Налоговая подтвердила: бизнесменов меньше не стало

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення питань про податки та систему оподаткування на фінансовому форумі Finance.UA - податковий кодекс, податки з доходів фізичних осіб, транспортний податок, ставки, види податків і зборів
Повідомлення Додано: Суб 12 бер, 2011 14:09

Налоговая подтвердила: бизнесменов меньше не стало

Предлагаем к обсуждению:

Налоговая администрация развеяла опасения пессимистов: даже после вступления в силу Налогового кодекса предпринимателей меньше не стало...


Смотри полный текст Налоговая подтвердила: бизнесменов меньше не стало.
R2
Аватар користувача
Робот новин
 
Повідомлень: 99832
З нами з: 14.05.04
Подякував: 0 раз.
Подякували: 150 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Суб 12 бер, 2011 14:20

Не буду говорить по всем регионам, но в Запорожье 6 месяцев не могу закрыть ЧП из-за очереди на закрытие. Да и по аренде офисных помещений - понятно, что пустует большое количество. Более того, среди знакомых много людей уезжает из страны: кто в Германию, кто в Штаты, кто в Израиль... Да и блатата под Януковичем как-то оживилась в регионе - переделы свалок, а так же ОБЭПы и другие рычаги власти зашевелились. Тут еще убили кого-то - обойму в голову выпустили и "Новая Линия" чего-то загорелась, ликероводочный "Хортица" чего-то уже хозяев резко поменял, не говоря уже за "Запорожсталь". Вот так!
sergkhud
 
 
Повідомлення Додано: Суб 12 бер, 2011 16:45

Брехня!!!

Брехня це все.
По-перше, неможе кожен громадянин платити податки, адже в нас більше половини населення офіційно не працючі (пенсіонери, діти...)
По-друге, в тій обл ДПА, де я працював, зараз за місяць кількість припинивших діяльність на 500-800 більша за тих, що стали на облік. Статистика по фізособах-підприємцях.
SQuare
 
 
Повідомлення Додано: Суб 12 бер, 2011 18:34

Виключно бездарна брехня. Закрити фірму за 3 иісяці у нас просто фізично неможливо. На багато порядків простіше просто перестати вести дільність. Ось такі пустишки які не працюють і використовуються владою як доказ того, що хтось платить податки.
Але вони не здаються і таки добьють всі МП, чого би це ім не коштувало. Ось зараз підняли планку до устаного капіталу банків? Навіщо у нас мінімальна планка вище, ніж в Германії? Маразм? Це тільки на перший погляд. Діло в тому, що великим банкам малі підприємства обуза і вони відказуються з ними працювати. ПІБ (Промінвестбанк), наприклад, з 1 квітня закриває рахунки всіх кдієнтів, від яких місячний дохід банку менше, ніж ~500грн. А 500грн місячного доходу банку це приблизно 50тыс.грн. місячного обороту або 600тис.річного. Всіх, у кого банківський оборот менше, викидають на вулицю. Висновок однозначний: з ліквідацією малих банків самоліквідуються і малі підприємства. А МП - це матеріальна база для незалежного від влади самозайнятого населення.
А ви кажете маразм... Все схвачено :(
Гондурас_мля
 
 
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
9 44278
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 28 лип, 2023 11:03
anmyronyuk1
2 3779
Переглянути останнє повідомлення
Нед 17 гру, 2017 13:59
Квесторе_поверніться
0 3665
Переглянути останнє повідомлення
Чет 07 гру, 2017 14:22
taxukraineorg
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама