Акції від УкрСиббанку BNP Paribas group

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Акційні пропозиції. кращі пропозиції
  #<1234>
Повідомлення Додано: П'ят 01 чер, 2018 15:55

НАШЕ МАЙБУТНЄ ПОЧИНАЄТЬСЯ З НАШИХ ДІТЕЙ:

Традиційно 1 червня в Україні відзначають День захисту дітей. UKRSIBBANK вітає не тільки малечу, але й кожного дорослого, хто дослухається до своєї внутрішньої дитини!

Сьогодні хочемо нагади про ініціативи для діток, які проводить наш банк. Перш за все варто згадати проект «Срібна монетка». Головна мета полягає у тому, аби допомогти дітям із синдромом Дауна. Долучитися до акції може кожен: варто лише скористатися карткою «Срібна монетка» і тоді банк перераховуватиме з власних коштів кожного кварталу 1% від суми, яку ви витратили, оплачуючи покупки карткою.

«Жити — означає рухатися» — це не тільки вдалий девіз, але й назва ініціативи, яка фінансує реабілітаційні курси для дітей з ДЦП. Проект втілюється у життя разом із Фондом «Лікар. Інфонд».

Також ми заохочуємо і підтримуємо видання дитячих книжок шрифтом Брайля. Завдяки проекту «Світ на дотик» малеча вже може прочитати «Абетку» та «Кота у чоботях».

Пам’ятаймо, родом ми усі з дитинства!

https://my.ukrsibbank.com/ua/personal/news/406132/
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2889
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 08 чер, 2018 15:11

PREMIUM КЛІЄНТ UKRSIBBANK СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ АКЦІЇ З MASTERCARD

Міжнародний Каннський кінофестиваль — одна з найпрестижніших премій кіно, яка проходить з 1946 року і є однією з найстаріших в світі кіномистецтва. Щороку в Канни з'їжджаються найвідоміші режисери, актори та інші діячі кіноіндустрії, щоб представити свої кращі картини.

З 2015 року MasterCard є офіційним партнером Каннського кінофестивалю. UKRSIBBANK спільно з MasterCard провів акцію «Салют, Канни!» для преміум клієнтів — власників карток Mastercard Platinum, які активно користувалися картою для розрахунків. В рамках акції UKRSIBBANK подарував унікальну можливість для преміум клієнта банку зануритися в світ кіно.

Переможець акції від UKRSIBBANK Сергій Чобітько разом зі своєю дружиною поділився враженнями про дивовижну подорож до французької Рів’єри: «Хочемо висловити величезну подяку компанії Mastercard та нашому банку UKRSIBBANK за високий рівень підготовки й організації нашої незабутньої подорожі на Каннський кінофестиваль. Ця подія залишиться в нашій пам'яті назавжди, як натхненна і блискуча за спілкуванням, емоціями і враженнями! Канни — реально дивовижне місто».

Разом із зірками першої величини учасники акції позували фотографам на знаменитій червоній доріжці Montees des Marches, після чого відвідали закритий показ фільму з конкурсної програми, зайнявши місця поруч з відомими акторами, режисерами та продюсерами.

https://my.ukrsibbank.com/ua/personal/news/406188/
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2889
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 17 сер, 2018 15:06

ТРИВАЄ БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «СРІБНА МОНЕТКА»

Вже місяць UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Всеукраїнська благодійна організація «Дaун Синдром» проводять акцію «Срібна монетка». За 4 тижні сума переказів перевищила 90 000 гривень.

Усі кошти підуть на розбудову інклюзивного середовища, розвиток та навчання дітей із синдромом Дaуна. Долучитися до акції можна до 17 жовтня 2018 року.

«Для банку це вже 9-ий проект, який ми організовуємо з Всеукраїнською благодійною організацією (ВБО) «Дaун Синдром». Постійний розвиток важливий для банківської сфери та ми віримо, що еволюція у сучасному світі можлива тільки, коли кожен буде відповідальним та небайдужим. Незначний внесок кожного сприяє розвитку цілого суспільства. Приємно, що ми маємо клієнтів, які постійно підтримують благодійний проект», — зазначила керівник Служби бренду та комунікацій Яніна Ольховська.

Нагадаємо, до акції долучитися дуже просто — варто лише знайти спеціальні бокси у майже 300 відділеннях UKRSIBBANK, зробити внесок та отримати у символічний подарунок наліпку «Я ПІДТРИМУЮ!». Також кошти можна перерахувати на користь ВБО «Дaун Синдром» 26004265663403, МФО 351005 АТ «УКРСИББАНК». Підтримати акцію можна й онлайн в один клік через офіційний сайт ВБО «Дaун Синдром».

Скажи собі і всьому світу: «Я підтримую»!

https://my.ukrsibbank.com/ua/personal/news/406595/
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2889
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 18 сер, 2018 09:59

Assistant_Portal, в описаниях акций Укрсиба есть нецензурные слова? :)
Вкладчик1234
Аватар користувача
Форумчанин року
 
Заблокований
Повідомлень: 16230
З нами з: 18.04.15
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4481 раз.
 
Профіль
3
2
3
Повідомлення Додано: П'ят 21 вер, 2018 15:15

UKRSIBBANK BNP Paribas запрошує поринути у казку

UKRSIBBANK BNP Paribas запрошує поринути у казку завдяки новій акції для держателів карток банку від Mastercard.

Почніть сімейну історію з яскравої подорожі у Париж — реєструйтеся на bilshe.mastercard.ua, розраховуйтеся карткою UKRSIBBANK від Mastercard® і вигравайте сімейну подорож до Disneyland® Paris на святкування 90 років веселих пригод Міккі Мауса.

Акція діє до 10 листопада 2018 року.

Усі клієнти, держателі карток UKRSIBBANK від Masterсard®, що зареєстровані у програмі Mastercard «Більше», стануть учасникоми розіграшу не тільки однієї подорожі для сім`ї з 4 людей на святкування 90 років пригод Міккі Мауса в Диснейленді у Париж на 3 дні, а й отримають шанс виграти численні подарунки. Кожен із 5 періодів акції — 500 подарунків з символікою святкування 90 років пригод Міккі Мауса.

https://my.ukrsibbank.com/ua/personal/news/406810/
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2889
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 28 лис, 2018 15:19

НА БЕРЛІНАЛЕ 2019

Розраховуйтеся преміальною карткою Platinum Mastercard, World Black Edition Mastercard, World Elite Mastercard від UKRSIBBANK BNP Paribas Group через POS-термінали або в мережі Інтернет та вигравайте незабутню подорож на Берлінський міжнародний кінофестиваль, що є одним із найпрестижніших і найбільш відвідуваних кінофестивалів світу.

Більше розрахунків — більше шансів опинитися за лаштунками однієї з найгучніших кіноподій світу та пройтися червоним килимом поруч із справжніми зірками кінематографу. Адже щороку у лютому Берлін стає Меккою для світу кіно, збираючи найвідданіших прихильників та фанатів кіномистецтва.

Акція діє до 15 січня 2019 року. З умовами ознайомтеся за посиланням.

Нагадаємо, що чотири роки поспіль UKRSIBBANK BNP Paribas Group визнано найкращим сервісом Premium Banking в Україні за версією Mastercard. Банк прагне створити усі умови, щоб Premium клієнти відчували свою винятковість.

Premium від UKRSIBBANK — Для нас Ви маєте значення.

https://my.ukrsibbank.com/ua/personal/news/407299/
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2889
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 08 лют, 2019 13:57

БІЛЬШЕ МОЖЛИВОСТЕЙ ДЛЯ ДЕРЖАТЕЛІВ КАРТОК UKRSIBBANK:

UKRSIBBANK BNP Paribas Group запрошує взяти участь у щотижневому розіграші сертифікатів від Mastercard. Отримуйте бали за безготівкові розрахунки та обмінюйте їх у акції «Місяць нон-стоп шопінгу з Mastercard Більше».

Ви зможете не тільки стати учасником щотижневого розіграшу сертифікатів у брендові магазини LeBoutique, MakeUp, INTERTOP, O bag, а й отримаєте шанс виграти головний приз —шопінг у Києві на суму 10000 грн разом зі стилістом.

Акція діє з 01.02.19 до 28.02.19.

Реєструйтесь на сайті Mastercard Більше.

https://my.ukrsibbank.com/ua/personal/news/407597/
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2889
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 22 лют, 2019 11:58

КАННИ СТАЮТЬ БЛИЖЧИМИ

З 15 лютого 2019 року Mastercard пропонує клієнтам UKRSIBBANK BNP Paribas Group виграти поїздку на Каннський міжнародний кінофестиваль.

Реєструйтеся на bilshe.mastercard.ua, розраховуйтеся преміальними картками UKRSIBBANK та отримайте можливість виграти унікальну нагороду. Поїздка на кінофестиваль розрахована на двох осіб, які дві доби проживатимуть у Каннах. Ви отримаєте незабутні враження від першокласної організації вашої поїздки, адже організатор передбачив все: від перельоту, трансферу, проживання, харчування до образів та мейк-апу, у якому ви з’явитеся на славнозвісній червоній доріжці.

Акція діє з 15 лютого до 05 квітня 2019 року.

Щоб стати учасником розіграшу, потрібно здійснити декілька кроків на шляху до мрії:

Стати держателем картки до періоду або впродовж проведення акції.
Зареєструватися у програмі Mastercard Більше на сайті https://bilshe.mastercard.ua.
Натисніть «Беру участь» в особистому кабінеті, здійснюючи замовлення за 0 (нуль) балів.
Після підтвердження участі в акції здійснити оплату через POS-термінал або інтернет на суму не менше ніж 50 грн одним чеком у будь-яких торговельних, сервісних закладах або інтернеті чи заплатити у транспорті (Київський метрополітен, швидкісний трамвай, фунікулер) – за цієї умови учасник отримує 1 бал за кожну платіжну операцію.
Вимоги дійсні для платіжних карток Platinum Masterсard®, World Black Edition Mastercard® або World Elite Masterсard®.

Усе починається з перегляду кіно, та завершується особливою подією!

https://my.ukrsibbank.com/ua/personal/news/407652/
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2889
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 22 лют, 2019 16:23

Assistant_Portal Переможець буде лише один?
zapola
 
Повідомлень: 17
З нами з: 17.02.19
Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 24 кві, 2019 10:50

UKRSIBBANK НАЧАЛ АКЦИЮ «ПОСАДИ ДЕРЕВО!»

22 апреля весь мир отмечает День Земли и во многих городах разных стран проходят мероприятия по сохранению экологии, окружающей среды и обустройству окружающих территорий. UKRSIBBANK является частью группы BNP Paribas, которая своей деятельностью во всем мире стремится противодействовать изменению климата. Банк активно участвует в локальных инициативах и постоянно поддерживает идею создания зеленого пространства. Именно поэтому в конце апреля стартовала в Одессе и пролилась в Киеве акция «Посади дерево!», во время которой сотрудники банка сажали кусты и деревья на исторической территории Андреевской Церкови.

Следующими подхватили благородную инициативу сотрудники банка из города Теполя, которые вместе с заместителем главы города, Фондом "Единение поколений" и региональным центром благотворительного международного фонда "Каритас" провели высадку деревьев и кустов в парке Национального возрождения. Мы не останавливаемся на этом - улицы Днепра, Львова и Харькова тоже вскоре зазеленеют новыми насаждениями и расцветут красотой благодаря настойчивости сотрудников UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

«Мы можем сохранить отдельные уникальные ландшафты, а с ними и важные культурные достопримечательности, благодаря улучшению состояния корневой системы. Кроме того, учитывая экологические аспекты положительного влияния на реформирование экономики, UKRSIBBANK становится полноценным участником передовых мировых процессов», - отметила Янина Ольховская, Начальник Службы бренда и коммуникаций UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

Напомним, что борьба с изменением климата - это самый высокий приоритет для BNP Paribas как глобальной компании, которая финансирует энергетический сектор. Банк популяризирует среди клиентов и партнеров возобновляемые источники энергии, энергетическую эффективность, устойчивую мобильность и преимущества «циркулярной» экономики. Также Группа поддерживает ученых и ряд важных исследований, таких как экосистемы океанических рифов, микрофлора Антарктики, важность лесной флоры.

https://my.ukrsibbank.com/ru/personal/news/408192/
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2889
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
  #<1234>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
Акції від ТАСКОМБАНК 1 ... 14, 15, 16
Assistant_Portal » Пон 04 вер, 2017 16:34
151 133464
Переглянути останнє повідомлення
Вів 26 бер, 2024 16:59
Assistant_Portal
Акції від ПриватБанку 1 ... 39, 40, 41
ТупУм » Вів 08 сер, 2017 16:11
403 152945
Переглянути останнє повідомлення
Чет 07 бер, 2024 20:17
Assistant_Portal
Акції від МТБ банку 1, 2, 3, 4, 5
Assistant_Portal » Чет 01 кві, 2021 10:36
47 34359
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 01 бер, 2024 16:59
Assistant_Portal
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама