Українці зможуть використовувати цифрові паспорти...
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Верховна Рада в першому читанні ухвалила законопроєкт, яким дозволяється використання цифрових паспортів нарівні з паперовими. ID- картками сьогодні можуть користуватися приблизно 5 млн українців, а закордонним паспортом у смартфоні — до 16 млн.
Стою на кассе, передо мною два подростка тычут кассирше смартфон с типа паспортом для покупки пива. А что, так можно было? - одумал я, когда в мое время не было цифровых паспортов и фотошопа.
p_a_l написав:Стою на кассе, передо мною два подростка тычут кассирше смартфон с типа паспортом для покупки пива. А что, так можно было? - одумал я, когда в мое время не было цифровых паспортов и фотошопа.
Если что -- цифровой паспорт -- это не картинка на экране...
p_a_l написав:Стою на кассе, передо мною два подростка тычут кассирше смартфон с типа паспортом для покупки пива. А что, так можно было? - одумал я, когда в мое время не было цифровых паспортов и фотошопа.
Для кассира не имеет значения.
Нормальный цифровой паспорт вообще не должен был выглядеть как картинка иммитирующая страницу бумажного.
Для кассира не имеет значения.
Нормальный цифровой паспорт вообще не должен был выглядеть как картинка иммитирующая страницу бумажного.