Как будут жить Украина и ДНР/ЛНР в случае разделения?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
  #<1 ... 36643665366636673668 ... 4197>
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 15:30

  yarg написав:А промышленники и ученые все разворовали.

Хотя я со многими вашими высказываниями согласен, но такая иррациональная ненависть к "гнилой интеллигенции", мягко говоря удивляет и немного смешит. Кто вас так обидел в молодости? выгнали из школы/вуза из-за двоек? :?: :wink:
Starikan
2
 
Повідомлень: 19767
З нами з: 12.10.11
Подякував: 2606 раз.
Подякували: 3156 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 15:35

  layer80 написав:
  yarg написав:Какая связь между развитием аграрного сектора и "дальнейшей деиндустриализацией" ?
Или вы мыслите в категориях: или зерно - или трактор ? А как у Канады, США или Австралии получается совмещать ?
НЕТ. Автоматически эти процессы НЕ связаны. Но наше руководство,строит исключительно аграрную державу, о чем неоднократно заявляло... И средства выделяются именно в аграрный сектор.
Дивні якісь створіння ці всьопропалісти...
Якраз там де наше керівництво відпрацювало на 5+ - вони чомусь вважають це програшем
Давайте розглянемо дві теми (які особисто я записую в плюс нашому керівництву) - це безвіз+розвиток аграрного сектору
Безвіз - створює передумови по збільшенню доходів наших працівників, адже змушую наших внутрішніх працедавців конкурувати з цінами на робочу силу , які пропонують зовнішні працедавці. Так як зовні держави оплата за працю вища - це зумовлює підвищенню зарплати і у нас, а підвищення зарплати у нас= збільшенню внутрішнього ринку+не забуваємо що 70-80% нашого населення живе з доходів під назвою зарплата
Аграрний сектор - у нас є земля і відсутні довгі і дешеві кошти, тому прийнято рішення- збільшити швидкість і ефективність обертання коштів.Для аграрного сектору потрібні мінімальні вкладення по обємам, адже станом на сьогодні не потрібно купувати землю(основний актив агараного сектора) а інструменти для обробки цієї землі+технології/насіння - коштують відносно дешево і повертаються на протязі кількох сезонів у вигляді підвищених доходів.
Тому те що сума експорту сільського господарства яка станом на сьогодні вже перевищила суму експорту металів і поступається тільки сумі надходжень від експорту робочої сили - це досягнення держави.
Наступним кроком,після виходу врожайності на близькосвітовий рівень є створення підриємств первинної переробки (наприклад елеваторів/зерносховищ/зернологістики) , наступним кроком за гроші аграріїв створення наступного рівня переробки сировини (для зерна це мука) і вже потім створення підприємст по виготовленню кінцевого продукту(випічка....)
budivelnik
Аватар користувача
 
Повідомлень: 27408
З нами з: 15.01.09
Подякував: 278 раз.
Подякували: 2942 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 15:41

  Starikan написав:
  yarg написав:А промышленники и ученые все разворовали.
Хотя я со многими вашими высказываниями согласен, но такая иррациональная ненависть к "гнилой интеллигенции", мягко говоря удивляет и немного смешит. Кто вас так обидел в молодости? выгнали из школы/вуза из-за двоек? :?: :wink:
Особисто в мене відсутні претензії до будь якої групи населення обєднаної по якійсь ознаці...
Але те що зробили викладачі ВУЗів інакше як диверсія не назваш
І ця їх диверсія виражається в тому що борячись за свої робочі місця вони наплодили таку кількість закладів під назвою ВУЗ ( і що найгірше -їх легалізували) , що тепер повністю відсутній фільтр при поступленні...
Кожен хто захоче-може поступити на платне відділення...
При цьому 90% поступивших не мають в перспективі можливості стати інженером(не маю ні знань ні навиків) але при цьому отримавши корочки не хочуть йти на робочі спеціальності ( вони ж вчились :mrgreen: )
Таким чином отримуємо щороку 250 000 неадекватів з корочками , які по фаху працювати не можуть(бо де-факто його не мають) , а на нижчих посадах гординя не дозволяє(бо де-юре вони спеціалісти з вищою освітою)
budivelnik
Аватар користувача
 
Повідомлень: 27408
З нами з: 15.01.09
Подякував: 278 раз.
Подякували: 2942 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 15:48

  Starikan написав:
  yarg написав:А промышленники и ученые все разворовали.

Хотя я со многими вашими высказываниями согласен, но такая иррациональная ненависть к "гнилой интеллигенции", мягко говоря удивляет и немного смешит. Кто вас так обидел в молодости? выгнали из школы/вуза из-за двоек? :?: :wink:



Это не ненависть к "гнилой интеллигенции". Это многолетние наблюдения за различными "Державними програмами підтримки виробництва наукоміських продуктів", которых были десятки. На которые потрачены миллиарды гривен (при курсе от 2 до 28), и при этом выхлоп - нулевой. Вообще.
У бахматюка хоть куры несутся. А у ученых - только жалобы.
У промышленности - примерно то же самое. только денег им побольше давали.
yarg
 
Повідомлень: 17893
З нами з: 06.01.09
Подякував: 107 раз.
Подякували: 3598 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 15:51

Старикан
У коллеги yarga учёные воруют))

Не руководство в этой области, которое определяет направление и контролирует расход средств (кстати в этом же участвуют и керманычи из других областей), а обобщенные пересичные учёные вместе с непересичными учёными воруют))
detroytred
 
Повідомлень: 28251
З нами з: 23.02.09
Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3229 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 15:53

yarg
Подписи, подписи чьи под этими программами?
Контроль расхода средств на ком?


Претензии у Вас к следствию.
detroytred
 
Повідомлень: 28251
З нами з: 23.02.09
Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3229 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 15:54

  lapay написав:Ну так був у нас Сєня-кіборг. Підставив лоба під електоральну кулю заради реформ. Йому пам'ятник не те що після смерті, а один тільки Байден сказав -Дякую- за життя. Те саме буде і з Вакарчуком, чи з Христом, якщо він полізе в українську політику.

А чого так сталось - думок немає?
Доки тотальна корупція тримає кругову оборону, кожний, хто щось зможе протиставити цій системі, буде невідворотно нею ж знищений, як тільки зазіхне на святе. Незважаючи навіть на вдалі спроби щось вирішити.
На жаль, наразі в політичній площині ми маємо гірше становище, ніж на фронті. Кожен крок суспільства в достойне майбутнє потребує конкретної принесеної жертви. Але, на відміну від минулих років прозябання, зараз вже хоч якісь кроки пройдені. Головне - утримати позиції та дертись вперед.
Україні дуже пощастило із Сєнею, хто б що там ні базікав. Але як тільки фронтові кулі першого найважчого етапу трохи вщухли, довелось занавіски над нечесно набутим барахлом нашого суспільного політичного хліва таки трохи підняти, і знову почалась брудна політика, що повністю підім'яла і економіку, і будь-який сором взагалі.
На жаль, суспільству знову потрібен черговий Данко - а його поки немає на політичному горизонті. Суспільству, вочевидь, знову доведеться вибирати з гіршого та найгіршого, і це дуже погано, адже зараз потрібний не досвід глибоко корумпованого "крєпкого хазяйствєнніка", а рішучість, чесність, розум та бажання іти до стратегічної мети за будь-яку ціну, за яку вже віддано безліч життів наших побратимів. Іти, знаючи, що поруч ворогів більше, ніж друзів, і друзі водночас стають ворогами, як тільки стає загально доступним їх особистий нечесний, корумпований бізнес.
Vladdy
 
Повідомлень: 150
З нами з: 18.12.08
Подякував: 10 раз.
Подякували: 29 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 16:14

Re: Как будут жить Украина и ДНР/ЛНР в случае разделения?

  Starikan написав:С какой целью его Береговой вытащил?


Клопотання Берегового - фальшивка
Афера імені Г.Т.Берегового (Володимир БОЙКО, спеціально для «ОРД») http://don-katalan.livejournal.com/204435.html
Ой+
Аватар користувача
 
Повідомлень: 6626
З нами з: 19.04.12
Подякував: 101 раз.
Подякували: 1018 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 16:17

Re: Как будут жить Украина и ДНР/ЛНР в случае разделения?

Не смотря на всплеск обсуждения - только двое приблизились к сути.
Но вывода никто не сделал - работает профессионально закинутое "разделяй и властвуй".
1. Украина отказывается от своих обязательств прежде всего социальных.
2. Остатки экономики Украины прогрессирующими темпами уничтожаются с распилом "между своими". Цель выжать остатки вырезать - продать.
3. Во всех случаях находящейся сегодня у власти своры - цель одна "нацарювать и вовремя втекти" - Население при любом разворачивании дел оказывается лишним.
4. Аргентинский путь развития для Украины оказался - путь самоуничтожения.
5. А теперь представьте, откажется хоть одно из "успешных" от кормушки? Добровольно нет, а в этот процесс заточены все кукловоды от имени институтов Государственной власти.
6. Если кто то надеется, что у меня пока всё хорошо, а где то и кто - то то сам виноват - сильно ошибается он, что "хрюшка на откорме" - придёт и его время, но тогда будет поздно.

Основная Причина трагедии Украины - экономико-правовые отношения перевёрнутые с головы на ноги - и коррупция работающая на уничтожение Украины, сохраняя эту систему по лекалу РФ.(а здесь влияние явно РФ, что жестко не выпускает объятий, и свора своих тварей, что уничтожает внутренний рынок)
Kudrjavuy
Аватар користувача
 
Повідомлень: 10722
З нами з: 20.09.12
Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 16:27

Я бы отметил интересный парадокс:
Население даже гробовые на АТО отдавало....
Всё для АТО! Тысячи живут в полуразрушенных зданиях, без работы - "приватизировали - порезали, продали" Но, за их желания что то усовершенствовать, лучше работать, развиваться - их прямым словом умерщвляли - при том от имени государственных органов Украины. Знакомый стал "на дурочку" председателем большого села-колхоза, пообещал выведу в "+" - раз предупредили из прокуратуры, другой, а он село вывел чуть ли не в двойной бюджет ... - 4 года отсидел....(это один маленький пример из большой страны)
Но за это время в Украине некоторые "обдарованные" "Олигархи - элите" приобрели самые дорогие в мире яхты,......
Население работает на Украину, а остальные -?
На Западе это называют "олигархат", методы их становления "чёрная коррупция". В Украине их называют "Воры" - для них торговать Родиной самый высокоприбыльный бизнес.

Пока они правят страной у нас однозначно будет только ...опа всему.
Стоит послушать - бред сивой кобылы, сдыхающей у керма. А на деле откровенный шабаш воров, дорвавшихся до бюджета.
Украина? - Пускай сама себя "кормит".
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Пон 19 лют, 2018 16:44, всього редагувалось 1 раз.
Kudrjavuy
Аватар користувача
 
Повідомлень: 10722
З нами з: 20.09.12
Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.
 
Профіль
  #<1 ... 36643665366636673668 ... 4197>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
5 19608
Переглянути останнє повідомлення
Чет 17 сер, 2017 10:42
PSPoldman
183 99531
Переглянути останнє повідомлення
Пон 29 тра, 2017 23:36
M-A-X
0 7929
Переглянути останнє повідомлення
Суб 24 жов, 2015 09:47
НИЧОСИ
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама