Політичні дискусії

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
  #<1 ... 48664867486848694870 ... 7852>
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2019 12:17

Re: Політичні дискусії

  detroytred написав:закон, якобы недавно подписанный о предоставлении участника по свидельствам двух людей.

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання статусу та соціальних гарантій окремим особам із числа учасників антитерористичної операції

Номер, дата реєстрації:
2045-1 від 19.09.2019
...
Дати та стан проходження: Передано на підпис Президенту
10.12.2019 - Закон направлено на підпис Президенту
10.12.2019 - Повернуто з підписом Голови Верховної Ради України
04.12.2019 - Закон прийнято

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webp ... 5-1&skl=10


Из
Текст законопроекту до другого читання 14.11.2019

(http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webp ... 401=510086)

Підставою для надання статусу учасника бойових дій особам, зазначеним в абзаці першому цього пункту, є (але не виключно) такі документи:
...
У разі відсутності зазначених документів підставою для надання статусу учасника бойових дій особам, зазначеним в абзаці першому цього пункту, є:

для осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, – свідчення (заява) не менше ніж трьох свідків про період безпосередньої участі такої особи у виконанні завдань антитерористичної операції в районах її проведення, здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, перебуваючи безпосередньо в районах здійснення зазначених заходів, підпис на яких має бути засвідчено нотаріально;

для осіб, які під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях отримали поранення, контузію, каліцтво, - свідчення (заява) не менше ніж двох свідків про період безпосередньої участі такої особи у виконанні завдань антитерористичної операції в районах її проведення, здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, перебуваючи безпосередньо в районах здійснення зазначених заходів, підпис на яких має бути нотаріально, а також медична документація, що підтверджує отримання особою поранення, контузії, каліцтва під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.

До уваги беруться свідчення (заяви) осіб, підпис на яких має бути засвідчений нотаріально, яким встановлено статус учасника бойових дій відповідно до абзацу першого пункту 19 частини першої цієї статті та/або статус особи з інвалідністю внаслідок війни відповідно до пункту 11 частини другої статті 7 цього Закону та які мають документальне підтвердження своєї участі в антитерористичній операції, у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях за період, за який вони свідчать. До періоду безпосереднього виконання особою, зазначеною в абзаці першому цього пункту, завдань антитерористичної операції в районах її проведення, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях у районах здійснення таких заходів включається період, підтверджений усіма свідками.
...


+ из давно действующей Постановы КМУ:
...
для осіб, зазначених в абзаці третьому пункту 2 цього Порядку, - документи про залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення, передбачені абзацами другим - четвертим цього пункту, або нотаріально завірені свідчення не менше ніж двох свідків із числа осіб, зазначених в абзаці другому пункту 2 цього Порядку, які разом із такою особою брали участь в антитерористичній операції та отримали статус учасника бойових дій або інваліда війни, у разі підтвердження суб’єктами боротьби з тероризмом факту взаємодії зазначених осіб (особисто або під час перебування у складі добровольчих формувань) із Збройними Силами, МВС, Національною гвардією та іншими утвореними відповідно до законів військовими формуваннями та правоохоронними органами;
...

Причем это указано еще в Постанове "Редакція від 16.09.2016" (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/413 ... ed20160916), т.е. действует уже 4-й год.
Востаннє редагувалось yanyura в П'ят 13 гру, 2019 12:34, всього редагувалось 1 раз.
yanyura
 
Повідомлень: 7042
З нами з: 09.01.09
Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1564 раз.
 
Профіль
7
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2019 12:33

  lapay написав:..
Андрія Медведька за результатами інтернет-голосування обрали членом Ради громадського контролю Національного антикорупційного бюро України. Медведько є фігурантом справи про вбивство публіциста Олеся Бузини.
..

Лепэн!
Эта старый боян, об этом голосовании знали почему-то только порохоботы - и голосовали за своих друзив.
О дате голосования не сообщали никакие источники - инфо распространилась по личкам "патриотов".
Я все еще надеюсь, что штрихов этих посадят годков так на 15 примерно. За дело, доказанное практически на 100%.
sequence
 
Повідомлень: 6962
З нами з: 29.12.15
Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1857 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2019 12:35

  budivelnik написав:Зрадофіл зраду-знайде навіть у перемозі.
1 Є загальна система оподаткування на якій знаходиться 13 млн працюючих - ця дійсно на 54-44-64 місцях
2 Є єдиний податок-аналога якому по простоті у світі я не спостерігаю - на ньому працює приблизно 1 млн осіб
Питання на засипку
Влада просту і легку можливість для старту створила
Чому цією можливістю скористалось всього 1,5% населення?


2. То, что ты не наблюдаешь, еще не значит, что так оно и есть. Не льсти себе, ты даже по меркам родного города - мелкий предприниматель, не говоря уже о стране и мире. У тебя нет компании с широкой географией работы, чтобы ты имел возможность сравнивать. Да ты даже не работал в такой компании. Возможно, что и на ресепшене не был... Поэтому умничать не стОит - доверься рейтингу Doing Business, который этот вопрос профессионально исследует!

Относительно количества предпринимателей в обществе:
1,5% - это единовременная доля на момент времени, а не накопительная. Попробовало когда-либо с 1991-го в разы, если не в десятки раз больше! У кого-то не получилось по личным качествам, у кого-то по профессиональным. Но все это меркнет по сравнению с тем, у скольки людей не получилось из-за беспредела ментов и чиновников! И, извини, конечно, но неспособность давать взятки и "решать вопросы" нельзя списать на личные качества предпринимателя, это другое - это условия, создаваемые государством!

Это как мобильный телефон в зоне неуверенного приема. Кто-то сам себе настелил повыше, чтобы лучше ловило, и тратится на охрану настила. Кто-то - подбрасывает телефон вверх, отправляя сообщение, а звонить так и не может. Кто-то - платит за возможность залезть на чужой столб и нормально поговорить... Но пользоваться по инструкции - так, как это положено - не может никто, для этого не созданы условия!

  budivelnik написав:Повна профанація опонента в данному питанні
1 Від зміни власників-житло не зникає
2 Якщо власник житла своє продав і капіталізував, то ця ж людина відразу починає шукати де б орендувати житло...


detroytred тебе уже все расписал, за что ему спасибо. Хотя вообще ты бы мог и поднять историю дискуссии - в лужу тебя уже сажали :mrgreen:
zРадио
Аватар користувача
 
Повідомлень: 12477
З нами з: 02.05.18
Подякував: 3332 раз.
Подякували: 7236 раз.
 
Профіль
16
8
1
3
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2019 12:46

Re: Політичні дискусії

  freeze написав:Я всегда напряженно начинаю вспоминать откуда столько 70-летних ветеранов и каких войн.

Ознакомьтесь с полным списком УБД - там начиная с "серпень 1924 р." и заканчивая "17 березня 2008 р. " (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/63- ... ed20160324)
+ о предоставлении статуса УБД участникам АТО (Постанова еще от "20.08.2014" - https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/413 ... ed20140820), поэтому я прекрасно понимаю того водителя.

Если брать минимальный возраст, в котором они принимали участие в БД, в 18 лет, то, по вышеприведенным документам, возраст ветеранов войны в пределах от 18 до 113 лет. 70-летние отлично вписываются в этот ряд.
yanyura
 
Повідомлень: 7042
З нами з: 09.01.09
Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1564 раз.
 
Профіль
7
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2019 13:03

  detroytred написав: Для развития -- нужно больше людей.
Поэтому нужно изменять условия. Имеющиеся.
Чтобы работающие предприниматели давали больший выхлоп и новые приходили в рынок.

На какой рынок?
Барабашовский, 7 км, Хмельницкий? :mrgreen:
Поднимать ВВП Китая?

На валютной ветке даже Долярчик возмущался, как работают оптовики на рынках: документов на товар не дают, все ФОП 1 группы 8)

А за 10-15% прибыли, как реальные "белые" производители, об отсутствии которых все так сокрушаются, эта категория работать не будет (тоже неоднократно читал на форуме).
Starikan
2
 
Повідомлень: 19761
З нами з: 12.10.11
Подякував: 2606 раз.
Подякували: 3155 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2019 13:37


Протесты показали, что без информационной обработки общества слить страну не получится, по этому и отложили вопросы в Нормандии и сразу же начали готовить почву. Задача номер 1 - сделать из АТОшников зверей.
Востаннє редагувалось Schmit в П'ят 13 гру, 2019 13:43, всього редагувалось 2 разів.
Schmit
 
Повідомлень: 4223
З нами з: 08.09.09
Подякував: 79 раз.
Подякували: 275 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2019 13:37

  Starikan написав:..
А за 10-15% прибыли, как реальные "белые" производители

за 10-15% "белое" производство нерационально, ибо банальный банковский депозит или ОВГЗ банально доходнее и никакого геморроя.
у меня на производстве любой станок себя окупает примерно за год при 80% загруженности.
10-15% - это то, что "показывают" контролю, а то и меньше
sequence
 
Повідомлень: 6962
З нами з: 29.12.15
Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1857 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2019 13:40

  detroytred написав:
  lapay написав:
  freeze написав:Поймали с поличным - ДНК погоняла Пумы на взрывном устройстве, это как печать, заверенная у нотариуса)))
А что мешало семикратному рецидивисту, подрабатывавшему лже-киллером по убийству фермера, в свободное время убить и кого-то другого :mrgreen:

А зачем вы все время пытаетесь выгораживать явных отморозков ?

Взагалі-то, адвокатам за це навіть гроші платять. :)
За ДНК вони і сидять в СІЗО. А в справі Шеремета докази лише побочні, а мотив взагалі лажа.

Аваков говорит, что на пресс-конф. предоставили только 5-7 % доказательств.


А візитки в машині всіх познаходили?
Чи була коли не-будь особа президента до цього на брифінгу по результатам попереднього розслідування? І чи потрібно ще рішення суду щоб робити якісь висновки?
І чи приходилось кому-небудь з форумчан попадати в товариство пенсіонерок де не-будь в черзі і послухати кого і в який спосіб вони готові прикандичити?
Ой+
Аватар користувача
 
Повідомлень: 6572
З нами з: 19.04.12
Подякував: 101 раз.
Подякували: 1017 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2019 13:44

  sal написав:
  19yuriy91 написав:давайте ка свою весию.
давайте, уж, про нациков, эшелоны правого сектора

Право на применение силы есть только у государства.
Разумный человек действует в рамках законов, устава.
Единолично принимать решение ехать куда-то кого-то защищать убивая это преступление.

незыблемость границ, выполнение страной своих же обязательств по этому, чистить зубы, не ковыряться в носу, уважать старших....
спасибо, просветили
но ответа на ваш же вопрос

Расскажите, какой тогда там был предмет конфликта? и какие стороны (сколько их)

не дали
19yuriy91
 
Повідомлень: 3190
З нами з: 15.09.12
Подякував: 265 раз.
Подякували: 396 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2019 13:52

  sal написав:
  19yuriy91 написав:давайте ка свою весию.
давайте, уж, про нациков, эшелоны правого сектора

Право на применение силы есть только у государства.
Разумный человек действует в рамках законов, устава.
Единолично принимать решение ехать куда-то кого-то защищать убивая это преступление.


И тут зеля всех обошел! Единолично принял решение никуда не ехать и никого не убивать. Мудрый поступок. А то мало ли, вдруг и его, возможного защитника родины, записали бы в террористы :mrgreen:
vano80
 
Повідомлень: 2141
З нами з: 17.09.13
Подякував: 30 раз.
Подякували: 328 раз.
 
Профіль
  #<1 ... 48664867486848694870 ... 7852>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама