Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 513514515516517 ... 999>
Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2020 10:20

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Це печалька,але падіння буде ще більше. Якщо вже і Топольна під загрозою закриття,то не все так просто.
Бачу ,що мені просто везе,з централкою вдалося спихнути рік назад по нормальній ціні,а в бетон сильно не вліз. По заграниці проблема,що якщо закривають кордони -ви не контролюєте недвигу. Я вже двом! своїм друзям пересилаю кошти за найм,віддають кешем. Це показник того що не слід пхатися там де не живеш.
А казочники в уявах можуть і іпотеку брати під 10%(хоча вона по факту під 13) та й марити своїми віртуальними квартирами і діставати зиск з b2b.
Ethereum
 
Повідомлень: 1570
З нами з: 11.02.18
Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2020 15:43

"Життя" Підголоско...

Свого часу архітектори району бачили Під Голоском як територію, де б поєднувалась садибна забудова та багатоверхівки. Планувалось, що лише 13% території буде багатоповерховою. Найбільше багатоповерхівок мало бути саме на вулиці Малоголосківській. І це чи не єдине, що збереглось від затвердженого у 2013 році детального плану території. Згідно з ним, в районі мало проживати приблизно 12 тисяч людей.
Зображення

Сьогодні ці цифри вже суттєво більші. Як розповів в коментарі «Нашим грошам. Львів» член виконкому міськради Любомир Зубач, вже зараз тут є збудованого житла на 8233 мешканця. Будинки, які зараз в процесі будівництва, додадуть ще 6000 мешканців. А коли добудують ті житлові комплекси, на які вже видано містобудівні умови та обмеження, то це ще плюс 3600 людей. Відтак на сьогодні на Під Голоском точно будуть жити майже 18000 мешканців.

І це ще не кінець. Якщо рахувати всі пропоновані зміни до детального плану території Під Голоском, яких було десять, то вийде 26000 мешканців. Тобто в понад два рази більше, аніж передбачалося раніше.


«Там майже кожен забудовник, як мінімум, добавив один поверх. Те, що мало стати технічним поверхом, стало житловим. Наявність паркомісця всі занижували, як могли. Виходить так, що з одного боку кожен добавив мінімум по одному поверху, а з іншої сторони, зробив менше паркомісць, ніж обіцяв»
http://lviv.nashigroshi.org/2020/06/02/ ... aYwyQ6EiPc
jump
 
Повідомлень: 4200
З нами з: 18.08.09
Подякував: 102 раз.
Подякували: 1267 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 03 чер, 2020 14:19

Вітаю, Андрію!

Кожного року 2 червня звик отримувати від тебе телефонний дзвінок з привітаннями, оскільки у цей день у мене День народження. В цьому році ти не зателефонував. Можливо, образився за мій виступ на засіданні Львівської міської ради, де я висловив щире здивування твоїй пасивності у сприянні подоланню наслідків кризи, що була спричинена пандемією коронавірусу. Я справді сподівався, що ти хоч раз запросиш мене як депутата від Львова на зустріч, де ми обговоримо, як повернути місту реверсну дотацію у час, коли скорочуються робочі місця та закриваються бізнеси. Нам потрібно припинити закупівлю електротранспорту в Білорусії, коли такі прекрасні машини виробляє концерн "Електрон" тощо. Я не хотів тебе образити, хотів лише, щоб наше місто з бандитського будівельного майданчика справді почало перетворюватися на центр Європи. Я розумію, що ти вже звик так хазяйнувати. Настав час змінювати звички. Настав час ставати прозорим і відкритим для містян.

Мабуть, через небажання змін отримав я вчора від тебе замість привітання публікацію на твоєму родинному сайті Zaxid.net статті директора департаменту твоєї адміністрації Євгена Бойка, який, чомусь, порівнює підпал церкви у Вашингтоні з моєю законодавчою ініціативою.

У чому суть законодавчої ініціативи 2693-2, де я є одним з співавторів?
...
Розумію, Андрію, що ти боїшся прямо сказати про те, що хотів би, мабуть, виступів артистів країни-агресора у Львові і не хотів би показати суспільству, за які кошти фінансуються твої пропагандистські медіа. А саме ці пункти ми вимагали додати до проєкту "Слуг". Все інше було зареєстровано ними давно, але не викликало і зараз не викликає твоєї уваги.
...
Але тебе, думаю, хвилює не це, а те, що наш законопроект вимагає повідомляти суспільству, хто і з якою метою фінансує засоби масової інформації твоєї родини. І тоді тобі доведеться пояснити, чому, наприклад, один з найбільших забудовників Львова – корпорація "Ріел" – рекламується лише на ваших родинних телеканалі, радіо і сайті. Також треба пояснити, якого милого лише в цьому році твої медіа отримали через рекламні агентства тільки від цього одного забудовника, як показує моніторинг, десятки мільйонів гривень. Я розумію, що корупційно роздавати міську землю забудовникам, проти яких порушені десятки кримінальних справ за те, щоб вони не просто носили хабарі в валізах або перераховували їх на офшори, а й фінансували пропагандистські медіа, вигідна і політично корисна справа. І не дивно, що основним "спонсором" ЗМІ твоєї родини є компанія, що належить особам, які підтримують партію влади – "Слуга народу". Але у Львові більше так не буде. Досить думати про себе і використовувати старі та брудні піар-технології. Це більше не працює
https://espreso.tv/article/2020/06/02/v ... _korupciyu
V2
4
 
Повідомлень: 8270
З нами з: 03.07.09
Подякував: 294 раз.
Подякували: 1361 раз.
 
Профіль
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 05 чер, 2020 21:58

  Coder написав:
  athena1 написав:Ніколи за нього не голосував, бо знаю давно і знайомий, але цього разу напевно вперше проголосую. Якщо не буде достойноі альтернативи. Вони за останні роки трохи почали виправлятися в плані розвитку транспортую. Хоча дуже повільно, але хоч так.
А хто ще йде з адекватних?


Чесно кажучи, дуже сумно все. Я симпатизую Ярославу Рущишину. Особисто його не знаю, але:
- маю з ним багато спільних знайомих в львівских бізнес-колах, і вони дуже добре про нього відгукуються
- як на мене, він має хороший послужний список, багато речей, які він робить та/або підтримує зі мною резонують (зокрема, УКУ, LvBS, взагалі, його позиція щодо освіти)
- виглядає так, що витримав перевірку Верховною Радою, на відміну від Арахамії, з яким знайомий особисто, який був чи не єдиною людиною, хто дарував надію, що "слуги народу" зможуть щось змінити на краще, за якого я вболівав, але... не так сталося як гадалося.
Мені здається було б класно, як би Рущишин став "нашим Блумбергом", але шансів в нього майже немає. :(

https://zaxid.net/sotsiologi_oprilyudnili_svizhi_reytingi_kandidativ_u_meri_lvova_n1498778

По Садовому в мене "смешанные чувства". З одного боку, ніби вистачає плюсів: ремонти вулиць, поступове вирішення транспортної проблеми, та й, в принципі, розробка/підтримка стратегії розвитку міста (туризм + ІТ). З іншого боку, перетворення Львова на менше комфортне для життя місто (відсутність генплану, безпринципність в земельних питаннях, бездумна забудова і багато чого ще) - це дуже великий мінус для мене :(

Кошулинський - є моменти, за які я його поважаю, але з огляду на дії Свободи в ЛМР останні роки - ні (Львів мав гарні шанси на вирішення транспортної проблеми ще в 2012, і зараз смуги для руху громадського транспорту сприймалися б водіями не так болісно, та й машин могло би бути набагато менше, але... маємо те, що маємо).

Синютка - тут вже написали про землю біля Наварії, плюс його позиція під час сміття-gate'у 2016 - якщо ти ставиш політичні інтереси вище інтересів містян - на вихід.

Юринець - при тому, що я за неї голосував в ВР, ну не бачу я її мером міста.

Васюник - популістів (безкоштовний транспорт) ігноруємо.

Добродомов - не готовий аргументувати фактами, але він в мене в чорному списку, я вже точно не пам'ятаю за що, але це не поодинокі випадки.

Москаленко - він приємний в спілкуванні, сприяє правильним (з моєї точки зору) ініціативам, але "хороший парень - не профессия", на разі, я не бачу його як самостійну фігуру.

Козловський/Квурт - якщо до слуг народу в країні додасться ще ось це у Львові, то для мене це стане дуже сильним стимулом до еміграції :(

Шикарний аналіз!
Якщо Рушишин буде балотуватися, то я за нього однозначно. Мав при ємність бути з ним в одній компаніі і він дійсно дуже достойна людина.
Добродомов - бот.
Все решта - майже в десятку.
Синютка-теж не погана кандидатура, але пов'язаний можливо оточенням. Хоча...
athena1
 
Повідомлень: 2207
З нами з: 18.12.08
Подякував: 91 раз.
Подякували: 279 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 05 чер, 2020 22:11

  jump написав:
  athena1 написав:Ніколи за нього не голосував, бо знаю давно і знайомий, але цього разу напевно вперше проголосую. Якщо не буде достойноі альтернативи. Вони за останні роки трохи почали виправлятися в плані розвитку транспортую.Хоча дуже повільно , але хоч так.
А хто ще йде з адекватних?
Може я неуважно вивчаю питання.
І ще. Зараз в ЛМР не знати хто пролізе. Козловський і його люди щось не подобаються. А вони - точно тут і Стрийський парк забудують...


сама єлейно-гидотна пика хруня викликає шалену відразу з одного лише погляду
вишиванка, складені перед животом руки, вумні слова, траскання господарника перед лохторатом, купівля суддів та прокурорів квартирами, отриманими від забудовників в обмін на узаконення будь-яких порушень...

Серіал Райські кущі

Новий сезон передвиборчого серіалу Андрія Садового.
https://varianty.lviv.ua/71928-serial-raiski-kushchi

Нажаль як завжди мусимо голосувати за кращого з гірших
Синютка - альтернатива ніби непогана, але в його фракціі буде "Авалон-Перісхілтон" (
Якщо піде Рущишин, то це для Львова шикарний варіант
Шкода, що більшість львівців скажуть, що Голос ніц не показав і будуть вірити усяким фейкам.
Але це шанс для Львова.
Може тоді передумаю продавати одну з хат!
athena1
 
Повідомлень: 2207
З нами з: 18.12.08
Подякував: 91 раз.
Подякували: 279 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 06 чер, 2020 08:10

  V2 написав:І тоді тобі доведеться пояснити, чому, наприклад, один з найбільших забудовників Львова – корпорація "Ріел" – рекламується лише на ваших родинних телеканалі, радіо і сайті. Також треба пояснити, якого милого лише в цьому році твої медіа отримали через рекламні агентства тільки від цього одного забудовника, як показує моніторинг, десятки мільйонів гривень.


Прогулянка ЖК Велика Бртанія 3-4 черга : тріщини з 1 по останній поверх, дири в стінах замість ревізійних дверцят, сморід каналізації, вікна затікають, пліснява, стіни не оштукатурено перед фарбуванням, плитка тримається на соплях, світильники не світять і т.д. - СПРАВЖНІ БРИТАНСЬКІ ТРАДИЦІЇ від РІЕЛ :lol: . Словом, хата-мазанка з підручних матеріалів. І це лише вершина айсбергу. Дивіться самі: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
jump
 
Повідомлень: 4200
З нами з: 18.08.09
Подякував: 102 раз.
Подякували: 1267 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 07 чер, 2020 14:50

Так дешевій, чи дорожай? ;)

  jump написав:час пандемії попит на нове житло в Україні катастрофічно впав. За даними забудовників, за два місяці карантину найбільше зниження продажів, наприклад у Києві, спостерігалося в сегменті економ-класу і досягло 90% від рівня лютого.

А в нашому місті Лева, хтось може мені показати хоч три об'єкта(не взадуп'ї), які хоч трохи здешевшали?
Є на них графіки, чи скріни колишніх цін і теперішніх?
Тицьніть мене носом на такі варіанти?!
Долярчик
Аватар користувача
 
Заблокований
Повідомлень: 9719
З нами з: 19.10.15
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 09 чер, 2020 11:49

  jump написав:
  V2 написав:І тоді тобі доведеться пояснити, чому, наприклад, один з найбільших забудовників Львова – корпорація "Ріел" – рекламується лише на ваших родинних телеканалі, радіо і сайті.


Прогулянка ЖК Велика Бртанія 3-4 черга : тріщини з 1 по останній поверх, дири в стінах замість ревізійних дверцят, сморід каналізації, вікна затікають, пліснява, стіни не оштукатурено перед фарбуванням, плитка тримається на соплях, світильники не світять і т.д. - СПРАВЖНІ БРИТАНСЬКІ ТРАДИЦІЇ від РІЕЛ :lol: . Словом, хата-мазанка з підручних матеріалів. І це лише вершина айсбергу. Дивіться самі: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

В Києві у бюджетних новобудів - якість така ж сама. Плюс довгобуди. Проте нарот купляє - "тому що дешево". :oops:
Frant
Аватар користувача
 
Повідомлень: 23792
З нами з: 12.09.11
Подякував: 1654 раз.
Подякували: 2533 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 09 чер, 2020 15:41

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Нє, ну справді країна чудес!
Забудовники цінники спускати не хочуть!
А за що вони живуть?
Їсти не хочуть?
Сосали ж чупса 2 місяці і що, далі вирішили сосати, а не продавати?
Чи якісь барани реально зараз щось купують? :shock:

Ще ж другу хвилю на осінь обіцяють - то хто хоче зараз тратитись по дурних цінниках??? :mrgreen:
Долярчик
Аватар користувача
 
Заблокований
Повідомлень: 9719
З нами з: 19.10.15
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Вів 09 чер, 2020 15:54

  Долярчик написав:Нє, ну справді країна чудес!
Забудовники цінники спускати не хочуть!
А за що вони живуть?
Їсти не хочуть?
Сосали ж чупса 2 місяці і що, далі вирішили сосати, а не продавати?
Чи якісь барани реально зараз щось купують? :shock:

Ще ж другу хвилю на осінь обіцяють - то хто хоче зараз тратитись по дурних цінниках??? :mrgreen:

Та сама піраміда, що створюється на макроуровні. Переддефолтний стан, але ставки підвищують, намагаючися урвати куш. Зараз пилососять гроші тих, хто зістрибнув з депозитів і важає, що вклавши в бетон, матиме на хліб з маслом, та принаймні, якщо не збільшить, то збереже стартову суму. Чисто спекулятивний капітал. Коли випотрошать всі заначки, то все завалиться к єдрєнє фенє. Нема кому буде тут орендувати, бо всі закордон ломануться. Купляти зараз можна лише для себе, а не задля інвестицій. А реальність такова, що купують не для себе, а щоб приткнути гроші.

Справедливості заради, слід зауважити, що ця піраміда може будуватися досить тривалий час. І можливо, найспритніші можуть зистрибнути з профітом. :) Будь яка інвестиція, це завжди ризик. А в дефолтній країні, це суперризик. Але ставки ж смачні. От і преться спекулятивний капітал, очікуючи шалених сверхприбутків.
Козак-характерник
2
 
Повідомлень: 30188
З нами з: 09.10.12
Подякував: 2184 раз.
Подякували: 2287 раз.
 
Профіль
  #<1 ... 513514515516517 ... 999>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Bolt і 4 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
24715 16515022
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 29 бер, 2024 06:20
Frant
Інвестуємо в нерухомість закордоном 1 ... 876, 877, 878
Anonymous » Вів 02 чер, 2009 09:24
8771 6902496
Переглянути останнє повідомлення
Чет 28 бер, 2024 21:36
akurt
548 213826
Переглянути останнє повідомлення
Вів 06 лют, 2024 23:32
zerocool
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама