Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 278279280281282 ... 1000>
Повідомлення Додано: П'ят 09 лис, 2018 21:38

Офтоп

  Ethereum написав:У Вас це з алкоголем тільки асоціюється?

З любов'ю. Я ж не вживаю алкоголь. Але образ козака - гультяя і живописний натюрморт вимагають для антуражу. А то картина неповною буде! :P

Мы съездили в Тбилиси, сели за стол с тамадой и убедились, что грузинам известен способ не только остановить время, но и ощутимо удлинить жизнь. Грузинское застолье — мистический ритуал, рожденный в любви. Ключевое слово здесь именно «любовь». Ею дышит природа, пропитан воздух, заряжено пространство. Любовь чувствуется в каждом произносимом во время застолья тосте. В атмосфере настоящего застолья незримо присутствует магия, которую создает хорошее вино, позволяющее человеку открыть сердце, и хорошая компания. Между собравшимися должны царить любовь и дружба, иначе праздник не состоится, каким бы мастером ни был тамада. Поэтому каждый тост завершается всеобщим восклицанием «Гаумарджос!» — пожеланием здоровья всем присутствующим. За грузинским столом все равны, как перед Богом. За него и произносится первый тост. Всегда.

За Всевышнего!

— Мои родственники даже в советские времена, когда были гонения на веру, за столом открыто восхваляли Всевышнего. Ведь трапеза исторически — продолжение церковной службы. А вино символизирует кровь Христову. Для нас это священный напиток. Вино пьют не для того, чтобы напиться. Среди грузин такое состояние считается постыдным! Вино позволяет нам прикоснуться к нашим славным традициям. Гаумарджос!

За вечность
— Есть легенда про грузинских эмигрантов, которые долго сидели в парижском ресторане. Посетители постоянно сменялись, и некоторые, уходя, интересовались у официантов, что это за люди? Официанты отвечали : «А, это грузины, сейчас они не чувствуют времени...» Действительно, для грузинского застолья нет такого понятия, как время! Когда мы садимся за стол, стрелки часов останавливаются.

На грузинском застолье всегда незримо присутствуют «ушедшие». Поэтому здесь, поминая умерших (обязательный тост вне зависимости от повода встречи), принято чокаться: они живы, пока их помнят и любят. В итоге же все когда-нибудь опять встретятся и, конечно, сядут за стол.

— У меня не раз бывало такое метафизическое ощущение , — говорит Луарсаб, — ты сидишь за столом семь-восемь часов и даже не замечаешь этого. Тосты, пение, энергетика будто завораживают, вводят в гипноз. При этом — парадокс — ты осознаешь, что жизнь очень коротка... Мы пьем за тех, кого больше нет. Потому что с их уходом и тебя неизбежно становится меньше. Гаумарджос!..
Козак-характерник
Аватар користувача
2

 
Повідомлень: 30199
З нами з: 09.10.12
Подякував: 2190 раз.
Подякували: 2291 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Пон 12 лис, 2018 01:44

Я теж був недавно в Грузії. Весела країна))
Кабаки хороші. Але в іхню нерухомість вкладуватися не бачу сенсу. В Батумі куча росіян і далеко до Євросоюзу...
Ethereum
 
Повідомлень: 1570
З нами з: 11.02.18
Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Пон 12 лис, 2018 10:06

У Львові продають приміщення промислового об'єкту за 2$ за м

У Львові виставили на продаж нежитлові приміщення корпусу № 12 (літ. А-4) на вулиці Шевченка, 321 за безцінь. Про це повідомляє портал "Купизалог".

Загальна площа примішень 37 тис. м²

При цьому ціна об'єкту - 2 мільйони 93 тисячі гривень.

Ще один корпус по тій же адресі у розмірі 12 911 м² продають за 746 тисяч гривень.
"Воно, звичайно, у плачевному стані, але під об'єктами є ділянка. До того ж, може має сенс зробити аналіз стану об'єкта і він може бути відремонтований. Необхідно враховувати, що там є комунікації і історично приміщення використовувалися як промисловий об'єкт. Але 2 долари за м², погодьтеся, дуже цікава ціна", - сказано у дописі.

Аукціон відбудеться 7 грудня цього року.

Зазначимо, що побудовані приміщення у 1975 році. Раніше тут розмщувалось приватне підприємство "Львівметалпласт".
http://forpost.lviv.ua/novyny/16237-u-l ... A.facebook
jump
 
Повідомлень: 4204
З нами з: 18.08.09
Подякував: 102 раз.
Подякували: 1269 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 13 лис, 2018 12:16

Впродовж одного дня – 16 листопада – на усі квартири в новобудові OBRIY2 на Малоголосківській можна купити зі знижкою до -15%.

«Подібні акції знижок впродовж одного дня – світова традиція. В такий день нею можуть скористатися люди, яким важливо отримати якісний товар – в нашому випадку якісну квартиру і зекономити при цьому кошти. Ми працюємо за світовими стандартами, і відтак проведення подібної акції – це для нас як зобов’язання прийняття світових стандартів», – сказав Олександр Островський, співзасновник девелоперської компанії Lev Development.

На які квартири розповсюджується знижка до -15%?

Знижка дійсна впродовж 16 листопада на усі квартири в новому комплексі OBRIY2. Це інноваційне продовження OBRIY на Малоголосківській.

«До родзинки OBRIY`ю – панорами на Високий Замок та затишного барбекю-парку – в OBRIY2 додалися нові складові, які роблять житловий комплекс ще більш орієнтованим на інтереси майбутніх мешканців, що обирають сучасні квартири в новобудовах», – кажуть у Lev Development.

https://zaxid.net/news/


ось такі заманухи для майбутніх "інвесторів" :lol:
а ті "інвестори", які вже отоварились у цьому "чарівному" районі регулярно на пікети ходять і плакатами махають :lol:
jump
 
Повідомлень: 4204
З нами з: 18.08.09
Подякував: 102 раз.
Подякували: 1269 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 14 лис, 2018 15:34

багатостраждальна малоголосківська

І так, панове, маємо ще одну незаконну будову в нашому місті. Хто б міг подумати про те, що незаконно, на самозахопленій ділянці будуватимуть ... церкву. Але жителів нашого району Під Голоско і Вулиця Малоголосківська вже, здається, мало що дивує. Трохи передісторії : в даному районі, де будівництва ведуться з масовими порушеннями всіх ДБН, при повній відсутності транспортної та соціальної інфраструктури, посеред поки що невирубаної зелені, була собі така маленька земельна ділянка, позначена в карті зонінгу рожевим кольором і призначена для громадського простору. Жителі району вже уявляли собі облаштування на тому місці невеликого парку чи якоїсь зони дозвілля.. Та раптом - з вікон будинку побачили встановлений там хрест. У відомстві пана Коровайника ніяких даних щодо виділення даної ділянки під будівництво храму нема. Отже, самозахоплення...
Та найцікавіше вилізло згодом. Виявляється, тут своє ''меценатство'' і ''добру волю'' проявив один із забудовників, який веде будівництво на суміжних ділянках з купою порушень.
А тепер - для порівняння: за данимив2009р.(новіших знайти не вдалося), у Львові налічувалося вже 99 церков і ще 11 були на стадії будівництва. Тобто, в сумі маємо 110 храмів. Скільки ще збудовано за дев'ять років, невідомо. Аналогічно, за даними вже 2018 року, в нашому місті є 102 комунальні загальноосвітні школи, два ліцеї і одна гімназія ( це державної форми власності).
А тепер, шпиняйте мене, всі палкі прихильники ''християнської моралі'' : невже священники, освячуючи того хреста, не знали, що ділянка їм не належить ( а як же з заповіддю ''не вкради'')? Чому за роки незалежності, коли нам, як ніколи, потрібна освічена молодь, в місті не збудовано ЖОДНОЇ школи? Для порівняння - до найближчої школи в нашому районі удвічі далі, аніж до найближчої церкви! Чи то забудовник вирішив таким чином рекламу собі зробити ( бо репутацію суттєво попсували судові позови і протести жителів)?
jump
 
Повідомлень: 4204
З нами з: 18.08.09
Подякував: 102 раз.
Подякували: 1269 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 15 лис, 2018 16:32

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Церква - якраз об'єкт інфраструктури яких там мало :). Тож протестувати ніхто не буде :). Чому я так кажу, бо тільки від нотаріуса - продав свою однуху на Залізничній про яку писав багато сторінок назад і обіцяв розказати як все пройшло, але про це згодом. А зараз про мого покупця. Точніше про його представника, бо покупець певно на заробітках.
Так от. Пані десь не зі Львова але вже живе на Підголосках. Вона впевнена що це супер район. Пояснює що близько школа і садок, а ще скоро буде маршрутка. На мою реплюку, що там скоро на ту школу і садок буде такий попит що черга буде на пару років вона зреагувала якось апатично. Аналогічно про маршрутку яка там в заторах стояти буде. А от церква їй точно потрібна :).
Це що до питання чи можна буде перепродати. Я гадаю можна буде. В селах ще багато буратін.
fis
 
Повідомлень: 298
З нами з: 06.12.09
Подякував: 13 раз.
Подякували: 36 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 15 лис, 2018 16:41

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Про мій продаж.
Купували однуху щоб здавати але плани змінились. Нема нахнення робити ремонт, а простоювати це добро не мало би. Продав чистими на руки за 30тис., 42,5 метра. Всі витрати разом з податками лягли на покупця. Виставив на продаж десь у середениі вересня.
Цікава річ, дзвонили у 90% випадків ріелтори. Я дивуюсь чому люди самі не шукають в інтернеті. Я не користувався послугами ріелтора. Покупець заплатила 400$ ріелторам фактично за те що вміють інтернетом користуватись.:) Долярчику на замітку як люди роблять гроші.
fis
 
Повідомлень: 298
З нами з: 06.12.09
Подякував: 13 раз.
Подякували: 36 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 15 лис, 2018 18:09

fis

1.) не думав, що є ще такі лохи :shock:
2.) лоха не шкода :mrgreen:
jump
 
Повідомлень: 4204
З нами з: 18.08.09
Подякував: 102 раз.
Подякували: 1269 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 15 лис, 2018 18:19

jump
Це ви на рахунок якого факту?
fis
 
Повідомлень: 298
З нами з: 06.12.09
Подякував: 13 раз.
Подякували: 36 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 15 лис, 2018 18:54

fis

1.) "Пані десь не зі Львова але вже живе на Підголосках. Вона впевнена що це супер район. Пояснює що близько школа і садок, а ще скоро буде маршрутка. На мою реплюку, що там скоро на ту школу і садок буде такий попит що черга буде на пару років вона зреагувала якось апатично. Аналогічно про маршрутку яка там в заторах стояти буде. А от церква їй точно потрібна :).
Це що до питання чи можна буде перепродати. Я гадаю можна буде. В селах ще багато буратін."


2.) "Я дивуюсь чому люди самі не шукають в інтернеті. Я не користувався послугами ріелтора. Покупець заплатила 400$ ріелторам фактично за те що вміють інтернетом користуватись.:)"

:D
jump
 
Повідомлень: 4204
З нами з: 18.08.09
Подякував: 102 раз.
Подякували: 1269 раз.
 
Профіль
  #<1 ... 278279280281282 ... 1000>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: stm і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
24758 16537543
Переглянути останнє повідомлення
Вів 16 кві, 2024 14:36
Ірина_
Інвестуємо в нерухомість закордоном 1 ... 881, 882, 883
Anonymous » Вів 02 чер, 2009 10:24
8828 6919794
Переглянути останнє повідомлення
Пон 15 кві, 2024 09:45
BIGor
548 220683
Переглянути останнє повідомлення
Сер 07 лют, 2024 00:32
zerocool
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама