Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 325326327328329 ... 2663>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ 2.6 5 426
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
42%
177
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
52
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
10%
44
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
17%
74
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
19%
79
Всього голосів : 426
Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2013 17:57

lobanoff написав:
  blagoic написав:tatop Не жартую :) Якщо бути точним, то 2.975.000.

обовязково повідомте на форумі коли ви їх будете забирати та нести у інший банк. :mrgreen: :mrgreen: та бажано маршрут пересування :mrgreen:

Зараз, записуйте :) Я сьогодні продовжив 500 тис.
blagoic

Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2013 18:00

ради премиальной карти надрываетесь.сарказм.пенсионный счет-удобнее.
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2013 18:41

Re: Городской коммерческий банк CityCommerce Bank

А где можно посмотреть тарифы за обслуживание карт идущих к депозитам.
В частности к Праздничному?

Какой процент на остаток?
nafanja333

Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2013 18:43

nafanja333 написав:А где можно посмотреть тарифы за обслуживание карт идущих к депозитам.
В частности к Праздничному?

Какой процент на остаток?

:)

Нашел извините.
nafanja333

Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2013 18:55

Мені теж не байдуже чи мій банк спілкується рідною мені мово

Мені теж не байдуже чи мій банк спілкується рідною мені мовою.
Я наприклад ДУЖЕ зважаю на це при виборі банку. Див наприклад "рейтинг україномовних банків" або "Київські банки створені для іноземців" у гуглі.

Банк ж прошу перевести свої комунікації в інтернет на українську мову.

Дякую
lityk

Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2013 19:31

lityk написав:Мені теж не байдуже чи мій банк спілкується рідною мені мовою.
Я наприклад ДУЖЕ зважаю на це при виборі банку. Див наприклад "рейтинг україномовних банків" або "Київські банки створені для іноземців" у гуглі.
Банк ж прошу перевести свої комунікації в інтернет на українську мову.
Дякую

матимете свій банк встановлюватимете в ньому правила: "Спілкування виключно українською!" :mrgreen: ніхто ж вас на шкворці не тягне, до міського! :mrgreen:
lobanoff

Подякував: 45 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2013 19:50

Marshal написав:...Звичайно, що якщо банк буде спілкуватись винятково українською мовою, але фінансові показники у нього будуть нікудишні, то більше 200 тис. до нього ніхто не понесе...

Рисковать суммой даже до 200 тыс. в банке, имеющем никудышные показатели, только из-за того, что он общается исключительно на украинском языке - это занадто. Или украинский ура-патриотизм, расходящийся со здравым смыслом.
AlexJ

Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2013 20:20

AlexJ написав:
  Marshal написав:...Звичайно, що якщо банк буде спілкуватись винятково українською мовою, але фінансові показники у нього будуть нікудишні, то більше 200 тис. до нього ніхто не понесе...

Рисковать суммой даже до 200 тыс. в банке, имеющем никудышные показатели, только из-за того, что он общается исключительно на украинском языке - это занадто. Или украинский ура-патриотизм, расходящийся со здравым смыслом.

А якщо це лише 2%-3% заощаджень. :wink: :lol:
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2013 20:43

sealedy
Щодо обслуговування - гарного чи поганого.
Зробила спробу підписатися на вашу сторінку у Фейсбуці, однак через російську мову я незабаром відмовилася сдідкувати за вашими новинами, я некомфортно себе почуваю з банком, який не поважає україномовних клієнтів і не завдає собі клопоту вести спілкування з клієнтами державною мовою. Відповідно, я не можу й довіряти свої гроші такому банку. Обрала для себе україномовний "Аваль" і анітрохи про це не шкодую.

Отнести деньги в банк , у которого одни из самых низких депозитных ставок в Украине только благодаря тому, что он "україномовний", и получать от этого вдвое (если не меньше) меньше процентов на одну и ту же сумму -это воистину мудрое решение... :lol:
А банку я все таки советую прислушаться к мнению клиентов, которые хотят получать информацию на своем языке. Я сам русскоязычный (хотя с украинским проблем тоже не имею), но согласен, что банк обязан предоставлять всю необходимую информацию на государственном языке, во всяком случае для тех, кто на нем разговаривает. Таким образом Вы приобретете дополнительных клиентов , что будет банку только в плюс.Как видно даже из этого форума, принципиалов, которые ставят это в приоритет, не мало, так что со стороны банка глупо от них отказываться...
Rentier

Подякував: 17 раз.
Подякували: 116 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 лис, 2013 20:50

Rentier написав:А банку я все таки советую прислушаться к мнению клиентов, которые хотят получать информацию на своем языке. Я сам русскоязычный (хотя с украинским проблем тоже не имею), но согласен, что банк обязан предоставлять всю необходимую информацию на государственном языке, во всяком случае для тех, кто на нем разговаривает. Таким образом Вы приобретете дополнительных клиентов , что будет банку только в плюс.Как видно даже из этого форума, принципиалов, которые ставят это в приоритет, не мало, так что со стороны банка глупо от них отказываться...

Так а какие проблемы - сайт у нас сделан на 4х языках, получайте информацию на каком удобнее. Договора в банке на украинском, реклама также... :)
Михаил_CCB

Заблокований
Подякував: 42 раз.
Подякували: 138 раз.

Профіль

#<1 ... 325326327328329 ... 2663>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість