|
Янукович ликвидировал ВАК |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Нед 18 вер, 2011 20:49
kuser написав:А что этот человек вернёт в бюджет?
В том-то и дело, что из тысяч "наблюдающих" один (приверженец своего дела) увидит и вернет в бюджет столько, что хватит на многие поколения вперед. Ньютон под яблоней (образно) и ... До сих пор пользуемся. Не говоря о том, что на его базе чего наворочали.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 вер, 2011 20:55
kuser написав:Но не надо быть хитрожёлтыми за мой счёт![/size]
Но если Вы будете пользоваться достижениями вместе со всем обществом, которое оплатило ученых, то тогда Вы уже будете хитрожелтым за счет общества. Собственно так и поступали и поступают все властьимущие. Обособиться тоже ведь не удастся. Как говорится, жить в обществе и быть свободным от общества - нельзя.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 вер, 2011 20:56
awers Давайте на самому початку визначимось: є литвини, азарови і тд - люди які мають вчені звання, але користі з яких як з козла молока. А є люди, які дійсно займаються і люблять свою справу. Чи ви думаєте, що Грушевський чи Вернадський (світової слави людина) народилися одразу такими розумними і писали одразу свої роботи? вони починали з маленького, переписували того ж Нестора, інших розумних попередників. Займалися цікавим для себе питанням і бачили, що нам все відомо про 1650 рік і про 1654 р, а що робилося між цими роками - невідомо. Брали і перекладали зі старословянської, польської, німецької мов, з джерел які знаходили - і писали українською мовою історію, щоб ми знали що було, чому було, і чого варто уникати - і так відбувається у всіх науках: люди пишучи про одне, бачать, що чогось невистарчає, щось треба придумати, щоб можна більше, швидше і краще. Ви впевнені, що якщо відкриються архіви це принесе вам користь? ви захочете пожертвувати свій час, сили щоб там сидіти, мерзнути в неотоплюваних приміщеннях, збирати по крупинці інформацію? Сумніваюсь. Це робить історик, аналізує, порівнює з тими ж німецькими джерелами, зі статистичними даними і нам усім видає на гора суть - було так і так, бо були такі то причини і такі то наслідки. Юристи: різниця між запропонованим науковцями, теоретиками і прийнятим політиком законом - дуже велика. Ви впевнені, що паспорт для обміну 5 доларів з 23 вересня придумав доктор юридичних наук? Ви впевнені, що в податковий кодекс внеслися зміни запропоновані юристами вченими? Бо мені здається, це накидано в стінах кабміну в один документ всю регуляцію податкового права. Чи ви думаєте, що юристам самим цікаво працювати в таких "стабільних" умовах, коли в ідентичній справі, ідентичний суд виносить протилежні рішення - маю на увазі наш Верховний, Конституційний та ін суди рішення в залежності від політичної потреби. Ще раз повторюсь - наука і науковці (тема даної гілки) є різними. Кому цікаво може подивитися теми кандидатських авторефератів на сайті нац бібліотеки імені того ж Вернадського ПС. Колись у нас і омбудсмана не було, хтось запропонував. detroytred
в мене вже давно рана на філософію, ви її в черговий раз відкрили. Крім філософії є ще й інше життя. На це питання у нас з вами трошки різні погляди, бо я не вважаю, що філософія - пуп землі, а ви, як мені здалося - вважаєте. kuser
згоден, давайте всіх нафіг виженем, будемо вдвох займатися наукою і ділити бабло  Правильно, хай не вивчають біологи як боротися зі шкідниками - якщо зжеруть гречку - в Китаї її багато, на всіх вистачить. Хай не вчать історію - краще хай нам дадуть автомат, і якщо хтось прийде і скаже, що це його земля - замість довголітнього спору в міжнародному суді як якісь там цивілізовані народи - ми йому з калаша, нема чого на нашу землю зазіхати.
-
steam
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 18 вер, 2011 21:00
Frant написав:Neobars На Западной украине "философ" - ругательное слово. Мне чрезвычайно не нравится нынешняя гуманитаризация образования. Миром правят цифры. Без грамотных математиков, физиков, химиков нам нечего делать в мировой экономике. Насчет философов - если их убрать, никто и не заметит.
Уменьшение прогнозируемой прибыли - все же заметно Другое дело, что ее можно запросто не замечать в мире цифр (текущем моменте). Особенно если уменьшить прогнозы - так тогда вообще никакого уменьшения не будет.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 вер, 2011 21:02
kuser як правильно підмітив коллега - Ньютону яблучко впало, але цей англічаній нічого вам не каже, що ви літаєте на літаку, користуєтесь спутниками - а це все побудовано на його законах. Точніше на законах природи, які він написав зрозумілою для нас мовою. Ану бігом виключили мобілку і відключили інтернет - Ньютон проти, щоб ви користувалися його роботою!
-
steam
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 18 вер, 2011 21:07
steam написав:На це питання у нас з вами трошки різні погляди, бо я не вважаю, що філософія - пуп землі, а ви, як мені здалося - вважаєте.
Здалося. Философия (о которой я говорил) и философы - "є різними". Настоящие из них - не считают ее пупом земли.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 вер, 2011 21:50
steam написав: Давайте на самому початку визначимось: є литвини, азарови і тд - люди які мають вчені звання, але користі з яких як з козла молока.
І якийсь же ВАК присвоїв їм те ЗВАННЯ ? Займалися цікавим для себе питанням
... Знаєте, я чомусь не хочу оплачувати чиїсь " заняття цікавими для себе питаннями" бо таких буде дуууже багато люди пишучи про одне, бачать, що чогось невистарчає, щось треба придумати
, .. Якщо це не колесо ( образно кажучи) , то мені не дуже цікаві їхні вигадки Ви впевнені, що якщо відкриються архіви це принесе вам користь? ви захочете пожертвувати свій час, сили щоб там сидіти, мерзнути в неотоплюваних приміщеннях, збирати по крупинці інформацію? Сумніваюсь. Це робить історик, аналізує, порівнює з тими ж німецькими джерелами, зі статистичними даними і нам усім видає на гора суть - було так і так, бо були такі то причини і такі то наслідки.
.... Ну. знаєте, сидите за комп'ютером і говорите про неопалювані приміщення..... Не потрібно , та й не можливо всім іти в архіви - потрібно просто все це зробити надбанням всіх - хоч копії, хоч в електронному вигляді..... А про причини і наслідки кожен зробить свій висновокЮристи: різниця між запропонованим науковцями, теоретиками і прийнятим політиком законом - дуже велика. Ви впевнені, що паспорт для обміну 5 доларів з 23 вересня придумав доктор юридичних наук? Ви впевнені, що в податковий кодекс внеслися зміни запропоновані юристами вченими? Бо мені здається, це накидано в стінах кабміну в один документ всю регуляцію податкового права. Чи ви думаєте, що юристам самим цікаво працювати в таких "стабільних" умовах, коли в ідентичній справі, ідентичний суд виносить протилежні рішення - маю на увазі наш Верховний, Конституційний та ін суди рішення в залежності від політичної потреби.
Майже впевнений... бо майже всі депутати та працівники КМ,( а ті що накидали такі закони - так точно - кандитати та доктори ). Ще раз повторюсь - наука і науковці (тема даної гілки) є різними. Кому цікаво може подивитися теми кандидатських авторефератів на сайті нац бібліотеки імені того ж Вернадського 
Ага, наприклад : " Расчет оконных проёмов в учебных помещениях " или " Роль ... областной комсомольской организации в воспитании подрастающего поколения "
-
awers
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 18 вер, 2011 22:18
awers або "Вплив народних музичних інструментів на розвиток духовності нижчих посад в ієрархії російського духівництва" - або просто кажучи - нахрена попу баян Я ж не історик, мені здається що воно саме так і робиться. Ви на приклад пропонуєте все оцифрувати і кинути в інет - хто захоче почитає. А ваш найкращий друг буде проти - він буде проти, скаже що це йому непотрібно і він нехоче за це платити... Думаю ми зрозуміли один одного, а такі розмови - це вже придирка до нюансів Скажіть, якщо ви будете головою ВАК - невже ви своєму любимому куму/другу не зробите кандидата?
-
steam
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 18 вер, 2011 22:57
kuser То есть Вы считаете, что наука Украине не нужна? А вместе с тем не нужны такие направления образования как экономика и право (также "пользы НОЛЬ вот всей Этой ... псевдонаучной шоблы!" - Результат же на лицо), о таких направлениях как философия, социология, история, культура, искусство вообще молчу (дармоеды, как Вы бы сказали). ... а может Украине вообще образование не нужно??? Вы "деструктивный элемент", kuser 
-
Nebesnyi
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 18 вер, 2011 23:15
steam Скажіть, якщо ви будете головою ВАК - невже ви своєму любимому куму/другу не зробите кандидата?
Це питання до ВАКу. Навіщо тоді взагалі ВАК ( і принципи , на яких він формується ) , якщо питання може особисто вирішити голова ????
-
awers
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему