Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 421422423424425 ... 1000>
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2019 16:44

Coder просто професор. Цікаво чи сам цього дотримується %.
Але в загальному coder правий ,особливо в теорії. На практиці не все так просто.
Але особисто вважаю що треба вкладуватися в надійні проекти і мати запас ті ж наприклад 30-50К щоб в час кризису прикупити на дні недвигу. А кризис прийде бо такі як Долярчик і К голосували за зелених,які доведуть так само як Янукович економіку до бліц кригу.
Тобто діяти ситуативно і вміти вичекати.
Ethereum
 
Повідомлень: 1570
З нами з: 11.02.18
Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Пон 21 жов, 2019 03:04

Львів - місто для туристів?

"Не перший раз чую, що у теперішньому Львові нема культурної еліти. Вимовляють це по-різному: саркастично чи з болем", - Галина Пагутяк.

"А вона нам треба?" – позіхне совковий турист, якого цілком влаштовують «Криївка»,кишеня Захер-Мазоха, смажені ребра,львівські сирники і сходи на вежу Ратуші,і головне,що тут він відчуває себе трохи іноземцем, який збагачує міську казну, важливою персоною. Зрештою,таких самих туристів повно по всьому світі: скачуть галопом,бо подорожувати – це статусно. Але тільки наш Львів для туристів,а не для львів’ян,які добре бачать,що руйнують,аби збудувати,і в якому стані музеї ,та бібліотеки. Бо отці міста,тобто влада, мали б дбати про курку, яка несе золоті яйця, а не морити її голодом. Отці міста, приймаючи грошовитих людей,мали б кошти за земельні ділянки спрямовувати на соціальні та культурні потреби міста, а не класти собі в кишеню. Бути патріотами свого міста, а не васалами князя світу, що сидить на верху постколоніальної фінансової піраміди, збудованої на болоті корупції.

Коли я бачу густо натикані багатоповерхівки, незаселені, збудовані хтозна -як, то мені стає страшно аж до параної. А де садки,школи,бібліотеки,парки? Може,ці будинки тримають для втікачів з Імперії, яку чекає друга Велика Жовтнева революція? Може,Львів чи Київ стануть в майбутньому Ноєвим ковчегом, куди не пускатимуть без квитків, як у вересні не пускали на «найвизначнішу культурну подію року» – Форум видавців? Цього року ппата за вхід була завелика, а оренда місць непідйомна для видавців. Не всім же видавництвам бути як «Фоліо», в якого книжки закуповує держава.

За владою стоїть великий бізнес,вона мусить ділитися із столичними чиновниками, і не кажіть, що ця корупція, ця мафія –вічні, хоча львів’яни воліють Майдани в Києві,а не в себе. Бо тут в когось брат, в когось сват при посаді,тут тебе можуть звільнити з роботи, тут тебе порядна галицька родина хапатиме за руки і не дозволить бути пасіонарієм. Тому з кожним Майданом у Львові всі лишаються при своїх посадах і, передчуваючи зміну поколінь, знищують культурний спадок пластиковими вікнами,баліями на фасадах, недолугими скульптурами та іншими дрібницями,які вперто лізуть в очі. Наскільки ж може бути некультурною міська влада, коли дозволяє грошам так чинити з унікальним українським містом? Не судилося стати Львову культурною столицею уже через це, не кажучи вже про забудову історичних ландшафтів. Столицею пампухів, смажених реберець і пива, столицею чокуляди і псевдо бандерівського кічу, кишенькових злодіїв і повій.

Львівська інтелігенція, та,яка залишилась після кадебістських зачисток, сервільна та імпотентна. Я маю на увазі аксакалів, яких запрошують на всілякі урочистості. Вони служили кожній владі, вони вічні як Агасфер, наскрізь просякли непотизмом. Їх діти і онуки прилаштовані на теплі місця, де просто треба прислуговувати і кланятись. Всі ці творчі спілки,деканати, Вчені ради,від яких талановита молодь втікає, щоб не повернутись ніколи. Чи хтось з них колись заступився за дерево, за книгарню, чи взяв на кафедру талановитого аспіранта чи засудив хабарі? Ні.

Всі цікаві проекти здійснюють молоді, несервільні і креативні, за іноземні гранти, і їх терплять,доки вони не посягають на нерухомість чи владу. Ще й дорікають, що не ходять хресною ходою по неділях. Протестують незалежні митці, освічені люди, які не мають жодного впливу,бо їх замало для Львова. Громада, яка звикла тільки жалітися і проклинати,їх не підтримує. Рано чи пізно Система впаде, спрацює інстинкт самозбереження, але від Львова залишаться самі обгризені ребра.
Козак-характерник
Аватар користувача
2

 
Повідомлень: 30199
З нами з: 09.10.12
Подякував: 2190 раз.
Подякували: 2291 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Пон 21 жов, 2019 09:25

На вулиці Перфецького у Львові збудують дві 9-поверхівки.

Земельна ділянка площею 0,39 га призначена для будівництва житла. Висота будинків не має перевищувати 35 м, а відсоток забудови – 35%.

Нині за цією адресою розташовані склади та комерційні приміщення, здебільшого кіоски з продажу автозапчастин.
http://tvoemisto.tv/news/na_vulytsi_per ... 03878.html
jump
 
Повідомлень: 4204
З нами з: 18.08.09
Подякував: 102 раз.
Подякували: 1269 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Пон 21 жов, 2019 09:28

Львів’яни взялись активно захищати «Горіховий Гай» від забудовників

у парку вже активно ведуться обкопування зі всіх сторін і тягнуть високовольтний кабель для будівництва будинку.

Дозвіл №10-03 на тимчасове порушення благоустрою для влаштування будівельного майданчику підписав заступник голови Франківської районної адміністрації Ігор Савка, – йдеться у документі.

15 жовтня активні мешканці виступили проти підготовки до забудови парку Горіховий Гай, який межує з вулицями Куликівська, Сміливих та Околична.
https://dilo.net.ua/novyny/lviv-yany-vz ... nXNQfxaiBg
jump
 
Повідомлень: 4204
З нами з: 18.08.09
Подякував: 102 раз.
Подякували: 1269 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Пон 21 жов, 2019 14:21

Долярчик
... ну, якщо вже квартири з такими ремонтами приносять всього лиш 450дол/міс. - то я тоді ще більше розчаровуюст в лендлордстві!
https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/orenda ... =12&page=1

Різниця між таким варіантом і бомж варіантом не дуже велика, але такий метраж в тому ж будинку з поганим ремонтом здадуть за 300-350 від сили.
Плюс є люди яким совість не дозволяє робити Г,,, ремонт, навіть під оренду )) От реально, ніколи не розумів для чого в новобудові ремонтом створити "хрущовку"

Різниця між таким ремонтом і "акція з епіцентру" буде +- 1000 (за дизайн проект), але цю квартиру не буде соромно пропонувати комусь, і не буде соромно сказати що ви її власник.
Як варіант - можете самі порахувати що там здорожчує ремонт - на тих стінах де ламінат - не треба ні штукатурити ні перетягувати - ціна вийде навіть менша в результаті,
З меблів - теж мінімум, вони не є дорогі, але вони туди пасують
dinozavrik
 
Повідомлень: 1380
З нами з: 24.11.13
Подякував: 304 раз.
Подякували: 341 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Пон 21 жов, 2019 18:32

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

  Coder написав:По-друге, масштаб лайна, яке нас оточує вже настільки великий, що люди визнають це за норму життя, і не помічають, що живуть в лайні. Як ще пояснити той факт, що Ростислав Мельник (засновник корпорації РІЕЛ, яка у Львові напродукувала лайна на роки вперед), балотується в депутати і отримує 13 відсотків підтримки виборців на своєму окрузі. Ви вірите в те, що потрапивши до ВР, його компанія стала би будувати кращі і дешевші будинки?


Паркінг від Ріел. Реальна якість будівництва
Ось так виглядає паркінг від Ріел через 3.5 роки від початку будівництва, або майже 2 роки від запланованої здачі будинку!
https://www.youtube.com/watch?v=rpzDHCt ... 5vS6HQS5mM
jump
 
Повідомлень: 4204
З нами з: 18.08.09
Подякував: 102 раз.
Подякували: 1269 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Пон 21 жов, 2019 18:43

Козак-характерник
Мудро мовите...тільки без фанатизму
Квесторе_поверніться
 
Повідомлень: 38223
З нами з: 22.11.13
Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Пон 21 жов, 2019 19:03

  Квесторе_поверніться написав:Мудро мовите...тільки без фанатизму

Я проти фанатизму. Можу й помилятися, але щиро. Щирість у всьому - це головне. Краще помилитися щиро, ніж підступно брехати. :P
Козак-характерник
Аватар користувача
2

 
Повідомлень: 30199
З нами з: 09.10.12
Подякував: 2190 раз.
Подякували: 2291 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 22 жов, 2019 08:31

ЖК Престиж Умань - Скандальні забудови Львова

Доброго вечора всім хто цікавиться інформацією про скандальні забудови! Якщо Ви маєте в планах зв’язатися з Кульчицьким М., то рекомендую цього не робити! Більше ніж два роки тому ми вклали кошти в будівництво на Уманській 4, до сьогодні там тільки залитий фундамент, і нічого більше. Годували обіцянками, що все буде добре, і ми вірили. Пропонували інші квартири, але завжди були якісь проблеми, або з документацією, або з власниками. Але після 1.5 року бездіяльності зрозуміли, що нічого з цього не буде. Обіцяли повернути кошти, і ці обіцянки також тягнулися орієнтовно пів року. В результаті ми залишилися нізчим. Ні квартири, ні грошей! Можливо є люди , які б могли допомогти вирішити цю ситуацію, або хто в такій самій...
jump
 
Повідомлень: 4204
З нами з: 18.08.09
Подякував: 102 раз.
Подякували: 1269 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 22 жов, 2019 09:44

  jump написав:Доброго вечора всім хто цікавиться інформацією про скандальні забудови! Якщо Ви маєте в планах зв’язатися з Кульчицьким М., то рекомендую цього не робити! Більше ніж два роки тому ми вклали кошти в будівництво на Уманській 4, до сьогодні там тільки залитий фундамент, і нічого більше. Годували обіцянками, що все буде добре, і ми вірили. Пропонували інші квартири, але завжди були якісь проблеми, або з документацією, або з власниками. Але після 1.5 року бездіяльності зрозуміли, що нічого з цього не буде. Обіцяли повернути кошти, і ці обіцянки також тягнулися орієнтовно пів року. В результаті ми залишилися нізчим. Ні квартири, ні грошей! Можливо є люди , які б могли допомогти вирішити цю ситуацію, або хто в такій самій...


Не раджу нікому побувати в вашій ситуації. Але чи були дозволи архітектури чи які небудь документи на об'єкт коли ви брали?
Ethereum
 
Повідомлень: 1570
З нами з: 11.02.18
Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.
 
Профіль
1
  #<1 ... 421422423424425 ... 1000>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
Інвестуємо в нерухомість закордоном 1 ... 881, 882, 883
Anonymous » Вів 02 чер, 2009 10:24
8828 6919420
Переглянути останнє повідомлення
Пон 15 кві, 2024 09:45
BIGor
24757 16536917
Переглянути останнє повідомлення
Пон 08 кві, 2024 22:36
барабашов
548 220512
Переглянути останнє повідомлення
Сер 07 лют, 2024 00:32
zerocool
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама