Мирус

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Фондові ринки США і Росії, трейдери і брокери на фондових біржах NYSE, NASDAQ, AMEX, РТС і ММВБ. Як купити американські акції? Робота на РТС.
  #123>
Повідомлення Додано: Суб 09 кві, 2011 23:23

Мирус

Доброго времени суток.
Кто знаком с брокером mirusfutures.com, либо кто работал с ними по фьючерсам. Как вводили и выводили деньги. Как они вообще? Там есть русская поддержка в лице Светланы Орловской. На сколько реальная компания?
axxl
 
 
Повідомлення Додано: Вів 07 чер, 2011 14:38

axxl В каком смысле? Это фьючерсной брокер. Для форекс - трейдеров это неплохая альтернатива, поскольку дает возможность работать на валютных фьючерсах(Почти тоже самое что и валютная пара с точки зрения торговли). Но У них начальный депозит помоему 2.5К. Тогда лучше уже AMPfutures у них начальный депозит 500$. Не сливают потому что счета держатся на отдельной от брокера фирме( клиринговая компания) и являются сегрегированными. Кроме этого законодательство США в этом плане очень жесткое - или штраф или тюрьма.В обоих есть русская поддержка...
jjjj
 
 
Повідомлення Додано: Сер 08 чер, 2011 10:43

Давно я не чув чогось подібного, назразок, що гроші клієнта брокера (500 дол) можуть триматися на рахунку в кліринговій палаті... Не полінуйтесь, почитайте як організована торгівля деривативами перш ніж таке тут писати.
Tuner
 
 
Повідомлення Додано: Сер 08 чер, 2011 13:41

Tuner Будьте такi вдячнi, розкажiть, будь-ласка. Дякую...
jjjj
 
 
Повідомлення Додано: Сер 08 чер, 2011 13:51

Tuner Звертаю Вашу увагу, що я писав не "Клiрингова палата", а "Клiрингова компанiя". По друге, яка э все-таки роль мае клiрингова компанiя в ф"ючерсах?
jjjj
 
 
Повідомлення Додано: Сер 08 чер, 2011 13:57

Постараюсь сьогодні відсканувати розділ Principles of Clearing and Margin з одного толкового англійського підручника, там все просто і зрозуміло описано. Можете мені скинути свій мейл - завтра розділ відправлю, якщо не забуду.
Tuner
 
 
Повідомлення Додано: Сер 08 чер, 2011 14:18

jjjj
Клірингова палата (Clearing house) - це орган біржі, який відповідає за ведення взаємозаліків між учасниками торгів, і саме вона після отримання підвердження (trading confirmation) стає контрагентом для кожного продавця і покупця (тобто стає покупцем в кожного продавця і продавцем в кожного покупця). Якщо Джон Майклович продав на біржі контракт на 1000 барелів Бренту а Джордж Арнольдович його купив, то покупцем для Джона Майкловича стає клірингова палата, а продавцем для Джорджа Арнольдовича та сама клірингова палата. На практиці клірингова палата це не просто один орган а сукупність клірингових компаній (Clearing members), які здійснюють розрахунки вже між собою (відповідно чий клієнт в плюсі а чий тримає за роги лісного звіра у вигляді лося), хоча як орган сприймаються як одне ціле (брокери Джона Майкловича та Джорджа Арнольдовича можуть мати відкриті рахунки в одній кліриновій компанії а можуть в різних). Теретично, механізм розрахунку гарантійної маржі та наявність клірингової палати захищає учасника торгів при банкрутстві контрагента, однак, для підвищення надійності було введено придумано сегреговані рахунки (segregated account), тобто рахунок на якому зберігаються гроші клієнта, і які брокер використовує ВИКЛЮЧНО для розрахунків по даному клієнту, і не може позичати комусь іншому чи використовувати з будь якою іншою метою. В цьому випадку може збанкротувати все і всі, а гроші клієнта залишаться. Звичайно обслуговування такого рахунку щось коштує, і я, особисто про сегреговані рахунки в менше ніж сто тисяч вічнозелених не чув....
Tuner
 
 
Повідомлення Додано: Сер 08 чер, 2011 15:05

Tuner Шановний! Ви говорите все вірно просто я наголосив на тому що на відміну від Форексу депозит тримається окремо від брокера і брокер до нього доступу немає, і всі операції з вашим депозитом здійснюються кліринговою компанією. Брокер виконеє аналітично -інформаційні та посередницькі функції.В цьому гарантія того що брокер не зніме ваші кошти і не змиється в невідомому напрямку. А те що ви не чули на рахунок сегрегованих рахунків менших сум то це ще не значить що їх немає ..
jjjj
 
 
Повідомлення Додано: Сер 08 чер, 2011 15:10

axxl Еще на счет Мируса. Посмотрите здесь...
ninjafutures.ru/topic.php?forum=23&topic=1&p=15
Будете иметь свое мнение...
jjjj
 
 
Повідомлення Додано: Сер 08 чер, 2011 16:00

Tuner НЕСЕГРЕГОВАНИХ рахункiв у фючерсних брокерів просто немає. Інакше їх позбавляють ліцензії. Просто на AMP відкривають від $500.
jjjj
 
 
  #123>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама