Політичні дискусії

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
  #<1 ... 54985499550055015502 ... 7852>
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2020 00:52

  AlexxK написав:До этого 50 лет врал всему миру.
Режим не признал свою ответственность за преступления сталинского (и последующих) режимов, не говоря уже о наказании виновных и компенсациях пострадавшим.
Продолжение ли это советской власти по отношению к предыдущему периоду? Безусловно, да. И ответственность за все преступления – общая.
Советский режим – 1917-1991гг.

Добавим еще Венгрию, Чехословакию, Афганистан.
Закрытые границы (выездные визы).
Препятствия еврейской эмиграции.
Главлит - цензура.

Зато мы делали ракеты и перекрыли Енисей (с)
Востаннє редагувалось Starikan в Суб 15 лют, 2020 00:55, всього редагувалось 1 раз.
Starikan
2
 
Повідомлень: 19762
З нами з: 12.10.11
Подякував: 2606 раз.
Подякували: 3155 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2020 00:54

  shapo написав:Модератору Ирине.
Неужели и сейчас вам неясно кто поднимает вопросы евреев и Израиля на этом форуме?
1Я можу піднімати питання євреїв, росіян , українців...
А от коли ти пробуєш підняти питання рагулів-виявляється що
а - такої нації не існує
б - ти порушуєш цим правила і отримуєш бан

ПС
Які цифри викликали твоє обурення?
населення
1949 - 1 млн
2020 - 6 млн євреїв+2 млн арабів
вливання і тривалість
За 70 років отримали 130 млрд доларів безповоротної допомоги

Я це трактую
Як крайнє погані результати управління.які привели до настільки мізерних результатів. що в найближчому майбутньому і без підпитки людськими ресурсами з інших країн( а ці ресурси вже в основному закінчились0 -прооект ізраїль ждуть важкі часи -я навіть підозрюю що він буде повністю закритий.
  shapo написав:3) Идеи Галичины в виде заробитчанства в других странах уже воплотились во многих семьях этого региона, в т. ч. твоей
московська трактовка
Ідеї Галичини не виїхати на заробітки
1 Ми завжди виїзжали на заробітки за трьох імперій
Австро-Угорської,Російської,Радянської.польської
але при цьому кількість українців у Львові станом на 1939 і 2020 - однакова
2 Виходячи з п1 - ми збільшуємо свою популяцію так активно, що нас ще й вистарчає на заселення Ізраїлю,Канади,Європи
3 Організм найкраще розвивається(збільшує популяцію) тільки там де для нього є хороші умови для проживання
4 Те що ідеї галичан були підхоплені і іншими територіями України - говорить про те що проєвропейькі ідеє кращі для України ніж проросійські
budivelnik
Аватар користувача
 
Повідомлень: 27354
З нами з: 15.01.09
Подякував: 278 раз.
Подякували: 2941 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2020 01:17

Лукашенко

Лукашенко описав, що відбувалося на переговорах з Росією, зокрема під час зустрічі з президентом РФ в Сочі, про постачання російських енергоносіїв до Білорусі. Він підкреслив, що білоруська сторона завжди вимагає рівних умов, адже країни перебувають не тільки в Союзній державі, а й в Євразійському економічному союзі.

Він розповів, що в економічному плані на Білорусь в Росії починають тиснути з різних сторін. Він прямо сказав, що йому говорять: "вступайте в Росію, тоді ми вам поставимо запчастини, тоді будуть інші ціни на нафту і газ". При цьому президент Білорусі засумнівався, що так і буде. :mrgreen:

Лукашенко висловив упевненість, що самі білоруси не хочуть входити до складу Росії і запевнив, що він не допустить цього.

Пряма мова: "Пам'ятайте, що ваш президент ніколи не стане останнім. Після мене – ви вже думайте, що будете робити. Але навіть якщо я буду жити і не буду президентом, я буду боротися за те, щоб наша Білорусь на цьому клаптику землі залишалася суверенною і незалежною.

Це не тільки нам – це нашим дітям. Їм ще жити в цій країні. Питання незалежності - це не тільки добре жити. Може, й гірше жити будемо. Не будемо – не хвилюйтеся. Пішли ті часи.

Але ми будемо жити на СВОЇЙ землі, СВОЇМ розумом, ми будемо обирати СВОЇХ президентів, формувати уряд і будемо створювати СВОЇ умови для життя наших людей. Нас ніколи не будуть поганяти, ми будемо проводити СВОЮ зовнішню і внутрішню політику, але не на шкоду нашим сусідам і не на шкоду рідним росіянам ".

П.С. Лукашенко читає козака - характерника на форумі? Чи Тараса Григоровича? :) В своїй хаті своя й правда, І сила, і воля.
Козак-характерник
Аватар користувача
2

 
Повідомлень: 30199
З нами з: 09.10.12
Подякував: 2190 раз.
Подякували: 2291 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2020 11:13

Дробович

Маємо історичний конфлікт із Польщею навколо Волинської трагедії. Але можемо знайти консенсус.

Про це в інтерв'ю журналу "Країна" говорить директор Інституту національної пам'яті Антон Дробович.

"Агресія РФ щодо всієї Європи стала об'єднувальним фактором. Варшава усвідомлює ризики від Кремля. Маємо виступати за історичну правду, справедливість і повагу до людських прав, гідності. Така позиція в будь-якій суперечці буде виграшною", - вважає Антон Дробович.

За його словами, також важливо не впадати в самовиправдання.

"Треба визнати, що українці вдавалися до жорстоких дій проти поляків. І це була реакція на політику польської влади. Вона асиметрична, злочинна, фатальна. Поляки на дії українців реагували так само. Україна визнає свої помилки і шкодує. Ми перепрошували й готові зробити це ще раз. Але не будемо грати в одні ворота. Винні й вони, і ми. Доки не визнають цього, ситуація виглядає як свинство. Київ має дотримуватися своєї позиції, і рано чи пізно ми прийдемо до порозуміння", - додає голова УІНП.
Козак-характерник
Аватар користувача
2

 
Повідомлень: 30199
З нами з: 09.10.12
Подякував: 2190 раз.
Подякували: 2291 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2020 11:44

Побєдобєсіє

У повідомленні про телефонну розмову президентів України і Росії, яке було оприлюднене пресслужбою Кремля, особливий інтерес викликає абзац, який взагалі не має ніякого стосунку ані до теми врегулювання ситуації на Донбасі, ані до питання підготовки «нормандського саміту».

Однак він має стосунок до того, що дійсно цікавить Володимира Путіна – 75-річчя закінчення Другої світової війни. «З російського боку підкреслили внесок всіх народів СРСР у розгром нацистської Німеччини та вказали на неприпустимість спотворення історичної правди про події Другої світової війни» – вказується у повідомленні пресслужби президента Росії.

Ювілей Перемоги для Путіна – особлива дата. У будівництві авторитарного режиму, яким Путін займається всі останні десятиліття, міф про «Велику вітчизняну війну» – це фундамент ідеології режиму. Адже, по суті, російський президент будує новий Радянський Союз, тільки без Комуністичної партії. А як такій державі без ідеології? І ідеологія була знайдена – побєдобєсіє.

Саме тому недавній виступ президента України в Польщі викликав таке роздратування у російських політичних колах. З української точки зору, як і просто з точки зору здорового глузду, Володимир Зеленський не сказав у цьому виступі нічого особливого. Просто сказав правду про війну, нагадав про справжню роль в її розв’язанні нацистської Німеччини і сталінського Радянського Союзу. Але в Кремлі саме правду і не хочуть чути.

Співпраця Йосипа Сталіна і Адольфа Гітлера, секретні протоколи до пакту Молотова-Ріббентропа, напад СРСР на Фінляндію, участь в знищенні Польщі, окупація країн Балтії – про все в Москві вважають за краще зараз не згадувати. Як і про те, що Радянський Союз почав боротьбу проти нацизму тільки через майже два роки після початку Другої світової війни, після нападу Гітлера. А до цього Кремль не тільки допомагав Гітлеру встановити контроль над Європою, а й свідомо утримував комуністів у всіх окупованих нацистами країнах континенту від участі в русі Опору агресору. Про це теж не варто забувати.

Путін зараз буде намагатися змусити усіх забути правду. І Зеленського – у першу чергу. Слова про «неприпустимість спотворення правди» – це пряма загроза російського президента. Якщо Зеленський буде продовжувати говорити правду про війну, якщо в Києві не погодяться повернутися до наративу «Великої вітчизняної» і забути – хоча б до 9 травня – про Другу світову – не буде ніякого прогресу в переговорах по Донбасу, підготовці нового саміту в «нормандському форматі», обміну полоненими.

Зеленському вже пропонували путінські правила обміну. То обміняти українських заручників на можливого учасника знищення малайзійського «Боїнга» Володимира Цемаха. То обміняти українських заручників на бійців «Беркуту», можливих учасників бійні на Майдані.

А тепер можуть запропонувати обміняти українців на згоду з путінською брехнею про війну. Або хоча б на мовчання.
Козак-характерник
Аватар користувача
2

 
Повідомлень: 30199
З нами з: 09.10.12
Подякував: 2190 раз.
Подякували: 2291 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2020 11:53

  Schmit написав:
  shapo написав:
  Schmit написав:Інформаційна війна триває, зелена влада підіграє ворогу.


https://www.youtube.com/watch?v=kspPlWlx_-Y


Даже не знаю как сказать...

Это не просто капец, это капец капцов.

Хрен с этим шарием...
Но авторы ролика просто ...

Как можно уравнивать бегающую журналистку с гиви-моторолами? :shock: :shock: :shock:
Вы понимаете, что несут эти два ...

Как? Как?!!!
Тогда возвращать Донбас, Крым, если вот гражданин (в данном случае журналистка) покаялась, признала своё заблуждение, ошибку, изменила своё прежнее мнение.
И она всё равно равна гивям-моторолам.

Так *бегали*, поддерживали, ещё поддерживают значительная часть населения ОРДЛО и Крыма.
А им прямым текстом -- да хоть осознайте, признайте, изменитесь, но вы всё равно все гиви-моторолы.

Ну бодаются данные авторы с Шарием.
Бодались бы себе.
Показывая его конкретные зашквары, манипуляции, финансирование, но нужно-то хоть думать трошки.

Шарий вскрывает их, они его :lol:
Интересно, есть ли признание Гончаренко об ошибке, как он топил за рыгионалов и вяличие русского языка?
Иначе, по логике авторов, получится, что ПАП зашкварился в конец.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 15 лют, 2020 12:00, всього редагувалось 2 разів.
detroytred
 
Повідомлень: 28181
З нами з: 23.02.09
Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3229 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2020 11:55

  detroytred написав:Шарий вскрывает их, они его :lol:

В підсумку - сраЧ. :mrgreen:
Козак-характерник
Аватар користувача
2

 
Повідомлень: 30199
З нами з: 09.10.12
Подякував: 2190 раз.
Подякували: 2291 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2020 12:03

  Козак-характерник написав:
  detroytred написав:Шарий вскрывает их, они его :lol:

В підсумку - сраЧ. :mrgreen:

Это у них (между ними) боротьба :D
Пересичный же, только имея данные от всех борцунов, переварив их критически, имеет шанс сложить хоть немного объективную картинку.
detroytred
 
Повідомлень: 28181
З нами з: 23.02.09
Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3229 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2020 12:08

  detroytred написав:
  Козак-характерник написав:
  detroytred написав:Шарий вскрывает их, они его :lol:

В підсумку - сраЧ. :mrgreen:

Это у них (между ними) боротьба :D
Пересичный же, только имея данные от всех борцунов, переварив их критически, имеет шанс сложить хоть немного объективную картинку.

Відділити какашки від чоколяду. Але ж запах то все одно залишиться. :( А цукерочка то смердюча.
Козак-характерник
Аватар користувача
2

 
Повідомлень: 30199
З нами з: 09.10.12
Подякував: 2190 раз.
Подякували: 2291 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2020 12:13

  Козак-характерник написав:
  detroytred написав:Это у них (между ними) боротьба :D
Пересичный же, только имея данные от всех борцунов, переварив их критически, имеет шанс сложить хоть немного объективную картинку.

Відділити какашки від чоколяду. Але ж запах то все одно залишиться. :( А цукерочка то смердюча.


Если сравнить с тем что вы тут рекламируете , то от христианства тянется не просто запах, а кровь и трупы через века
shapo
 
Повідомлень: 4792
З нами з: 29.05.18
Подякував: 110 раз.
Подякували: 819 раз.
 
Профіль
  #<1 ... 54985499550055015502 ... 7852>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама