Квесторе_поверніться Треба завжди пам'ятати, що банк завжди чекає де Вас можна розкрутити на бабло. Це вічна гра хто кого. Тому краще тримати дистанцію і не йти на ближній бій.
pavyak написав:Квесторе_поверніться Треба завжди пам'ятати, що банк завжди чекає де Вас можна розкрутити на бабло. Це вічна гра хто кого. Тому краще тримати дистанцію і не йти на ближній бій.
Тут не бій....цивілізоване співіснування має бути. Банчик має більші можливості заробити....ніж звичайний імярек. І коли дає кредит....теж заробляє....а скільки....все залежить від умов кредитування.
ничего подобного ... если у вас был долг 10 000 вы можете 10 раз по 1 000 вносить и при этом постоянно тратить .. главное, чтоб по счету прошла сумма равная по совокупности 10 000
Я имею ввиду что на 24 число у Вас 9990 грн. долга. И вы с нескольких банков, терминалов Изи, кассы банка закидываете где сколько завалялось свободных средств и в сумме они превысили 9990 и вывели карту в 0. А 24-25 ничего не тратите с карты. А вот что с 26 по 1 я не знаю для того и карт несколько. Да и "друг" у меня на скамейке запасных, так телефон пополнить, запаска для Привата при оплате комуналки. .
pavyak написав:Квесторе_поверніться Треба завжди пам'ятати, що банк завжди чекає де Вас можна розкрутити на бабло. Це вічна гра хто кого. Тому краще тримати дистанцію і не йти на ближній бій.
Тут не бій....цивілізоване співіснування має бути. Банчик має більші можливості заробити....ніж звичайний імярек. І коли дає кредит....теж заробляє....а скільки....все залежить від умов кредитування.
Цивілізоване співіснування це маркетиговий хід. До речі ми ж кредит і обговорюємо. ТАС так і каже Ви в нас кредит берете, чи Вам вони щось інше казали коли Ви в них ВП брали.
vitaliy1111 написав:Есть ли сейчас комиссия при оплате коммуналки на сайте Easypay кредиткой "Друзі "EasyPay"?
смотря какой коммуналки ))) есть коммуналка, которая бесплатно картой любого банка платится .. согласно условий акции бесплатно любой картой Траста (не обязательно Друзья Изипей) бесплатно можно оплатить ВСЕ услуги из категорий:
«Мобільні оператори»; «Інтернет, ТБ і телефон»; «Телебачення»; «Комунальні платежі»; «Банки та фінансові послуги».