Акції від Альфа-Банку

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Акційні пропозиції. кращі пропозиції
  #<1 ... 1213141516 ... 22>
Повідомлення Додано: Вів 29 січ, 2019 12:46

Акція від Альфа-Банку Україна та Wargaming: камуфляж

Альфа-Банк Украина запрошує геймерів приєднатися до акції, щоб отримати додаткові ігрові бонуси та унікальний камуфляж у грі World of Tanks. Перепусткою до захопливих завдань акції є кобрендова картка від Альфа-Банку Україна та компанії Wargaming.

Отже, перший крок до призів – розрахуватися карткою World of Tanks від Альфа-Банку Україна у період з 31 cічня 2019 року по 17 лютого 2019 року (включно) на загальну суму покупок від 400 грн.

Перші 1000 учасників, які виконають цю умову, автоматично потрапляють до другого етапу акції. І вже 1 березня 2019 року у ігрових акаунтах на них чекатимуть бойові завдання. Їхнє виконання й принесе власнику картки бонуси та унікальний камуфляж. Детальні умови акції за посиланням.

Участь у акції можуть брати як існуючі власники карток, так і ті, хто оформить картку у акційний період з 24 січня по 30 січня 2019 року (включно). Головне – встигнути здійснити розрахунок. Ловіть вигідну пропозицію!

Нагадаємо, що з 1 грудня 2016 року Альфа-Банк Україна спільно з компанією Wargaming розпочав випуск трьох видів банківських карток для шанувальників танкових і морських боїв в іграх World of Tanks, World of Tanks Blitz і World of Warships.

Картки випускаються на базі World MasterCard PayPass абсолютно безкоштовно, а їх річне обслуговування обходиться у 200 грн.

https://alfabank.ua/about/press/akciya- ... za-mi-3083
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2899
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 08 лют, 2019 14:51

Переможці акції «Відпустка чекає!»

Стали відомі результати розіграшу двох призів серед учасників акції «Відпустка чекає!» від Альфа-Банку Україна і МПС Visa, яка проходила у кінці 2018 року для власників карти Travel. Вітаємо переможців – Коноцеру Антона (м. Київ) та Мальцеву Марину (м. Київ), кожен з них отримав свій щасливий сертифікат на суму 140 000 грн (5 000 в доларовому еквіваленті), щоб втілити у життя відпочинок своєї мрії!

Нагадаємо, згідно з умовами акції, в список претендентів на призи потрапили клієнти Альфа-Банку Україна, які з 15 листопада по 25 грудня 2018 року (включно) всього лиш розрахувалися своєю карткою Travel на загальну суму від 3 000 грн.

Коли фінансове питання вирішене, можна не поспішаючи і з задоволенням вибирати найекзотичніші варіанти для майбутньої подорожі. За словами Антона, він уже розглядає маршрути по Новій Зеландії і Австралії, а ось Марина поки не готова назвати країну або континент, які відвідає завдяки виграшу, все буде залежати від пори року, на яку випаде офіційна відпустка.

Так чи інакше, але в подорожі їм точно стане в нагоді карта Travel. Її власникам доступні два безкоштовних візити протягом року в бізнес-зали аеропортів по всьому світу в рамках програми LoungeKey, 50% знижки на поїздки в/з аеропортів «Бориспіль» та «Київ» на Uber, безкоштовна упаковка валіз в аеропорту «Бориспіль». З Travel клієнт завжди може розраховувати на підтримку у вирішенні непередбачених проблем завдяки послузі «консьєрж-сервіс».

А після повернення картка з першої ж транзакції наближатиме час наступної подорожі. Адже будь-які щоденні розрахунки картою Travel, чи то оплата кави, нового взуття або техніки для дому, дозволяють накопичувати бали мандрівника, які можна витратити на квитки, бронювання готелів, оренду авто і покупки в багатьох інших туристичних категоріях.

https://alfabank.ua/about/press/peremoz ... ayina-3107
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2899
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 22 лют, 2019 12:47

Вирушайте до світу квітучих сакур з A-Сlub та Програмою вина

Унікальні пропозиції не завершуються!

В рамках Програми винагород Mastercard для A-Club стартує Welcome Promo, головний приз якого - незабутня подорож до Японії на двох.

Для участі в промо необхідно замовити подарунок під назвою "Подорож до Японії" вартістю в 100 балів з катологу винагород.

Триватиме Welcome Promo з 15.02 по 25.03 2019 року.

Детально про Програму винагород Mastercard: https://alfabank.ua/

Більше про A-Club: https://a-club.alfabank.com.ua/ru/

https://alfabank.ua/about/press/virusha ... u-vin-3129
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2899
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 22 лют, 2019 12:48

Альфа-Банк Україна дарує 50 000 грн на мрію

Альфа-Банк Україна проводить акцію для своїх вкладників – «Мрія в подарунок». Її учасником може стати кожен, хто в період з 18 лютого по 27 червня 2019 року розмістить депозит «Розумний» терміном на 3 місяці. Оформлений внесок – це автоматичний квиток до розіграшу одного з чотирьох сертифікатів на суму 50 000 грн кожен.

Акція «Мрія в подарунок» – подвійна вигода: можливість примножити кошти і отримати подарунок на втілення мрії.

Вклад «Розумний» від Альфа-Банку Україна єдиний варіант депозитної програми, що має високу прибутковість і одночасно гнучкість збереження коштів. Термін депозиту становить всього три місяці, при цьому клієнт отримує зростаючу ставку до 21% річних, що є найбільшим показником серед аналогічних банківських пропозицій на сьогоднішній день, і можливість повернути кошти до закінчення терміну. За бажанням вкладник може забрати гроші після закінчення кожного місяця без втрати відсотків, нарахованих за кожний повний місяць обслуговування депозиту.

Мінімальна сума вкладу 5 000 грн.

Розіграш грошових сертифікатів на мрію буде проходити раз на місяць. Перший переможець буде визначений 29 березня 2019 року. Оформити депозит «Розумний» можна в будь-якому відділенні Альфа-Банку України або через інтернет-банкінг My Alfa-Bank. Мрії повинні здійснюватися. Перетворюйте маленькі мрії у велике чудо!

Офіційні правила акції

https://alfabank.ua/about/press/alfa-ba ... mriyu-3131
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2899
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 28 лют, 2019 16:20

8-Березня з Cash’U Club!

Альфа-Банк Україна спільно з Silenza Group вітають ніжних та чутливих жінок зі святом весни, 8 Березня!

За розрахунки карткою в бутіках Milavitsa, Brabrabra і Naturel ми нарахуємо вам знижку 10% балами в Cash'U Club! І це ще не все! На касах в бутіках Milavitsa та Brabrabra при покупці з 01 до 31 березня 2019 року ви отримаєте моментальну знижку 8%!

До уваги чоловіків: знижка розповсюджується на подарункові сертифікати

Silenza Group представлена на ринку України з 2004 року і є лідером в ритейлі нижньої білизни. Це не просто магазини, це простір, де кожна жінка відчує себе особливою і знайде саме те, що їй необхідно - і широкий вибір білизни, і компетентну консультацію стилістів, а для чоловіків - це привід побалувати улюблену відмінним подарунком до 8 Березня!

Скористатись знижкою можливо при розрахунку карткою Альфа-Банку Україна в мережі партнера. Просто нагадайте касиру, що ви є клієнтом Альфа-Банку!

Сайт для ознайомлення з колекціями та адресами магазинів: www.brabrabra.ua

Вітаємо з 8 Березня, ваш Альфа-Банк Україна

Правила Акції

* Підвищені бали Cash'U Club за покупку в мережі партнера Сіленза Груп будуть нараховані в наступному місяці після розрахунку. Картки-учасники – відповідно до списку в Правилах ПЛ Cash’U Club.

** Миттєва знижка на касі діє до 31.03.2019 і не підсумовується з іншими діючими знижками, окрім підвищеного нарахування бонусів в ПЛ Cash’U Club.

https://alfabank.ua/about/press/8-berez ... -club-3143
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2899
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 06 бер, 2019 15:43

Cash'U CLUB дарує кешбек до 20% з нагоди свята Весни

Початок весни – це вже свято, а наближення 8 березня лише посилює радісний настрій. Продовжити це відчуття і придбати найкращі подарунки для милих, дорогих, коханих жінок допоможе Альфа-Банк Україна і програма лояльності Cash'U CLUB.

З 1 по 10 березня проходить акція для всіх учасників Cash'U CLUB. Оплачуючи картою покупки в категоріях «Ювелірні вироби» та «Квіти» в цей період, клієнти отримують 5% і 20% кешбека відповідно. Продумані витрати з Cash'U CLUB допоможуть заробити бонусні гривні, які так приємно буде використовувати на подарунки без приводу.

Додатково вибирати в Alfa-Mobile Ukraine нічого не потрібно, бонусні гривні за ці покупки будуть нараховані на рахунок в Cash'U CLUB до 12 березня за умови обрання клієнтом підвищених категорій на березень місяць.

Нагадаємо, що 1 березня відбулося оновлення програми лояльності Cash'U CLUB. Була спрощена система показу бонусів – тепер кількість накопичених бонусів буде відповідати сумі в гривнях, яку можна використовувати для компенсації покупок. Також кожному учаснику Cash'U CLUB буде привласнений свій статус: Bronze, Silver, Gold або Platinum. Чим більше бонусних «кеш’ю» ви накопичили в програмі лояльності з моменту підключення, тим вище статус, а разом з ним і більше бонусів за щоденні покупки, оплачені карткою Альфа-Банку Україна. Щоб побачити всі зміни в розділі Cash'U CLUB, необхідно встановити/оновити Alfa-Mobile Ukraine.

Правила Акції

https://alfabank.ua/about/press/cashu-c ... vesni-3153
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2899
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 06 бер, 2019 15:43

Альфа-Банк Україна знижує комісію по розстрочці до 1%

З 1 по 10 березня 2019 року (включно) діє акція від Альфа-Банку Україна на послугу «Миттєва розстрочка на карту». Розраховуючись в цей період за допомогою кредитної картки на суму від 1000 гривень, можна оформити розстрочку (оплату частинами) на покупку з щомісячною комісією лише 1%. Нагадаємо, що стандартні умови передбачають комісію в розмірі 1,8%.

Знижена ставка буде діяти протягом всього обраного періоду. Це може бути 3, 6, 12 або навіть 24 місяці. Прийшов час нарешті зважитися на покупку, яку давно відкладали, – телефон, бажаний тур або новенький холодильник.

Розстрочка – це вигідний і зручний спосіб оплати покупок. Погашення суми відбувається рівними частинами. Річна ставка на весь період складає 0,01%.

Послуга активується за лічені хвилини. Після оплати клієнту приходить SMS з номера 3530, в якому вказано код і пропозиція перевести покупку в розстрочку. Досить відправити безкоштовне SMS з кодом у відповідь, щоб заявка на розстрочку була прийнята в роботу. Активація буде підтверджена також за допомогою повідомлення. Така ось мінімальна онлайн розмова з банком – і послуга працює. Стежити за погашенням розстрочки можна в зручному інтернет-банкінгу My Alfa-Bank.

https://alfabank.ua/about/press/alfa-ba ... -do-1-3151
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2899
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 06 бер, 2019 15:44

2 + 2 = 4 Супер-пропозиція Альфа-Банку Україна

У торговельній мережі Фокстрот на вас чекає найбільший асортимент техніки та аксесуарів!

Обирайте категорію супербонусів «Техніка» в програмі лояльності Cash'U Club тільки в березні, купуйте товари карткою Альфа-Банку Україна і отримайте моментальну знижку бонусами Cash'U 2%! І це ще не все, Фокстрот дарує додатково 2% бонусами вже у наступному місяці після покупки!

Акція діє весь березень при виборі категорії «Техніка»!

Ознайомитися з товарами можна на сайті www.foxtrot.ua.

Правила Акції

* Пропозиція діє на всій території України (крім АР Крим і тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей) в інтернет-магазині і роздрібних магазинах ТМ «Фокстрот».

** Зарахування додаткових бонусів від транзакції в розмірі знижки 2% проходить у наступному місяці після транзакції.

https://alfabank.ua/about/press/2-2-4-s ... hniku-3157
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2899
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 14:42

Акція «Дві в день».

У квітні програма лояльності Альфа-Банку Україна Cash'U CLUB отримала додаткові переваги завдяки новому розділу «Мої акційні пропозиції», який з’явився у мобільному додатку Alfa-Mobile Ukraine. З нагоди оновлення клубу Альфа-Банк Україна проводить акцію для всіх учасників програми – «Дві на день».

Тільки 3 квітня за два розрахунки карткою Альфа-Банку Україна в категорії «Кафе та ресторани» клієнт отримає 5% бонусного кешбеку з 2-ої оплати.

Список акцій у розділі «Мої акційні пропозиції» постійно оновлюватиметься. Участь у акції не вимагає додаткових підтверджень. У разі виконання акційних умов призові «кеш’ю»-бонуси будуть зараховані автоматично.

Офіційні правила акції «Дві на день»

https://alfabank.ua/about/press/akciya- ... eshbe-3203
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2899
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 17 кві, 2019 14:19

Вітаємо першого переможця депозитної акції "Мрія у подарунок

Вітаємо першого переможця депозитної акції "Мрія у подарунок" з виграшем 50 000 гривень від Альфа-Банку Україна.

Про те, як відбувалося вручення сертифікату, - дивіться у сюжеті телеканалу IPT.



Акція триває і ще три сертифікати номіналом кожний по 50 000 гривень чекають на своїх власників. Грошові сертифікати Альфа-Банк Україна розігруватиме щомісяця до середини літа. Шанс отримати мрію в подарунок матиме автоматично кожен, хто до 27 червня 2019 року розмістить на умовах депозиту «Розумний» не менше 5 тис. грн за процентною ставкою до 21%. Детальні умови можна дізнатися тут Офіційні правила Акції Мрія у подарунок

https://www.alfabank.ua/about/press/vit ... u-pod-1809
Assistant_Portal
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2899
З нами з: 01.09.17
Подякував: 79 раз.
Подякували: 6 раз.
 
Профіль
  #<1 ... 1213141516 ... 22>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
Акції від ТАСКОМБАНК 1 ... 14, 15, 16
Assistant_Portal » Пон 04 вер, 2017 17:34
155 135847
Переглянути останнє повідомлення
Чет 18 кві, 2024 12:06
Assistant_Portal
Акції від ПриватБанку 1 ... 39, 40, 41
ТупУм » Вів 08 сер, 2017 17:11
405 155535
Переглянути останнє повідомлення
Пон 08 кві, 2024 21:40
Assistant_Portal
150 78162
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 29 бер, 2024 18:52
Assistant_Portal
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама