Как будут жить Украина и ДНР/ЛНР в случае разделения?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
  #<1 ... 39873988398939903991 ... 4197>
Повідомлення Додано: Пон 12 лис, 2018 23:14

Kudrjavuy
Так вы же здесь многобуквенно вещаете, как всё плохо в Украине.
Вы много пишите, ваши тексты бессвязны.
Если вы даёте ссылки на сайты, то они никак не связанны с вашими текстами.
Из написанного вами же, выводы сделаны неправильные.
И не надо прикрываться работающими людьми - это низко, подло и аморально.
pesikot
Аватар користувача
 
Повідомлень: 9532
З нами з: 31.08.09
Подякував: 535 раз.
Подякували: 1253 раз.
 
Профіль
2
2
Повідомлення Додано: Вів 13 лис, 2018 01:49

Любопытная статья: как борьба с коррупцией обвалила экономику Бразилии и привела к власти фашиста
http://texty.org.ua/pg/article/editoria ... 8sT15cZKxA
Starikan
2
 
Повідомлень: 19768
З нами з: 12.10.11
Подякував: 2608 раз.
Подякували: 3156 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Вів 13 лис, 2018 02:43

Re: Как будут жить Украина и ДНР/ЛНР в случае разделения?

  19yuriy91 написав:звучит как неудачная шутка, или то ли ирония, то ли сарказм


так бывает когда статью дальше заголовка не прочитал.
galex
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2709
З нами з: 20.04.16
Подякував: 109 раз.
Подякували: 473 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 13 лис, 2018 13:42

Старикан
Статья в стиле *при Яныке ВВП ого-го, а потом...*

Под статьёй толковый комментарий.

Поднятие правых происходит по всему миру. Потому что кризис обостряется.
И этих правых приводят к власти отнюдь не пересичные!
А сами можновладци!
Как источник возможность для роста.
Естественно руками-голосами-поддержкой пересичных, воздействуя на них.

Ведь видно же, что без поддержки (и не жилой!!) этот прокурор и Ко мало, что сделали бы.
И суд, отстранивший бывшего преза от выборов..

И даже в этих условиях победа правого не такая уж колоссальная. 45% были за другого кандидата.

У нас правые могут прийти к власти с помощью другого инструмента (который проще и гораздо сильнее, чем борьба с коррупцией) - через борьбу с агрессором.
detroytred
 
Заблокований
Повідомлень: 28295
З нами з: 23.02.09
Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3229 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 13 лис, 2018 14:07

Юрий91
Там ещё звучит *всё хорошо, прекрасная маркиза*))

ПАП - транш для стабильности и развития.
Премьер - для того, чтобы не стать на грань дефолта.

Об одном и том же)))
detroytred
 
Заблокований
Повідомлень: 28295
З нами з: 23.02.09
Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3229 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 13 лис, 2018 15:23

  pesikot написав:Kudrjavuy
Так вы же здесь многобуквенно вещаете, как всё плохо в Украине.
Вы много пишите, ваши тексты бессвязны.
Если вы даёте ссылки на сайты, то они никак не связанны с вашими текстами.
Из написанного вами же, выводы сделаны неправильные.
И не надо прикрываться работающими людьми - это низко, подло и аморально.

Мне очень обидно, что Вы до сих пор не знаете, "что и откуда берётся", и что такое "работать". Работать многие считают - это вырезать заводы металлолом "ликвидировать предприятия", и т.д. "Зачем и как"...

Только "выводы" я не делаю: даю возможность Вам самостоятельно это сделать!
А людям нужно кушать, пить, срать,... - детей кормить 3 раза, платить, за школу, садик, вуз, коммуналку,... - А воры, деля между собой экономику Украины, не выезжая из Киева - рушать усё. Я и так, стараюсь минимизировать "отсебятину" - одного момента из которой имеющей все официальные подтверждения, достаточно, что бы вести публичный отлов и физическое сокращение поголовья скота, шо именуют себя "мессиями Украины".
Как раз и я О ТОМ!
За каждой ссылкой "люди", что официально Признанны в Мире производителями со знаниями и умениями, с образованием и опытом, с условиями жизни и транспортным сообщением, с рынком исходных материалов и рынком сбыта,..... -, тем, что называется "Государство"
Это маленький "штришок":

Бідність, зруйновані підприємства, зневіра. Як живе звичайне місто біля Донецька
13.11.2018,

https://uainfo.org/blognews/1542105815- ... etsku.html

Готуйтеся прочитати дуже неприємний для багатьох текст. Про мій Донбас, що голосами провладних «лідерів суспільної думки» вже перестав бути Україною. Хто винен і що робити з цим Донбасом. Питання, без вирішення яких не може бути України як цілісної незалежної держави.

Додав: я не журналіст. Просто керівник проектів аналітичного центру. Який займається проблемами національної безпеки.

Вчора був у Новогродівці, що за 30 км від Донецького аеропорту. Не на передовій, як Мар’їнка, Красногорівка чи Авдіївка, але дуже близько.

Дуже показове для Донбасу містечко. Депресивне – бо головним місцем роботи для мешканців є шахти. Державні, на яких місяцями не платять заробітну плату. Завдяки «ефективному менеджеру» Насалику й, безперечно, самому прем’єр-міністрові Гройсману. Грошей у населення немає, у магазинах складають списки боржників, котрі «купують» продукти під гарантію наступної зарплати. Кажуть, завдяки втручанню Гройсмана частину грошей шахтарі отримали. Але що буде далі – не може сказати ніхто. У покращення життя також не вірить ніхто.


Всі інші підприємства, крім шахт, вже зруйновані або руйнуються силами місцевого населення чи бригадами під контролем місцевих князьків.

Підприємців набагато, бо робити навіть дрібний бізнес в умовах неплатоспроможного місцевого населення зараз майже неможливо.

Картину завершують «медична реформа», внаслідок якої відбувається скорочення персоналу місцевої лікарні з подальшим її знищенням, і занепад освіти.

Частину шахт уже закрито, причому воду з них не відкачують, і горизонти поступово затоплюються. За рік, два чи три вода з’явиться на поверхні – і тоді місто стане непридатним для життя.

У місті стоять кілька частин: прикордонники, армійці і Правий сектор (якого начебто не існує). Поруч із містом – блокпости, які додають антуражу. Тим із воїнів, хто отримує «бойові», загалом досить непогано, бо активних бойових дій майже немає, а 20 тисяч гривень гріють душу щомісяця. Так, є шанс потрапити під кулю, але досить невеликий.

Лінія фронту – це не справжня лінія окопів, а ланцюжок «ВОПів» (взводних опорних пунктів), між якими є великі «проріхи» прикриті лише мінними полями. Така ж ситуація з протилежного боку. Саме тому є «таємні стежки» (про які всім відомо), через які в обидва боки йде «контрабас», контрабас і потік зброї та наркотиків.

Під час активних бойових дій 2014 року тут активізувались місцеві патріоти, які спробували змінити ситуацію на краще.

Але жодної підтримки не отримали. Ні від влади, ні від іншої «великої материкової України». Проте всі без виключення «керманичі» області – Тарута, Кіхтенко, Жебрівський – усіляко плодили й відмазували «сепарів», а теперішній очільник, колишній голова управління СБУ у Донецькій і Луганській областях Куць – продовжує цю «плідну справу» на благо президента Порошенка. За загальним переконанням місцевих, його поставили, щоби «зробити» вибори на користь чинного президента.

Тобто, ви мусите чітко розуміти: всі колишні регіонали і ті, хто підтримував окупантів, для нинішньої влади не вороги, а союзники. Більш того, питома частина з них влилася до лав президентської партії БПП. Майже ніхто з тих, хто організував у 2014 році захоплення адміністративних будівель, не сидить, а якщо й сидить, то тому, що не виказав лояльності владі. Або не поділився, бо за гроші можна купити тут будь-що.

Зброї на руках у людей дуже багато, майже вся вона незареєстрована. І світити її чи легалізувати у будь-який спосіб ніхто бажання не має.


Незважаючи на лояльне ставлення влади, місцевих це не підштовхнуло на її підтримку аж ніяк. Кількість тих, що підтримують «сепаратистів» чи хочуть до Росії, дуже велика. Ніхто з цим не бореться і не збирається боротися.

До того ж населення бачить, як суб’єкти владних повноважень ставляться до справжніх патріотів і тих, хто брав безпосередню участь у бойових діях. У найкращому випадку – без поваги. У найгіршому – вони вже сидять у в’язницях.

Місцева влада налаштована на розкрадання, як і раніше. Особливо коли проекти (в тому числі із залученням ґрантових грошей) спускаються згори (з області) або реалізуються за програмами Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб (Мінкапітуляції). Всюди відкати і небажання робити будь-що, спрямоване не на особисту користь. Ну, може, іноді – бордюр побілити. Але й на тому «заробити маленьку копійчину». Родзинкою є місцеві «активісти», що також успішно розпилюють «малі ґранти» донорів на малі справи. Ну, там організацію «толоки» або встановлення лавок. Із загальним нульовим результатом для місцевого населення, яке дивиться на цих активістів як на фриків і частково божевільних.

Присутність добровольців місцеве населення намагається «не помічати» А хлопці, що воювали, дуже ображені на «владу» і намагаються «взяти своє», і цим активно користується кримінал і навіть «влада», бо послуги їхні коштують дешево. Це, безумовно, стосується не тільки Донбасу, але тут це дуже показово.

На неокупованій території активно працює сепар-ТВ, що транслює місцеві телеканали і ретранслює російські. Місцеві мешканці дуже швидко навчилися обходити заборони на користування російськими соцмережами, більшість сидить у ВКонтакте та Однокласниках – групи там набагато більші, активніші й налаштовані проти України.

Тимчасові переселенці, яких на цій території дуже багато, є людьми другого ґатунку. Бо не мають узагалі жодних прав, але створюють купу проблем. Хоча іноді на них місцева влада навіть заробляє – донори щось можуть дати.

Переселенців, що досягли успіху на новому місці, майже немає.

Підтримка чинного президента наближається до абсолютного нуля з боку майже усього населення – як патріотів, так і «сепарів» і «вати». Серед місцевих мешканців дуже популярні Тарута й Мураєв з їхніми фрік-«партіями». Коли питаєш: «А що ви від них очікуєте?» – відповідь аналогічна тій, що чув на виборах 2010 року: “Вони не такі, як теперішні, треба дати їм шанс, бо нам потрібен мир». Втома від війни відчувається дуже сильно. До неї додаються негаразди від неможливості жити нормально, щодо чого неодмінно дорікають місцевим ті, хто живе по той бік «лінії розмежування» (фронту) – «То що, дала вам достойне життя ваша Україна?». Багато місцевих і переселенців їздять на окуповану територію по медичні послуги. Часто-густо трапляється, що там вони отримують їх безкоштовно, що підсилює недовіру і ненависть до «української влади».

У перемогу України над Росією і у звільнення Донбасу не вірить практично ніхто. Всі розуміють, що владі війна вигідна і вона триватиме «вічно». Принаймні, поки ця влада буде «владою». Так само не вірить майже ніхто у «миротворців ООН», які «принесуть мир на Донбас». Спробуйте з першого разу вгадати відповідь на питання, чи вірять місцеві в «український Донбас». І це наслідок чотирьох років окопної війни без жодних планів на звільнення території.


У наступ із того боку теж ніхто не вірить. Дуже багато людей уважають війну грандіозною імітацією, на якій заробляють усі, хто є носієм владних повноважень з обох боків. Будь-які аргументи на користь чинної влади, яка говорить про «реінтеграцію», завершуються простим питанням: «А ви «вибори» в «ДНР» та «ЛНР» зупинили?».

У багатьох виникає бажання кудись поїхати (не обов’язково до Росії), «бо так жити не можна».

І взагалі прямо і непрямо люди висловлюють ненависть до Порошенка і його оточення за те, що він убив надію на майбутнє. Деякі прямо стверджують, що ситуація, яка склалася у країні, – прямий наслідок Майдану і «майданутих». Як альтернативу Порошенкові люди називають Мураєва, Бойка, навіть Таруту.
«Лишьбынебыловойны», простіше кажучи.
Ось такий невтішний висновок...
Вадим ХОМАХА

А речь по сути о "уникальном" "индустриальном Городе областного подчинения"

Конечно "безсвязно" - полная .ж.о.п.а.(голод, нищета, нет никакой перспективы выхода, только бежать - в любую страну, за любую "инициативу" здесь как и ранее - убивают, что такое "беспредел", и как с ним бороться - Вы просто физически не можете представить ЧЕГО И Я НЕ МОГ ПРЕДСТАВИТЬ в совковые времена, в 90е, 00,... - "кто с ножом - тот и с мясом")
Может ещё пламенно расскажете, "как космические корабли бороздят просторы Большого Театра?"
А это один город из сотен. При чём "город" с редко прибыльным бюджетом, с самым высоким пром доходом на душу населения,........ - 40й километр с совершенной организацией от КГБ. :mrgreen:
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Вів 13 лис, 2018 19:23, всього редагувалось 5 разів.
Kudrjavuy
Аватар користувача
 
Повідомлень: 10722
З нами з: 20.09.12
Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 13 лис, 2018 15:28

  detroytred написав:Старикан
Статья в стиле *при Яныке ВВП ого-го, а потом...*
Под статьёй толковый комментарий.
Поднятие правых происходит по всему миру. Потому что кризис обостряется.

Статья спорная, конечно, я ее поэтому и предъявил. Но аналогия с Яныком хромает - причины падения совершенно другие.

Вообще я в вопросе о коррупции солидарен с бородатым экономистом, который когда-то излагал популярные "схемы" на Западе (например, через консалтинг или адвокатов, которым выплачиваются бешеные гонорары, а потом денежки поступают по адресу; или покупка компанией виллы, которую за копейки бессрочно арендует "адресат"). Коррупция, как и мафия, неистребима, "пока в стране ходят денежные знаки", всё остальное - мечты о новом человеке-строителе коммунизма. Однако она должна быть введена в цивилизованные рамки, а это тоже, увы, требует консенсуса среди можновладцив.

Да, и кто такие "правые"?
Новые изоляционисты-антиглобалисты как-то на правых не тянут.
Starikan
2
 
Повідомлень: 19768
З нами з: 12.10.11
Подякував: 2608 раз.
Подякували: 3156 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Вів 13 лис, 2018 15:41

  Starikan написав:Да, и кто такие "правые"?
Новые изоляционисты-антиглобалисты как-то на правых не тянут.

"Правым" сегодня можно назвать даже Трампа.
Именно его экономические передряги с окружающими - превнесли ему больше, чем популярность среди рядовых американцев.
Причина торможения ВТО, Рост экономики Китая, Европы,... - а за всё нужно платить.
Отсюда поиск "доноров" - как раз этот процесс в международной политике и есть "правый радикализм".
За распространением этого стоит прежде всего РФ - для неё очень существенны ограничения в международной торговле.
Для большинства не представляющих + и - "правых кликуш" это путь в новый виток международных конфликтов - что выгодно, как элемент самосохранения, тоталитарным режимам.
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Вів 13 лис, 2018 15:50, всього редагувалось 1 раз.
Kudrjavuy
Аватар користувача
 
Повідомлень: 10722
З нами з: 20.09.12
Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 13 лис, 2018 15:46

  Starikan написав:Вообще я в вопросе о коррупции солидарен с бородатым экономистом, который когда-то излагал популярные "схемы" на Западе (например, через консалтинг или адвокатов, которым выплачиваются бешеные гонорары, а потом денежки поступают по адресу; или покупка компанией виллы, которую за копейки бессрочно арендует "адресат"). Коррупция, как и мафия, неистребима, "пока в стране ходят денежные знаки", всё остальное - мечты о новом человеке-строителе коммунизма. Однако она должна быть введена в цивилизованные рамки, а это тоже, увы, требует консенсуса среди можновладцив.

Задача Власти любого Государства физическое искоренение этого явления в стране.
Наличие действующих Законов и Права на территории Государства. Мы же имеем уникальное явление, когда Власть возглавляет "это явление". При чём тотально, с использованием всех институтов Государственной власти, и это явление только расширяется и углубляется, обрастая всё новыми "темами".

Иначе "История Хазарии" - страна обречена.(в принципе и Украину загоняют туда же)

Почему сразу я указал: "Украина - нужна только Украинцам!"
Для остальных - это "кролики".
Kudrjavuy
Аватар користувача
 
Повідомлень: 10722
З нами з: 20.09.12
Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 13 лис, 2018 18:48

  Starikan написав:Любопытная статья: как борьба с коррупцией обвалила экономику Бразилии и привела к власти фашиста
http://texty.org.ua/pg/article/editoria ... 8sT15cZKxA

Коррупция существует во всех странах, только "та коррупция" не работает на уничтожение собственного Государства, а наоборот.
В Германии, Японии, Италия - это вообще, ..... только там, это "Законодательно регламентировано" :shock: при чём в интересах Государства, увеличения его экономического статуса - роста экспорта своего реального производителя на международном рынке, не в ущерб, а для процветания Государства и населения.

А у Бразильцев - стоит многому поучиться: Организации городского транспорта(Куритиба).
Бразилия как ни одна страна мира использует топливо растительного происхождения(спирт - круче, чем у нас газ). Своё машиностроение, один https://ru.wikipedia.org/wiki/Embraer чего стоит. Свои Автомобили со своей топливной, своя денежно-финансовая система, своя банковская,...- они не против кого то, просто обезьяны там не нужны. На самом деле Бразилия далеко ушла, от когда-то развитой Украины, но у них уже "своя культура" - боюсь не нам их обсуждать. Но поучиться лучшему стоит!

Даже Канадцы возят на экскурсию в Венесуэлу - показывать метро построенное их техникой. Вам никто не говорил, что в Каракасе самое замечательное метро? А бензин по 2 копейки? А карнавалы? Их горам наши Карпаты .... не просто проигрывают. :D Вы об этом знали? Правда пускают туда не всех... И в то же время американцы(США) чувствуют себя там, как дома. Момент похож на наш: туристов их РФ полно, что в Одессе, так и во Львове, о Киеве говорить, вообще стыдно: обезьяны ведут себя, как дома.

Другой момент, что безраздельное правление имеет свою эффективность только в критических случаях. У нас имеем наоборот принудительное создание критических случаев, для организации "высокоприбыльного бизнеса", при чём обязательно на костях.
В наших Законах это регламентировано то же. :D
Только действия от кукловодов имеют обратній ход.
Kudrjavuy
Аватар користувача
 
Повідомлень: 10722
З нами з: 20.09.12
Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.
 
Профіль
  #<1 ... 39873988398939903991 ... 4197>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
5 19639
Переглянути останнє повідомлення
Чет 17 сер, 2017 10:42
PSPoldman
183 99592
Переглянути останнє повідомлення
Пон 29 тра, 2017 23:36
M-A-X
0 7948
Переглянути останнє повідомлення
Суб 24 жов, 2015 09:47
НИЧОСИ
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама