|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2011 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 26 лис, 2011 20:23
sashaa250174 написав:budivelnikЯ ему про стрижене вин мени про голене . Я тебе говорю про динамику роста , а не про спивидношення . Шо то ты не строитель совсем какие то не те инструменты предлагаешь постоянно при чём . Тебе подобные постоянно на авто ссылаются ... Лучше расскажи как у парцхаладзе себестоимость вдруг упала в 10 раз ?
1 Хто такий Парцхладзе ? Мужичок який рік тому всім розповідав що житло повинно коштувати по 400 і при цьому сам продавав по 2000 ? Хотів брехнею світ пройти - в нього не вийшло . Ти слідуючий на черзі ? 2 Що ти за ... такий . З одного року розповідаєш про те що в порівнянні з авто ціни на житло завищені , а з другого не можеш зрозуміти , що якшо тут за квартиру можна купити 3 авто , а в німців 5 авто - то це говорить про те що тут ціна на квартири - занижена , або в німців ціни на авто - завищені . Хоч це до тебе доходить ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 26 лис, 2011 20:23
sashaa250174 написав:budivelnikЯ ему про стрижене вин мени про голене . Я тебе говорю про динамику роста , а не про спивидношення . Шо то ты не строитель совсем какие то не те инструменты предлагаешь постоянно при чём . Тебе подобные постоянно на авто ссылаются ... Лучше расскажи как у парцхаладзе себестоимость вдруг упала в 10 раз ? Останнє Чомусь ти постійно порівнюєш з 2008 роком . Чи не тому , що внаслідок падіння валютних цін станом на сьогодні ціни як на авто так і на житло в валюті за однакові проміжки часу виросли однаково ?.
Напрашывается тогда вопрос , а куда же делась валютная себестоимость Боже який вумный аж страшно 
А как быть с советским жилым фондом, там себестоимость 0,0, от куда цена выше новостроя?
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 26 лис, 2011 20:26
sashaa250174 Напрашывается тогда вопрос , а куда же делась валютная себестоимость  Боже який вумный аж страшно
Ти з головою дружиш ? Яка мені різниця , який курс гривні до долара чи до тугрика ? Я працюю тут , і зароблені гроші витрачаю тут , тому мені до пятої точки який курс. Якщо за годину я заробляю на булочку з маслом яка мені потрібна , то яка мені різниця що по курсу занзібару вартість цієї булочки в заназібарі помінялась .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 26 лис, 2011 20:28
причем цена на машины не выросла намного - т.к. есть много конкурируещего импорта. а если бы было как в будивныцтьве - были б ща ланосы по 20 штук.
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 26 лис, 2011 20:30
Oven написав: sashaa250174 написав:budivelnikЯ ему про стрижене вин мени про голене . Я тебе говорю про динамику роста , а не про спивидношення . Шо то ты не строитель совсем какие то не те инструменты предлагаешь постоянно при чём . Тебе подобные постоянно на авто ссылаются ... Лучше расскажи как у парцхаладзе себестоимость вдруг упала в 10 раз ? Останнє Чомусь ти постійно порівнюєш з 2008 роком . Чи не тому , що внаслідок падіння валютних цін станом на сьогодні ціни як на авто так і на житло в валюті за однакові проміжки часу виросли однаково ?.
Напрашывается тогда вопрос , а куда же делась валютная себестоимость Боже який вумный аж страшно 
А как быть с советским жилым фондом, там себестоимость 0,0, от куда цена выше новостроя?
Смешались в кучу кони-люди .... 1 Собівартість цікавить тільки виробничника , адже це напряму впливає на рівень його доходу , тому кожен виробничник старається опустити собівартість виготовлення. 2 Будь який товар продається по ринковій ціні . Якщо ринкова ціна товару нижча собівартості випуск товару припиняється. 3 Для власника товару поняття собівартість не існує , але завжди існує поняття ринкова ціна , а ринкова ціна визначається виключно завершеними угодами. Що ще кому не ясно ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
budivelnik написав: sashaa250174 написав:budivelnikЯ ему про стрижене вин мени про голене . Я тебе говорю про динамику роста , а не про спивидношення . Шо то ты не строитель совсем какие то не те инструменты предлагаешь постоянно при чём . Тебе подобные постоянно на авто ссылаются ... Лучше расскажи как у парцхаладзе себестоимость вдруг упала в 10 раз ?
1 Хто такий Парцхладзе ? Мужичок який рік тому всім розповідав що житло повинно коштувати по 400 і при цьому сам продавав по 2000 ? Хотів брехнею світ пройти - в нього не вийшло . Ти слідуючий на черзі ? 2 Що ти за ... такий . З одного року розповідаєш про те що в порівнянні з авто ціни на житло завищені , а з другого не можеш зрозуміти , що якшо тут за квартиру можна купити 3 авто , а в німців 5 авто - то це говорить про те що тут ціна на квартири - занижена , або в німців ціни на авто - завищені . Хоч це до тебе доходить ?
Тебе говорилось что цены с 2000-по 2008 по авто выросла в 2раза , а цена с 2000-по 2008 по недвижимости выросла в 5-10 раз Чувствуешь разницу Тут и видно пузырь До мене доходит просто это ты предложил такой инструмент , только не знаю за чем Совсем не по теме кстати ... И далее , все мы в этом мире приходящие и не вечны , как и ты , сегодня пишешь , а завтра инсульт не дай бог , так что не крути пальцы ...
Востаннє редагувалось obval в Суб 26 лис, 2011 20:32, всього редагувалось 1 раз.
-
obval
-
-
-
-
-
-
Xenon написав:1. по поводу віросших цен и н доходов в 2000 году средняя ЗП в Киеве 500-600 грн (100 уё) средняя цена недвиги 1000 грн = 200уё за квадрат в 2011 году средняя ЗП в Киеве 4000-5000 грн (500-600уё) т.е доходы выросли в 6-7 раз! средняя цена недвиги 1400уё (11500 грн) видим что доходы с 2000 года выросли в 6-7 раз , а цена на авто выросли в 2 раза; из чего следует что в 2000 автомобили были доступны меньшему кол-ву народу чем сейчас. это видно и по колву машин на дорогах - машину может себе позволить купить гораздо больше народу чем в 2000 ибо доходы выросли достаточно сильно
Тут выкладывали статистические данные по з/п раз 100, в Киеве это 4000 грн. - получаем в 8 раз. Недвига, с 1000 грн. до 11500 грн. - в 11,5 раз. Машины подорожали максимум в 1,5 раза.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
А как быть с советским жилым фондом, там себестоимость 0,0 , от куда цена выше новостроя? ---------------------------------------- новострой стремный и необжитый. обжитый 2-3 года новострой как правило дороже
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 26 лис, 2011 20:33
budivelnik написав:sashaa250174 Напрашывается тогда вопрос , а куда же делась валютная себестоимость  Боже який вумный аж страшно
Ти з головою дружиш ? Яка мені різниця , який курс гривні до долара чи до тугрика ? Я працюю тут , і зароблені гроші витрачаю тут , тому мені до пятої точки який курс. Якщо за годину я заробляю на булочку з маслом яка мені потрібна , то яка мені різниця що по курсу занзібару вартість цієї булочки в заназібарі помінялась .
Почему продажа тогда идет за доллары, а не за гривну, патриёт?
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 26 лис, 2011 20:33
Cricetus cricetus написав:причем цена на машины не выросла намного - т.к. есть много конкурируещего импорта. а если бы было как в будивныцтьве - были б ща ланосы по 20 штук.
А ціна на машини так сильно не виросла , бо ці машини виготовлялись не в Україні , а в інших економічних умовах і по іншим економічним правилам. Якби заробітна плата в Китаї обкладалась такими самими податками як і в Україні , то і вартість машин булаб набагато вища . Тому й не спасе прихід на український ринок іноземних компаній , по тій простій причині що працювати їм прийдеться по українському податковому законодавству.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1