sens написав:банк мне нравится остался вклад под 26,5% читаю минфин и думал что это Адарич Докапитализация
У меня была продуктивная встреча с НБУ. Мы определили план капитализации банка, у меня своих личных средств для этого нет, но есть инвесторы, которые интересуются этим бизнесом, системой EasyPay, что очень важно. Мы таких долго искали. Мне интересно сделать что-то яркое, поэтому за год я сформировал костяк команды, и сейчас будем проявлять признаки агрессии на рынке.
увы , это был Владелец кондитерской компании АВК и банка Траст, экс-дпеутат Верховной Рады Владимир Авраменко
теж обрадували сьогодні у відділенні Пропоную писати скарги на ім"я правління банку про порушення депозитного договору. Критична маса мала би вплинути на них. Ну а якщо не вплине, то значить банку наші гроші нафіг не потрібні - проголосуємо ногами. Траст чим далі тим більше нагліє. Спочатку мені % не дораховав, тепер тупо договір порушує, а що він завтра придумає? Ганьба!
KIM30 написав:теж обрадували сьогодні у відділенні Пропоную писати скарги на ім"я правління банку про порушення депозитного договору. Критична маса мала би вплинути на них. Ну а якщо не вплине, то значить банку наші гроші нафіг не потрібні - проголосуємо ногами. Траст чим далі тим більше нагліє. Спочатку мені % не дораховав, тепер тупо договір порушує, а що він завтра придумає? Ганьба!
а Папі Римському вони не пропонували скаржитись? Все пусте. ніхто собі в збиток працювати не буде
KIM30 написав:теж обрадували сьогодні у відділенні Пропоную писати скарги на ім"я правління банку про порушення депозитного договору. Критична маса мала би вплинути на них. Ну а якщо не вплине, то значить банку наші гроші нафіг не потрібні - проголосуємо ногами. Траст чим далі тим більше нагліє. Спочатку мені % не дораховав, тепер тупо договір порушує, а що він завтра придумає? Ганьба!
а Папі Римському вони не пропонували скаржитись? Все пусте. ніхто собі в збиток працювати не буде