Wip-klub и их новый продукт IP-BOX + супертренинги A.WINS???

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Перелік фінансових компаній, які були під підозрою в шахрайстві. Фінансові піраміди та лохотрони в Україні. Все, що пов'язано з фінансовими схемами, націленими на обман довірливих учасників.
Повідомлення Додано: Вів 20 кві, 2010 16:21

Wip-klub и их новый продукт IP-BOX + супертренинги A.WINS???

Добрый день, Уважаемые форумчане!
И так - я видел много "мошеннических компаний" типа "Системы тренингов" и "CYF-кредиты" ну и еще "модные" программы.

Сейчас меня приглашают на "супер крутой" семинар "супер крутого" бизнесс-тренера Andeas Wins.

Вот что известно:
1. Есть какой то продукт, который собираются запустить одновременно по всей Украине. (В России и Казахстане, типа работает).

Технология «Диалинк» предоставляет возможность пользователям получить доступ к самым современным средствам связи с обычного телефона. Передача информации, голосовых и факсимильных сообщений, осуществляется через IP-BOX

Абоненты Сети:
* отправляют с любого телефона в такие же IP-BOX, на телефоны, факсы, адреса электронной почты или по заранее сформированным спискам рассылки
* формируют и хранят у себя в IP-BOX, как в архиве, голосовые и текстовые сообщения
* в пределах Сети междугородные и международные сообщения отправляются бесплатно
* каждый IP-BOX защищен индивидуальным паролем, который устанавливает и меняет сам пользователь
* для удобства абонентов предусмотрена функция - установка даты и времени доставки сообщений
* о сообщениях, поступивших в IP-BOX, придет оповещение на удобное для абонента средство связи: телефон, E-mail, SMS
* предприятия имеют возможность получить универсальное средство автоматизированного обслуживания своих клиентов – «электронный офис».

2. Есть некий КЛУБ wip-klub.de (зарегистрированное доменное имя "de" о_О а сайт НА РУССКОМ!!!!)
3. Есть сайты: ip-box.ru и ip-box.kz (работает только последний)
4. Некий Andrea Winz (adlerakademie.ru/) супер тренер, который работает в Германии, но свободно говорит на русском и зарабатывает в год баснословные суммы. Самое главное - этот Андре - лучший ученик Бодо Шефера!
5. Кроме того есть некий dialinkphone.ru на который ты переходишь, если клацаешь на каком то из вышесказанных сайтов.

По сути я встретил вот эту статью:

    Головним бажанням написати тему на форум було бажання розібратись самому, бо коли поясниш щось іншій людині - сам зрозумієш точно!


    Інформація заставила задуматись надовго.
    Друзі запросили мене на презентацію, що проходила на електроапаратному заводі, на 4 поверсі. Там нас чекав якийсь чоловік, зі слів з Німеччини. Присутніх було до 15 чоловік. Видно було, що в основному підприємці. Тому дійство було варте уваги.

    Дуже спокійно і професійно "німець" повів презентацію, на рос мові, звичайно.

    Отже, пропонувався новий продукт - ВІРТУАЛЬНА ПОШТОВА СКРИНЬКА компанії Діалінк, до якої в любу хвилину ви маєте доступ із телефону. Там є вся для вас необхідна інформація: пошта, довідка, і т.д.

    Перше, що мене здивувало, це те - що я і так усе це маю в смартфоні: доступ до своєї пошти, інтернет, усі довідки, можливість звонити кому хочу і коли хочу, автовідповідач і голосова пошта.

    Стало мені просто цікаво, що ж буде далі. А далі виявилось, що плата для абонента в місяць, за таке щастя складе близько 6 - 10 євро ( 70 - 120 грн ). Це вже здивувало по справжньому. Для чого людині витрачати 120 євро на рік за віртуальну скриню. Коли фактично вона і так у неї є.

    Та не все так просто. "Німець" малював жахливі картини теперішньої зайнятості та жахливої діловитості присутніх підприємців, а саме головне - що без цієї скрині їм ніяк не обійтись. Жах просто, явився "месія" - спасе від інформаційного десонансу. На презентації на екрані - проходили картини глобального завоювання усього світу компанією DIALINK, зеленим кольором залило всю Євразію, так виявилась потрібною усім телефонна скриня, потім Америку, а там і Африку разом із пустиньою Сахара і бушменами разом.

    Але як виявилось, ніщо не стоїть на місці і фінансові піраміди теж. Презентація не стосувалась якраз кінцевої ланки – споживача, наскільки це йому потрібно. В якійсь мірі це питання дійсно лише маркетингу. Якщо він правильний – то чим більше ідея подібна на повний ідіотизм тим простіше відібрати гроші у людей з розумними очима. І цьому підтвердження – безкінечний потік ідиотизму в рекламі по телевізору.

    Отже, тут лахатрон крупніший, тому, враховуючи споконвічну зайнятість підприємців, ніхто не пустився в дебати про доцільність Телефонного ящика, а значить підсвідомо пропустили інформацію далі. Далі виявилось, що головна ідея лахатрону, пробачте, бізнесу, в тому щоб організувати таку мережу в кожному місті. Вартість проекту коштує всього - навсього 20 000 євро. Всі вже зібрались вдягати шапки, коли виявилось, що мільйонний !!! прект можна купити всього навсього за 2 000 євро ))) Отакої, всього - навсього ))) Так, якщо зібрати 10 ЛОХІВ тобто 10 підприємливих громадян, то проект можна придбати всього за 2 000*10 = 20 000 євро.

    Але це лише тільки початок. Якщо хтось придбає сертифікат на організацю бізнесу, то тому надається виключне !!! право стати учасником WIP-klub всього за 460 євро + 10 євро щомісяця.За ці гроші ви будете мати можливість спілкуватись з такими ж однодумцями як і ви. Далі ще було про можливість навчання в таких тренінгових програмах, в яких взагалі ніхто в світі ще не приймав участь, особливо з Луцька, а з Ратного то і подавно. Далі пішла вже всім надоївша з мережевого маркетингу схема про колічество балів, нєобходімих для попаданія на тренінг і карьєрного роста. (Коли став писати пост, така іронія мене розібрала із усього, що не стримую сміх).

    Ну як і передбачає сітковий маркетинг – в кінці питання в лоб:
    - Хто бажає стати засновником !!! такого бізнесу, читай лахатрону в Луцьку ?
    Як ви думаєте, знайшлись охочі ? Правильно думаєте – знайшлись !
    То ж майте на увазі, що найближчим часом до вас зайде сусід, брат, кум, сват і скаже:
    - Я являюсь ексклюзивним (не менше) представником компанії DIALINK, зараз я тобі втюхаю ІР-бокс, для управлєнія компьютерами с мобільного телєфона по всєму міру.
    - Нічо сє ? – скажете ви, - так уже і по всьому.
    - Ха, канєшно. От поїдеш ти картоплю в Локачі до тьощі копати, а тут бац – треба управляти копьютерами і шо ??? Торбєц. А інформація в наш час – сам розумієш. Потєряєш гроші. А так щомісяця заплатив 10 євро, ну само собою 20 євро за підключення – і спиш спокійно. Компьютери під присмотром )))
    - Клас, - кажете, - але в мене і компьютера нема.
    - От чудак, - каже брат-кум-сват, - а в мене що є ? Але я дивлюсь в майбутнє !!! Так як абонентів обмежена кількість, то всім не вистачить, нажаль. А купиш компьютер, а на тобі, ІР-бокси всі продали. І що робити ?
    - Незнаю ?
    - Купити в когось значить. А хтось тобі вже не продасть за 20 євро, а продасть дорожче, за 200 євро ))) А курси зараз валют знаєш які ? Взагалі вигідніше купити два або три ІР-бокси, бо потім їх можна продати вигідно !!! Сам бачиш ))) Ну то скільки береш, два чи три ? А то я зараз піду сусіду твому, що секонд хендом торгує продам усі, а тоді твої проблеми.
    Ти зрозумій це зараз саме перспективно – займатись електронними технологіями ! Згідний ?
    - Згідний.
    - То виймай 30 євро, бо я спішу, діла !!! А я тобі дам сертифікат. Дивись – бережи його, це дуже важно !

    Десь приблизно так, із деякими варіаціями це і буде відбуватись.

    Вроді і смішно, було б усе це, якби не було так сумно. При мені було втюхано один сертифікат, а це значить – лохатрону DIALINK в Луцьку бути ! Чекайте в гості.

    Провадить усе це так звана група DIAL GROUP. Презентацію проводив Токарєв Алєксєй Павлович, руководитель проєкта. Даю відразу телефон по Україні, можливо когось зацікавила перспектива участі в проекті, то звоніть +38 098 495 13 25 begin_of_the_skype_highlighting              +38 098 495 13 25      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              +38 098 495 13 25      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              +38 098 495 13 25      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              +38 098 495 13 25      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              +38 098 495 13 25      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              +38 098 495 13 25      end_of_the_skype_highlighting Дізнайтесь більше із перших уст, як кажуть. Або тут dialinkphone.ru

    Будьте уважні, не роздавайте свої гроші. Пам`ятайте, що вони мають найвищу ліквідність і не потребують зусиль для їх реклами. А от продати ІР-бокс можна лише в буйних фантазіях Токарєва Алєксєя. Мені ж особисто він ... не нужен, а рівно і такий бізнес.

    PS: основною відмінністю сіткового маркетингу від фінансової піраміди - є товар, який ви отримуєте взамін на гроші. Якість і потреба в цьому товарі - це інше питання. Але якщо вам пропонують заплатити гроші, за те чого не можна взяти в руки (паперовий сертифікат не рахується) - то це фінансова піраміда, яка може бути по всіх параметрах юридично законною.

    Аналітик маркетингу Волинської Інвестиційної Групи.
    http://www.lutsk.ws/forum/finansova-pir ... -ta-ip-box


КТО ЧТО МОЖЕТ СКАЗАТЬ?
Востаннє редагувалось ALEXEYCHIK в Сер 21 кві, 2010 11:18, всього редагувалось 1 раз.
ALEXEYCHIK
 
 
Повідомлення Додано: Вів 20 кві, 2010 17:19

Сам я собираюсь пойти на "презентацию" в четверг.
Посмотрим на них. =)))

Может кто то был на этом "семинаре"?
ALEXEYCHIK
 
 
Повідомлення Додано: Вів 20 кві, 2010 19:00

Абсолютно такую же "бизнес-схему" мне предлагали в 2005-ом.
Та же пирамидка, только в профиль.
sergio1969
 
 
Повідомлення Додано: Вів 20 кві, 2010 19:28

А помните имена фирм или что-то подробней?
ALEXEYCHIK
 
 
Повідомлення Додано: Сер 21 кві, 2010 09:55

Нет, не помню. Чердак - не резиновый.
sergio1969
 
 
Повідомлення Додано: Сер 21 кві, 2010 10:35

Я просто завтра с этим Андеас Винсом встречаюсь.

Кстати, нашел ЕГО сайт... на uCoz... Как то странно - такой матёрый "тренер" и у него сайт с бесплатным шаблоном на [url]winsakademie.my1.ru[/url]
Глупо, имхо. Если он такого полёта птица... то зачем создавать себе страничку САМОМУ??? Что бы дешевле было? ))))))
ТОЛЬКО ЧТО ПОМЕНЯЛАСЬ ТЕМА ШАБЛОНА С ОДНОЙ НА ДРУГУЮ!
http://radikal.ru/F/i064.radikal.ru/1004/7a/9a2006b26660.jpg.html

А вот и видео: [url]city.zp.ua/viewvideo/ZfAF4Zm0_IM.html[/url]

И подробно рассматриваю этот "продукт".
Дело в том, что я не нашел ничего вообще.
Максимум - какая то фирма WK-Invest в Германии, которую он якобы открыл. wkinvest.de/
Отзывов по этой фирме тоже ноль. Нашел только, что они дают СЛИШКОМ большие проценты... и на немецком форуме foren.germany.ru/arch/business/f/2705278.html

Короче говоря - отпишу свое окончательное мнение послезавтра, наверное.
Пока что - поищу еще инфы на СУПЕР-тренера все времен и народов...
ALEXEYCHIK
 
 
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
Новый вид лохотрона?!
Jamal » Суб 07 чер, 2014 19:07
5 5721
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 25 лип, 2014 11:52
zukerman7
18 21295
Переглянути останнє повідомлення
Пон 18 чер, 2012 04:49
Escalar
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама