|
Банк Траст - БАНКРОТ? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 07 вер, 2016 14:35
-
Хутін Пуй
-
-
- Заблокований
- Подякував: 181 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 вер, 2016 14:42
d_12 написав: TRUSTConsultant написав:Подскажите, какой картой Вы рассчитывались в сервисе EasyPay?
ще спитайте з якого браузера він заходив на сайт ізі  Уточнили информацию. С 23.08.2016 изменились условия сотрудничества с Банком Траст. Теперь, оплата без комиссии возможна только картами EasyPay либо Друзья EasyPay. С других карт Банка Траст комиссия будет взиматься. Приносим извинения за некорректно предоставленную информацию ранее. Платіжна система EasyPayне морочте людям голову 
Конкретизируйте Ваше сообщение. С чем Вы не согласны? Информация по наличию комиссии при рассчете в сервисе Easy Pay уже предоставялась на ветке форума. Повторно сообщаем, что без комиссии в сервисе Easy Pay можно рассчитываться только ко-бренд картами. Если есть примеры, которые не соответствуют предоставленной информации, просьба предоставлять персональные данные и дату\время операций для детальной проверки.
-
TRUSTConsultant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 вер, 2016 14:42
Хутін Пуй написав:тем не менее имеем пук в пудру:
мені пох - є ще місця, де можна без комісії комунальні оплатити  пс. я також з березня по серпень без комісії сплачував комунальні з карти трасту через ізю, ще й кошти на карту під цю справу вносив. світ клином на ізі не зійшовся.
-
d_12
-
-
- Подякував: 118 раз.
- Подякували: 77 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 вер, 2016 14:43
Хутін Пуй написав:egorek Траст
Спасибо! Я это уже видел и знал. Когдато весной говорили на горячке,по-моему, изи, что оплата с трастовских карт будет без комиссии. В целом неприятная тенденция.
-
egorek
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 вер, 2016 14:47
d_12 написав:є ще місця, де можна без комісії комунальні оплатити
а на другой банк по реквизитам тоже? Интересуют платежные системы,не ИБ банков.Подскажите,мудрейший.
-
Хутін Пуй
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 вер, 2016 14:49
TRUSTConsultant,  людина не читала Вашого давнішого повідомлення про тарифи ізі. Ви в мене також питали з якої карти трасту я хотів платити, потім з якого браузера я заходив на сайт ізі  треба було написати коротко: з кобрендових карт при оплата через сайт ізі комісія не утримується, з усіх інших трастових прошу платити коміс  відпадає як мінімум одне питання платника 
-
d_12
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 вер, 2016 14:52
d_12 написав:TRUSTConsultant,  людина не читала Вашого давнішого повідомлення про тарифи ізі. Ви в мене також питали з якої карти трасту я хотів платити, потім з якого браузера я заходив на сайт ізі  треба було написати коротко: з кобрендових карт при оплата через сайт ізі комісія не утримується, з усіх інших трастових прошу платити коміс  відпадає як мінімум одне питання платника 
Дякуюємо за зауваження. Ваше побажання буде враховано при наданні відповіді в подальшому.
-
TRUSTConsultant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 вер, 2016 14:54
d_12 написав:людина не читала Вашого давнішого повідомлення
вона пише постом вище зворотнє. "Я это уже видел и знал."повторю вопрос: как без комиссии оплатить платеж в любой банк по реквизитам,исключая интернет банкинг банков Украины и платежную систему Изипей?
-
Хутін Пуй
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
-
d_12
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 вер, 2016 15:00
Хутін Пуй написав: d_12 написав:людина не читала Вашого давнішого повідомлення
вона пише постом вище зворотнє. "Я это уже видел и знал."повторю вопрос: как без комиссии оплатить платеж в любой банк по реквизитам,исключая интернет банкинг банков Украины и платежную систему Изипей?
я відреагував на більш швидше повідомлення: Изя стал брать комиссию при оплате с Трастовских карточек(.
, а потім вирішив трохи постібатись із представника трасту, напросився на Ваш комплімент  думаю, подальша дискусія буде непродуктивною 
-
d_12
-
-
-
-
Профіль
-
-
|