|
Банк Траст - БАНКРОТ? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 07 жов, 2015 12:08
Так что IMPRINTER был прав, и я рекомендую кредитки Траста не использовать для оплат в интернете, потому что многие такие траты Траст проведёт как снятие налички, со своими соответствующими комиссиями (всё аналогично Михалычу)
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
- Подякував: 9350 раз.
- Подякували: 4482 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
3
Додано: Сер 07 жов, 2015 12:27
IMPRINTER написав:когда и в какую списывается плата за пользование ЮФН-моби по депозитной карте? наперед или в назад? если на карте будет 0 грн. то спишут в минус или приостановят пользование услугой?
Плата за UFN-Mobi и смс-информирование списывается в последний день месяца за предыдущий месяц. Если денег на счету недостаточно - списание произойдет при следующем пополнении карты, при этом услуга отключена автоматически НЕ будет.
-
Bank TRUST
-
-
- Заблокований
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 жов, 2015 12:32
2XL написав:Для открытия ИБ нужно предупреждать курьера? Отдельным договором открывается или на горячке?
Доступ к ИБ возможно будет получить как написав заявление на подключение, так и позвонив по телефону горячей линии (в ближайшем будущем). На данный момент услуга неактивна.
-
Bank TRUST
-
-
- Заблокований
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 жов, 2015 13:09
Отписался Bank TRUST в личку, со ссылкой на пункт "переводов в другой банк за счёт кредитных средств". 1. И "побоку", что это был не перевод. 2. И "побоку" на этот пост: Bank TRUST написав:При использовании сервисов перевод с карты на карту данная комиссия дополнительно к комиссии банка, который предоставляет данный сервис, не взимается.
ЧТД Банк Траст - тихо, по-домашнему
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
- Подякував: 9350 раз.
- Подякували: 4482 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
3
Додано: Сер 07 жов, 2015 15:13
Вкладчик1234
они определяют перевод по мсс, а не по признаку. если это 6012 то им пофиг. если Изя его выкакал ошибочно то претензии мол не к нам, а к мерчанту.
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 229 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Сер 07 жов, 2015 15:27
Я щиро полюбив Траст! Бум друзяками! Дякую за карту з міцним горішком! )) Голова в нього як круте яйце...)) Перші враження переважно позитивні! На Зеленій у Львові чисто в відділенні! "Тихо, семейно, по домашньому..." )) Такий собі уютний ломбард в позитивному розумінні цього слова...Трошки замало місця здалося, але то таке...)) До обслуговування претензій нема. Все як повинно бути! Трошки підкачала гаряча лінія. Довго не приходила смска з кодом для UFN mobi. Подзвонив у колцентр, а там у відділення за кодом хлопець посилає. Я кажу, що начебто код в смс повинен прийти, а він як заїзджена платівка.. відділення і баста. Добре хоч телефон відділення дав. Я подзвонив й смска скоро прийшла. Не довелося зайвий раз йти до відділення. Траст! Час - то гроші...)) Треба час клієнта берегти! І ще маленький newанс...Коли дзвониш на 0800 пропонує мову обрати. Я обрав рідну українську, а там на мові окупанта гутарять. Я сам російськомовний, але трошки покоробило...Я ж у Львові трошки відвик російською спілкуватися. А так усьо тіп - топ!!! Усьо сподобалося! Планую депозит вам занести! Готуйте цукерки АВК та каву!))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 жов, 2015 15:38
Козак-характерник написав:Я щиро полюбив Траст! Бум друзяками! Дякую за карту з міцним горішком! )) Голова в нього як круте яйце...)) Перші враження переважно позитивні! На Зеленій у Львові чисто в відділенні! "Тихо, семейно, по домашньому..." )) Такий собі уютний ломбард в позитивному розумінні цього слова...Трошки замало місця здалося, але то таке...)) До обслуговування претензій нема. Все як повинно бути! Трошки підкачала гаряча лінія. Довго не приходила смска з кодом для UFN mobi. Подзвонив у колцентр, а там у відділення за кодом хлопець посилає. Я кажу, що начебто код в смс повинен прийти, а він як заїзджена платівка.. відділення і баста. Добре хоч телефон відділення дав. Я подзвонив й смска скоро прийшла. Не довелося зайвий раз йти до відділення. Траст! Час - то гроші...)) Треба час клієнта берегти! І ще маленький newанс...Коли дзвониш на 0800 пропонує мову обрати. Я обрав рідну українську, а там на мові окупанта гутарять. Я сам російськомовний, але трошки покоробило...Я ж у Львові трошки відвик російською спілкуватися. А так усьо тіп - топ!!! Усьо сподобалося! Планую депозит вам занести! Готуйте цукерки АВК та каву!))
І лімітом....не обідили? 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 жов, 2015 15:41
Квесторе_поверніться написав:І лімітом....не обідили? 
Налили по повній! По повній, Карл! Львівянину з донецькою пропискою...)) Це ж міцний горішок! ))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 жов, 2015 15:43
Козак-характерник написав: Квесторе_поверніться написав:І лімітом....не обідили? 
Налили по повній! По повній, Карл! Львівянину з донецькою пропискою...)) Це ж міцний горішок! ))
Без офіційного працевлаштування?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 жов, 2015 15:45
Квесторе_поверніться написав: Козак-характерник написав: Квесторе_поверніться написав:І лімітом....не обідили? 
Без офіційного працевлаштування?
Без. Козак на панщину не ходить...))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль