Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 420421422423424 ... 1000>
Повідомлення Додано: Суб 19 жов, 2019 20:52

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

... ну, якщо вже квартири з такими ремонтами приносять всього лиш 450дол/міс. - то я тоді ще більше розчаровуюст в лендлордстві!
https://m.olx.ua/uk/obyavlenie/orenda-2 ... n=5&page=3

... скільки така квартира затяне з тим ремонтом? 50-60К?
... чи отака...
https://m.olx.ua/uk/obyavlenie/orenda-1 ... =12&page=1

- я про те, що все новеньке(не найдешевше) і метраж - не малий! - скільки ж виходить %річних з оренди, при таких не самих дешевих ремонтах?
Долярчик
Аватар користувача
 
Заблокований
Повідомлень: 9719
З нами з: 19.10.15
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 19 жов, 2019 22:11

Долярчик
це вже пройдешній день 8)
jump
 
Повідомлень: 4204
З нами з: 18.08.09
Подякував: 102 раз.
Подякували: 1269 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 19 жов, 2019 22:18

  jump написав:Долярчик
це вже пройдешній день 8)

... нехай і так... - я не про те!
- а про те, що вкладено в ремонт НЕ мінімум, а віддача - "не айс"!
Долярчик
Аватар користувача
 
Заблокований
Повідомлень: 9719
З нами з: 19.10.15
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 19 жов, 2019 22:30

Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Долярчик написав:
  jump написав:Долярчик
це вже пройдешній день 8)

... нехай і так... - я не про те!
- а про те, що вкладено в ремонт НЕ мінімум, а віддача - "не айс"!

Не факт, що там саме такий ремонт, бо це не фотки, а рендери.
Принаймні з телефона так здається.



Sent from my iPhone using Tapatalk
fis
 
Повідомлень: 298
З нами з: 06.12.09
Подякував: 13 раз.
Подякували: 36 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 19 жов, 2019 23:06

  Долярчик написав:
  jump написав:Долярчик
це вже пройдешній день 8)

... нехай і так... - я не про те!
- а про те, що вкладено в ремонт НЕ мінімум, а віддача - "не айс"!

про що й промовка-змісту немає 8)
jump
 
Повідомлень: 4204
З нами з: 18.08.09
Подякував: 102 раз.
Подякували: 1269 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 19 жов, 2019 23:10

Сьогодні їшов поруч з Авалоном,тим що за Ашаном на Чорновола.Під одним з підїздів стояв БЧЖ з багажника якого роботяги тягали різнокаліберну плитку АТЕМ. Якись крутий ремонт бізнес класа валять?! :)
Bolt
 
Повідомлень: 2856
З нами з: 09.11.17
Подякував: 16 раз.
Подякували: 206 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2019 07:10

  Bolt написав:Сьогодні їшов поруч з Авалоном,тим що за Ашаном на Чорновола.Під одним з підїздів стояв БЧЖ з багажника якого роботяги тягали різнокаліберну плитку АТЕМ. Якись крутий ремонт бізнес класа валять?! :)


То ж бізнес район)) Реально важко зрозуміти там ціни,явно завищені. Але народ скупляє і далі.
Ethereum
 
Повідомлень: 1570
З нами з: 11.02.18
Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2019 11:20

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

  Долярчик написав:- а про те, що вкладено в ремонт НЕ мінімум, а віддача - "не айс"!


Ой, як це чудово! Долярчик, Ви не уявляєте, як влучно Ви описали причину того, на що Ви самі постійно жалієтесь :) Оцей менталітет "вкласти мінімум, але щоб було айс" і призводить до того, що "маємо те, що маємо".

Тут на форумі Ви (та й не лише Ви) регулярно заламуючи руки голосите: "Чому десь (Туреччина, Польща, тощо) так класно, а в нас не так? Коли вже й в Україні буде класно?". Моя Вам відповідь - допоки Ви не позбудетесь цього менталітету - ніколи (чи хоча б людей з таким менталітетом не стане меншість). Цей менталітет і продукує все те лайно навколо, на яке Ви жалієтесь.

Ви хочете вкласти мінімум (квартиру подешевше + $5-10К в ремонт) і отримати пасивний дохід майже вдвічі вищий за дохід Вашої дружини, яка має за ті гроші впахувати. А Ви пробували поставити себе на місце орендаря? Чи хотіли би Ви самі жити в тому, що Ви плануєте пропонувати іншим (за ті гроші)? Чи Ваше ставлення до орендаря "Жри, что дают!"? Чотири стіни - є, вікна/двері - є, ліжко - є, побутова техніка - є, що вам ще треба? Так? Ну то я Вас вітаю. Допоки Ви будете максимізовувати прибуток, а не якість, доти Ви будете жити в лайні.

Ви жалілись на наші маршрутки і захоплювались розповідями про громадський транспорт в Туреччині? Наші компанії-перезвізники заснували такі самі "долярчики", які вклали в автобуси мінімум. Результат, правда, також "не айс" (звідси й суперечки, щодо компенсації проїзду пільговиків, протести), ну але живуть якось.

Ви жалілись на якість забудови і високі ціни? "долярчик", який заснував будівельну компанію, хоче вкласти мінімум, тому матеріали найдешевші, а отримати максимум, тому квартири дорогі. "долярчики"-будівельники, також хочуть вкласти мінімум (в даному випадку свого часу), тому роблять не якісно, а будь-як.

Ви захоплювались інфраструктурою для відпочинку в Анталії? "долярчики" ж в Одесі/Славському вважають, що наявність поруч моря/Тростяну автоматично робить їх курортом. Чотири стіни є, туалет на дворі є, ліжко є, гора/море поруч є, що вам ще треба? "Жрите, что дают!"

Приклади, можна наводити далі (дороги, медицина, і т. ін.). Ви чекаєте, що це має бути влада, яка прийде і, нарешті, зробить з лайна навколо цукерку. Справа в тому, що в нас (поки ще) демократія, тому влада обирається шляхом виборів. По-перше, якщо нас навколо оточують переважно "долярчики", то і обирати доводиться з них. По-друге, масштаб лайна, яке нас оточує вже настільки великий, що люди визнають це за норму життя, і не помічають, що живуть в лайні. Як ще пояснити той факт, що Ростислав Мельник (засновник корпорації РІЕЛ, яка у Львові напродукувала лайна на роки вперед), балотується в депутати і отримує 13 відсотків підтримки виборців на своєму окрузі. Ви вірите в те, що потрапивши до ВР, його компанія стала би будувати кращі і дешевші будинки? Питання риторичне.

Тому допоки Ви не викоріните, в першу чергу, з себе цей менталітет, не сподівайтеся на зміни на краще. Почніть з себе. У Вас ще є шанс виховати правильний менталітет у своїх дітей, і тоді, можливо, Ваші онуки будуть жити в іншій країні. :)
Coder
 
Повідомлень: 135
З нами з: 28.02.14
Подякував: 99 раз.
Подякували: 167 раз.
 
Профіль
2
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2019 11:46

...правила інвестора))

Coder
... з Вами, навіть, не посперечаєшся :D
- правда, запитайте тут форумчан, і кожен другий з них скаже, що з точки зору інвестора - всі хочуть по-мінімуму вкластись і по-максимуму віддачу з інвестування! :!:
- і ще скажу, що мені(та й мабуть, багатьом) - не дуже цікава інвестиція здачі під оренду під 7-8%річних - хочуть 10 - 12% отримувати...
- то хто ж буде робити дорогий/чи напів-дорогий ремонт і отримувати 4-5%річних?

... а так, то наче, правильно все пишете :roll:
Долярчик
Аватар користувача
 
Заблокований
Повідомлень: 9719
З нами з: 19.10.15
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2019 15:16

Долярчик

Я це чудово розумію, але "жадность порождает бедность" (український аналог "Чого бідний? Бо дурний. Чого дурний? Бо бідний" не так точно передає ідею). З одного боку, я розумію ідею, максимізувати прибуток/дохід. Це стосується не лише інвестування, але й бізнесу, та й заробляння грошей в цілому. З іншого боку, до якої межі Ви готові йти? Подейкують, в наркобізнесі чи торгівлі зброєю прибутки шалені, але ж Ви не обрали цей спосіб. Тобто у Вас є якісь моральні принципи (або інстинкт самозбереження), які підказують, чим варто, а чим не варто займатися.

Так само і тут. Одна сторона - це прибуток, який Ви отримаєте. Інша сторона - це цінність, яку ви створюєте. Можна заробити менше, але на цукерці, або можна заробити більше на лайні. :) Коли Ви граєтесь з абстрактними цінними паперами, тим більше зарубіжними, то Ви цього прямо не відчуваєте. Але коли Ви власноруч продукуєте це лайно там, де живете... це така собі ідея. В довгостроковій перспективі цим лайном можна і захлинутися.

Теоретично, Вам може бути все одно. Наприклад, якщо Ви надалі не плануєте тут жити. Така собі колоніальна політика, коли Україна - є колонією, яка дає ресурс (гроші від оренди), а Ви собі живете на цей ресурс в якийсь метрополії на березі моря. В принципі, ідея робоча. Я знаю людей, які так робили ще 12-15 років тому, і багато прикладів є тут на форумі. Тут є два питання:
- чи встигнете Ви реалізувати цю стратегію, якщо розпочнете зараз?
- як довго ця модель буде працювати?
але це філософія, просто подумайте над тим у вільний час.

Щодо наведених Вами цифр (і якщо Ви вже заговорили про правила інвестора), то, знову ж таки, почитайте спеціалізовану літературу, статті. Інвестіції поділяються на консервативні, помірковані та агресивні. Якщо Ви оцінюєте свій інвестиційний портфель в долларах/євро (а не гривнях), то й цифри краще брати з західних джерел, які вам скажуть, що 10% - це вже агресивне інвестування. Це, як мінімум, нерозумно з точки зору правила "100-вік" (частка максимальна частка агресивних інвестицій (у %) = "100 - Ваш вік").

Якщо вам 30, і Ваш інвестиційний портфель $100К, то варто його розподілити $30К в консервативні інструменти (облігації країн з рейтингом не нижче А), і $70К в помірковані/агресивні. А якщо Ви ледве наскирдували $30К і хочете всі свої заощадження вкласти в один агресивний актив (повітря над котлованом, яке може стати квартирою, куда може колись заселиться орендар і платитиме омріяну суму), то це така собі стратегія.
Coder
 
Повідомлень: 135
З нами з: 28.02.14
Подякував: 99 раз.
Подякували: 167 раз.
 
Профіль
2
  #<1 ... 420421422423424 ... 1000>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
Інвестуємо в нерухомість закордоном 1 ... 881, 882, 883
Anonymous » Вів 02 чер, 2009 10:24
8828 6919487
Переглянути останнє повідомлення
Пон 15 кві, 2024 09:45
BIGor
24757 16537043
Переглянути останнє повідомлення
Пон 08 кві, 2024 22:36
барабашов
548 220544
Переглянути останнє повідомлення
Сер 07 лют, 2024 00:32
zerocool
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама