Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2011

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 364365366367368 ... 831>
Повідомлення Додано: Суб 29 жов, 2011 17:53

Давно вважав . що є :
нудні
нудні до тошноти
противні
тепер введу нову класифікацію
jde.

Хтось з тут присутніх отримав від цього трьохбуквенного хочаб трошки інформації про те як він продав своє на піку в 2008 , як заробив 500% на фонді , в яких банках і в яких суммах і під які проценти і терміни цей персонаж клав гроші ?
Ні . і я ні .
Тому в мене крім загальних запитань до цього перця - більше нічого не має .
Зате скільки в нього до мене
І чому ціни точні не вказую і розбіжність в мене від 500 до 500 і від 700 до 750 . і чому заявляю про продаж в 2009 всього збудованного до 2009 , якщо по його розрахункам , які він отримав від мене , а також порівняв з моїми повідомленнями двохрічної давності виходить нестиковка в 125 м2 на 6 місяців.
І чому я маючи можливість в 2008 будувати 2000 м2 , за 2009 збудував 320 , за 2010-2011 - також 320 ( трьохбуквенний забув додати до площі квартир і гаражів , ще й площу сходових кліток які будувати потрібно , от в нього і вийшло 240)

Тому для всіх трьохбуквенних пояснюю
1 Різницю в 50 доларів на ціні м2 - я пояснив тим що я рахую гроші які отримую я , а покупець , тобто Ви рахуєте гроші які виплачуєте Ви.
8% - це 5% прибуткового , 1% - держмита , 1% - пенсійного і оплата послуг нотаріуса.
2 Внаслідок того що я будую за свої , то я можу збудувати 2000 м2 в рік , але збудую тільки те що продам , а так як в 2009-2010 я продав 650 , то збудував 320 + викупив магазин в 60 м2 , в 2011 продав 82+62+20 м2 , збудував 320 .
Для тих хто займається реальним виробництвом а не вивчає теоретичні схеми надприбутків по обявам авізо і рекламним оголошенням банків - я думаю все ясно.

І останнє
Певні теоретики влазячи в деталі , не в стані бачити глобальні речі.
А глобальні речі слідуючі:
На сьогодні вартість м2 за межами Львова при умові виплати 70% відразі і 30% в кредит до 3 років, в :
двохкімнатній 62 м2-становить 800 доларів=50 000 (ціна+рієлторські+оформлення)
трьохкімнатній 82 м2-становить 730 доларів=60 000 (ціна+рієлторські+оформлення)

Якщо хтось хоче заявляти що в березні-грудні 2009 такі квартири коштували дорожче - це його бзіки .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2990 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 29 жов, 2011 17:55

jde
в этой жизни все просто, и сложно одновременно....
То, что я увидел на фото - неликвид киевской области по цен $800 за метр, и не цене, а мечтах продать. Первая же попыток найти нечто подобное, выдала метр по 700 долларов за метр, я уверен, все гораздо хуже....
Но повторюсь, Будивельник, делает нереальные маркетинговые ходы (соприкасался с знатоками) он заставляет присутствующих, заниматься не тем, что их интересует, а обсуждением его неликвидной недвиги, тем самым повышая её ликвидность НА РОВНОМ МЕСТЕ, НЕ ВКЛАДЫВАЯ НИ КОПЕЙКИ, на самом емком рынке недвиги всея Украина.... Есть о чем подумать...
Oven

Повідомлення Додано: Суб 29 жов, 2011 18:05

jde
А сказал я это из-за того, что вы неоднократно говорили что строите монолитные дома, даже долго обсуждали все это с Андреем и другими... Верно? Лично мне все равно какие у вас дома...
А на фото я вижу блочный дом (швы во 2-й секции)...

Прийняти шви між пінопластовими листами утеплення ( правда не звичного для теоретиків розміру в 3м х 1м ) , за шви між блоками - міг тільки дуже великий теоретик.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 29 жов, 2011 18:17

Oven
1 Я не працюю за гроші , може тому в мене й так добре виходить
2 Особисто я вважаю , що оповідання про неадекватну ціну і зажерливих будівельників - це спосіб відвернути увагу від більш серьозних речей.
3 На мій погляд , ці серьозні речі - це культивація в молодих і неокріпших головах міфу про їх унікальність і безмежні можливості.
Не можна прийняти правильне рішення , не обмежуючи область в якій це рішення повинне працювати . На сьогодні найрозповсюдженіша думка/мрія в головах підростаючого покоління це :
Ми можемо все....
Нам винні всі....
Насправді ні перший , ні другий постулат не відповідають дійсності.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 29 жов, 2011 18:55

budivelnik написав:Oven

после этого, все умолкают.... Человек который говорит, что не работает за деньги.... Занавес...
Oven

Повідомлення Додано: Суб 29 жов, 2011 19:02

Oven написав:
  budivelnik написав:Oven

после этого, все умолкают.... Человек который говорит, что не работает за деньги.... Занавес...

Сорі - звиняйте :D
Внесу невеличку поправочку
Я не працюю за гроші ... на сторінках цього форуму :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 29 жов, 2011 19:14

Интерестные "изменения" ..

Инвесторам проблемных домов обещают кредитные каникулы и снижение процентов

Льготный период для погашения кредита, предоставленного за счет средств уставного капитала Фонда, смогут получить заемщики, которые проинвестировали кредитные средства на строительство жилья в проблемные объекты. Об этом сообщил председатель правления Государственного фонда содействия молодежному жилищному строительству Леонид Рисухин.
Такие изменения были внесены в Положение о порядке предоставления долгосрочных льготных кредитов на строительство жилья молодым семьям и одиноким молодым гражданам, которые согласно законодательству признаны нуждающимися в улучшении жилищных условий, за счет уставного капитала Государственного специализированного финансового учреждения «Государственный фонд содействия молодежному жилищному строительству».
«Изменениями устанавливается, что в случае нарушения срока принятия в эксплуатацию объекта более чем на 6 месяцев, правление Фонда может определить в кредитном договоре с заемщиком льготный период, в течение которого заемщик освобождается от погашения кредита, и размер процентов уменьшается до 3% годовых от суммы обязательств сроком до одного года или до принятия в эксплуатацию такого объекта», — объяснил Леонид Рисухин.
Напомним, на программы льготного кредитования строительства жилья в Украине в следующем году планируют потратить 250 млн. бюджетных гривен.
Источник: Столичная недвижимость
http://mi nfin.com.ua/2011/10/29/482351/

ПС: Даже не смотря на то что ставка все-таки есть, если объект вообще не имеет перспективы сдачи и по нему уже существенная часть тела выплачена? Заменят объект на суму того "кредита в пролеме" и все ок и пока менять будут 3% будет токо идти?
Востаннє редагувалось Kolop в Суб 29 жов, 2011 19:18, всього редагувалось 2 разів.
Kolop

Подякував: 144 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 29 жов, 2011 19:15

budivelnik
Я знаю как и сколько делается крыша, так как живу в частном доме. Но я вижу снег и отсутствие крыши и окон! А это мне не нравится, на это я и указала. Так не делают, до снега все нужно успеть.
Еще добавлю что то, что я увидела на фото не соответствует озвученной Вами технологии строительства. Откуда ШВЫ обработанные мастикой? Это какие панели Вы применяете в строительстве?
Тори

Подякував: 20 раз.
Подякували: 62 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 29 жов, 2011 19:36

budivelnik написав:
jde
А сказал я это из-за того, что вы неоднократно говорили что строите монолитные дома, даже долго обсуждали все это с Андреем и другими... Верно? Лично мне все равно какие у вас дома...
А на фото я вижу блочный дом (швы во 2-й секции)...

Прийняти шви між пінопластовими листами утеплення ( правда не звичного для теоретиків розміру в 3м х 1м ) , за шви між блоками - міг тільки дуже великий теоретик.

Да это НОНСЕНС то, что Вы говорите и получается делаете! Утеплять зимой в снегу дом?! :roll: Приличных слов не нахожу! Все намного хуже, чем я думала.
Тори

Подякував: 20 раз.
Подякували: 62 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 29 жов, 2011 19:42

Тори
А Ви читаєте тільки свої повідомлення , чи і мої також ?

Сообщение Добавлено: Сб 29 окт, 2011 18:05

Бачу вже прочитали , тому відповім і далі

Це Ви можете переконувати тут присутніх в доцільності шамотки в зовнішніх стінах , чи утепленню будинку зимою , а все тому що дуже високо пробуєте нести себе і ні в грош не ставите навколишніх , навіть коли влазите в їх професійну нішу.

Для таких як Ви повідомляю -
1 стіни не утеплювались зимою , стіни вже стояли утепленими зимою ( а це має різницю )
2 В моїх технологіях , пінопласт не наклеюється на стіну , а використовується як зовнішня незйомна опалубка при виготовленні монолітної стіни.
3 Шви між пінопластовими плитами виникають внаслідок так званого усихання листів , що в подальшому не має ніякого впливу на експлуатацію , так як пінопласт буде покритий шарами сітка+клей+короїд.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 364365366367368 ... 831>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему