Політичні дискусії

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
  #<1 ... 73057306730773087309 ... 7852>
Повідомлення Додано: Чет 10 чер, 2021 22:01


Обісралися бігуси.
Schmit
 
Повідомлень: 4290
З нами з: 08.09.09
Подякував: 82 раз.
Подякували: 275 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 10 чер, 2021 22:40

  Schmit написав:

Ну от дійсно я не розумію, як таке! можна казати да ще з такою інтонацією?!
Тобто агресор-рашка спеціально зробила ситуацію з порожніми складами вугілля, як енергетичну блокаду, щоб...
Але ж цей ворог спокійнісінько дозволив закупляти на непідконтрольних теріторіях вугілля.
Для чого?))
Щоб спаплюжити свою ж енергетичну блокаду, спростувати ж свою задумку, свій елемент гібридної війни?!
Щоб допогти Україні, ПАПу з урядом та українцям?!

А також про спецоперацію)) по вивезенню 4,5 млрд. грн. готівки з Криму.

Ну ж навне, що такі дії можуть бути тільки результатом домовленостей.
Мабуть між бойовиками та підприємствами з рахунками на підконтрольній території; між банкірами кримських окупантів та НБУ))) (сарказм).
Чи вище...

Ну за кого Гетьман має слухачів-пересічних? І як після цього йому вірити-то?

З.и.
Конгеніально -- стратегічна! задумка ворога по дестабілізації стану в країні за допомогою енергоблокади знешкоджується простим рішенням закупати на підконтрольних ворогу територіях енергоресурси. Ще й рахунки цих підприємств на підконтрольній території.
Якесь шапіто. Сенсанційне.
detroytred
 
Заблокований
Повідомлень: 28245
З нами з: 23.02.09
Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3229 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 10 чер, 2021 23:23

  Hotab написав:Какое ж ты недалёкое. Ты думаешь в части не приходят МСБВ (военный)??
Чтоб он стал МСБ, его завод Моторсич просто обновил по авиаонике поставил новые моторы да и все. Но от этого ресурса фюзеляжа у него не добавилось. А это основное. Гроб был, гроб и остался.
И да, ты конечно один понимаешь в абревиатуре МСБ, но я все равно тебе подскажу,вдруг ты не знаешь :lol: , но МСБ относится к Ми-8. Модернизация МИ24 проходила с абревиатурой ПУ, ПУ1, ПУ2.
Ты же тут про экспорт Ми-24 пел? Да ещё "В-ки". Там налета уже было докуя и больше. В Украине в армии нет "В-к" в строю. Они все стоят гробами на стоянках.
Открой гугл карту, найди аэрлпорт Херсон и рядом вертодром военный. Самая ближняя стоянка к аэропорту - это все гробы МИ24В. Такие в каждой части есть. Они , повторяю,никогда не поднимется воздух. Но если чурки купят, то почему нет.

Чел называющий себя вертолетчиком не знает, что МС в ходе ремонта делает продление и по фюзеляжу. :D
Я смотрю ты в вику полез за аббревиатурами, но там этого нет )))
Открою тебе тайну, ПУ это для нашей армии, которые кроме МС модернизации проходили модернизацию и на Авиаконе, а МСБ только на МС и под этой аббревиатурой шли на экспорт, экспортером выступал МС. И эти вертолеты там летают.
  Hotab написав:Конечно не мог при том финансировании. Воевал с теми,кто есть. С сырыми. От этого его заслуга только больше.

я так и не услышал про перемоги Кривоноса.
  Hotab написав:Условно готовыми можно было назвать спецов Альфа (СБУ). Их было очень мало. Им доручали самые ответственные задачи, города брать не их функция.
Ещё некоторое количество действительно готовых спецов взяло под контроль самые важные объекты в стране: мосты, аэродромы и т.д (не так они "взяли", как научили и организовали собственные силы авиабригад). Потому что авиационные командиры понятия не имели,как оборонять аэродром,какие сектора самые опасные. Это тоже легло на плечи немногочисленного спецназа. Брать города,как хочет диванный воЕн Димка, ясен пень не было их.

Штурм Краматорского аэропорта отбили как раз бойцы авиационной комендатуры и лишь потом там появился спецназ.
  Hotab написав:Кто и где эти тысячи обстреливал? :shock:
В практике воинских частей стало дать пострелять перед присягой (без этого нельзя присягать) и на многие годы забыть о стрельбах.

Воен не знает, что ВСУ повоевали в Ираке и брали участие во многих миротворческих операциях.
  Hotab написав:Дима, мамкина ты черешня, учи уроки. Утомил уже. От того, что ты ржешь как дурачок твои сказки все равно не станут истиной.

Уже подутомило постоянно тебя макать, не в теме так не спорь с теми кто в теме.
unicdima
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2757
З нами з: 10.06.19
Подякував: 105 раз.
Подякували: 187 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 10 чер, 2021 23:46

Re: Політичні дискусії

  unicdima написав:МС в ходе ремонта делает продление и по фюзеляжу.

О боги. Усыпите его. Для кого продлевают?? Для черных - пожалуйста. Целые стоянки забитые фюзеляжами на аэродромах Чернобанвки, Броды, Н.Калинова, ничего не продлевается никем, используют как доноры, потому что списаны в утиль эти "В"-ки, а у Димки продлевает Моторсич. И кто на них полетит? Чернокожий - пусть летит. В Украине, повторюсь, ни один Ми-24В не летает и не полетит. Потому черным - да. Продали как металлом. Но продлить то, что нельзя продлить - это не подпишет никто. В случае чего - тюрьма подписавшему.
И да, как бы не именно на этих"В-ках" и мне предлагали недавно полетать в черную. Понимаешь, почему "в черную"?? Потому что и машины "серые", "их там нет!" . На официальных ресурсных машинах "гуси " не летают.
И эти вертолеты там летают.

Та пусть летают . "В"-ки по всей Африке летают. Только где ты тут проблему для Украины увидел? У нас много лет как не летают и не полетят. Нет ресурса.

я так и не услышал про перемоги Кривоноса



Что там у нас с картой земель отданных Петром?

Штурм Краматорского аэропорта отбили как раз бойцы авиационной комендатуры и лишь потом там появился спецназ.



И шо? Зашли через КПП непонятно кто, по ним начали стрелять, они ушли.
Пришли спецы, расставили блоки на въезде, выкопали траншеи по периметру, организовали нормальную оборону. К чему ты это снова поешь?


Воен не знает, что ВСУ повоевали в Ираке и брали участие во многих миротворческих операциях


Да ты реально больненький. Какой ещё Ирак??
1. В Ираке была солянка со всех частей Украины. После прибытия из контингента они разъезжались по всем частям Украины. И даже статистику никто не вел, кто там где, и естественно с началом войны никто их не искал по всем частям.
2. Вывели в 2005 году тот Ирак. С такой дикой текучкой контрактников в армии, к 2014-му их осталось единицы, и те вовсе не в спецназе.

Это надо быть ну просто невменяемым, говорить,что к войне у нас были тысячи обстрелянные в Ираке.
Я уже не говорю о задачах тех наших сил в Ираке. Ты недалёкий думаешь они города штурмом брали там?? В чем они обстреляны?? На колонну из засады на них напали, вот и весь "обстрелянные".

Уже подутомило постоянно тебя макать,

Да ты просто от бога макатель. :D

Ну если с продажей металлолома черным разобрались,вернёмся к Петру, "оставившем миллионы людей и территории". Что там у нас? Сделал домашнее задание?

Или отправим тебя в педоуголок пробалоливших пистунов и оставим в покое?
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 10 чер, 2021 23:59, всього редагувалось 2 разів.
Hotab
 
Повідомлень: 12012
З нами з: 15.02.09
Подякував: 358 раз.
Подякували: 2214 раз.
 
Профіль
1
2
1
Повідомлення Додано: П'ят 11 чер, 2021 00:10

  Hotab написав:О боги. Усыпите его. Для кого продлевают?? Для черных - пожалуйста. Целые стоянки забитые фюзеляжами на аэродромах Чернобанвки, Броды, Н.Калинова, ничего не продлевается никем, а у Димки продлевает Моторсич. И кто на них полетит? Чернокожий - пусть летит. В Украине, повторюсь, ни один Ми-24В не летает и не полетит. Потому черным - да. Продали как металлом. Но продлить то, что нельзя продлить - это не подпишет никто. В случае чего - тюрьма подписавшему.

Ми-8МСБ летают и в ВСУ и НГ и многие из них делали из таких же стояночных. Так что не парь мозг своими сказками.
  Hotab написав:И шо? Зашли через КПП непонятно кто, по ним начали стрелять, они ушли.
Пришли спецы, расставили блоки на въезде, выкопали траншеи по периметру, организовали нормальную оборону. К чему ты это снова поешь?

А то что это стандартная система обороны и не надо быть спецназером чтоб копать окопы.
  Hotab написав:Да ты реально больненький. Какой ещё Ирак??
1. В Ираке была солянка со всех частей Украины. После прибытия из контингента они разъезжались по всем частям Украины. И даже статистику никто не вел, кто там где, и естественно с началом войны никто их не искал по всем частям.
2. Вывели в 2005 году тот Ирак. С такой дикой текучкой контрактников в армии, к 2014-му их осталось единицы, и те вовсе не в спецназе.

Это надо быть ну просто невменяемым, говорить,что к войне у нас были тысячи обстрелянные в Ираке.

У меня знакомый Ирак прошел и по всей Африке поездил, так его удивило, что никого из них не призывали, а тут какой-то Hotab втирает, что это чушь. Это бесценный опыт, но муженковскому генштабу он был не нужен и они призывали тех кто и автомата раньше не держал.
unicdima
Аватар користувача
 
Повідомлень: 2757
З нами з: 10.06.19
Подякував: 105 раз.
Подякували: 187 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 11 чер, 2021 00:20

Re: Політичні дискусії

  unicdima написав:Ми-8МСБ летают и в ВСУ и НГ и многие из них делали из таких же стояночных.


Их до сих пор делают, если "стояночный" с ресурсом. Ми-24В без ресурса, давно. Что тебе не ясно?? Читай шевеля губами: давно в Украине "В-ки" не поднимались в небо. Как и "К-ки".

Так что не парь мозг

Там у тебя нечему запариваться. Рассказы беженцев - это слишком мало наполнения, чтобы называть это мозгом.

меня знакомый Ирак прошел и по всей Африке поездил

Кем он поездил?? Черным наемником? Ну может что-то и умел. Только не вел и не ведёт сейчас (при твоём Наполеоне) никто учёт черных наемников. Запрещено наемничество. Почему твой главком не ведёт?? Ладно Муженко плохой, а чё твой не ведёт?? И сколько их таких? Единицы??

А если он "покатался по Африкам" официально в составе миротворческих миссий Украины, то нет там никакой пользы (был яв этих миссиях) . Не выполнялись обычными контрачами ни огневые задачи,ни какие бы то ни было другие, связанные с риском. Только лётчики летали и применяли оружие. Контрач стоял на вышке на заборе. Ну или на водовозке ездил. Но уж точно не стрелял. И по нему не стреляли.
Весь дискомфорт его заключался в том, что черные дети целыми днями надоедали ему и просили еду. Вот и весь его "обстрелянный" опыт.
А, ну да, перед Африкой он пострелял из автомата в мишень. Точно,это выгодно его отличает. Прям сппцназером стал!!
Ещё найдешь нам обстрелянные тысячи, или угомонился?

Что там по Петру? В педоуголок тебя оформляем? За неподтвержденнве дерьмовбросы.
Hotab
 
Повідомлень: 12012
З нами з: 15.02.09
Подякував: 358 раз.
Подякували: 2214 раз.
 
Профіль
1
2
1
Повідомлення Додано: П'ят 11 чер, 2021 05:25

  Schmit написав:
Обісралися бігуси.

Шикарно підлизується до Байдена, наче від це відео буде дивитись :lol:
Ukrainian
Аватар користувача
 
Повідомлень: 11879
З нами з: 18.06.08
Подякував: 55 раз.
Подякували: 775 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: П'ят 11 чер, 2021 08:33

  detroytred написав:Ну от дійсно я не розумію, як таке! можна казати да ще з такою інтонацією?!
Тобто агресор-рашка спеціально зробила ситуацію з порожніми складами вугілля, як енергетичну блокаду, щоб...
Але ж цей ворог спокійнісінько дозволив закупляти на непідконтрольних теріторіях вугілля.
Для чого?))
Щоб спаплюжити свою ж енергетичну блокаду, спростувати ж свою задумку, свій елемент гібридної війни?!
Щоб допогти Україні, ПАПу з урядом та українцям?!

А також про спецоперацію)) по вивезенню 4,5 млрд. грн. готівки з Криму.

Ну ж навне, що такі дії можуть бути тільки результатом домовленостей.
Мабуть між бойовиками та підприємствами з рахунками на підконтрольній території; між банкірами кримських окупантів та НБУ))) (сарказм).
Чи вище...

Ну за кого Гетьман має слухачів-пересічних? І як після цього йому вірити-то?

З.и.
Конгеніально -- стратегічна! задумка ворога по дестабілізації стану в країні за допомогою енергоблокади знешкоджується простим рішенням закупати на підконтрольних ворогу територіях енергоресурси. Ще й рахунки цих підприємств на підконтрольній території.
Якесь шапіто. Сенсанційне.

Повторюсь, гібридна війна вимагає гібридних дій, тим більше в тій ситуації, в якій опинилася країна після овочів. Не все там може виглядати красиво і героїчно, як у кіно – таке життя. Хто там з ким домовлявся, які були спецоперації та їх деталі - достеменно нам не відомо.
Але знаємо результати: алчевської катастрофи по всій країні у 2014 не сталося, пільговий тариф на електроенергію не відмінили, а пізніше Україна перестала бути залежною від поставок електроенергії з Білорусі та РФ.
Парадокс в тому, що зебобіки, вірячи фантазіям бігусів (які навіть елементарної інформації не перевірили), сильно стурбовані діями ПО у важкий для країни 2014, але зовсім не задаються запитаннями, чому зелені у благополучні 2019-2020 роки знову почали імпортувати електроенергію з північно-східного напрямку, вже після досягнення електроенергетичної незалежності країни, прикручуючи наші енергоблоки.
А ось що реально відбувається.
Schmit
 
Повідомлень: 4290
З нами з: 08.09.09
Подякував: 82 раз.
Подякували: 275 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 11 чер, 2021 09:59

  Ukrainian написав:
  Schmit написав:добитись того, щоб союзники таки послали Україну на три веселі букви та офіційно залишили без підтримки.

А союзники Україну і так посилають уже 13 й рік, торочачи про політику відкритих дверей але при цьому навіть пдч не дали за 13 ть років.
Підтримкою те що вони роблять назвати важко. Зняття санкцій з ПП-2 це підтримка? Списані човни та хамери це підтримка ? Якщо хоче те справді дізнатись про підтримку дивіться на Ізраїль який отримує щорічно 3.5 млрд дол від США разом з сучасною зброєю на шару, а не списаний непотріб який сунуть Україні під виглядом допомоги.

"Союзники" думають в першу чергу про себе. Що є абсолютно логічним. ВСІ в першу чергу думають про себе.
Особливих воєнних загроз у них немає. Путін не повний ідіот - на НАТО не нападе. Казочки що "Україна захищає Захід від Путіна" - це тільки казочки.
Тому не потрібно впадати в крайнощі - не потрібно перебільшувати їх допомогу, але і не потрібно казати що вони зовсім не допомагають.
Ізраїль. Ну Україна не Ізраїль. Лобістів Ізраїля на Заході тьма і вони дуже впливові.
*Наприклад Польща в 39. Союзники(офіційні союзники по договору!) формально війну об'явили, але реально ж не воювали. А почали воювати коли Рейх напав на них.
andrijk777
Аватар користувача
 
Повідомлень: 5206
З нами з: 11.11.14
Подякував: 190 раз.
Подякували: 285 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 11 чер, 2021 11:34

Re: Політичні дискусії

  detroytred написав:Ну от дійсно я не розумію, як таке! можна казати да ще з такою інтонацією?!
Тобто агресор-рашка спеціально зробила ситуацію з порожніми складами вугілля, як енергетичну блокаду, щоб...
Але ж цей ворог спокійнісінько дозволив закупляти на непідконтрольних теріторіях вугілля.
Для чого?))
Щоб спаплюжити свою ж енергетичну блокаду, спростувати ж свою задумку, свій елемент гібридної війни?!
Щоб допогти Україні, ПАПу з урядом та українцям?!
1 Дивуватись що ворог,який зробив перших осіб України(Президента,Премєра,Голову СБУ,Міністра оборони,голову МВС і так далі)- зрадниками України - створив умови коли вугільні склади на території яка була найбільшнашпигованою проросійськими настроями-стали пустими...
Може тільки неадекват
2 Після того ,як виявилось що Україна витримала перший удар ,а пару мільйонів ОРДЛОВців треба годувати й так з дірявого бюджету педерації - дивуватись що пуйло дозволило продавати Україні вугілля з ордло - може тільки примітив...
3 У нас був ще один приклад,який Порошенкові закидали як зрада - поставки електроенергії в Крим....
От тільки ніхто не згадує,що ту кількість енергії яку ми поставляли в Крим - педереційники нам повертали поставками енергії які ми отримували в Харків з педерації...
І йшло змагання
Хто швидше - педереційники протягнуть подовжувач з Кубані до Криму, чи ми прокладемо ЛЕП з Рівенської АЕС до Києва.
Ми встигли на 2 місяці швидше..і як тільки з Рівного пішла енергія до Києва,а енергія яку до цього використовувалась в Києві - пішла до Харкова, так відразу якісь непідконтрольні Україні нацики :D, поломали ЛЕП з південноукраїнської АЕС до Криму, і при чому так поломали ,що їх оточили наші військові і не дали можливість бригадам електромонтерів до цих опор добратись....


Тому висновок здається від Ходжі Насретдіна чи Омар Хаяма.
Будь який дурень,задасть стільки запитань,що й сто мудреців не дадуть на них відповіді... ТМ(с)

Таким чином
Якщо хочеться поговорити про складні речі - не варто їх спрощувати до повного примітивізму..
Адже
Дявол криється в деталях.
budivelnik
Аватар користувача
 
Заблокований
Повідомлень: 27408
З нами з: 15.01.09
Подякував: 278 раз.
Подякували: 2942 раз.
 
Профіль
1
  #<1 ... 73057306730773087309 ... 7852>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама