Політичні дискусії

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
  #<1 ... 26942695269626972698 ... 7852>
Повідомлення Додано: П'ят 26 кві, 2019 00:33

  freeze написав:
  vano80 написав:Для начала нужно понимать как делать эти перемены. Осознавать проблемы и понимать пути решения.


Излишний багаж знаний, полученных Порошенко со времен Кучмы до министра у Януковича, явно мешал Порошенко делать перемены, это же очевидно. За пять лет это поняло большинство населения.

Мешал не багаж, а отсутствие желания.
ЛАД
2
 
Повідомлень: 28605
З нами з: 31.08.10
Подякував: 5283 раз.
Подякували: 4859 раз.
 
Профіль
2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 26 кві, 2019 02:12

Re: Політичні дискусії

Вообще внезапно посыпавшиеся дела - с приватом, и с рубаном-савченко и очень острый и болезненный для страны языковой вопрос все вместе выпущенное из бутылки под конец своего срока уже не выглядят совпадением - похоже на дьявольскую попытку подложить свинью новобранцу, не гнушаясь проблеммами которые могут возникнуть в стране из за этого. Действительно, языковой вопрос может дать сильный рост пророссийским ж0ппоблокам на грядущих выборах. Кое кто видимо надеется на протестных настроениях и на сдувшихся ожиданиях от ЗЕкоманды влезть в парламент на танке. Но то как этим стратегом были бездарно проигранны президентские выборы со всеми его тех кандидатами - вполне может вылиться в фиаско уже в парламенте , куда в результате массированно пролезет пророссийская оппозиция, что еще намного ухудшит политическую ситуацию в стране. Вандал в посудной лавке - не иначе.
Surfer
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2469
З нами з: 14.11.13
Подякував: 175 раз.
Подякували: 824 раз.
 
Профіль
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 26 кві, 2019 02:56

  Sommer написав:
  baran написав:
  Sommer написав:Они начинают в оправдание педалировать тему, что это они отважные бойцы с режимом, смогли "свергнуть преступный режим Порошенко".

Ну вот не хочется им признаваться, что просто поверили клоуну.

радоваться в нынешней ситуации могут только отморозки-социопаты.


Хм, обзывать радующихся победе Зе отморозками-социопатами... я бы поостерегся.

Зеленолюби - просто недальновидні, короткозорі люди.
У яких горизонт мислення - не більше 1 місяця.
Frant
Аватар користувача
 
Повідомлень: 23790
З нами з: 12.09.11
Подякував: 1654 раз.
Подякували: 2533 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 26 кві, 2019 02:59

  Sommer написав:Тамбовчанка убила мужа одним ударом ножа за то, что комментировал политическую передачу.
https://lifetambov.ru/politika/15486-tambovchanka-ubila-muzha-za-to-chto-on-meshal-ej-smotret-debatyi-zelenskogo-i-poroshenko.html
Как выяснилось, 42-летняя женщина и ее 35-летний муж вечером были дома. Они сидели в комнате и смотрели телевизор. Женщина увлекалась передачей, а муж, между тем, вставлял свои комментарии и мешал ей. Она сказала, чтобы он замолчал. Супруг обиделся и они стали ругаться. В порыве злости женщина обозвала мужа, в ответ он ударил ее по лицу. Нервы дамы окончательно сдали, и она, схватив нож, ударила обидчика в грудь. От полученного ранения потерпевший сразу скончался. Как рассказали соседи пары по коммунальной квартире, женщина смотрела дебаты между Петром Порошенко и Владимиром Зеленским.

Це просто чудово! Агресивним московитами навіть не потрібно їхати на Донбас чи на Сирію, вони повбивають одне іншого і в себе вдома.
Frant
Аватар користувача
 
Повідомлень: 23790
З нами з: 12.09.11
Подякував: 1654 раз.
Подякували: 2533 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 26 кві, 2019 03:07

  rjkz написав:
  Frant написав:
  Vlad442 написав:В том, что армия РФ и наемников, подготовленных в РФ на российских танках (знаю знакомого знакомого из Макеевки, который после учебки под Ростовом работает "повстанцем" (с)) оказалась сильней?

нагадаю - тоді укр-армія ще не мала на озброєнні ПТРК "Джавелінів", і "Стугн" було менше на порядок. Це я про те, що "Петя все вкрав!"


Джавелины не будут участвовать в боях в Донбассе.
И знаете почему? Потому-что в том самом Дебальцево были брошены и достались попочленцам контрбатарейные комплексы, которые дали американцы. Нераспакованные. Осталось только ленточки повязать. Поэтому Джавелины в Украине есть, но...под охраной американских военнослужащих. А американские военнослужащие не принимают участия в военных действиях на востоке Украины.

Меньше дивіться і читайте російську пропаганду. Інакше розп,яті хлопчики, німецькі концтабори в Рейкьявіку і згвалтовані монтажною піною пенсіонерки будуть снитись!

В російській пропаганді навіть програна битва під Бородіно і взяття Наполеоном Москви в 1812 - то реалізація переможного плана Кутузова, а захоплення німцями територій СрСР до Сталінграда включно - то був метод "ослабити і розпорошити" німецьку армію радянським бездоріжжям. Програна російсько-японська війна 1905 року (Цусіма, Порт-Артур) - офіційно була "виграна".
Нормальні таки методи, правда?)))
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 26 кві, 2019 09:00, всього редагувалось 1 раз.
Frant
Аватар користувача
 
Повідомлень: 23790
З нами з: 12.09.11
Подякував: 1654 раз.
Подякували: 2533 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 26 кві, 2019 07:43

  Surfer написав:Вообще внезапно посыпавшиеся дела - с приватом, и с рубаном-савченко и очень острый и болезненный для страны языковой вопрос все вместе выпущенное из бутылки под конец своего срока уже не выглядят совпадением - похоже на дьявольскую попытку подложить свинью новобранцу, не гнушаясь проблеммами которые могут возникнуть в стране из за этого. Действительно, языковой вопрос может дать сильный рост пророссийским ж0ппоблокам на грядущих выборах. Кое кто видимо надеется на протестных настроениях и на сдувшихся ожиданиях от ЗЕкоманды влезть в парламент на танке. Но то как этим стратегом были бездарно проигранны президентские выборы со всеми его тех кандидатами - вполне может вылиться в фиаско уже в парламенте , куда в результате массированно пролезет пророссийская оппозиция, что еще намного ухудшит политическую ситуацию в стране. Вандал в посудной лавке - не иначе.

Интересная версия, не лишена оснований (мягко говоря). Так насрать послидовникам только Ющенко раньше сумел, пропихнув Украине газовый договор по де*** ценам и на де*** условиях. Вон, Янукович, чтобы подтереть потом немного за ним, очень сильно подскользнулся и даже лишился в итоге власти.
buratinyo
Аватар користувача
 
Повідомлень: 1646
З нами з: 28.04.16
Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 26 кві, 2019 08:11

Re: Політичні дискусії

https://trim-c.livejournal.com/2951500.html

Ну и всех поздравляю - ветка взяла рубеж в 1 000 000 просмотров
Faceless
Аватар користувача
Модератор
 
Повідомлень: 34700
З нами з: 24.01.12
Подякував: 1442 раз.
Подякували: 7964 раз.
 
Профіль
4
7
3
Повідомлення Додано: П'ят 26 кві, 2019 08:23

  Faceless написав:
Ну и всех поздравляю - ветка взяла рубеж в 1 000 000 просмотров

Мизантрóп
Аватар користувача
 
Повідомлень: 7426
З нами з: 03.12.14
Подякував: 1559 раз.
Подякували: 1430 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: П'ят 26 кві, 2019 09:27

Кто за регента?

Зображення
avax
 
Повідомлень: 1295
З нами з: 16.09.09
Подякував: 46 раз.
Подякували: 148 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 26 кві, 2019 09:33

  ЛАД написав:
  Viktor написав:.....А ваш вовчик выехал на рускоязычных маргиналах и зрадофилах в ЦУ и ЗУ. На тех, кому подавай все на шару.

Ага.
И таких у нас 73,5%. :)
https://youtu.be/O4LK0JEDaMY


Серед зрадофілів відсоток трудно визначити, бо соціологи їх окремо не вирізняють, але серед найбідніших та росмовних Зе/По 6:1, серед заможних та укрмовних навіть не 2:1. https://www.kiis.com.ua/?lang=ukr&cat=r ... 851&page=2
Так що ця більшість з від крайньо лівих, які хочуть роскомунізму, та до крайньо правих, які не задоволені, що опоблок не закатали в землю, нехай тепер попробує ще в чомусь досягти консенсусу.
І про більшість:
Ті, хто вважав себе в опозиції до влади - болісно звикають до нового статусу. Ще недавно вони були одинаками, що билися зі стозевним чудовиськом. Яке, до того ж, злобне. По інший бік барикад була влада, ботоферми і консервативний триптих президентських гасел. У сутичці з більшістю було не соромно програти. Але раптово вони перемогли.
Меншість перестала бути меншістю. Причому перестала нею бути з розгромним рахунком. Ніяких півтонів. "Повстанців" виявилося втричі більше – хоч в абсолютних цифрах, хоч у відносних. На кожного, хто проголосував за владу, припало троє, хто проголосував проти. Навіть більше – пан дракон визнав свою поразку і привітав Ланселота з перемогою.
Як тепер жити взагалі?
Інерція дається взнаки. Соцмережі вправляються у дотепності щодо горезвісних 25%. Підозрюють у спробах залишити за собою статус "совісті нації". Вимагають покаяння і на випередження намагаються позбавити їх права на сакраментальне "я ж казав". Чудово можу їх зрозуміти. Тільки все це не змінює одного простого факту. Більшість – це відтепер ви.
Мотиви, за якими ви ставили хрестик у бюлетені, не мають особливого значення. Не важливо – голосували ви проти старого чи за нове. Активно топили всю кампанію за свого кандидата чи агітували проти чужого. У відкриту носили прапори майбутнього переможця чи займалися партизанщиною під гаслами "нейтралітету". Це все тепер не має особливого значення. Ви перемогли. Вітаю.
Ваша різнорідна коаліція здобула перемогу. Тиран повалений. Деспот переможений. Добро перемогло і тепер приречене доводити, що буде, як мінімум, меншим злом
І буду спостерігати тепер за тим, як ви станете дезертирувати з переможного табору. І ви будете це робити навіть не тому, що нова команда стане "здійснювати погане". Ви будете тікати лише для того, щоб і далі прикидатися меншістю. Щоб і далі не знімати біле пальто і не злазити з морально-етичного п'єдесталу. Зрештою, звичка – страшна штука, правда? https://gazeta.ua/blog/51653/bilshist-s ... a-bilshist
Ой+
Аватар користувача
 
Повідомлень: 6572
З нами з: 19.04.12
Подякував: 101 раз.
Подякували: 1017 раз.
 
Профіль
1
  #<1 ... 26942695269626972698 ... 7852>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама