Banderlog написав: ти кричиш про злочини рашистів і? Далі шо?
Щоб все було задокументовано
Шоб потім такі, як ти не писали, що "Білорусь ще не відкривала свій повітряний простір для використання рашистами, а от як відкриють" )
))) ну і толку шо я про школу писав? Батькам ліквідованих іранських дітей від того не легше. На хід війни це не впливає. А щодо задокументовано то документуй далі, путіну в підвалі від того панічні атаки починаються .
спочатку панічні атаки, а потім чи то ампула, чи то пістолет... але не в цьому випадку - тут хіба шарфик допоможе цікаво, Кабаєва як, готується?
Стратегічний глухий кут і зрив мирних переговорів ......... без мобілізації і подальшого закручування гайок кіна не буде. Жодні 50 тисяч НРК (наземних дронів) активний фронт у 1000 км не закриють – жива піхота потрібна завжди.
Ну и когда наши форумные незламники поймут это и пойдут в армию? Или "закручивать гайки" надо только другим?
без ухилянтів ніяк ЛАД. читай уважно "без мобілізації і подальшого закручування гайок кіна не буде".
а які думки щодо стратегічного глухого кута? декларують, що навіть Іран готовий домовитися - а руські все ніяк не хочуть, висувають неприйнятні умови...
Shaman написав:то ЛАД переймався. Бандерлог агітував лише за посилення бойових дій
Кого агітував? тебе з песікотом? Я писав що бойові дії посиляться. Щодо того чи посиляться зараз в нас, то думаю що нам відповісти на обстріл києва нема чим.
а що таке відповідь за Києв? Україна й далі буде дотягатися до нафтової інраструктури Раші - "гори, гори ясно". це одна зі складових на шляху до закінчення війни.
чи ти очікуєш що дрони завітають до Москви? це теж буде...
Не дрони, а фламінги в адекватній кількості, адже їх "211 вже виготовлено, +1 щодня, +7 щодня з жовтня", а також вельми давно анонсована українська балістика.
Shaman написав:а які думки щодо стратегічного глухого кута? декларують, що навіть Іран готовий домовитися - а руські все ніяк не хочуть, висувають неприйнятні умови...
А які умови прийнтні? Кордони 91, репарації...? А що ти, не хтось, а саме ти, готовий віддати, чим готовий заплатити, щоб досягти таких умов? Ось це ключове питання, на яке повинен відповісти кожен потужник перед тим, як потужнічати.
Востаннє редагувалось Schmit в Нед 24 тра, 2026 10:59, всього редагувалось 2 разів.
Shaman написав:то ЛАД переймався. Бандерлог агітував лише за посилення бойових дій
Кого агітував? тебе з песікотом? Я писав що бойові дії посиляться. Щодо того чи посиляться зараз в нас, то думаю що нам відповісти на обстріл києва нема чим.
а що таке відповідь за Києв? Україна й далі буде дотягатися до нафтової інраструктури Раші - "гори, гори ясно". це одна зі складових на шляху до закінчення війни.
та вже ш вродь прилітало по москві пару днів тому. ну значить ніякого впливу на війну теперішній терор проти цивільних не має. Правил гри воно не міняє і до нового рівня ескалації чи деескалації не приводить.
Наверное, будет. Но такие блекауты, какие были у нас на большей части Украины, в Москве вряд ли будут. Но если даже и будут, привели наши блекауты к победе РФ? Нет. Точно так же и обстрелы Москвы не принесут победу нам. Разве что вы сможете испытать "моральное удовлетворение".
Shaman написав:а які думки щодо стратегічного глухого кута? декларують, що навіть Іран готовий домовитися - а руські все ніяк не хочуть, висувають неприйнятні умови...
А які умови прийнтні? Кордони 91, репарації...? А що ти, не хтось, а саме ти, готовий віддати, чим готовий заплатити, щоб досягти таких умов? Ось це ключове питання, на яке повинен відповісти кожен потужник перед тим, як потужнічати.
спробуємо ще з тобою. от що ти вкладаєш в слово "потужничати". а то критикани намагаються використати це слово як жупел, але не можуть пояснити, що мають на увазі.
це те, що я не пропоную домовлятися за будь-яку ціну? чи просто показую що Раша є диктаторською, але не надто сильною державиою?
що саме так збуджує зрадофілів?
й знову кордони 91, репарації - знову це пишу не я. хоча репарації будуть в тій чи іншій формі...
Banderlog написав:Кого агітував? тебе з песікотом? Я писав що бойові дії посиляться. Щодо того чи посиляться зараз в нас, то думаю що нам відповісти на обстріл києва нема чим.
Наверное, будет. Но такие блекауты, какие были у нас на большей части Украины, в Москве вряд ли будут. Но если даже и будут, привели наши блекауты к победе РФ? Нет. Точно так же и обстрелы Москвы не принесут победу нам. Разве что вы сможете испытать "моральное удовлетворение".
головне пропускаємо, обговорюємо другорядне. що ЛАД, що Бандерлог...
тиск на Рашу через руйнування нафтової інфраструктури - зараз це одне з головних завдань...
ЛАД написав:---------------------------- Shaman й про війну
Стратегічний глухий кут і зрив мирних переговорів ......... без мобілізації і подальшого закручування гайок кіна не буде. Жодні 50 тисяч НРК (наземних дронів) активний фронт у 1000 км не закриють – жива піхота потрібна завжди.
---------------------------- Ну и когда наши форумные незламники поймут это и пойдут в армию? Или "закручивать гайки" надо только другим?
без ухилянтів ніяк ЛАД. читай уважно "без мобілізації і подальшого закручування гайок кіна не буде".
Прочитал уважно. Поэтому и задал вопрос. Или нашим форумным незламникам тоже необходимо "закручування гайок"? Сами не понимают, что "жива піхота потрібна завжди"?
а які думки щодо стратегічного глухого кута? декларують, що навіть Іран готовий домовитися - а руські все ніяк не хочуть, висувають неприйнятні умови...
Иран готов. Но на каких условиях? Вы мои ночные посты с цитатами о состоянии переговоров США-Иран не читали?
Shaman написав:........ головне пропускаємо, обговорюємо другорядне. що ЛАД, що Бандерлог...
тиск на Рашу через руйнування нафтової інфраструктури - зараз це одне з головних завдань...
Ладно, не будем "про другорядне", хотя вряд ли где в Украине кроме Львова, Ужгорода и Ивано-Франковска обстрелы и блекауты воспринимаются как "другорядне". Через сколько лет руйнування нафтової інфраструктури Раша будет вынуждена хотя бы пойти на прямые переговоры с Украиной и согласиться с приемлемыми нам (и лично вам) условиями?