Вперед, за скарбами гетьмана!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 160161162163164165>
Повідомлення Додано: Нед 31 гру, 2017 12:10

Re: Вперед, за скарбами гетьмана!

«З банкiв», может быть и «геть», но не в крипту точно. Благо е-лицензии появились.
Vuch
 
Повідомлень: 407
З нами з: 04.03.09
Подякував: 182 раз.
Подякували: 23 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 02 січ, 2018 15:00

  Козак-характерник написав:На даний момент у світі, і в Україні зокрема, відбувається повне банківське свавілля, — говорить в інтерв'ю «Главкому» україно-американський бізнесмен Марк Гінзбург, одразу додаючи, що потужною протидією цьому явищу може стати технологія блокчейну.

«Запитайте сьогодні у будь-якого бізнесмена – кожен вам скаже, що відбувається повне банківське свавілля. Щоб здійснити платіж, від вас вимагають документи, причому часом непотрібні і надумані. Можна спотикнутися об якогось самодура-менеджера, який вимагатиме низку довідок, багато з яких іноді складають суть вашої комерційної таємниці. Коли затримується платіж, страждає ділова репутація, можна навіть втратити вигідний контракт», — окреслює масштаби проблеми бізнесмен.

Гінзбург зазначає, що в оплаті криптовалютою все інакше. «Ми з вами домовилися, обговорили всі деталі, уклали смарт-контракт, я натиснув кнопку у себе на телефоні, ви – у себе, і все – платіж здійснено. Швидкість транзакції практично моментальна, ви можете здійснювати операції 24/7, без вихідних і святкових днів. Тобто нема посередників, які покликані ускладнювати процес», — пояснює мільярдер.


а в бухгалтерии как это потом отразить? :mrgreen:
mephala
 
Повідомлень: 9144
З нами з: 07.04.14
Подякував: 333 раз.
Подякували: 1025 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 02 січ, 2018 15:31

  airmax78 написав:КХ, новый пикничек: https://rstdgroup.com.ua/investicyy/?ut ... _campaign={KMS_Klyuchi_Investicyy_Kiev}&gclid=CMmLp9eV-NYCFUVEGAod0QAFJw
Не упустите.

Ростовщикъ Алексей Лукьянов, дает 36 годовых в грн. :)
http://metro.com.ua/gazeta-n/metro.pdf
demichh
 
Повідомлень: 3027
З нами з: 09.12.10
Подякував: 151 раз.
Подякували: 173 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Сер 03 січ, 2018 01:06

Re: Вперед, за скарбами гетьмана!

Хорошее предложение, а в чем подвох? :)
Vuch
 
Повідомлень: 407
З нами з: 04.03.09
Подякував: 182 раз.
Подякували: 23 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2018 05:13

Кролеферма

З'явився конкурент кроля на статус головного ворога золотогоршочництва - Турчин. Хоче залізти лапою в кріптогаманець. Вбили налоХом на депозити банківську систему, тепер принюхуються до віртуального золота. Дулю їм в носа! Не лазити треба лапою в чужі горщики із золотом, а платити 60% безналоХових по гривні і 13% безналоХових по валюті. А поки нехай смокчуть і нюхають запах шашличка здалеку... :mrgreen: Цитата коня Лаврова... 8)
Козак-характерник
Аватар користувача
2

 
Повідомлень: 30199
З нами з: 09.10.12
Подякував: 2190 раз.
Подякували: 2291 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 23 січ, 2018 10:09

Прєкрасноє дальоко! Нам буде там кайфово!

Президент Microsoft Бред Сміт і віце-президент компанії по ШІ Гаррі Шум випустили книгу про штучний інтелект, і на основі їх прогнозів фахівці змоделювали день звичайної людини через 20 років - пише Еспресо з посиланням на Business Insider. Сміт і Шум вірять, що кінцева форма еволюції штучного інтелекту - це персональний ШІ-помічник кожної людини. Він буде постійно супроводжувати господаря. Ця електронна сутність стане невід'ємною частиною людини. Стандартний день в 2038 році починатися з того, що, поки людина спить, його ШІ-асистент вивчає розклад господаря на майбутній день і роздає команди всім розумним домашнім пристроям: кип'ятить воду в чайнику, вмикає кавоварку і тостер. Помічник будить людину в найбільш підходящий для цього момент, попередньо докладно вивчивши цикли сну господаря. Після того, як користувач встав з ліжка, йому будуть зачитуватися новини та зведення активності в соцмережах - все це ШІ підбере сам, аналізуючи інтереси, розклад і контакти людини. Асистент нагадуватиме про майбутні зустрічі, погоду і заплановані події. При цьому система дасть рекомендації, як одягнутися по погоді і коли потрібно виходити з дому, щоб не потрапити в затори. З таким ШІ люди перестануть забувати про дні народження друзів і родичів, тому що помічник має доступ до їх сторінок в соціальних мережах. При необхідності він замовить доставку подарунків та квітів або забронює для вас столик в ресторані. Вийшовши з будинку, людина з майбутньго прямо в салоні свого безпілотного автомобіля зможе підключитися до ділової відеоконференції, в якій беруть участь люди з різних країн. Окуляри доповненої реальності дозволять кожному перебувати у спільній віртуальної переговорній. Всі будуть говорити на різних мовах, але перекладач не буде потрібен, тому що переклад буде автоматично вбудовуватися в розмову. Коли спілкування закінчиться, ШІ-секретар підготує його резюме. Доки безпілотний автомобіль везе людину в офіс, пасажир може працювати над презентацією, або ж з іншими документами. Робота йде на мультимедійному хабі прямо в автомобілі, а ШІ шукає інформацію і дає поради, близькі до теми, на якій фокусується його господар. Протягом дня ШІ розбирає пошту, на незначні листи відповідає сам, інші класифікує. Поки людина працює, його помічник вивчає стан його здоров'я, вимірюючи всі найважливіші показники. Якщо щось відхиляється від норми, ШІ дає раду або пов'язує з лікуючим лікарем для консультації. Лікарю теж допомагає ШІ. На основі інформації про тисячі подібних випадків система дасть рекомендацію: госпіталізація або віддалене лікування. До вечора дрон доставить всі необхідні ліки, які прописав лікар в ході консультації. В процесі домашнього лікування за пацієнтом віддалено спостерігає лікар. Якщо показники поліпшуються, то все йде за планом і людина успішно закінчує лікування. В іншому випадку лікар і ШІ розробляють інший план.

Козак-характерник
Аватар користувача
2

 
Повідомлень: 30199
З нами з: 09.10.12
Подякував: 2190 раз.
Подякували: 2291 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 23 січ, 2018 10:41

Re: Вперед, за скарбами гетьмана!

Насправді примітивний прогноз ... Причому змальовується життя офісного працівника-менеджера ... Навіть не лікаря чи вчителя , не кажучи вже про продавця чи інженера ... Якось всі ці робята не розуміють , за рахунок чого взагалі живуть - реальна економіка тут де ? Суцільне автоматизоване виробництво - а люди такі собі споживачі та глобальні продаці послуг та товарів ...
Puente
 
Повідомлень: 3696
З нами з: 12.08.09
Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 24 січ, 2018 02:09

  Puente написав:Насправді примітивний прогноз ... Причому змальовується життя офісного працівника-менеджера ... Навіть не лікаря чи вчителя , не кажучи вже про продавця чи інженера ... Якось всі ці робята не розуміють , за рахунок чого взагалі живуть - реальна економіка тут де ? Суцільне автоматизоване виробництво - а люди такі собі споживачі та глобальні продаці послуг та товарів ...


мне больше нравится другой прогноз. все в мире автоматизировано.
роботы полностью все делают. включая починку и создание себя.
и на этом фоне деградировавшие хуманоиды которые только жрут, срут и спят.
mephala
 
Повідомлень: 9144
З нами з: 07.04.14
Подякував: 333 раз.
Подякували: 1025 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 06 лют, 2018 21:10

Спокойствіє, только спокойствіє!

Фондові індекси падають на ринках у всьому світі, а інвестори судомно спостерігають за курсами акцій уже протягом двох днів. Втрати 500 найбaгатших людей світу вже сягають 114 млрд дол. Найбільше втратив голова інвестиційної компанії Berkshire Hathaway Воррен Баффет - 5,1 млрд доларів. Засновник і власник соцмережі Facebook Марк Цукерберг втратив 3,6 млрд доларів. Засновник компанії Amazon Джефф Безос - мінус 3,3 млрд доларів.

Так, індекс Доу-Джонса 5 лютого впав за один день аж на 1175 пункти, або на 4,6%. Це стало найбільшим його падінням від часів фінансової кризи у 2008 року. Індекс Standard&Poor's знизився на 4,1%.

Індекс Доу-Джонса просів на півтори тисячі пунктів. Це один з найважливіших показників для економіки США. Такого за всю історію існування фондової біржі не пригадують. Чи зупиниться на цьому ринкова лихоманка, що почалася минулої п'ятниці - стане відомо вже найближчими годинами, коли на біржах почнуться нові торги.

Слідом за американськими біржами розпочався обвал і на біржах Азії, Європи. Японські Nikkei впали на 4,7%, акції Гонконгу - на 5%, а FTSE 100 у Лондоні - на 3%, китайський Hang Seng - на 5%, фондовий індекс Шанхайської фондової біржі Shanghai Composite - на 2,2%.

Інвестори масово позбуваються акцій в очікуванні зростання відсоткових ставок.

Паралельно стрімко знецінюється біткоїн. Наразі він втратив 20% своєї вартості. Станом на 9:30 за київським часом "цифрове золото" торгується по 6260 дол.

Обвал на біржах спровокував здешевлення нафти. Так, ціни на Brent знизились більш, ніж на 1%, або на 66,94 дол. за барель.

Чому так відбувається?

Наразі ніхто конкретної причини назвати не може. Експерти дотримуються декількох варіантів, проте впевнені, що ситуація з обвалом на біржах не буде довготривалою та є звичайною корекцією після майже дворічного постійного зростання. :!:

Так, аналітик інвестиційної компанії Evercore ISI Денніс Дебушер вважає, що теперішня ситуація на фондових ринках нагадує обвал на біржах у травні 2010 року. Тоді це було пов’язано із помилкою електронних алгоритмів для торгівлі - різким закриттям позицій.

Зокрема, існує ще одна версія падіння показників на біржах. Причиною обвалу аналітики називають швидке зростання прибутковості американських держоблігацій та пов'язані з ним побоювання щодо зростання інфляції й підвищення процентної ставки Федеральної резервної системи (системи приватних банків, що виконує роль центрального банку США). Проте в понеділок, 5 лютого, прибутковість 10-річних цінних паперів Сполучених Штатів впала. Адже коли відсоткові ставки різко підвищилися, цінні папери різко впали у ціні.

Раніше низка експертів говорили про можливу корекцію курсу акцій у 2018 році. Так, Бернхард Ходлер у інтерв’ю телеканалу CNBC заявив, що корекція на фондових ринках протягом року буде відбуватися у межах 5-15%.

Останніми місяцями аналітики також неодноразово попереджали, що надто різко зростають ринки і акцій, і облігацій. Дехто з них впевнений, що поточні збитки можуть показати навіть позитивну реакцію на фондових ринках у майбутньому. "Ця корекція є здоровим розвитком для ринків у довгостроковій перспективі", - сказав дослідник Скотт Мінерд, головний інвестиційний директор компанії Guggenheim Partners.

Проте є і менш оптимістичні прогнози. В інтерв’ю телеканалу Bloomberg eкс-голова ФРС США Алан Грінспен недавно згадав про "бульбашку" на ринку акцій і облігацій".

Чому ситуація у США впливає на світові біржі?

США – країна успішної економіки та найбільшого фінансового ринку планети. Долар є однією з основних валют усіх інвесторів світу.

Те, що сталось на Уолл-Стріт беззаперечно впливає у глобальному розумінні на усі фінансові ринки. Ринки в інших глобальних фінансових центрах, таких як Лондон і Токіо, особливо чутливі до цього.

Але більш закриті системи, як Китай, часто піддаються меншій залежності. Так, акції в Шанхаї знизилися на 2,2% з четверга, порівняно з 8% у Токіо.

Чи потрібно хвилюватися?

Припускаючи, що поточне зниження фондового ринку є короткостроковим падінням, а не ознакою більш глибоких проблем, фінансові експерти радять не панікувати.

Джейн Сіденхем, директор з інвестицій в фондових брокерів Rathbones, заявила, що недавні кроки стали "корекцією", а не крахом. "Що ми повинні пам'ятати: фондові ринки мали дуже гладку подорож угору, і ми не зазнали падіння більш ніж на 3% протягом 15 місяців. Існував справжній брак коливань, що дуже незвично".

Навіть якщо акції продовжують знижуватися протягом найближчих кількох днів, коригування на ринку є нормальними, заявив Грег Макбрайд, головний фінансовий аналітик Bankrate.com, повідомляє CNN.

Економіка США та інші глобальні економіки наразі поступово мають здорове становище.

"Я застерігаю інвесторів, щоб вони були дійсно терплячими, слід шукати можливості, а не панікувати", - сказав Рос Гербер, генеральний директор компанії Gerber Kawasaki.

Експерт зазначив, що ще не час говорити про ведмежий ринок (тенденцію до зниження цін протягом тривалого часу), так як впевнений, що інвестори будуть скупляти акції після корекції.

Що має робити з цим Трамп?

Насправді нестабільний плигкий фондовий ринок є кошмарним сном для Дональда Трампа. У Білому домі заявили, що Трамп був зосереджений на "наших довгострокових економічних засадах, які залишаються виключно сильними". У заяві йдеться про посилення економічного зростання, низького рівня безробіття та збільшення заробітної плати працівникам.

Протягом тривалого часу Дональд Трамп вихвалявся успіхами на фондовому ринку, безперервним його зростанням.

"Фондовий ринок створює неймовірні переваги для нашої країни, не тільки з точки зору рекордного зростання цін на акції, а й створюючи нові робочі місця. Робота. Робота. Робота. Сім трильйонів доларів вартості було створено з тих пір, як ми здобули нашу велику перемогу на виборах!" - писав Трамп у своєму Twitter.

Експерти нагадують, що наслідки від постійного стимулювання зростання економіки можуть бути різними.

Морган Стемлей попереджала восени, що перегрів економіки може мати неприємний ефект "буму". Поточна стресова ситуація на фондовому ринку це підтверджує. Обвал на фондових біржах, попри спокійну реакцію низки експертів та аналітиків, занепокоїв Білий дім. "Ми завжди стурбовані, якщо бачимо падіння капіталізації ринку, але ми впевнені в фундаментальних показниках економіки", - заявив представник Білого дому в інтерв’ю CNBS.

Ендоні Зуркер, кореспондент ВВС у Вашингтоні, наголосив, що постійне вихваляння фондового ринку для Дональда Трампа може виявитися не надто хорошим рішенням. Кореспондент розповідає про контраст розмов про успіхи на тлі падіння ринку, коли американські телеканали перервали прямий ефір з Трампом задля того, щоб повідомити про масштабний обвал на біржі і рекордне падіння фондового показника.Таке не могло залишитися непоміченим громадянами країни, говорить Ентоні Зуркер.

Це один з найважливіших показників для економіки США. Такого за всю історію існування фондової біржі не пригадують. Чи зупиниться на цьому ринкова лихоманка, що почалася минулої п'ятниці - стане відомо вже найближчими годинами, коли на біржах почнуться нові торги.

Нагадаємо, що вчора Американський індекс Dow Jones - один із найважливіших показників для економіки США - за кілька годин просів на півтори тисячі пунктів, акції компаній-гігантів впали на 10%, втрати 500 найбагатших людей оцінюють у 114 млрд дол.

Козак-характерник
Аватар користувача
2

 
Повідомлень: 30199
З нами з: 09.10.12
Подякував: 2190 раз.
Подякували: 2291 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 24 лют, 2018 18:15

Тяжко, важко сиротині, та й ніхто не знає.

Роблю.

1. Продаю двушку в ближньому центрі Львова. Реституція: міф чи реальність.

2. Скирдую кеш. Кеш на біржу і в схованку. Цікавлюся рахунками за бугром.

Подробиці...

1. Кум - прокурор без освіти. Він себе покаже в справах! Дивимося: де
покарані за вбивство на майдані? Де відповідальні за здачу Крима і Донбаса?
Сердюк і Ко мочать прокуратуру як немовлят. Ганьба!

2. Пальнули з гранатомету в Закарпатті і тиша...+ бурштинова республіка.

3. Марши по Києву приватних армій.

4. Зруйнували БС.

5. Апофеоз: поверніть гроші, що видані на облаштування прикордонної будки.


Що коїться? Цитата класиків: а) Москаль про Сердюк б) Лавров.


6. Сусіди пускають слинки на прикордонні території. Чекай інтервенцію.

Ітого: поки обмежуся однушкою в новобудові у Львові. З чумаданом
напоготові. А можливо й так за кордном опинюся (східні креси). Інші активи
тут немає сенсу тримати. Б'ють витрини банків, то і банківська ячейка не
захист. Розіб' ють ту ячейку. Банки пожрав кролік. Бізнес - шмізнес? КурЯм
на сміх. Думав у бетон інвестувати, а всі позбавляються мусорних пасивів.
Всі пазли сходяться у єдину картину...

Сиджу у варшавському кабаре. Ностальжі. Випив. Закусив салом. Туга.
Замовляю пісню про рушник або про неньку... :cry:


Рідна мати моя,
Ти ночей не доспала.
І водила мене
У поля край села,
І в дорогу далеку
Ти мене на зорі проводжала
І рушник вишиваний
На щастя дала.
І в дорогу далеку
Ти мене на зорі проводжала
І рушник вишиваний
На щастя, на долю дала.

Хай на ньому цвіте
Росяниста доріжка,
І зелені луги, й солов'їні гаї,
І твоя незрадлива
Материнська ласкава усмішка,
І засмучені очі хороші твої.
І твоя незрадлива
Материнська ласкава усмішка,
І засмучені очі,
І очі хороші твої.

Я візьму той рушник,
Простелю, наче долю,
В тихім шелесті трав,
В щебетанні дібров.
І на тім рушничкові
Оживе все знайоме до болю,
І дитинство, й розлука, і вірна любов.
І на тім рушничкові
Оживе все знайоме до болю,
І дитинство, й розлука,
Й твоя материнська любов... :cry:

П.С. Всі валять хто куди... :(

П.С. 2. Про цирк шапіто з гєнацвалє забув... :oops:

П.С. 3. "Патріотам" на доріки: «На патриотизм стали напирать. Видимо, проворовались...»
М.Е. Салтыков-Щедрин.
Козак-характерник
Аватар користувача
2

 
Повідомлень: 30199
З нами з: 09.10.12
Подякував: 2190 раз.
Подякували: 2291 раз.
 
Профіль
  #<1 ... 160161162163164165>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
8 1287
Переглянути останнє повідомлення
Пон 30 тра, 2016 15:08
bogat
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама