Зеленський: Десятки тисяч людей навчилися професійно вбивати за допомогою дронів через війну РФ Джерело:
Зеленський звинуватив ООН в бездіяльності
До кінця цього року Україна створить Космічні війська

|
|
![]() у кварталу загострення
![]() ![]() Зеленський: Десятки тисяч людей навчилися професійно вбивати за допомогою дронів через війну РФ Джерело: Зеленський звинуватив ООН в бездіяльності До кінця цього року Україна створить Космічні війська ![]() ![]()
І Зірку Смерті. А ось і гімн. Востаннє редагувалось flyman в Сер 24 вер, 2025 19:38, всього редагувалось 2 разів.
![]()
На днях Савромат розказував байку про враження танка 50 шт. ![]() Hotab
Навіщо ви постите фото проФФесора Зварича? Вже не перший раз. Була з ним така історія. Після помаранчевої революції він обіймав міністреську посаду. Ну і всі вони такі чудові, прогресивні ельфи що какали веселкою. на противагу жахливим оркам кучми-януковича. Зварич чомусь титулувався професором. Але раптом виявилось, що цей Зварич не те що не науківець, але й навіть не бакалавр. А виправдовування він собі знайшов зухвале - шо через його ранню лисину одногрупники його вважали досить розумним тому називали "професором". І взагалі , навіть недоучка, якщо він з Америки, може конкурувати з українськими академіками. Мене це дуже розлютило тоді. І на ФУПі я написав текст "Варена Гнида" Ну і дав розгулятися творчій фанетазії, описавши його юність як хіпування х нюхоклейством у буремних 60-х з чого начебто він облисів. Причому досить танлановито , з ураїхуванням підробиць деталей американського життя тих років. Текст попав на очі самому герою і він прокоментував так що до кампанії з його длискрелдитації залучені прдеставники емігрантських кіл , що перекоучують факти біографії та прізвище. Мабуть я був недалеко від істини ))) Востаннє редагувалось fox767676 в Сер 24 вер, 2025 20:24, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПотужна перемога.
Тепер замість 30 тисяч в місяць будуть ловити 60 тисяч. Це і вся хитра стратегія науближчих років ![]() WSJ дізналось, що стоїть за зміною риторики Трампа щодо України Американський президент дізнався, що Україна запланувала наступ, "який потребуватиме підтримки розвідки США", сказали співрозмовники The Wall Street Journal.
|
|