ЛАД написав:Shaman Понятно. Как обычно, бла-бла-бла. Высокое искусство отмазки.
ЛАД, де пропозиції? Коли ми почуваємо ВАШІ пропозиції? чи лише маскування їх відсутності накидами на інших?
й ще ЛАД - вже визнаємо, що перемовин уникає саме Раша зараз? щоб потім не розповідати, що Україна знову щось не те зробила...
Я предлагал финский вариант. Вас не устраивает: "Это капитуляция!!!" Вы не предлагаете ничего, кроме продолжения войны "пока Раша не развалится". Сроки развала, естественно, назвать не можете и не решаетесь.
P.s. О, уже развал - "це буде ПІСЛЯ" окончания войны и нашей победы. Тогда совсем не понятно, когда закончится война и каким образом.
flyman написав:"знав би прикуп жив би у Чернівцях" big69, чи як його, так і зробив після 2014, продавши пул нерухомості десь в Макієвці
мабуть "томосятник", бандерлог хоче таких під видом чужинців у концтабори катастрофа та випробування війни повинні спонукати глибоким роздумам у дусі стоїцизму та неоплатонізму, хоча б їх християнській адаптації, а народ тільки думає як ближнього москалем затаврувати і щось з цього мати
не томосятник, а "з чуйкою" в темі КРЖН свідки дорожаю цікавились чому не вибрав "вічне місто герой", то відповів в дусі: "щоб два рази не продавати" так що за Чернівці можна бути спокійним, буряти но пасаран
flyman написав:в темі КРЖН свідки дорожаю цікавились чому не вибрав "вічне місто герой", то відповів в дусі: "щоб два рази не продавати"
кросава мабуть тамошні вьєтконгівці намагалися розіп'яти за "пораженчество" Після 2019 треба було рухатися ще радикально західніше. Тут шаман у ЛАДа питався "чому закарпатець переляканий" Незрозуміло хто такий "закарпатець" - якщо я то в мене ще 160 метрів у Києві навіть нема часового вікна між турбообстрілами, щоб поїхати та хоч щось продати. Але і після війни функція Києва як центра України під великим питанням - східний напрям повністю атрофован, логістичний тупічок. Це основна причина мого смутку. Навіть якщо припустити що рф якось фантастично буде змушена на рпв, то відкриття східних транспортних коридорів без нормалізації справ я собі уявити не можу. Якщо мались на увазі справжні, тутейші закарпатці Дядя Юра з Роком, то мабуть маючи достатньо житла та безстрокову відстрочку можна якось жити.
pesikot написав:Ти перевірив політичну гілку ? Ні ? Так перевір, потім доклад напишеш )
Пропонуєш там шукати твій план порятунку України?
Тебе заклинило ? Там ти можеш пошукати за кого я був в 2019 році, щоб ти не брехав, що я за ЗЕ! )
Ну так і ти брехав, що я за ЗЕ! Визнаю, у 2019-му ти був проти Зе, але зараз чомусь віриш, що з такою недолугою владою у нас є якісь шанси на позитив — не логічно, не послідовно, ірраціонально. Хоча якщо пристроївся біля зеленого корита, тоді все зрозуміло.
pesikot написав:
Schmit написав:Так, "єто другоє".
Тобто, ти визнав, що свідомо пишеш негативні речі про Україну, не помічаючи військові злочини рашистів
"Ти перебільшуєш, Павлуша, як завжди..." Все я помічаю, і для цього зовсім не потрібно перепощувати сюди жахливі усім відомі новини. Пости "русня — гній" і т.д. також не врятують ситуацію. Потрібно думати, що робити, щоб це все зупинити, і варіантів відповіді у тебе відсутні.
ЛАД написав:Я предлагал финский вариант. Вас не устраивает: "Это капитуляция!!!"
Узгодили свою пропозицію з пуйлом? Та й фінський варіант -як би був різним... На початок війни СРСР -Фінляндія - сралін хотів перетворити Фінляндію у Фінську Демократичну Республіку
Фінляндська Демократична Республіка (ФДР) (рос. Финляндская Демократическая Республика, фін. Suomen kansanvaltainen tasavalta, швед. Demokratiska Republiken Finland) — маріонеткова держава, проголошена 1 грудня 1939 року під час радянсько-фінської війни на захопленій військами Червоної армії СРСР території Фінляндії (Карельського перешийку). Сформований у Москві маріонетковий уряд ФДР отримав назву за місцем формального проголошення ФДР — селища Терійокі — Уряд Терійокі.
Спочатку радянське керівництво планувало поширити ФДР на територію всієї Фінляндії та проголосило уряд Терійокі єдиним легітимним для укладення миру. Проте після зупинки наступу Червоної Армії, радянська дипломатія була змушена укладати мир з «буржуазним» урядом Фінляндії. В укладеному мирному договорі про ФДР вже не згадувалося.
Тобто совок уклав угоду ПІСЛЯ того як отримав по ЗУБАМ... а не в процесі отримання Поки йому фіни зуби вибивали -він гнув своє А як зрозумів що залишиться без зубів - вирішив ПОГОДИТИСЬ з ФІНСЬКИМ варіантом а не тим який хотів отримати.
До речі, щось навіть натяку не було на Українську Народно-Демократичну Республіку
тому щось казати про "фінський сценарій" - не доводится, але у ЛАДа своя альтернативна реальність )
Banderlog написав:а завершення КОЛИ? Переговори ж про мир наша влада не веде.
А рашисти хіба ведуть ?
Сьогодні вночі рашисти наглядно показали, як вони "хочуть миру" До того, показували з 11 травня
Але у тебе інша реальність )
яка реальність? Ракети закінчуються в раші? Реальність одна - воюєм наступні 3 роки, а там ПОБАЧИМ..., виборів не буде, український народ незламний, ракетами його не залякати. Скоро блекаут в москві... Шось не так? А те що по Києву прилетіло, ну буває, війна. По харкову по херсону по одесі запоріжжі щодня прилітає тож чорт і куди. Так що Без паніки, Верховний Лідер не постраждав. Боротьба триває
pesikot написав:Тебе заклинило ? Там ти можеш пошукати за кого я був в 2019 році, щоб ти не брехав, що я за ЗЕ! )
Ну так і ти брехав, що я за ЗЕ! Визнаю, у 2019-му ти був проти Зе, але зараз чомусь віриш, що з такою недолугою владою у нас є якісь шанси на позитив — не логічно, не послідовно, ірраціонально. Хоча якщо пристроївся біля зеленого корита, тоді все зрозуміло.
Ти на форумі пропав десь в 2017 році, потім з"явився в 2019 році вже з критикою ЗЕ!, після перемоги ЗЕ!
Чого ж мовчав до того ? Що заважало ?
Schmit написав:
pesikot написав:
Schmit написав:Так, "єто другоє".
Тобто, ти визнав, що свідомо пишеш негативні речі про Україну, не помічаючи військові злочини рашистів
"Ти перебільшуєш, Павлуша, як завжди..." Все я помічаю, і для цього зовсім не потрібно перепощувати сюди жахливі усім відомі новини. Пости "русня — гній" і т.д. також не врятують ситуацію. Потрібно думати, що робити, щоб це все зупинити, і варіантів відповіді у тебе відсутні.
Ти хіба думаєш ?
Ти лише бекаеш и мекаеш, коли не пропонуеш примарні "плани миру" під соусом турботи про державу
stm написав:Яка вартість обстрілу? Який вихлоп? Медичні працівники і шкільні вчителі вже декілька місяців не отримують зп по регіонах оркостану.
Да вообще пофіг. Вже до міст долітають оптоволоконні дрони! А якась доярака не отримала зп, то з'їсть те що виросло на огороді. Для регіонів ЗП - це додаток на життя!
На 5му! році до сих пір немає балістики. Якщо їх не взмозі зробити поточний янелох, він має покинути посаду вже ДАВНО. Верховна рада назначить за день НОВОГО В.О., нового прем'єра і кабінет. КРАПКА. Вже давно йому потрібно піти. Оці коцання нпз відмінно, дуже добре. Але не забуваємо про безперервний потік герань/шахедів за алабуги. Підкреслюю слово безперервний, хоча і необмежений тут підходить.
Ви ж у Польщі і не на соціалі, то допомагайте злотим, а не невдоволенням ) чи міндіч вкраде ваш злотий? )
білорусія? скоро буде наступ з півночі? Я щось так і не чув від тебе плану дій, окрім співати путін пуйло. Судячи попередніх 13 років воно не дуже допомагає досягненню миру.
білорусія? скоро буде наступ з півночі? Я щось так і не чув від тебе плану дій, окрім співати путін пуйло. Судячи попередніх 13 років воно не дуже допомагає досягненню миру.
Від тебе теж ніякого плану немає, окрім "українська влада повинна", а російська влада у тебе нічого не повинна
PS. 13 років ще Чівакуня був при владі, яка війна тоді ? )