Забудовники Львова!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #1234 ... 12>
Повідомлення Додано: Вів 22 вер, 2009 22:25

Забудовники Львова!

Нажаль багато інформації по Львову не знайшов, вирішив створити нову тему!
DionisBahus
 
 
Повідомлення Додано: Вів 22 вер, 2009 22:29

Хто має хоч якусь інформацію про наступних забудовників, прошу поділитися: ТОВ "МОСТНАФТА", БК "Добро-Буд", "Комфортбуд", "Будінвест", Львівська інвестиційно–будівельна компанія, Будінвесттехнологія", ТзОВ "Фірма "Веда", НВП "Світ", ТзОВ "Лев", "ВЕЕМ-Будсервіс", БК "Ірокс", "Інтергалбуд".
DionisBahus
 
 
Повідомлення Додано: Вів 22 вер, 2009 23:04

DionisBahus
Якого роду інформація Вас цікавить? рівень довіри до компанії?
antonian
 
 
Повідомлення Додано: Сер 23 вер, 2009 09:16

Так... Саме так... чи були якісь преценденти недовіряти ітд.
DionisBahus
 
 
Повідомлення Додано: Чет 24 вер, 2009 20:10

Народ, дійсно ніхто нічого незнає про львівських забудовників? Невже дійсно краще купляти житло в Києві, - там хоч якась інформація....
DionisBahus
 
 
Повідомлення Додано: Вів 03 лис, 2009 16:05

Львів'яни, невже ніхто не може поділитись думками про наших мєстних строітєлів? Чи будуть у Львові ще новобудови і чи завершать розпочаті?
markijans
 
 
Повідомлення Додано: П'ят 12 бер, 2010 09:03

З тих, що хоч трохи знаю:
- Інтергалбуд - зараз в основному нічого не будує, має кілька об"єктів на рівні фундаменту, там практично ніяких робіт не ведеться. Зараз добудовують один будинок на батальній - фактично готова коробка - потрібні внутрішні і зовнішні роботи. Займається в основному продажею вже збудованого житла - є ніби цікава пропозиція 10 років під 10% в євро, але це тільки реклама, реально таких кредитів не дають.
- Комфортбуд та ВЕЕМ-Будсервіс - наскільки мені відомо досить добре стоїть на неогах, в основному завдяки нежитловому будівництву.
Зі інших зі списку не скажу нічого.
- ТКС - всі житлові об"єкти по Львову заморожені ще з кінця 2008р.
- ваш дім - мікрорайон на пасічній - там вроді все сумно - ціну для тих хто вже підписав договір підняли до небес і люди в розпачі - відмовитись не можуть і тягнути не в силах. Вроді була така мова, що район не буде забудовуватись згідно попереднього плану закінчуть тільки ті будинки, що вже почали і не буде там ні суермаркету ні садочку итячого.
- Ведеться будівництво поблизу кільця на чорновола біля запрвки ВОГ, причому ддосить активними темпами, може хто в курсі хто там забудовник.
Kropa
 
Повідомлень: 211
З нами з: 22.12.08
Подякував: 0 раз.
Подякували: 2 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: П'ят 12 бер, 2010 18:11

Комфортбуд - "нехороші" люди. Вже майже два роки винні пару тисяч баків за виправлення їхніх же недоробок - і не вертають :twisted: Хоча, з іншого боку, висловлювали готовність заплатити за недоробки вже ПІСЛЯ покупки житла - таке, думаю, не часто зустрінеш :)
Бруківка
 
 
Повідомлення Додано: Вів 16 бер, 2010 14:06

Приблизительно такой расклад:

1. ТКС
Недавно взяли большой подряд на строительство берегоукреплений в нескольких областях и сейчас активно набирают рабочих. Активного строительства именно во Львове, насколько мне известно, в данный момент не ведут. Проекты заморожены, но они активно на стройплощадки и не заходили, хотя в свое время достаточно активно пиарили строительство жилищного комплекса, по-моему на Чорновола. Замешаны в каком-то очень давнем замесе в Трускавце, во Львове был разве какой-то мелкий скандал с неуплатой денег охранной фирме, о чём даже писали у себя на сайте. Владеют несколькими земельными участками в городе, но, в связи с кризисом не спешат их развивать. Владеют одним стационарным бетонным заводом и несколькими мобильными. Сайт не обновляли с ноября, но деятельность фирма ведёт.
tks.ua

2. Комфортбуд.
Как были самой большим генподрядчиком в регионе последние лет пять, так, скорее всего, и остались на сегодняшний день. Строили всё: от заводов и супермаркетов - до домов и коттеджей. Сейчас строят КингКросс, тянут, судя по всему, какие-то свои жилищные проекты, т.к. время от времени появляется реклама жилья то на биллбордах, то в прессе. Есть свои бетонные заводы, вроде три. Цены на бетон были выше всех, во время кризиса упали до рыночного уровня. На своем сайте рассказывают, пожалуй больше, чем можно узнать от инсайдеров.
comfortbud.ua

3. Экскомбуд.
Фирма, которая начинала на субподрядах у других стройкомпаний. Ничего особо плохого рассказать и не получится. Компания с толковым менеджментом, особо не зарываются и благодаря этому тихо и спокойно "делают свою работу". Строят два 9-ти этажных дома.
Сайта нет

4. Ваш дим
Структура Галнафтогаза. Строили самый высокий дом на Сыхове, после чего впряглись в едва ли не самую амбициозную стройку в городе - массив "Пасичный". На чём едва и не загнулись и уже в начале кризиса объект был заморожен. Но с декабря строительство возобновилось.
vashdim.com.ua

5. Галычартбуд (Экодим)
Сумели накопить финансовый резер для того, чтобы в пик кризиса, когда все высшевспомненные структуры чистили кадровые излишки - начать строительство жилого дома на Чорновола и вести его семимильными шагами. Сейчас достраивают и продают жилье в трёх своих проектах.
eko-dim.ua

6. Веем-Будсервис
Недавно строили польское консульство, сейчас строят 9ти этажный дом и ведут работу на куче мелких объектов. Фирма типа Экскомбуда, маленькая да удаленькая. Часть структуры ВЕЕМ (начинали с производства мебели)
veem.com.ua/ua/budservis.html

7. Галбуд
Динозавр строительного рынка Львова, ведёт историю еще с советских времён. В лучшие годы построили полгорода. Сейчас строят жилищный комплекс на Привокзальной, который вроде бы не останавливали даже во время кризиса.
Сайта нет.

Это наиболее значимые. Вроде никого не упустил
A. Tolstoy
 
 
Повідомлення Додано: Вів 16 бер, 2010 14:16

Budivelnik - тот, который всегда якобы прав
Investor_K
Аватар користувача
 
Повідомлень: 9776
З нами з: 21.12.09
Подякував: 0 раз.
Подякували: 896 раз.
 
Профіль
  #1234 ... 12>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
0 2117
Переглянути останнє повідомлення
Суб 14 жов, 2017 09:27
juli4ok
Список новобудов Львова 1 ... 26, 27, 28
Leopolis » Суб 19 лис, 2011 14:38
270 137177
Переглянути останнє повідомлення
Вів 12 лип, 2016 22:47
Долярчик
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама