Обслуговування в акціонерних товариствах

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #1234>
Повідомлення Додано: П'ят 11 лют, 2011 13:17

Обслуговування в акціонерних товариствах

Пропоную нову тему , з метою інформування громадян про те , як обслуговують акціонерні товариства своїх акціонерів . Як дотримуються вимог чинного законодавства в сфері корпоративного управління :!: :!: :!:
ДД
 
 
Повідомлення Додано: Суб 12 лют, 2011 09:48

ВАТ реорганізовано у ТДВ . Написав заяву про вступ в ТДВ , оскільки при викупі акцій ВАТ не проводило їх оцінку вартості , А ВИКУПОВУВАЛО ПО НОМІНАЛУ.Відповіді жодної. Написав другу заяву про вихід з ТДВ , оскільки ВАТ вже не існує , а існує ТДВ , яке лише всі основні фонди продає за ціною в 20 раз вищою від статутного капіталу та в 19 раз вище від загального балансу. Відповіді також не отримав на протязі вже трьох місяців , як діяти далі порадьте :?:
lubo_lew
 
 
Повідомлення Додано: Пон 21 лют, 2011 13:16

Думаю моя тема не дуже зацікавила людей . Поступив наступним чином передзвонив до голови правління , чому немає ніяких відповідей на мої звернення . Поговорив ніби зі стіною. Далі передзвонив до продавців майна ТДВ . Ними виявилися власники контрольного пакету ТДВ . Розповів їм куди я зможу звернутися з приводу цієї вакханалії . Через декілька днів голова правління ніжно та лагідно розпитав про мої реквізити на які треба відправити кошти , а сьогодні отримав частку свого майна :!: Чого і всім бажаю....
lubo_lew
 
 
Повідомлення Додано: Чет 07 кві, 2011 08:20

ПРОШУ ПОРАДИТИ МЕНІ В НАСТУПНІЙ СИТУАЦІЇ. В КІНЦІ РОКУ ПРИДБАВ АКЦІЇ НА СПЕЦІАЛІЗОВАНОМУ АУКЦІОНІ ЗА ГРОШОВІ КОШТИ . В ТОЙ ПЕРІОД ЗГІДНО ДО ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЕМІТЕНТА ФОРМА ВИПУСКУ БУЛА ДОКУМЕНТАРНА . АЛЕ ЯК ЗАРАЗ ВИЯВИЛОСЯ В ТОЙ ПЕРІОД ПРОХОДИЛА ПРОЦЕДУРА ПЕРЕХОДУ НА БЕЗДОКУМЕНТАРНУ ФОРМУ ВЕДЕННЯ РЕЄСТРУ. ЗАРАЗ ЗБЕРІГАЧ ВИСЛАВ МЕНІ ДОКУМЕНТИ ДОГОВОРІВ , АЛЕ ЧОМУСЬ НА ПРІЗВИЩЕ ОДНОФАМІЛЦЯ З ПОВНИМ РОЗКРИТТЯМ ЙОГО ДАНИХ (ТИМ САМИМ ВЖЕ ПОРУШИВШИ УМОВИ НЕПІДПИСАНОГО ДОГОВОРУ ) КРІМ ТОГО В ДОГОВОРІ ВКАЗУЄТЬСЯ , ЩО ІСНУЄ ДОДАТОК З РОЗМІРАМИ ТАРИФІВ ЗА ПОСЛУГИ ЗБЕРІГАЧА . ТАК ОТ ДОДАТОК ЗБЕРІГАЧ ЧОМУСЬ НЕ НАДІСЛАВ . В РАЗІ НЕПІДПИСАННЯ ДОГОВОРУ МЕНІ ПОГРОЖУЮТЬ ТИМ , ЩО МЕНІ НЕ ЗМОЖУТЬ ВІДКРИТИ РАХУНОК ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ АКЦІЙ ТА ЗАРАХУВАТИ АКЦІЇ НА ТОЙ РАХУНОК .ПИТАННЯ КУДИ ПОДІНУТЬСЯ МОЇ ВЖЕ ПРОПЛАЧЕНІ АКЦІЇ ТА ЯК ДІЯТИ В ТАКІЙ СИТУАЦІЇ... :?: :?: :?:
Востаннє редагувалось lubo_lew в Сер 13 кві, 2011 12:50, всього редагувалось 1 раз.
lubo_lew
 
 
Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 13:30

прювет

lubo_lew

напишемо тобі рідною мовою! не кіпішуй. Пояснюю якщо емітент проходить процедуру дематеріалізації акцій, то всі акції переводятся в бездокументарну повністю весь випуск.

тепер є дві складові, а саме деякі акції будь-якої емісії, можуть будети уже в електронній формі, тобто знерухомлені (облік веде зберігач), а інші в документарній формі, і реєстр по ним веде реєстартор.

так ось, коли проходить процедура демат...випуску акцій, всі акції які були знерухомлені до процедури демат. так і залишаються на рахунках у зберігачів, тобто їх ніхто не трогає. А ті акції які під час процедури демат. акції ще знаходились в документарній формі і були в реєстрі Реєстратора, тобто у людей на руках сертифікати на ці акції, ПЕРЕВОДЯТСЯ автоматично в електронну форму, на рахунки Зберігача, який був обраний емітентом на Загальних Зборах. Емітент сам автоматтично відкриває всім акціонерам рахунки і за свій кошт. Тільки якщо акціонер сам уже звернувся до Зберігача, що він хоче перевести їх, або залишити там то має підписати договір і все.
А те що вам пише це просто маленькі афіристи, які думають що ви ні бум бум вішають вам лапшу. Звичайно тарифи зберігач повинен вам показати. Підписувати ви з ним нічого примусово не маєте, тому що ваші акції уже там на рахунку у нього і на вас відкрити рахунок Емітентом і емітент за вас все платить. Справа в том щоб їх забрати звідти (тобто перевести до іншого зберігача) або продати з рахунку цього зебрігача вам потрібно дійсно заключити договір, ну і звісно тарифи ці афіристи повинні вам показати.

На мою думку це робится для того щоб емітент не платив за ваш рахунок грошей.. :))) а взагалі якщо нічого не будете пару років з цими акціями роботи то нічого можете не підписувати, за вас платить емітент :))) але він платить за всю кагалду інвесторів раз в місяць, а там уже хто приходиьт до зберігача і хоче щось зі своїми акціями чинити то підписує напряму договір... надіюсь ви вкумекали :)
bobik_investor
 
 
Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 14:39

lubo_lew
и вот от Эксперта Глеба совет viewtopic.php?p=933897#p933897
асы местные на месте :))
San
Аватар користувача
 
Повідомлень: 33504
З нами з: 08.04.08
Подякував: 2332 раз.
Подякували: 2612 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 15:26

Дякую

Цілком погоджуюсь з вашими поясненнями . Підписувати договір з такими діячами поки що дійсно не збирався . Та й подумав наступним чином - поки що я акції не продаю та не збираюся продавати підписувати договір про зберігання акцій мені не потрібне , як усім дрібним акціонерам України . Хвилює інше , якщо дані іншої людини вислали мені , то мої дані вислали цій іншій людині , а це вже розголошення персональних даних . І ще в своєму листі діячі зберігача повідомляють мене , що в разі не підписання договору , вони не зможуть відкрити мені рахунок та перерахувати на нього мої акції (тому мене цікавить де і як будуть зберігатися мої акції). Та чи не варто звернутися до відповідальних організацій ,щоб вони розібралися в даній ситуації. :?:
lubo_lew
 
 
Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 15:34

  lubo_lew написав:Цілком погоджуюсь з вашими поясненнями . Підписувати договір з такими діячами поки що дійсно не збирався . Та й подумав наступним чином - поки що я акції не продаю та не збираюся продавати підписувати договір про зберігання акцій мені не потрібне , як усім дрібним акціонерам України . Хвилює інше , якщо дані іншої людини вислали мені , то мої дані вислали цій іншій людині , а це вже розголошення персональних даних . І ще в своєму листі діячі зберігача повідомляють мене , що в разі не підписання договору , вони не зможуть відкрити мені рахунок та перерахувати на нього мої акції (тому мене цікавить де і як будуть зберігатися мої акції). Та чи не варто звернутися до відповідальних організацій ,щоб вони розібралися в даній ситуації. :?:

найдите бесплатного / дешевого хранителя (назовем его А). Сходите к этому, что высылает Вам письма, подпишите договор и переведите бумаги на хранителя А. Тогда Вы знаете, где и как хранятся акции, Вы не платите абонплату (закройте счет после перевода бумаг), а только однократную комиссию за перевод бумаг + может еще что-то.
San
Аватар користувача
 
Повідомлень: 33504
З нами з: 08.04.08
Подякував: 2332 раз.
Подякували: 2612 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 15:47

так

Згоден з вами , але прийти до зберігача не вийде-зберігач на досить значній відстані (хоча саме так і хочу зробити).
lubo_lew
 
 
Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 16:01

  lubo_lew написав:Згоден з вами , але прийти до зберігача не вийде-зберігач на досить значній відстані (хоча саме так і хочу зробити).

по-другому вряд ли. разве что доверенности и кто-то другой решает за Вас, и то сомневаюсь
San
Аватар користувача
 
Повідомлень: 33504
З нами з: 08.04.08
Подякував: 2332 раз.
Подякували: 2612 раз.
 
Профіль
  #1234>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама