Акция протеста представителей малого и среднего бизнеса и...

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення питань про податки та систему оподаткування на фінансовому форумі Finance.UA - податковий кодекс, податки з доходів фізичних осіб, транспортний податок, ставки, види податків і зборів
  #12>

Вас устраивают новый налоговый и трудовой кодексы сегодня?

Акция протеста представителей малого и среднего бизнеса и... 3.7 5 61
Да, я понимаю, что их необходимо принять сегодня и в таком виде.
8%
5
Да, хоть, я и не понимаю, о чем они, но предпринимателям нужно больше платить налогов, а всем больше работать.
0
0
Налоговому кодексу – Да; трудовому кодексу - Нет
2%
1
Нет
90%
55
Всього голосів : 61
Повідомлення Додано: Вів 16 лис, 2010 02:08

Акция протеста представителей малого и среднего бизнеса и...

Акция протеста представителей малого и среднего бизнеса и всех тех, кто считает, что власть слишком оторвалась от реальности и от народа.

"Асамблея громадських організацій малого та середнього бізнесу України

Пересилаю листівку. Можете вписувати свої координати та телефони та пересилати іншим. Наголошую акція неполітична, проводиться на майдані незалежності 0 9-00 16 листопада разом з незалежними профспілками та іншими ГО-без політиків і політиканів! Олександр Супрунюк.

16 листопада 2010 року у місті Києві
відбудеться неполітична акція протесту проти податкового рабства
Збір учасників акції на Майдані Незалежності о 9:00 з подальшим рухом до

Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України

Ми вимагаємо:

- відхилити проект Податкового кодексу № 7101-1 як такий, що знищує мале та середнє підприємництво в Україні;
- розробити новий проект Податкового кодексу у відповідності з чинним законодавством України за участі представників наукових і підприємницьких кіл та провести дійсно народне обговорення;
- перейти до здійснення реальної пенсійної реформи та відмовитись від спотворення спрощеної системи оподаткування додатковими пенсійними внесками;
- встановити співвідношення між максимальною та мінімальною пенсією на рівні європейського;
- зменшити ставки єдиного соціального внеску, встановлені Законом України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування».

Ми припиняємо свою підприємницьку чи трудової діяльність, вивісивши на видному місці напис «Тимчасово не працюємо. Прийняття проекту Податкового кодексу може закрити нас назавжди».

Якщо Ви бажаєте взяти участь в акції протесту - в цьому Вам допоможе член Організаційного комітету.
Телефон 0673823356, Олександр Супрунюк ;
Приходьте під стіни обласної державної адміністрації, щоб підтримати загальнонаціональну акцію!
Мільйони людей через урядовий Податковий кодекс залишаться без роботи та засобів для існування!
Ми хочемо чесно і легально працювати на користь своєї країни та мати можливість заробляти для своїх родин!
Тільки разом ми переможемо!

Оргкомітет

Президенту України
Верховній Раді України
Прем’єр – міністру України

Звернення

Асамблея громадських організацій малого та середнього бізнесу України, Конфедерація незалежних профспілок України та Громадянський рух «Відсіч» заявляють:

прийняття Податкового кодексу та Трудового кодексу України – непродуманих, нашвидкуруч підготованих документів в інтересах виключно великого бізнесу - неприпустиме, тому що позбавляє мільйони громадян можливості чесно й легально заробляти собі на життя, ставить під загрозу свободу підприємницької діяльності, призводить до знищення середнього класу, як основи незалежної, демократичної і потужної держави, руйнує наше конституційне право на працю.

Некомпетентна влада, яка не в змозі змінити на краще ситуацію в економіці країни, вирішила залатати свої прорахунки кредитами Міжнародного валютного фонду, загнавши у боргову кабалу нас і наших нащадків, а кошти для повернення кредитів віднайти за рахунок пограбування підприємців, що в перспективі призведе до знищення вітчизняного бізнесу, зменшення конкуренції, підвищення цін та зростання безробіття.

Ми вважаємо, що суттєво покращити обидва кодекси шляхом мінімальних поправок неможливо, а тому виступаємо проти будь-яких угод з можновладцями, які пропонують вирішення лише окремих проблем, створюваних Податковим і Трудовим кодексами. Єдиною угодою між нами і владою може бути Меморандум про зняття з розгляду Верховною Радою України існуючих проектів Податкового і Трудового кодексів та розробка нових за участі представників вітчизняного малого і середнього бізнесу, незалежних спеціалістів та профспілок.

Досвід всіх успішних країн показує, що при сприятливій економічній політиці, коли податки будуть адекватними і прозорими, їх зможуть платити всі, а вітчизняний бізнес буде здатний за короткий час забезпечити достатні й стабільні надходження до бюджету, створення необхідної кількості робочих місць, достойну зарплату найманим працівникам та пенсії нашим батькам.

Ми вимагаємо відмінити додаткові платежі до Пенсійного фонду, обмежити розрив між мінімальною та максимальною пенсією у 4-5 разів та перейти до реальної пенсійної реформи.

Ми вимагаємо непідписання Генеральної угоди між роботодавцями, профспілками та Урядом, неприйняття урядового проекту Закону України «Про соціальне партнерство» в існуючому на сьогодні вигляді, оскільки в разі їх проходження профспілки України позбуваються можливості адекватно впливати на процеси взаємодії Уряду, роботодавців та працівників.

Асамблея громадських організацій малого та середнього бізнесу, Конфедерація незалежних профспілок та Громадянський рух «Відсіч» вирішили, продовжуючи безстрокову акцію протесту, започатковану 23 вересня 2010 р., спільно провести мітинг на Майдані Незалежності 16 листопада 2010 року о 9-00 та ухвалити резолюцію щодо неприпустимості прийняття законопроектів, які ставлять на коліна Український народ.

У випадку, якщо Податковий і Трудовий кодекс будуть прийняті Верховною Радою України, ми готові розпочати акції громадської непокори шляхом організації страйків та протестів з вимогою не підписувати ці документи, а також розпочати серед населення широку роз’яснювальну кампанію щодо політики тих, хто проголосує за ці кодекси та підпише їх.

Асамблея громадських організацій малого і середнього бізнесу, Конфедерація незалежних профспілок України, Громадянський рух «Відсіч»
"

http://www.pidprukr.ucoz.ua/news/ogolos ... -11-13-111

P.S. Уважаемые участники и читатели форума, на всякий случай уточню, лично я не считаю, что нашей стране сегодня не нужен новый налоговый кодекс. В функционировании нашей экономики и деятельности современного бизнеса действительно много абсурдных перекосов.
В данной ситуации моя задача донести информацию и призывы, изложенные выше, до тех, кто знает и понимает, что нововведения всерьез ущемляют их права и для тех, кто считает, что власть действует слишком скоропалительно, борзо, абсолютно не прислушиваясь к мнению предпринимателей и граждан Украины.
Власти, а тем более такой оборзевшей, как наша, нельзя давать расслабляется. Ее обязательно нужно держать в тонусе, даже если она в каком-то (но вряд ли в этом) случае не пытается реализовать очередную аферу или глупость.
P.P.S. Приветствуется обсуждение этой темы и участие в этом форуме. Это позволит многим объединиться и более эффективно действовать. Также, активное развитие темы позволит узнать об этой информации большему количеству участников и читателей
Не думаю, что эта листовка и, вообще, эта тема будут актуальны только 16 ноября.
Считаю, что 16 ноября все только начнется...
На этом все. Всем удачи.
Lenskiy
 
 
Повідомлення Додано: Сер 17 лис, 2010 11:51

РЕ
Ми припиняємо свою підприємницьку чи трудової діяльність, вивісивши на видному місці напис «Тимчасово не працюємо

-я призупинив свою діяльність

РЕ
а також розпочати серед населення широку роз’яснювальну кампанію

- а також розпочав розяснювання)))
в общем я с вами

ленский мое мнение следующее
митинги и акции малоэффективны
и 16 ноября все только начинается.......начинай тему выборы 2011 в вр сейчас
....джентельменский договор с темой - я отдаю в теме свой голос томуто и на реальных выборах отдам тому у кого в теме большенство
....где можно проводить розяснювальну роботу..........запрещено агитировать(удалять такие сообщения)
......нпжк более 50%=все в сад.......это надо понимать
ну и тд и тп))))))))
давай не зевай
bevzaalex
 
Повідомлень: 2370
З нами з: 28.09.09
Подякував: 2419 раз.
Подякували: 205 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 17 лис, 2010 13:58

Голосование и прочее..

Для тех, кто просматривает тему, но не зарегистрирован, на всякий случай напомню (вдруг, кто забыл или не знает), что для участия в голосовании нужно быть зарегистрированным.

P.S. Уважаемый Вevzaalex, спасибо Вам за поддержку и советы.
Но касательно выборов в ВР не все так просто:

1) Не известна их точная дата (хотя, это, скорее всего, будет 2012 год – ведь, сегодня уже никто не сомневается в «кристальной честности» и «справедливости» нашего конституционного суда. :( Да, и «гарант» будет строго следовать «букве закона». Правда, он эти «буквы» сам и выводить будет. А там, в 2012, они смогли бы козырнуть успешными подготовкой и проведением Евро 2012 и прочими «заслугами», а может быть, даже, они приписали бы себе и то, что отвернули «необратимый процесс апокалипсиса 2012 года», якобы предсказанный календарем майя еще тысячи лет назад. :roll:
А может они, все-таки, всерьез планируют перенести выборы в ВР на 2015-2020 годы. Кто знает, что у них на уме. :?: ;

2) Я уже не уверен, что тема сможет развиваться, как первые две по выборам президента. Ведь, если администрация форума, не сможет нам содействовать как в те разы (а предпосылки, как мне кажется, к этому могут быть: смена власти, а возможно и ужесточение правил тематики форумов.) Ведь, даже эту тему переместили с раздела «Макроэкономика», хотя она почти о ней. Ну, да ладно. Спасибо, хоть, «Что лично Вы…», не трогают…(тьфу-тьфу-тьфу), хотя, слегка и корректируют там выложенные мною тематики. Ведь, например, этот раздел, также, как и раздел «Інше/Різне» (в отличие от той же «Макроэкономики» и других) не мелькает на главной странице сайта, а посему и тема меньше развивается и посещается.

3) А главное, есть ли во всем этом смысл сегодня? Я уже не уверен. Нужны другие пути. Тогда еще были какие-то признаки демократии. Хоть и маленькие. А сегодня...Не знаю.
И вообще, ведь, все очень быстро может поменяться. И «наш» президент, и компания, уже сегодня возомнившие себя «владыками морскими», могут остаться, как та старуха «у разбитого корыта».
http://smiles.ukrweb.net/smiles/sm300.gif http://smiles.ukrweb.net/smiles/sm329.gif

4) Может, наконец-то, появится НОВЫЙ НАЦИОНАЛЬНЫЙ (но не националистический) ЛИДЕР, который сможет направить, в принципе еще слабоорганизованные (я не имею в виду сегодняшние протесты предпринимателей) массы, а также, другие протесты и возмущения населения в конструктивное и действенное русло и поможет установить в Украине адекватную, не воровскую и патриотически настроенную власть.
http://smiles.ukrweb.net/smiles/sm586.gif
Lenskiy
 
 
Повідомлення Додано: Сер 17 лис, 2010 15:23

Кодекс меня не устраивает так же как и многих других. Но вот простой вопрос:
Может, наконец-то, появится НОВЫЙ НАЦИОНАЛЬНЫЙ (но не националистический) ЛИДЕР
Вы хоть сами понимаете что эта формулировка лишена смысла ? Это как сухая вода. Лидер может быть национальным и тогда он автоматически националист, либо глобальным, но тогда ему наплевать на интересы государства Украина и действовать он будет в интересах человечества, ну и своих естественно как любой другой лидер. Сейчас у нас кстати у власти глобальные лидеры - последствия борьбы с национализмом. Пока будете боротся с национализмом будете нещадно доены ради глобалных интересов.
ib52
 
 
Повідомлення Додано: Чет 18 лис, 2010 18:02

Нужен лидер национальный - но не тягнибок, комуникабельный - но не тетка с косой, близкий к народу - но не пасечник.
Bookkeeper
 
 
Повідомлення Додано: П'ят 19 лис, 2010 20:28

Ультиматум власти

Підприємці висунули ультиматум Януковичу (текст)


Підприємці ініціюватимуть проведення Всеукраїнського референдуму про дострокове припинення повноважень Президента України та Верховної Ради України, якщо Віктор ЯНУКОВИЧ не ветує ухвалений 18 листопада Податковий кодекс.

Про це йдеться в Ультиматумі до Президента України щодо неприйнятності Податкового кодексу, прийнятому вчора, 18 листопада, координаційною радою підприємців, які виступають проти Податкового кодексу, розробленого урядом Миколи АЗАРОВА.

Як йдеться в переданому УНІАН документі, підприємці спільно категорично виступають проти ухвалення, підписання та введення у дію Податкового кодексу.

УЛЬТИМАТУМ

до Президента України щодо неприйнятності Податкового кодексу

Ми спільно категорично виступаємо проти ухвалення, підписання та запровадження у життя Податкового кодексу.

Податковий кодекс нищить малий та середній бізнес, позбавляє мінімальних засобів існування мільйони працюючих громадян та членів їхніх родин. Податковий кодекс знищує середній клас як основу демократії та громадянського суспільства.

Податковий кодекс ухвалюється в інтересах великого капіталу, який знімає з себе соціальну відповідальність за добробут суспільства. Захистивши власні кошти від оподаткування через виведення їх в офшори, правляча в країні олігархія весь фіскальний тягар перекладає саме на малий та середній бізнес.

Ми вимагаємо від Президента:

- у разі ухвалення Податкового кодексу більшістю Верховної Ради — негайно накласти на нього вето та зобов’язати Уряд його відкликати;

- за злочин проти малого бізнесу та середнього класу, задокументований у проекті Податкового кодексу, відправити у відставку його авторів — Прем’єр-міністра Миколу Азарова, віце-прем’єр-міністра Сергія Тігіпка та голову Держкомпідприємництва Михайла Бродського.

Якщо Віктор Янукович не виконає цих вимог і не зупинить введення в дію Податкового кодексу, це означатиме, що він свідомо бере на себе персональну відповідальність за всі негативні наслідки від його запровадження. У випадку введення в дію Податкового кодексу ми будемо змушені захищати своє право на життя, право на підприємницьку діяльність, інші громадянські права і свободи безстроковими страйками та акціями громадської непокори.

Ми звертаємося до місцевих рад усіх рівнів:

- невідкладно скликати позачергові засідання та дати оцінку Податковому кодексу;

- підтримати наш Ультиматум і прийняти звернення до Президента України щодо ветування Податкового кодексу.

У зв’язку з прийняттям Податкового кодексу більшістю Верховної Ради закликаємо зібратися на громадянську акцію 22 листопада 2010 р. о 10:00 біля Адміністрації Президента (м. Київ, вул. Банкова, 11, збір з боку вул. Інститутської) з вимогою до Президента України негайно накласти вето на цей Податковий кодекс.

У випадку підписання Віктором Януковичем Податкового кодексу ми розпочнемо збір підписів за проведення Всеукраїнського референдуму про дострокове припинення повноважень Президента України та Верховної Ради і оголошення дострокових виборів Президента України та Верховної Ради.

Заявляємо про створення Національної Координаційної ради з дострокового припинення повноважень Президента України та Верховної Ради. Запрошуємо представників об’єднань підприємців, громадських організацій, всіх активних громадян увійти до складу Координаційної ради.

Закликаємо всіх громадян України підтримати цей Ультиматум, приєднатися до нашої боротьби за збереження підприємництва, за демократію, справедливість і громадянську свободу в Україні.

Як повідомляв УНІАН, 18 листопада Верховна Рада України прийняла в другому читанні і в цілому Податковий кодекс України. За це рішення проголосували 269 із 348 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.

http://www.unian.net/ukr/news/news-407174.html

P.S.
ib52 написав:...Лидер может быть национальным и тогда он автоматически националист, либо глобальным, но тогда ему наплевать на интересы государства Украина и действовать он будет в интересах человечества, ну и своих естественно как любой другой лидер. ....

Уважаемый Ib52, думаю, что мы с Вами говорим об одних и тех же качествах (ну, по крайней мере, я так надеюсь) Лидера-патриота Украины. Но в данном случае каждый из нас вкладывает свой смысл в разные формулировки. Не будем спорить о названиях, ведь, главное в сути сказанного.
Я надеюсь, Вы не будете выступать против такой формулировки:
«ЛИДЕР, ЯВЛЯЮЩИЙСЯ ИСТИННЫМ УКРАИНСКИМ ПАТРИОТОМ».
Lenskiy
 
 
Повідомлення Додано: Суб 20 лис, 2010 15:09

Bookkeeper написав:Нужен лидер национальный - но не тягнибок, комуникабельный - но не тетка с косой, близкий к народу - но не пасечник.


а где ж его взять ?
qazwsx321
 
 
Повідомлення Додано: Нед 21 лис, 2010 04:35

Я надеюсь, Вы не будете выступать против такой формулировки:
«ЛИДЕР, ЯВЛЯЮЩИЙСЯ ИСТИННЫМ УКРАИНСКИМ ПАТРИОТОМ».

Принимаю эту формулировку.
Нужен лидер национальный - но не тягнибок, комуникабельный - но не тетка с косой, близкий к народу - но не пасечник.

Український, Русский, English, мнемного Deutsch, со всеми славянами вообще нет проблем комуникативных
Подойдет ?
Но язык будет один, для белых, для негров, индейцев, фашистов, руских, бендеровцев, и так далее.
Один государственный язык. Тем кто ниасилят будут даны переводчики в государственом делопроизводстве. По основным потребностям обяжем чиновников знать два языка в соответсвующих регионах.

Идет ?
ib52
 
 
Повідомлення Додано: Нед 21 лис, 2010 07:37

+1
я тоже буду
ХомаБрут
 
Повідомлень: 348
З нами з: 27.10.09
Подякував: 6 раз.
Подякували: 31 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 27 лис, 2010 00:20

А ч считаю что Налоговый Кодекс нужен. Нам не нужна налоговая именно такая как она есть сейчас.
и систепа сбора налогов.

Вчера читал систему налогообложения в Грузии на одном грузинско-русском форуме. Было противно. Люди забыли что такое гос. органиы вообще - все через инет и почту.

Подоходный 20% (включает в себя единый социальный взнос) В 2011 будет 15%
Прибыль чтото около 20%
НДС 18

И ВСЕ.
kupava
 
 
  #12>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
0 4744
Переглянути останнє повідомлення
Вів 10 січ, 2017 17:06
taxukraineorg
0 2543
Переглянути останнє повідомлення
Вів 06 гру, 2016 18:35
taxukraineorg
0 5178
Переглянути останнє повідомлення
Сер 23 бер, 2011 11:00
R2
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама