Как будут жить Украина и ДНР/ЛНР в случае разделения?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
  #<1 ... 33623363336433653366 ... 4197>
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2017 12:14

Колишній боєць добровольчої роти "Торнадо" Микола Цукур дав свідчення в суді міста Старобільська Луганської області, де розглядається справа проти екс-керівника фракції Партії регіонів Олександра Єфремова
Про це повідомляє ГОРДОН.

"22 лютого 2014 року у мене відбулася розмова з Єфремовим Олександром Сергійовичем. Відбулася після імпровізованого мітингу, якій проходив у місті Луганську. З розмови з Олександром Сергійовичем я зрозумів, як він сказав: "На сьогоднішній день, після того, що відбувалося на Майдані, українській владі ми підкорятися не будемо". У цій же розмові він сказав, що повернувся з Харкова, де був імпровізований з'їзд і був розроблений план подальших дій", - розповів Цукур.

За словами свідка, Єфремов сказав йому тримати зв'язок через своїх помічників, одним з яких був регіонал і тодішній заступник голови Луганської облради Євген Харін.

У своїх свідченнях в суді Цукур також уточнив, що Єфремов знав про 70 тисяч російських паспортів, завезених в Луганську область після перемоги Революції Гідності.

"У березні я вкотре зустрічався з Харіним і він мені показував уже постанову облради про те, що вони вже підкорятися українській владі не будуть, що у них йде все за планом і все вже домовлено. Харін згадав, що на територію Луганської області завезено понад 70 тисяч паспортів Росії. Коли я у Харіна запитав: "Це той план, про який говорив Олександр Сергійович (Єфремов, - ред.)?", він відповів: "Так, це все йде за цим планом", - додав Цукур.

Також свідок зазначив, що місцева обласна влада готова була пролити кров, тому що це давало формальний привід Росії почати військове вторгнення в східну Україну.

"І, найсумнішим є те, що він згадав мені: "Одна смерть - це трагедія, а багато смертей - статистика". І що більшою буде "статистика", то більше можливостей буде в Російської Федерації допомогти нам, як в Криму, стати частиною Росії", - навів свідок слова Харіна.
Козак-характерник
Аватар користувача
2

 
Повідомлень: 30199
З нами з: 09.10.12
Подякував: 2190 раз.
Подякували: 2291 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2017 12:23

Вчора на своєму засіданні Кабінет міністрів вперше за довгий час прийняв важливі та потрібні постанови, які стосуються внутрішньо переміщених осіб. Хочу прокоментувати деякі моменти.

У Мінсоцполітики заявили, що розробили цей проект, аби спростити контроль за проведенням соцвиплат переселенцям та зробити процес їх отримання більш зручним. Дійсно, прийняті рішення позитивні для переміщених осіб.

Так, уряд хоче підвищити розмір грошової допомоги для осіб з інвалідністю І та ІІ групи, які втратили працездатність, та дітей з інвалідністю. Якщо зараз прожитковий мінімум в Україні становить 1312 грн, то виплати у першому випадку будуть досягати приблизно 1705 грн, у другому - 1508 грн. Хочу підкреслити, що це вже друге підвищення виплат для дітей з інвалідністю у цьому році. Також граничний розмір загальної допомоги на сім'ю, в якій є особа з інвалідністю, збільшено до 3400 грн. Щодо цих вразливих категорій - рішення цілком правильне.

Окрім цього, якщо сім'я переселенців має депозит у банку, то раніше вона мала право отримувати виплати за умови, якщо депозит не перевищував десятикратний розмір прожиткового мінімуму. Тепер цю суму збільшили до 25-кратного розміру прожиткового мінімуму.

В цілому ж Всеукраїнська асоціація переселенців вважає, що у майбутньому потрібно розробити концепцію, головним фактором в якій є так званий "коефіцієнт вразливості". Згідно з нею, ті переміщені особи, які є цілком працездатними, мають отримувати найменші виплати, або не отримувати їх взагалі. Перерозподіл коштів дозволить спрямувати їх, наприклад, на житлові програми.

Також після вчорашнього рішення планують спростити перевірки відносно військовослужбовців-переселенців та внутрішньо переміщених осіб, які працюють в органах державної влади і умови їхньої роботи потребують постійного перебування на підконтрольній території. Але поки не зрозумілий механізм, як саме перевірки буде спрощено. Окрім цього, якщо говорити про спрощення взагалі, то воно має стосуватись і ще деяких категорій, тих же осіб з інвалідністю. Поки що процедура перевірок не є досконалою.

Наступне: Кабмін нарешті дозволив переселенцям отримувати гроші і проводити безготівкові операції не лише через «Ощадбанк», а і через мережу установ будь-яких банків на території, підконтрольній українській владі. Особам з інвалідністю І групи та особам, які не здатні до самообслуговування, дозволили отримувати виплати через «Укрпошту» за місцем проживання. Це - дуже логічне рішення. Я не розумію, чому його не прийняли вже давно. Відділень «Ощадбанку» не так багато, тож працівники часто не справляються з великою кількістю переселенців, тому й виникали шалені черги, особливо у Донецькій та Луганській областях. Тепер переселенцям буде простіше отримувати кошти. Сподіваюсь, черги поступово відійдуть в минуле. Єдиний момент - ідентифікацію осіб з інвалідністю І групи та осіб, які не здатні до самообслуговування, все одно має проводити «Ощадбанк». Тож, якщо ці переселенці не прийдуть до установи або ж самі представники банку не прийдуть до них, то переміщену особу можуть позбавити виплат.

Тож, у більшості рішення Кабміну позитивне. Але, підкреслю, що Україні потрібна повна концепція щодо вирішення проблем переміщених осіб. Наша Всеукраїнська асоціація переселенців готує таку програму, бо без неї проблеми 1,6 млн. осіб ніколи не будуть вирішені.
Козак-характерник
Аватар користувача
2

 
Повідомлень: 30199
З нами з: 09.10.12
Подякував: 2190 раз.
Подякували: 2291 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2017 12:27

США выступают за размещение миротворцев ООН в Донбассе, в том числе на всей оккупированной территории и на границе с Россией. Об этом заявила спикер Государственного департамента США Хизер Нойерт, - сообщает "Радио Свобода".

"Хочу четко подчеркнуть, что любые такие силы должны иметь широкий мандат - обеспечивать мир и безопасность на всей оккупированной территории Украины, до самой границы, включая границу с Россией, для того, чтобы избежать углубления или закрепления разделения Украины", - заявила она на брифинге в Вашингтоне.

Пресс-секретарь напомнила, что европейские государства, например, Германия, соглашаются в этом с США.

"Мы верим, что возможность миротворческих сил ООН на востоке Украины - это идея, которую, конечно, стоит изучить. Мы считаем, что это возможное средство защитить украинских граждан, независимо от национальности. Мы считаем, что это создает потенциал для восстановления суверенитета Украины и ее территориальной целостности", - резюмировала она.
Козак-характерник
Аватар користувача
2

 
Повідомлень: 30199
З нами з: 09.10.12
Подякував: 2190 раз.
Подякували: 2291 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2017 12:31

Переселенка из Макеевки Юлия Дрюк-Ильяшенко, которая четвёртый день подряд проводит голодовку под зданием Кабинета министров Украины, приняла решение ее прекратить, - передаёт корреспондент "ОстроВа".

Она вместе с другими переселенцами требуют от Кабмина принять необходимые постановления для вступления в силу закона № 1954 о льготном жилищном кредитовании переселенцев и участников АТО.

Сегодня правительственный комитет одобрил изменения в постановление №140 о порядке обеспечения переселенцев доступным жильем. Изменения в постановление предусматривают для внутренне перемещенных лиц право на участие в программе "Доступное жилье" при условии, что они не имеют в собственности жилья на подконтрольной территории Украины.

Следующий шаг - это утверждение этих изменений Кабинетом министров и выделение финансирования в рамках бюджета на 2018 год.

Юлия отмечает, что несмотря на прекращение голодовки, акция под Кабмином продолжится "до победного конца".

Закон № 1954 был принял Верховной Радой и подписан президентом еще в апреле 2017 года. Согласно закону, участники АТО, а также вынужденные переселенцы могут покупать жилье за 50% стоимости (вторую половину им компенсирует государство) либо им предоставляется ипотечный кредит под льготные проценты - 7% годовых.
Козак-характерник
Аватар користувача
2

 
Повідомлень: 30199
З нами з: 09.10.12
Подякував: 2190 раз.
Подякували: 2291 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2017 13:31

  Binimovich написав:Эти "миллионы", которые в оккупации, получающие 5000-6000 РУБЛЕЙ в месяц в шахтах могли бы за 3,5 года переехать куда-нибудь, хоть в мирную Украину , хоть на россию. Хуже им уже бы не было .

Льщу себе, что не забанят.
Зайди, редиска, в любой ПФ - посмотри, кто, как, где и почему, просто пообщайтесь с людьми. Действительность и страх этих людей вы узнаете из первых рук.
А в прифронтовых городах - это что-то.

Прекращайте бездумно "жрать" пропаганду из СМИ - в конечном итоге они поражают способности реально воспринимать действительность.

Сегодня, сейчас(Авдеевка - Пески) - раздаются приходы "тяжелого" - что-то "новенькое"....
Kudrjavuy
Аватар користувача
 
Повідомлень: 10722
З нами з: 20.09.12
Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2017 13:49

Re: жить

  Первый написав:Освобождают Украинскую землю.

Освобождают Авдеевку и Пески? от кого и зачем
sal
 
Заблокований
Повідомлень: 3975
З нами з: 25.03.16
Подякував: 824 раз.
Подякували: 293 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2017 13:58

  Козак-характерник написав:Теперь на оккупированной территории Донбасса патруль ОБСЕ российские наемники завернуть не посмеют.

Хуг говорил иначе У нас возникают трудности с доступом по обе стороны от линии соприкосновения.
С введением патруля с обеих сторон линии разграничения предполагается открытие доступа представителям миссии ОБСЕ?
kulikrom
Аватар користувача
 
Повідомлень: 1520
З нами з: 14.09.11
Подякував: 28 раз.
Подякували: 94 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2017 20:04

  pesikot написав:Кремль уже давно никто не слушает.


Слушай не слушай, а считаться приходится, иначе все уже разрулилось бы.
Андрей_В
 
Повідомлень: 19232
З нами з: 14.10.08
Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2017 20:06

  Starikan написав:
  Андрей_В написав:Петя вчера довольный интервью давал. Все говорят об миссии ООН. Кремль через дипломатов передал Трампу предложения по разруливанию всех накопившихся проблем, вкл Украину. Поезд потрохи едет.
ПС - Миха - фперет!!!

Куда это - фперет? На Майдан, что ли?
Пусть юлька с садовым ему броневичок и кепку приготовят - будет призывать пролетариат к борьбе с алегархами (за 70 дней обещал вроде? или 70 часов? - не помню).


Фперет, в политику, чтоб за него 50% украинцев проголосовало. Может бы и дела быстрее пошли.
Андрей_В
 
Повідомлень: 19232
З нами з: 14.10.08
Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2017 20:15

Re: Как будут жить Украина и ДНР/ЛНР в случае разделения?

  Андрей_В написав:Фперет, в политику, чтоб за него 50% украинцев проголосовало. Может бы и дела быстрее пошли.

Так за бомжа голосуй - не голосуй, а " без бумажки ты ...".
lapay
 
Заблокований
Повідомлень: 13797
З нами з: 01.08.15
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.
 
Профіль
  #<1 ... 33623363336433653366 ... 4197>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
5 19627
Переглянути останнє повідомлення
Чет 17 сер, 2017 10:42
PSPoldman
183 99559
Переглянути останнє повідомлення
Пон 29 тра, 2017 23:36
M-A-X
0 7938
Переглянути останнє повідомлення
Суб 24 жов, 2015 09:47
НИЧОСИ
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама