Акції від Індустріалбанку

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Акційні пропозиції. кращі пропозиції
  #12345>
Повідомлення Додано: Сер 06 чер, 2018 15:36

Акції від Індустріалбанку

Організатори Kyiv Wine запрошують на безлімітну дегустацію величезного асортименту вин, а також на новий формат FoodMarket зі спеціально розробленим меню від кращих українських шефів та гостей з Європи.
В перший день найбільшого в Україні фестивалю вина в центрі уваги будуть 70 виноробів з усього світу, більшість з яких відвідають Україну вперше. Італія, Франція, Німеччина, Австрія, Грузія, Австралія, ПАР, США, Іспанія, Португалія, Нова Зеландія та Австралія представлять близько 500 тихих, ігристих та кріплених вин. Зона дегустації буде відкритою тільки в перший день фестивалю.
Food Market на Kyiv Wine буде діяти впродовж двох днів. На відвідувачів чекають 20 точок зі смачною й корисною їжею. Тут можна буде знайти все те ж саме, що і на вуляцях Берліна, Барселони, Лондона чи Нью-Йорка: тар-тар ббар, лосось з Аляски, тунатека, вегетаріанські точки з авокадо і фреш-продуктами, португальський восьминіг та сардини під келих білого вина.
Приходьте, смакуйте, здійснюйте розрахунки карткою Mastercard від Індустріалбанку та отримайте кешбек впродовж 2 банківських днів. Місце проведення - територія колишнього заводу тетра-пак, який знаходиться в центральній частині Києва на вул. Межигірській, 82.
https://industrialbank.ua/ua/?id=745
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2889
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 22 чер, 2018 16:06

Винагороджуємо за щоденні витрати!

З 15 червня по 15 вересня 2018 року Індустріалбанк спільно з платіжною системою Visa проводить акцію "Зачекай не знімай". За умовами акції кожен, хто розраховується карткою Visa у магазинах чи інтернеті, має шанс отримати грошову винагороду.
Щоб взяти участь в акції та отримати подарунок, необхідно:
розраховуватись карткою Visa від Індустріалбанку за товари чи послуги або за покупки в мережі інтернет
щоразу звіряти останні чотири цифри номеру платіжної картки та цифри коду авторизації, що вказані на чеку
Якщо цифри на платіжній картці співпадають з останніми цифрами коду авторизації, власник картки гарантовано бере участь у щотижневих розіграшах грошових призів:
2 останні цифри — 50 грн на картковий рахунок
3 останні цифри — 100 грн на картковий рахунок
4 останні цифри — 200 грн на картковий рахунок
Впродовж акції буде розіграно 500 грошових призів по 50 гривень, 250 грошових призів по 100 грн та 150 грошових призів по 200 грн, загалом — 80 000 грн. Окремо в три етапи буде розіграно головний приз акції — 45 000 грн. Розіграші головного призу відбудуться 2 липня, 1 червня, а також 14 вересня 2018 року.
«Індустріалбанк підтримує курс Національного банку України на перехід до cashless-економіки та за разом з Visa стимулює своїх клієнтів здійснювати безготівкові розрахунки. Це наша перша подібна активність з ряду запланованих», — прокоментував Євген Яхній, Директор Департаменту транзакційного бізнесу Індустріалбанку.
«В Україні багато людей досі надають перевагу готівці і часто знімають з картки всі гроші, як тільки зарплата надійде на рахунок. Цією акцією разом з нашим партнером Visa ми не просто закликаємо не знімати кошти, а залишити їх попрацювати, а й надаємо винагороду тим, хто регулярно розраховується картками у магазинах та інтернеті. Переконана, що завдяки таким акціям довіра до cashless-платежів значно зросте. Якщо у вас досі немає картки VISA від Індустріалбанку, ви можете її оформити у відділенні та взяти участь у Акції. Я би додала: «Зачекай, не знімай, і мерщій замовляй картку VISA», — зазначила Марина Нестеровська, заступник директора Департаменту розвитку бізнесу Індустріалбанку.
Розіграші відбуватимуться за адресою: АКБ "Індустріалбанк", вул. Генерала Алмазова, 18/7, м. Київ. Детальніше про умови акції дізнавайтеся тут.

https://industrialbank.ua/ua/news-ua/75 ... ni-vytraty
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2889
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 31 лип, 2018 15:03

Переможцями акції "Зачекай не знімай»

Щотижня Індустріалбанк спільно з платіжною системою Visa проводить розіграші серед учасників акції "Зачекай не знімай". З моменту старту акції, а саме з 15 червня 2018 року, відбулося 5 розіграшів, а їх переможцями стали 341 клієнт Індустріалбанку. Також був розіграний один з трьох головних призів — 15 000 грн.
Загалом до закінчення акції буде розіграно 500 грошових призів по 50 гривень, 250 грошових призів по 100 грн та 150 грошових призів по 200 грн. Окремо в три етапи розігрується головний приз акції — 15 000 грн. Чергові розіграші головного призу відбудуться 1 серпня та 14 вересня 2018 року.
Щоб взяти участь в акції та отримати подарунок, необхідно:
сплачувати карткою Visa від Індустріалбанку за товари чи послуги або за покупки в мережі інтернет,
щоразу звіряти останні чотири цифри номеру платіжної картки та цифри коду авторизації, що вказані на чеку.
Якщо цифри на платіжній картці співпадають з останніми цифрами коду авторизації, власник картки гарантовано бере участь у щотижневих розіграшах грошових призів:
- 2 останні цифри — 50 грн на картковий рахунок
- 3 останні цифри — 100 грн на картковий рахунок
- 4 останні цифри — 200 грн на картковий рахунок
Щотижневі розіграші відбуваються за адресою: АКБ "Індустріалбанк", вул. Генерала Алмазова, 18/7, м. Київ. Імена переможців чергового розіграшу, а також детальні умови акції дивіться тут.

https://industrialbank.ua/ua/news-ua/16 ... trialbanku
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2889
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2018 15:14

Новорічні акції

Напередодні зимових свят Індустріалбанк разом з міжнародними платіжними системами MasterCard та Visa запропонували держателям карток банку кілька акцій зі знижками та гарантованими подарунками.

ZUM nov18Держателі преміальних карток Visa від Індустріалбанку мають можливість до 16 грудня 2018 року отримати додаткові -10% на товари більш ніж 100 світових брендів у київському ЦУМі. Щоб взяти участь у преміум-шопінгу з Visa та ЦУМ’ом, потрібно показати повідомлення про акцію касиру та оплатити покупку карткою Visa Platinum або Visa Infinite. Перелік брендів, які беруть участь у акції представлено на сайті www.tsum.ua

Держателям карток Mastercard від Індустріалбанку потрібно зареєструватися на сайті bilshe.mastercard.ua та накопичувати бали за покупки. На тому ж сайті їх можна обміняти на оберти Колеса Сюрпризів та отримати гарантовані подарунки — подорожі, смартфони iPhone XS та багато іншого. Акція «Колесо сюрпризів» діє до 20 грудня 2018 року.

Нагоду отримати квитки до Німеччини та відвідати найгучнішу кіноподію зими, а саме Берлінський міжнародний кінофестиваль має кожен, хто розраховується карткою Mastercard від Індустріалбанку через POS-термінали або в мережі інтернет. Акція діє до 15 січня 2019 року. Детальні умови — на bilshe.mastercard.ua

https://industrialbank.ua/ua/news/novor ... trialbanku
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2889
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 28 гру, 2018 15:47

Індустріалбанк та Mastercard - новорічні пригоди

З 20 грудня 2018Banner Winterra1 до 16 січня 2019 року держателі платіжних карток Mastercard® від Індустріалбанку мають можливість виграти квитки на зимове шоу «Winterra. Легенда казкового краю».

У акції беруть участь держателі всіх платіжних карток Mastercard®, крім карток Maestro, які зареєструвалися у програмі Mastercard Більше на сайті bilshe.mastercard.ua. За умовами акції, що більше разів учасники обміняють 10 балів на промосайті, то вищі шанси на виграш.

Шоу відбуватиметься у Києві на території Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ). Подробиці щодо дат та часу проведення шоу ви можете дізнатися в офіційних правилах акції на сайті bilshe.mastercard.ua.

https://industrialbank.ua/ua/news/indus ... ni-prigodi
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2889
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 14 лют, 2019 14:29

В Канни! На кінофестиваль! З Mastercard Platinum від Індустр

Держателі платіжних карток MasterCard Platinum від Індустріалбанку можуть виграти «Подорож на Каннський кінофестиваль (м. Канни, Франція) на двох»! Така можливість є головним призом акції в межах проекту «Mastercard Більше». Акція триватиме з 15 лютого до 5 квітня 2019 року.

MC 2019 KannePromo Land 940x465

У акції можуть взяти участь всі платіжні картки Mastercard Platinum від Індустріалбанку, що зареєстровані в програмі Mastercard Більше. Зареєструватися в програмі дуже легко на сайті bilshe.mastercard.ua.

Розраховуючись платіжною карткою кожен зареєстрований держатель картки отримує бали - при здійсненні оплати на суму від 50 грн або більше одним чеком. Кожна така транзакція дорівнює 1 балу. По 1 балу також накопичується при розрахунку карткою в метрополітені, фунікулері, швидкіснім трамваї міста Київ.

А далі достатньо обміняти накопичені 10 балів на можливість взяти участь у розіграші подорожі в Канни. Обмінювати бали можна необмежену кількість разів.

Головний приз враховує вартість авіапереліту Київ (Україна) – Ніцца (Франція) – Київ (Україна), трансфер від аеропорту прибуття до місця проживання (Канни, Франція); проживання у готелі рівня не нижче 4 зірок; квитки на відвідування показу одного фільму згідно з програмою Каннського фестивалю 2019 року; інші розважальні заходи, які визначаються на розсуд Замовника.

Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.

https://industrialbank.ua/ua/news/v-kan ... trialbanku
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2889
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2019 15:05

Еще больше предложений для держателей Mastercard Platinum от

Держатели платежных карточек MasterCard Platinum от Индустриалбанка, которые очень любят путешествовать, оценят расширение возможностей «Mastercard Более».

Путешествия захватывают и вдохновляют! Держатели платежных карточек Mastercard Platinum от Индустриалбанка, зарегистрированных в программе Mastercard Больше, могут обменивать баллы на скидки от Chance Private Club и MasterCard Более Black. Зарегистрироваться в программе очень легко на сайте bilshe.mastercard.ua.

Рассчитываясь платежной карточкой каждый зарегистрированный держатель карты получает баллы - при осуществлении оплаты на сумму от 50 грн или больше одним чеком. Каждая такая транзакция равна 1 баллу. По 1 баллу также накапливается при расчете картой в метрополитене, фуникулере, скоростном трамвае города.

А дальше достаточно обменять накопленные баллы на возможность принять участие в розыгрыше ваучеров в лучшие мировые отеле. Обменивать баллы можно неограниченное количество раз.

В марте в каталоге появилось 2 типа предложений от Chance Private Club:

Промо-акции с розыгрышем ваучеров на бесплатные ночи в отелях 5 * в разных городах мира (Париж, Мерано, Занзибар). Механика такова: списывайте 10 баллов и принимайте участие в розыгрыше.
Офферты в каталоге со скидками на проживание в отелях 5 * в разных городах мира (на текущий момент это 15% скидки в Милане и на Тенерифе). Списывая 10 премиальных баллов клиент гарантированно получает скидку.
Предложения постоянно обновляются, поэтому подробнее на сайте.

https://industrialbank.ua/ru/news/eshch ... trialbanka
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2889
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2019 15:06

Дегустация для киевлян -держатель Mastercard Platinum

Mastercard Более Black приглашает на дегустацию померанцевых вин от сомелье Good Wine Романа Ремеева. Для участия в акции необходимо зарегистрироваться на bilshe.mastercard.ua, рассчитываться премиальными картами MasterCard Platinum от Индустриалбанка, обменять накопленные баллы на предложение в каталоге и получить шанс посетить дегустацию померанцевых вин - самого популярного напитка среди любителей оригинального вкуса.

Акция действует с 6 марта по 8 апреля 2019 и актуальная для города Киева. Детали на сайте www.bilshe.mastercard.ua

Рассчитываясь платежной карточкой каждый зарегистрированный держатель карты получает баллы - при осуществлении оплаты на сумму от 50 грн или больше одним чеком. Каждая такая транзакция равна 1 баллу.

А дальше достаточно обменять накопленные баллы на возможность принять участие в розыгрыше билетов на дегустацию померанцевых вин на двоих. Обменивать баллы можно неограниченное количество раз. Всего будет избрано 7 победителей Акции, получат билеты на посещение дегустации для двух человек

https://industrialbank.ua/ru/news/degus ... trialbanka
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2889
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2019 10:07

Продолжение бесценной футбольной истории с Mastercard

С 18 марта стартует национальная промо кампания MasterCard, посвященная Финала Лиги Чемпионов, который в этом году состоится в Мадриде. Держатели платежных карточек Mastercard от Индустриалбанка, зарегистрировавшиеся на bilshe.mastercard.ua, имеют возможность выиграть путешествие на двоих на UEFA Champions League Final Madrid 2019.

MastercardFootballУсловия акции:

Регистрируйтесь на bilshe.mastercard.ua
Платите картой MasterCard от Индустриалбанка
Каждую неделю разыгрывается путешествие на двоих на UEFA Champions League Final Madrid 2019
В общем - 5 поездок на двоих в течение действия акции
После регистрации на сайте MasterCard Более необходимо подтвердить участие, осуществив заказ по 0 (ноль) баллов в личном кабинете. А дальше - после подтверждения участия в Акции осуществить оплату торгово-сервисной сети или в сети Интернет на сумму не менее 50 грн одним чеком в любых торговых, сервисных учреждениях или Интернете, либо заплатить в транспорте (Киевский метрополитен, скоростной трамвай, фуникулер ).
Розыгрыши среди зарегистрированных участников, чьи операции соответствуют условиям акции, проводят еженедельно в течение действия акции с 18 марта до 21 апреля 2019 года.

Детали на сайте www.bilshe.mastercard.ua (с 18.03. Акция будет доступна в каталоге).

https://industrialbank.ua/ru/news/prodo ... trialbanka
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2889
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2019 10:08

Покупай на Rozetka с Mastercard

С 18 марта 2019 все держатели платежных карточек Mastercard от Индустриалбанка, которые делают покупки на Rozetka с помощью карточек, могут получить бесплатную доставку «Новой почтой».

Mastercard Rozetka mailПокупайте на Rozetka, платите карточкой Mastercard от Индустриалбанка - получайте бесплатную доставку заказа в отделение «Новая Почта».

Для получения бесплатной доставки нужно:

выбрать товар на сайте или в мобильном приложении интернет-супермаркета Rozetka по ссылке https://rozetka.com.ua/freedelivery/ и сделать заказ на сумму от 1000 грн;
выбрать способ доставки - самовывоз из Новой Почты;
оплатить заказ онлайн карточкой Mastercard от Индустриалбанка, используя специальный вид оплаты под названием «Оплата Mastercard с бесплатной доставкой».
Акция действует с 18.03.2019 г.. По 31.03.2019 г.* На всей территории Украины, за исключением территории проведения ООС и временно оккупированной территории. подробнее

* Организатор оставляет за собой право закончить акцию досрочно.

https://industrialbank.ua/ru/news/pokup ... aya-pochta
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2889
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
  #12345>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
Акції від ТАСКОМБАНК 1 ... 14, 15, 16
Assistant_Portal » Пон 04 вер, 2017 16:34
151 133525
Переглянути останнє повідомлення
Вів 26 бер, 2024 16:59
Assistant_Portal
Акції від ПриватБанку 1 ... 39, 40, 41
ТупУм » Вів 08 сер, 2017 16:11
403 152982
Переглянути останнє повідомлення
Чет 07 бер, 2024 20:17
Assistant_Portal
Акції від МТБ банку 1, 2, 3, 4, 5
Assistant_Portal » Чет 01 кві, 2021 10:36
47 34375
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 01 бер, 2024 16:59
Assistant_Portal
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама