Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 34403441344234433444 ... 7406>
Повідомлення Додано: П'ят 03 лют, 2023 09:42

Re: Напад росії і білорусі на Україну

vitaliian написав:23 января генерал свр писал такое
...
На выходных Путин провел ряд консультаций с людьми из ближнего окружения. Темой для обсуждения стали "мирные предложения", переданные через неформальные каналы от руководства влиятельной страны-посредника президенту России. Суть предложений сводится к тому, что Путину предлагают вывести войска на границы 23 февраля 2022 года. Далее, в течение семи лет переходной период передачи Крыма Украине, ЛДНР в территориях на 23 февраля 2022 года остаются под контролем России от семи до десяти лет без формального признания этих территорий российскими со стороны большинства стран, после чего статус этих территорий должен быть урегулирован с Украиной. Демилитаризованная зона границы с Украиной со стороны России и Республики Беларусь, а также передача военных преступников и выплаты компенсаций Украине, также в предложениях. Для "сохранения лица", Путину предложили после вывода войск на границы по состоянию на вечер 23 февраля 2022 года, отсрочку на один год с реализацией остальных решений. Предполагается, что президент России сможет объявить это "победой", что позволит ему или "преемнику" избраться президентом не позднее марта 2024 года. Украине при этом гарантировано вступление в НАТО летом 2024 года. Посредниками готовы выступать семь стран-гарантов. Эти предложения пока НЕ поступали украинской стороне, посредники ждут ответа со стороны Путина. Президента России предупредили, что в случае отказа Украине будет поставлено всё необходимое вооружение для разгрома российских войск на всей территории Украины в границах декабря 1991 года. https://t.me/generalsvr/1374

.
а сегодня Бабель написал такое
Джерела видання серед німецьких політиків розповіли, що в середині січня президент США Джо Байден доручив очільнику ЦРУ Вільяму Бернсу відвідати Київ та Москву і оцінити їхню готовність до перемовин. План був простий: території в обмін на мир. Росія нібито мала отримати близько 20% територій України і завершити війну. Обидві країни відмовилися. Україна не захотіла віддавати території, а в росії вважають, що в довгостроковій перспективі зможуть перемогти у війні та окупувати ще більше територій.
https://t.me/babel/27703

Донецкая + Луганская обл. чуть меньше 10 % с Крымом примерно 15% с Херсонской примерно 20%

То есть (если то что пишут правда) им предложили отойти с Запорожской области.
ЦРУ и Белый дом отрицают, что США якобы предлагали Украине отказаться от части территорий ради мира.

Зампредставителя Совета нацбезопасности Белого дома Шон Девитт заявил, что сообщение швейцарской газеты Neue Zürcher Zeitung о подобной инициативе является "неточным".

В ЦРУ также назвали "абсолютно ложным" сообщение о тайной поездке главы ведомства в Москву для обсуждения мирного плана по Украине.
GALeon
Аватар користувача
 
Повідомлень: 1302
З нами з: 13.02.18
Подякував: 0 раз.
Подякували: 50 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 03 лют, 2023 10:16

Re: Напад росії і білорусі на Україну

vitaliian написав:
Путін наказав захопити Запоріжжя до березня
ТЕКСТ: ДЕМ'ЯНЧУК ОЛЬГА, 2 лютого 2023,
"Російські окупанти, що розквартирувалися навколо села Микільське і в районі у напрямку Волновахи, відверто розповідають місцевим (особливо після частування горілкою), що отримали наказ протягом лютого взяти Вугледар та Запоріжжя
  vitaliian написав:
  antey1969 написав:К примеру сейчас, по моему мнению, нас конкретно давят на Востоке и о каком-либо наступлении с нашей стороны до мая можно даже не мечтать
по моим источникам готовится Курская дуга -2 с участием нескольких десятков танковых девизий с каждой из сторон. Не случайно вдруг запад решил нам дать брони больше 300 шт с той стороны планируется до 1000 единиц, даже с Манголии тянут советскую технику. С РБ вытянули уже всё что ездило. Цель захват Запорожской области в админ. границах.

Имхо основные удары нужно ждать там и Харькову. С логистикой там ещё больше жопа, чем год назад, удары будут наноситься там, где есть ЖД сообщение. Бахмут в этом плане тупик. По этой же причине удары со стороны границы РБ маловероятны.
Путин приказал захватить Луганскую и Донецкую области до марта. Рашисты уже начинают врать о захвате территорий, - Гайдай

По словам главы ОВА, атак на Луганском направлении стало больше и туда оккупанты стягивают все больше резервов, в частности, сосредоточили много сил в Счастье. Однако из-за частой бавовны там им приходится прятать военную технику.

Рашисты заблаговременно начали говорить о захвате некоторых населенных пунктов, но эта информация - ложь. В оккупированном Северодонецке вместо коммуникаций рашисты поставили палатки, назвав их пунктами обогрева. В области также с 11 февраля отключат мобильный интернет, чтобы их позиции не сливали ВСУ.
GALeon
Аватар користувача
 
Повідомлень: 1302
З нами з: 13.02.18
Подякував: 0 раз.
Подякували: 50 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 03 лют, 2023 10:20

Укрзалізниця ліквідувала схему розкрадання дизпального🧐

Працівники Апарату директора з економічної та інформаційної безпеки АТ «Укрзалізниця» ліквідували схему розкрадання 250 тонн дизпального в локомотивному депо Одеса-Сортувальна.

У ході перевірки встановлено, що керівництво депо уклало безоплатний договір з приватною компанією на перевезення пального.

Пальне вивозили, прикриваючись зазначеним договором, як правило, у вихідні дні, але до пункту призначення воно не потрапляло. Цікаво, що за документами підрядник витрачав на перевезення пального з бази на базу дві доби, при цьому відстань між ними 40 км.

Наразі триває подальша перевірка, а фігуранти схеми звільнені з АТ «Укрзалізниця».

Всі матеріали передано до правоохоронних органів.
vitaliiangel
Аватар користувача
 
Повідомлень: 22661
З нами з: 06.04.16
Подякував: 2384 раз.
Подякували: 3349 раз.
 
Профіль
2
Повідомлення Додано: П'ят 03 лют, 2023 10:53

  vitaliian написав:
Міністерство внутрішніх справ України анонсувало створення штурмових бригад "Гвардія наступу". Вони будуть складатися з добровольців, які зараз працюють в структурах МВС - поліції, Прикордонній службі та Національній гвардії, та будуть активно залучатися у операції зі звільнення території України від окупантів.
https://www.npu.gov.ua/news/ihor-klymen ... ia-nastupu

Не знаю для чого використали поняття "анонсу". Що міністр, що СМІ.
Ці підрозділи (Азов, ,Спартан і т.д.) вже давно є і діють. Поповнюються особовим складом.
І за можливості намагаються розширитися хоч до армійських корпусів. Обмеженням виступає не відсутність анонсування їх в суспільстві, а можливість поповнення особовим складом та забезпечення озброєнням.

З таким же успіхом можна було анонсувати створення в ЗСУ 128 бригади, 93, 80 і т.д. бригад.
Закликати всіх охочих, підкреслювати наявність бойового досвіду та ін. в командирів.

Єдина відмінність тільки у оголошеній комплектації суто добровольцями. Тобто без мобілізованих. Хоча в цих підрозділах МВС так і було.
detroytred
 
Заблокований
Повідомлень: 27920
З нами з: 23.02.09
Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3241 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 03 лют, 2023 11:21

  detroytred написав:
  andrijk777 написав:
  detroytred написав:Вимкнення за графіками не мають на меті зменшити загальне споживання електроенергії кожного споживача за день, місяць чи рік. Відключення здійснюються для того, аби забезпечити баланс між виробництвом та потужністю споживання електроенергії в режимі реального часу, показником якого є частота в енергосистемі (50 герц).
https://varta1.com.ua/news/u-lvivoblene ... 60372.html

Це брэд тому що немає відповіді на просте питання - чому відключають вночі?
Мені очевидно(може я не правий) що вночі споживання найменше під час доби, тому "для балансу" вночі виключати взагалі не повинні нікого.

А якщо потужності, що є, не вистачає навіть для найменшого споживання?
Тим паче з урахуванням того, що у зв'язку з руйнуваннями засобів передачі (трансформації в данному напрямку), може бути обмежений верхній потолок передачі.

Тобто умовно макс 100 МВт, а треба мін. 120 уночі.
І будь у взагалі системі надлишок хоч у 300, то його неможливо передати.

Ви самі собі суперечите.
andrijk777
Аватар користувача
 
Повідомлень: 5196
З нами з: 11.11.14
Подякував: 190 раз.
Подякували: 285 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 03 лют, 2023 11:26

  beee написав:
andrijk777 написав:
  detroytred написав:Вимкнення за графіками не мають на меті зменшити загальне споживання електроенергії кожного споживача за день, місяць чи рік. Відключення здійснюються для того, аби забезпечити баланс між виробництвом та потужністю споживання електроенергії в режимі реального часу, показником якого є частота в енергосистемі (50 герц).
https://varta1.com.ua/news/u-lvivoblene ... 60372.html

Це брэд тому що немає відповіді на просте питання - чому відключають вночі?
Мені очевидно(може я не правий) що вночі споживання найменше під час доби, тому "для балансу" вночі виключати взагалі не повинні нікого.
Версии: проблемы с генерацией.
с передачей проблемы.
Потом с распределением.
Потом с перераспределением.
Теперь с частотой.

Скоріш за все головна проблема це бабло. До зими очевидно не підготувались як слід і тепер тупо економлять. Нам ще пощастило що зима не холодна.
andrijk777
Аватар користувача
 
Повідомлень: 5196
З нами з: 11.11.14
Подякував: 190 раз.
Подякували: 285 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 03 лют, 2023 11:32

  Ukrainian написав:
  maza5 написав:этот человек рассказывает без розовых очков.

Він з окопів це розповідає ?

5 червня 2021 року Сергія Кривоноса було звільнено з військової служби в Збройних Силах України


Хтось розповідав про дефіцит кадрів, типу не можна звільнити Резнікова за корупцію, бо нема ким замінити. Замініть от Кривоносом, але ні, це ж клятий порохобот, краще якогось тамаду чи сексологиню призначити на відповідальну посаду, зате лояльного. З таким підходом, перспективи країни туманні.
Востаннє редагувалось Schmit в П'ят 03 лют, 2023 11:47, всього редагувалось 1 раз.
Schmit
 
Повідомлень: 4222
З нами з: 08.09.09
Подякував: 79 раз.
Подякували: 275 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 03 лют, 2023 11:44

  andrijk777 написав:
  detroytred написав:
  andrijk777"[quote="5536814:detroytred написав:Вимкнення за графіками не мають на меті зменшити загальне споживання електроенергії кожного споживача за день, місяць чи рік. Відключення здійснюються для того, аби забезпечити баланс між виробництвом та потужністю споживання електроенергії в режимі реального часу, показником якого є частота в енергосистемі (50 герц).
https://varta1.com.ua/news/u-lvivoblene ... 60372.html

Це брэд тому що немає відповіді на просте питання - чому відключають вночі?
Мені очевидно(може я не правий) що вночі споживання найменше під час доби, тому "для балансу" вночі виключати взагалі не повинні нікого.[/quote
А якщо потужності, що є, не вистачає навіть для найменшого споживання?
Тим паче з урахуванням того, що у зв'язку з руйнуваннями засобів передачі (трансформації в данному напрямку), може бути обмежений верхній потолок передачі.

Тобто умовно макс 100 МВт, а треба мін. 120 уночі.
І будь у взагалі системі надлишок хоч у 300, то його неможливо передати.

Ви самі собі суперечите.

___________________________________
В чому?

Кожен окремий споживач "доганяет" своє загальне споживання, коли йому надають електрику.
Навіть коли в час найменшого загального споживання (тобто уночі) відключають не його, а когось.
detroytred
 
Заблокований
Повідомлень: 27920
З нами з: 23.02.09
Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3241 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 03 лют, 2023 11:48

  detroytred написав:Кожен окремий споживач "доганяет" своє загальне споживання, коли йому надають електрику
не совсем. У кого э. Отопление, как его можно догнать? Либо мёрзнете, либо греетесь. Разве что теплоаккумуляторы за миллион денег ставить. В остальном да, потребление смещается в те периоды когда свет есть.
vitaliiangel
Аватар користувача
 
Повідомлень: 22661
З нами з: 06.04.16
Подякував: 2384 раз.
Подякували: 3349 раз.
 
Профіль
2
Повідомлення Додано: П'ят 03 лют, 2023 11:51

  vitaliian написав:а сегодня Бабель написал такое
Джерела видання серед німецьких політиків розповіли, що в середині січня президент США Джо Байден доручив очільнику ЦРУ Вільяму Бернсу відвідати Київ та Москву і оцінити їхню готовність до перемовин. План був простий: території в обмін на мир. Росія нібито мала отримати близько 20% територій України і завершити війну. Обидві країни відмовилися. Україна не захотіла віддавати території, а в росії вважають, що в довгостроковій перспективі зможуть перемогти у війні та окупувати ще більше територій.
https://t.me/babel/27703

Донецкая + Луганская обл. чуть меньше 10 % с Крымом примерно 15% с Херсонской примерно 20%

То есть (если то что пишут правда) им предложили отойти с Запорожской области.

Як ви так рахуєте?
Зараз захоплено рівно 18%. Тобто ми ще повинні віддати 2%, тобто ще віддати усю Донецьку область.
"Шикарні" пропозиція для України. Якщо це правда(дуже сумніваюсь), то про яку перемогу України усі тилдичать?

Відмова РФ від цієї шикарної(для РФ) пропозиції також виглядає дуже странно. Відвоювати РФ ще щось звичайно може, але проблеми в економіці наростають і путін це прекрасно знає. По його сьогоднішній риториці очевидно що таку пропозицію він би прийняв.
andrijk777
Аватар користувача
 
Повідомлень: 5196
З нами з: 11.11.14
Подякував: 190 раз.
Подякували: 285 раз.
 
Профіль
  #<1 ... 34403441344234433444 ... 7406>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: холява і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
1493 178423
Переглянути останнє повідомлення
Чет 29 лют, 2024 19:24
trololo
9 17629
Переглянути останнє повідомлення
Нед 25 лют, 2024 01:01
19professor69
6076 593327
Переглянути останнє повідомлення
Пон 26 лип, 2021 12:00
Михалыч
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама