|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2011 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 26 лис, 2011 20:34
Oven написав: budivelnik написав:sashaa250174 Напрашывается тогда вопрос , а куда же делась валютная себестоимость  Боже який вумный аж страшно
Ти з головою дружиш ? Яка мені різниця , який курс гривні до долара чи до тугрика ? Я працюю тут , і зароблені гроші витрачаю тут , тому мені до пятої точки який курс. Якщо за годину я заробляю на булочку з маслом яка мені потрібна , то яка мені різниця що по курсу занзібару вартість цієї булочки в заназібарі помінялась .
Почему продажа тогда идет за доллары, а не за гривну, патриёт?
А хто тобі сказав таку єресь ? , чи сам придумав ? Для мене особисто що 50 000 доларів , що 400 000 гривень - все одно . До речі продублюю своє ж повідомлення 2009 року. Так само я можу брати в оплату за житло земельні ділянки , арматуру , бетон і так далі з урахування цих матеріалів по цінам які діють на момент проведення угоди.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 26 лис, 2011 20:37, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 26 лис, 2011 20:34
Cricetus cricetus написав:А как быть с советским жилым фондом, там себестоимость 0,0 , от куда цена выше новостроя? ---------------------------------------- новострой стремный и необжитый. обжитый 2-3 года новострой как правило дороже
какой "обжитый", я, что пишу не по русски? Советский фонд, хрущи/гостинки/брежневки которым по 50 лет - почему дороже новострев?
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 26 лис, 2011 20:35
budivelnik написав:Смешались в кучу кони-люди .... 1 Собівартість цікавить тільки виробничника , адже це напряму впливає на рівень його доходу , тому кожен виробничник старається опустити собівартість виготовлення. 2 Будь який товар продається по ринковій ціні . Якщо ринкова ціна товару нижча собівартості випуск товару припиняється. 3 Для власника товару поняття собівартість не існує , але завжди існує поняття ринкова ціна , а ринкова ціна визначається виключно завершеними угодами. Що ще кому не ясно ?
О таки понимает ) Выходит так, к примеру власныком того что построил за свои(ПОД Львовом) являешься на данный момент ТЫ то разговоры с твоей стороны о себестоимости уже не уместны , А ТОЛЬКО РЫНОЧНАЯ ЦЕНА ?
Востаннє редагувалось obval в Суб 26 лис, 2011 20:44, всього редагувалось 1 раз.
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 26 лис, 2011 20:36
budivelnik написав: Cricetus cricetus написав:причем цена на машины не выросла намного - т.к. есть много конкурируещего импорта. а если бы было как в будивныцтьве - были б ща ланосы по 20 штук.
А ціна на машини так сильно не виросла , бо ці машини виготовлялись не в Україні , а в інших економічних умовах і по іншим економічним правилам. Якби заробітна плата в Китаї обкладалась такими самими податками як і в Україні , то і вартість машин булаб набагато вища . Тому й не спасе прихід на український ринок іноземних компаній , по тій простій причині що працювати їм прийдеться по українському податковому законодавству.
Почему "Славута" и "Таврия" не выросла в цене в 15 раз, а на 50%?
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 26 лис, 2011 20:38
budivelnik написав:Ти з головою дружиш ? Яка мені різниця , який курс гривні до долара чи до тугрика ? Я працюю тут , і зароблені гроші витрачаю тут , тому мені до пятої точки який курс. Якщо за годину я заробляю на булочку з маслом яка мені потрібна , то яка мені різниця що по курсу занзібару вартість цієї булочки в заназібарі помінялась .
Почему продажа тогда идет за доллары, а не за гривну, патриёт?
А хто тобі сказав таку єресь ? , чи сам придумав ? Для мене особисто що 50 000 доларів , що 400 000 гривень - все одно . До речі продублюю своє ж повідомлення 2009 року. Так само я можу брати в оплату за житло земельні ділянки , арматуру , бетон і так далі з урахування цих матеріалів по цінам які діють на момент проведення угоди.[/quote] Продажа за грн. или доллар?
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 26 лис, 2011 20:40
Oven написав: budivelnik написав: Cricetus cricetus написав:причем цена на машины не выросла намного - т.к. есть много конкурируещего импорта. а если бы было как в будивныцтьве - были б ща ланосы по 20 штук.
А ціна на машини так сильно не виросла , бо ці машини виготовлялись не в Україні , а в інших економічних умовах і по іншим економічним правилам. Якби заробітна плата в Китаї обкладалась такими самими податками як і в Україні , то і вартість машин булаб набагато вища . Тому й не спасе прихід на український ринок іноземних компаній , по тій простій причині що працювати їм прийдеться по українському податковому законодавству.
Так тут все простіше і хитріше одночасно . Був горбатий запорожець , його змінив 968 , яку змінила Таврія , яку змінила Славута , яку змінив Сенс. По великому рахунку Що таврія , що сенс - одне і те саме ( до речі в них і двигун 1,3-1,4 був однаковий ) Навіщо випускати Таврію по 3000 доларів , якщо можна випускати Сенс по 8000 - от Вам і ріст цін , просто назви автомобілів міняються а затрати на їх випуск практично ні.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 26 лис, 2011 20:42
Oven написав:Продажа за грн. или доллар?
Ще раз пояснюю Мені все одно чим платить клієнт .На сьогодні в Україні не має проблеми обміну однієї валюти на іншу, навіть якщо одна з валют - гривня.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 26 лис, 2011 20:45
спрашиваю в очередной раз у человеков которые кричат о росте цен на авто в 2 раза (а недвига выросла при этом в 9-10 раз)
1.какая ЗП/доход у вас были в 2000 в грн(дол) и сейчас ???
2. если чел. получал в 2000 средняя ЗП 100 долларов (550 грн) и "шкода октавия" стоила 10к баксов а сейчас доходы в грн выросли в 9-10 раз (средняя 4000-5000 грн = 500=600уё) а "шкода октавия" стоит 20к баксов
то у нас жизнь улучшилась или ухудшилась?
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 26 лис, 2011 20:48
овен, еще раз. недосироеный новострой - риск. поэтому он дешевле немного старого фонда. но смотря какого класса. ну когда его достроят и обживут он будет дороже? чтонеясно?
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 26 лис, 2011 20:48
budivelnik написав: budivelnik написав: Cricetus cricetus написав:причем цена на машины не выросла намного - т.к. есть много конкурируещего импорта. а если бы было как в будивныцтьве - были б ща ланосы по 20 штук.
Так тут все простіше і хитріше одночасно . Був горбатий запорожець , його змінив 968 , яку змінила Таврія , яку змінила Славута , яку змінив Сенс. По великому рахунку Що таврія , що сенс - одне і те саме ( до речі в них і двигун 1,3-1,4 був однаковий ) Навіщо випускати Таврію по 3000 доларів , якщо можна випускати Сенс по 8000 - от Вам і ріст цін , просто назви автомобілів міняються а затрати на їх випуск практично ні. [/quote] прав был jbe.... Вранье, одно сплошное вранье.... Сенс, это двигатель ММЗ, а кузов от Дэу, или же Опель Кадет 80 годов, кузов производили в Польше двигатель наш. Таврия/Славута, наши на 100%. Вы же только, что рассказывали как просто работать за границей и как трудно "национальному труженику".
-
Oven
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему