Валютний ринок в контексті ДС

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 26552656265726582659 ... 11324>

Який курс долара Ви прогнозуєте на 01.04.2024?

Опитування проводиться до Пон 01 кві, 2024 14:19

Валютний ринок в контексті ДС 7.2 5 141
Менше 36,00
1%
2
36,00-36,50
0
0
36,50-37,00
0
0
37,00-37,50
2%
3
37,50-38,00
13%
19
38,00-38,50
16%
23
38,50-39,00
33%
46
39,00-39,50
12%
17
39,50-40,00
10%
14
40,00-40,50
4%
5
40,50-41,00
2%
3
Більше 41,00
6%
9
Всього голосів : 141
Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2019 23:22

Re: Валютный рынок в контексте ДС

  холява написав:Ну ,,не может так быть,ни ....куя не работает и более 100 МИЛЛИАРДОВ долговых обязательств под 17-18 процентов

Ставки уже давно постепенно снижаются, уже можно говорить не только о том, что последние привлечения дешевле, а и о том, что в среднем привлечение дешевле. Просто информационное пространство заполнено пиковыми цифрами.
  холява написав:Что и как нужно делать , чтоб отдать такие деньжища ?

Все значительно проще, чем кажется - их не нужно отдавать.
Отдаются мелкие бытовые кредиты. Все, что крупнее ипотеки, во всем мире перефинансируется. Ипотека часто тоже. Можно уменьшать задолженность, если получится, но умеренно.
Сейчас идет процесс перефинансирования валютных кредитов гривневыми. Их обслуживать проще, поскольку эмиссия в наших руках.
Кстати, говоря о замещаемых валютных кредитах вспоминают исключительно о самых дешевых МВФовских, но кредитовались еще и с рынка под значительно более высокие проценты. Т.о. разница в ставках сильно преувеличена.

Я далек от утверждения, что у нас все хорошо. Мы достаточно бедная страна. Без надежды на волшебника в голубом вертолете, которого многие ждут.
Закредитованность у нас действительно очень высокая по отношению к ВВП. Надо бы подсократить. Но сокращать ее нужно за счет роста ВВП, а не абсолютные значения. Если мы начнем отдавать долги, не останется средств на развитие, а это усугубит бедность.
При всем этом, особой катастрофы я не вижу, мы не самые бедные. Просто нашей склонностью быть всегда недовольными постоянно пользуются, нагнетая панические настроения. Подтасовка с процентными ставками - отличный тому пример. Кто-то это делает, преследуя какие-то свои интересы, кто-то просто пишет то, что найдет отклик. Потом люди, совершенно ни к чему не причастные, в панике это разносят дальше. Это все наростает как снежный ком. Не мне Вам рассказывать, как работает человеческая психология :)
Сибарит
Аватар користувача
Форумчанин року
 
Повідомлень: 7415
З нами з: 02.09.15
Подякував: 6372 раз.
Подякували: 21106 раз.
 
Профіль
129
73
34
2
Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2019 23:28

  orest написав:
  Сибарит написав:
  greenozon написав:будуть натомість пластикові
довговічні, не треба переробляти і тд і тп

Вы безнадежно отстали от жизни :)
Времена, когда переходили с бумаги на пластик, чтобы сохранить природу, давно в прошлом.
Теперь переходим с пластика на бумагу, чтобы сохранить природу :)

Можу провести з цього приводу невеликий лік без. По перше вихідні, по друге може менше дурниць будуть писати наші журналісти широкого профілю і читачі трохи ліпше зрозуміють нюанси проблеми.
В світі справді суттєво збільшилися залишки паперу-картону через суттєве зменшення друкованих ЗМІ та книг (перейшли в інтернет, на електронні носії, значно впав відсоток читаючих хомо сапієнс і збільшилася кількість хомо еректус). Паперове лоббі напряглось.
Беззаперечно, величезної шкоди екології завдають одноразові поліетиленові-поліпропіленові кульки, в які кладуть все від одного лимону до вже запакованого молока, рибних пресерв, пари зошитів і тд; великі кульки; коктейльні трубочки; вушні палички; одноразовий посуд. Цього всього використовується млрд. штук в день і все йде в сміття без натяку і жодної можливості переробки. Це все і є заборонене в ЄС та багатьох інших цивілізованих країнах (десь вже, десь з наступного року).
З усім іншим ситуація інакша.
Все що стосується промислового пакування без кінцевого споживача в супермаркеті чи іншій торговій точці – використовувати можна любу упаковку з любого полімеру без обмежень.
Коли мова йде про одноразове пакування продуктів харчування, то обмежується використання полістиролів у всіх модифікаціях, а прості полімери, які легко і безпроблемно переробляються (мова про ПЕТ та ПП) не лімітуються. Обмеження відбувається через накладання суттєвих додаткових податків при використанні ПС. І це дуже добре, адже навіть міжнародні серйозні виробники дозволяли собі фасувати молочні продукти чи шоколадні вироби в полістирольний стаканчик чи корекс (хоч це категорично заборонено і вони у своїх франціях-швейцаріях-австріях ніколи цього не зроблять), а серйозні міжнародні мережі супермаркетів тут могли поставити (та й зараз ще багато хто так робить) жировмісний салат чи мясний продукт (курку чи якусь відбивну) в полістирольну коробочку, а ще гірше – навіть в мікрохвильовці розігріти і нагодувати клієнта відбірною порцією змігрованих полімерів, хоч у себе б за таке сіли і там все таке йде тільки в поліпропіленове пакування (до речі, слідкуйте уважно, що ви самі в МХП кладете для розігріву). Зараз це вже і у нас відходить помаленьку. Але важче ніж в тому ж ЄС, бо там найближчим часом полістиролів зовсім не буде. А у нас таки залишають, бо дешево, та ще й товщину постійно зменшують, вже й в руки не візьмеш, щоб дешевше було і пофіг той клієнт.
Немає поки альтернативи полімерному пакуванню рідиновмісних, жировмісних, мясних, молочних продуктів, тим більше, якщо потрібно збільшити термін «життя» шляхом вакуумування чи специфічного газового середовища і за кордоном і у нас всі це розуміють. За кордоном зараз іде процес зменшення товщини пакування, шляхом комбінування з тим самим картоном, але завдання, щоб різні матеріали легко роз’єднувалися і підлягали подальшій переробці. Адже «паперовий» одноразовий стаканчик для напитків, насправді, абсолютно не паперовий. З напоєм контактує тонкий шар полімеру, як правило поліетилен, що забезпечує міграцію полімерів в гарячий чи алкогольний напій, роблячи його отрутою, крім того, в подальшому цей стаканчик не переробляється ні як картон ні як полімер, бо розєднати їх не можливо. Тому, в ЄС ці «паперові» склянки будуть оподатковуватися як полістирол, у нас же за ними бачать майбутнє, як би сумно це не звучало. Більше того, тут ті самі данони-нестлє енд ко використовують на полімерній склянці чи банці картонну етикетку, яку не відокремиш, чи термообсаджують їх іншим полімером, часто й забороненим всюди, крім Росії, ПВХ. Чим роблять це пакування абсолютно не перероблюваним, одночасно декларуючи свою «цивілізованість і екологоорієнтованість» і всяке інше бла-бал-бла.
Вторинна переробка сировини - це повторна «переплавка» в гранулу чи плівку, а оскільки не тільки молекулярні будови різних полімерів різні а й температури плавлення, то в гранулятори чи екструдери різні полімери не підуть.
Тому не все так просто, і можна буде сказати, що щось міняється, коли хоча б біля кожного смітника зявиться сітка для пет пляшок і їх стануть переробляти всі. Бо зараз в Україну завозяться тисячі тон пляшки з усього світу і вона тут переробляється і потім повертається назад у вигляді гранули для виробників ниток-тканин.
Ну і коли ми говоримо про шкоду від полімерного пакування, то треба розуміти, що практично вже не існує одягу з натуральних тканин. А щороку в світі викидається полімерного одягу мільйони тон. І він так само забруднює навколишнє середовище. І про це взагалі ніхто не говорить...


Цікавезний допис. :)

А щодо підкресленого – чому неможливо!?

Я бачив вражаючий результат не надто тривалого (до 10 років?) впливу часу і природніх перепадів температур на прямокутний пакунок (картон+плівка) з-під кефіру (чи молока).
Причому – від опадів воно було закрите.
Картон перетворився на порох і обсипався!
А от плівка була ціла.

Хіба це не легке роз'єднання?

Дати десь полежати. Під дощами? Потім ще сполокати у воді (для поливу полів?), а помиту плівку – на переробку.

Чим не вирішення проблеми сміття і забезпечення омріяного "сталого розвитку"?
Ще й додаткова гарантія збереження купівельної здатності заощаджень. :) Принаймні – у пристойних валютах.
За останні 5-6 років – я у плюсі навіть після вирахування інфляції (і мова лише про зростання первинної суми – без додаткових заощаджень).
А якби банки не сипались – то було би ще краще.
Але ж, у тривалій перспективі, в суспільсті надспоживання, невирішена сміттєва проблема може зруйнувати всю цю ледь сформовану стабільність... :(
Bobua
Аватар користувача
 
Повідомлень: 1943
З нами з: 24.08.10
Подякував: 111 раз.
Подякували: 135 раз.
 
Профіль
3
Повідомлення Додано: П'ят 08 лис, 2019 23:52

  Starikan написав:Налоговый кодекс США - несколько толстенных талмудов.
Сразу видно прихильника Зе - простые решения, сделаем их все вместе 8)


Мы мучительно пытались интегрироваться в Европу, а внезапно и стремительно интегрировались в США. Элита слилась. Уже почти один народ, одна судьба, одна семья и одни тревоги.
И интересно получается! Когда в Киеве еще только легкий насморк, то в Вашингтоне уже начинают сильно кашлять и чихать. :lol:


Trump's Ukraine scandal: Who's who?

https://www.cnn.com/2019/09/28/politics ... index.html
Libo
Аватар користувача
2

 
Повідомлень: 10815
З нами з: 14.11.11
Подякував: 406 раз.
Подякували: 4336 раз.
 
Профіль
1
1
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2019 00:00

  Сибарит написав: Мы достаточно бедная страна. Без надежды на волшебника в голубом вертолете, которого многие ждут.
Закредитованность у нас действительно очень высокая по отношению к ВВП. Надо бы подсократить. Но сокращать ее нужно за счет роста ВВП, а не абсолютные значения. Если мы начнем отдавать долги, не останется средств на развитие, а это усугубит бедность.
При всем этом, особой катастрофы я не вижу, мы не самые бедные. Просто нашей склонностью быть всегда недовольными постоянно пользуются, нагнетая панические настроения. Подтасовка с процентными ставками - отличный тому пример. Кто-то это делает, преследуя какие-то свои интересы, кто-то просто пишет то, что найдет отклик. Потом люди, совершенно ни к чему не причастные, в панике это разносят дальше. Это все наростает как снежный ком. Не мне Вам рассказывать, как работает человеческая психология :)


Все нынешние тигры были когда-то еще беднее нас. Но решили вопрос экономического развития и долгов. За счет ПИИ и технологического прорыва. Всё оказалось очень просто.
А что касается панических настроений, то просто не надо слушать вату. Надо как в танке.
Что главное в танке?
А главное в танке - это не бздеть!

:lol: :lol: :lol:
Libo
Аватар користувача
2

 
Повідомлень: 10815
З нами з: 14.11.11
Подякував: 406 раз.
Подякували: 4336 раз.
 
Профіль
1
1
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2019 00:39

  Libo написав:
  Starikan написав: Налоговый кодекс США - несколько толстенных талмудов.
Сразу видно прихильника Зе - простые решения, сделаем их все вместе 8)
Мы мучительно пытались интегрироваться в Европу, а внезапно и стремительно интегрировались в США. Элита слилась. Уже почти один народ, одна судьба, одна семья и одни тревоги.
И интересно получается! Когда в Киеве еще только легкий насморк, то в Вашингтоне уже начинают сильно кашлять и чихать. :lol:
Trump's Ukraine scandal: Who's who?
https://www.cnn.com/2019/09/28/politics ... index.html

Вообще я не устаю удивляться.
Каким образом Украина может влиять на события в США? Снимать послов? Подводить Президента под импичмент?
Фантасмагория.
Starikan
2
 
Повідомлень: 19761
З нами з: 12.10.11
Подякував: 2606 раз.
Подякували: 3155 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2019 04:07

будем взлетать?
proftpd66
Аватар користувача
1

 
Заблокований
Повідомлень: 4735
З нами з: 22.12.16
Подякував: 370 раз.
Подякували: 240 раз.
 
Профіль
2
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2019 05:50

  Libo написав:
  Starikan написав:Налоговый кодекс США - несколько толстенных талмудов.
Сразу видно прихильника Зе - простые решения, сделаем их все вместе 8)


Мы мучительно пытались интегрироваться в Европу, а внезапно и стремительно интегрировались в США. Элита слилась. Уже почти один народ, одна судьба, одна семья и одни тревоги.
И интересно получается! Когда в Киеве еще только легкий насморк, то в Вашингтоне уже начинают сильно кашлять и чихать. :lol:


Trump's Ukraine scandal: Who's who?

https://www.cnn.com/2019/09/28/politics ... index.html


И шо и Майдан и Панду гэть у них тоже будет ? :)

andrein
Аватар користувача
 
Заблокований
Повідомлень: 1411
З нами з: 21.10.12
Подякував: 6 раз.
Подякували: 478 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2019 08:39

  Zebra написав:... назарабатывали за рубежем валюты и едут ее сюда тратить. Как только потратят, обязательно начнется новый цикл дефицита валюты.
Я думаю что поток валюты от "заробітчан" прекратиться еще очень не скоро. Почему ? потому-что получить право на постоянное проживание в Евросоюзе - очень сложная и длительная процедура и труднодоступна простым чернорабочим.
yama
 
Повідомлень: 4714
З нами з: 12.08.17
Подякував: 8978 раз.
Подякували: 1049 раз.
 
Профіль
2
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2019 09:18

Re: Валютный рынок в контексте ДС

долго искать тему о продуктах питания посему публикую тут , кто не знает польский может взять гугло хром и включить перевод
http://wyborcza.pl/7,155287,25383545,po ... rects=true

https://innpoland.pl/156087,podwojna-ja ... -w-europie

если найдете тему о продуктах можете туда перенсти :)
Серферу и симпатикам на заметку
yama
 
Повідомлень: 4714
З нами з: 12.08.17
Подякував: 8978 раз.
Подякували: 1049 раз.
 
Профіль
2
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2019 09:25

  Сибарит написав:На этой неделе НБУ купил 372 млн. грн.
Из них:
- 30 методом выбора лучшей цены (тайно)
- 342 методом интервенции по единому курсу (явно)

Сумма примерно соответствует приблизительным оценкам за предыдущих три дня.
Получается, что сегодня НБУ не интервенил. Это соответствует характеру торгов, которые выглядели вполне рыночными и сбалансированными.

В пятницу НБУ был, но купил всего 2 млн.
Искатель
 
Повідомлень: 6165
З нами з: 22.02.16
Подякував: 1016 раз.
Подякували: 4834 раз.
 
Профіль
6
13
2
  #<1 ... 26552656265726582659 ... 11324>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
34015 36822495
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 29 бер, 2024 12:31
SAndriy1
1922 13209338
Переглянути останнє повідомлення
Чет 21 бер, 2024 09:40
Hotab
Валютний ринок у світі 1 ... 796, 797, 798
Anonymous » Суб 13 чер, 2009 22:15
7978 23162922
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 22 гру, 2023 23:55
Hotab
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама