
-
- Подякував: 3240 раз.
- Подякували: 811 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 чер, 2017 13:52
abvertaras написав:Думаю, навіть якщо з неба манна почне сипатися, українці (і я в т.ч.) знайдемо на що пожалітися. Така вже наша природа.
Я не буду жалітися. abvertaras написав:Звичайно, ситуація в країні не ахті, все ж не можна сказати що ми нікуди не рухаємось.
А куди ми рухаємося? abvertaras написав:Доведеться прогнати не одну злочинну владу.
А що якусь владу проганяли? Одні й ті самі рила. abvertaras написав: почекати років 20-30
Не можу так довго чекати. Комунізм також обіцяли, а потім розвели. abvertaras написав:І якщо нам не подобається, те як ми живемо, то це перш за все наша провина.
Моєї провини не має. abvertaras написав:Тому, хоч зараз в нас важко, але ми вирвемось, тоді як в Раші тільки один шлях - крах.
Куди вирвемся?
-
cannabis_ua
-
-
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 585 раз.
-
-
Профіль
-
-